Sevgili kardesim,icinden ne geliyorsa onu yapmalisin cunku taamamen ayrilirsaniz o zaman keske bu sozu soylemeseydim keske alttan alsaydim diye vicdan azabi duymazsiniz.Subat ayinda esim ve ailesi birlik olup bebegimi aldirdilar ve annemle beni turkiye ye yolladilar.Benim hatam varsa ozur ddilerim dedim ayrilirken ve uzerinden 3 gun gecti esim yalvara yakara beni tekrar ingiltere ye getirtti.Vicdanen rahattim cunku ben evliligimizi kurtarmak icin her yolu denemistim.Beni nelerle sucladi esim,bebegi dogurup basina kalirmisim gibi sozler sarfetti ve bizzat kendi eliyle goturdu beni bebegi aldirmaya.Simdi ailelerimiz kus,ben kendi ailemle konusuyorum.O kendi ailesi ile konusuyor.Ben Allah a havale ettim onlari.Gururuna kapilma gerekirse sen affetmeye calis.Allah buyuktur yeter ki sen kin tutma yeter ki sen Allah a sigin ve esine soyleyecegini soyle ama sinirlenmeden evliligini kurtarmak icin.Bunu Allah rizasi icin yap eger esin hidayete gelmezse o zaman ben elimden geleni yaptim dersin ve Allah belki de sana daha hayirli kapiyi acacaktir.Heer olan iste her olmayan iste bir hayir vardir.Allah yardimcin olsun.