Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

merihg

Kayıtlı Kullanıcı
mrb
RABBİM öyle büyük ki, birbirini anlayacak insanları ve birbirini hiç tanımadıkları halde duacı olacak insanları karşılaştırıyor.İSRA suresi 11.ayet ben o ayetin mealini okuduktan sonra artık bütün aleme de, herşeyin en doğrusunu bilen ve gören RABBİMden hayırlısını diliyorum.Dilinizi sadece ALLAH kelamı ile meşgul edin ki zamanla ve ALLAHın izniyle yüreğinizde onunla meşgul ola. O dilese herşey olur ,ama burası sınav yeri.RABBİM hepimizin sınavını kolay eder inşallah. AMİN

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
mrb
RABBİM öyle büyük ki, birbirini anlayacak insanları ve birbirini hiç tanımadıkları halde duacı olacak insanları karşılaştırıyor.İSRA suresi 11.ayet ben o ayetin mealini okuduktan sonra artık bütün aleme de, herşeyin en doğrusunu bilen ve gören RABBİMden hayırlısını diliyorum.Dilinizi sadece ALLAH kelamı ile meşgul edin ki zamanla ve ALLAHın izniyle yüreğinizde onunla meşgul ola. O dilese herşey olur ,ama burası sınav yeri.RABBİM hepimizin sınavını kolay eder inşallah. AMİN

Aleyküm Selam Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu sınavı yüzümüzün akıyla vermek nasip etsin Rabbin sizden de razı olsun Selametle

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
sormamda sakınca varmı bilmiyorum ama bu evliligi zor şartlada aileler bile karşı çıkmasına ragmen kurmuşsunuz peki bu birbirinr baglı olan bir aileyi koparan şey ailelermi yoksa kusura bakma soruyorum ama bçok güzel bir çocuk vermiş Yüce Rabbim neden böyle oldu hoşcakal..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM RABBİM SİZİN VE KIZINIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN MAŞALLAH O DA ÇOK TATLI DUALARINIZ KABUL OLSUN HERKESİN İMTİHANI FARKLI SABREDİN DUALARIMIZ SİZİNLE
BU GÜLLERDE RÜYA'YA B)B)B) ALLAH ONU SİZE BAĞIŞLASIN

merihg

Kayıtlı Kullanıcı
bende gün saydım ayları saydım ve sayıyorum ama bilidiğim tek şey O dilerse herşey olur.ilk mesajınızda dikkatimi çeken şey aynı zamanlara tekabbül etmesi.ben ilaçda kullandım piskologla da görüştüm ama nafile tek doktor tek çare RABBİM

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim nasılsın inşallah biraz daha iyisindir allah yardımcın olsun allah kalbine göre versin allahtan ne hayırlısı ise o olsun rabbine emanet ol kardeşim

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
sormamda sakınca varmı bilmiyorum ama bu evliligi zor şartlada aileler bile karşı çıkmasına ragmen kurmuşsunuz peki bu birbirinr baglı olan bir aileyi koparan şey ailelermi yoksa kusura bakma soruyorum ama bçok güzel bir çocuk vermiş Yüce Rabbim neden böyle oldu hoşcakal..

Kısaca anlatim kardeşim eşimle kendi aramızda atışmıştık her karı-koca ilişkisinde olduğu gibi ama sonrasında mevzu ailelerimize yansıdı eşim annesi araya girdi arkadan babamda araya girdi derken olaylar büyüdü eski sorunlarda tekrar yüz üstüne çıktı ve eşimle 8 ayı geçti ayrı evlerde kalıyoruz eşimin ailesi bu bayramda geldi torunlarını görmek için üzüntülerini belirtiler ama eşim gelmedi o bitirmiş kısaca Rabbim ne verirse hayırlısını versin diyorum

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallh

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM RABBİM SİZİN VE KIZINIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN MAŞALLAH O DA ÇOK TATLI DUALARINIZ KABUL OLSUN HERKESİN İMTİHANI FARKLI SABREDİN DUALARIMIZ SİZİNLE
BU GÜLLERDE RÜYA'YA B)B)B) ALLAH ONU SİZE BAĞIŞLASIN

Aleyküm Selam kardeşim sağol güller için ve duaların için İnşallah bu sınavı hayırlısıyla veririm cümlemiz Rabbime emanetsin selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
bende gün saydım ayları saydım ve sayıyorum ama bilidiğim tek şey O dilerse herşey olur.ilk mesajınızda dikkatimi çeken şey aynı zamanlara tekabbül etmesi.ben ilaçda kullandım piskologla da görüştüm ama nafile tek doktor tek çare RABBİM

Evet kardeşim çok haklısın bizlerin tek yardımcısı Rabbimiz çok iyi anladım Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim nasılsın inşallah biraz daha iyisindir allah yardımcın olsun allah kalbine göre versin allahtan ne hayırlısı ise o olsun rabbine emanet ol kardeşim

Sağol abicim Rabbim senden de razı olsun Allah c.c. ne muradın varsa versin iyiyim şükürler olsun iyide olmaya gayret edicem sen nasılsın abi selametle kal..

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum ama yuvayı yıkmak bukadar kolay degil tabi eşini en iyi sen tanırsın ama sen eşine telefon aç görüşme isteginde bulun bellkide o senden telefon falan bekliyordur her ne olursa olsun bir yuvayı yıkmak bukadar kolay degil anladıgım kadarıyla siz galiba 1 yıllk falan evlisiniz evlilik bazı şeylere katlanmak gögüs germek demektir birde çocuk olunca ayrılmaya karar vermek dahada zor oluyor bana kalırsa kızın için bir görüş derim ama yinede herşey sana kalmış hoşcakal

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum ama yuvayı yıkmak bukadar kolay degil tabi eşini en iyi sen tanırsın ama sen eşine telefon aç görüşme isteginde bulun bellkide o senden telefon falan bekliyordur her ne olursa olsun bir yuvayı yıkmak bukadar kolay degil anladıgım kadarıyla siz galiba 1 yıllk falan evlisiniz evlilik bazı şeylere katlanmak gögüs germek demektir birde çocuk olunca ayrılmaya karar vermek dahada zor oluyor bana kalırsa kızın için bir görüş derim ama yinede herşey sana kalmış hoşcakal

8 ayda neler yapmadım ki ne aramalar araya birilerini sokmalar olsun ama olmadı evliliğimiz 4. yıla girmişti ama öncesinde arkadaşlığımızda var 6 yılı geçmiştir yine çaba harcarım ama nereye kadar bilemiyorum

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum ama 6 yıl dile kolay artık ikinizde olgun insanlarsınız her sorunun birçözümü vardır acaba şuan beyin olarak rahatmı seni çaresiz ve mutsuz ettigi için hiçmi 6 yılın hatrı hiç mi kızınızın hatrı yokya nasıl bir insanmış ya insan kendi canından kendi kanından nasıl vazgeçer vazgeçiren bukadar büyük bir sorunmu

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum ama 6 yıl dile kolay artık ikinizde olgun insanlarsınız her sorunun birçözümü vardır acaba şuan beyin olarak rahatmı seni çaresiz ve mutsuz ettigi için hiçmi 6 yılın hatrı hiç mi kızınızın hatrı yokya nasıl bir insanmış ya insan kendi canından kendi kanından nasıl vazgeçer vazgeçiren bukadar büyük bir sorunmu

İşde güzel kardeşim benimde aklım bunu almıyor yani yuvanı yıkacak kadar ne yaşadın bi ağız kavgasıyla yuvanı yıkıyorsan senin için ben bir hiçmişyim diye düşünüyorum yada bazen günahını almak istemiyorum ama hayatında biri var gibime geliyo ama dedimya günahını almak istemiyorum hayırlısı herşeyin hayırlısı olsun

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
benim aklımada gelmedi degil ama sonuç olarak birtarafta eşin ve çocugun her neolursa olsun seven insan bir şanş daha verir bana göre arar hiç degilse çocugunu sorar onun ihtiyaçlarını falan ne bileyim çalışıyormusun bilmiyorum ama bu bir babanın görevi ne kadar ruhsuz bir insanmış kusura bakma ama ne diycemi bilemiyorum yüce rabbim dogru yolu gösterir inşallah mahsum yavrunun günahı ne

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
benim aklımada gelmedi degil ama sonuç olarak birtarafta eşin ve çocugun her neolursa olsun seven insan bir şanş daha verir bana göre arar hiç degilse çocugunu sorar onun ihtiyaçlarını falan ne bileyim çalışıyormusun bilmiyorum ama bu bir babanın görevi ne kadar ruhsuz bir insanmış kusura bakma ama ne diycemi bilemiyorum yüce rabbim dogru yolu gösterir inşallah mahsum yavrunun günahı ne

Çocuğunu arıyor ama çok nadir onu dinlesen hep arar sorar Yüce Rabbim görüyor ben işe başladım 3 ay oluyo ailemin yanında kalıyorum Rabbime havale ettim onu ben ama ne bu dünyada nede Ahirette hakkımı helal etmicen onun edip etmemesi hiç umrumda değil benim çektiğimi Rabbim biliyor en azından boşansakta arkama dönüp keşke şunu yapsaydım demicem herşeyi yaptım ben içim rahat bu yüzden

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ama bir yöndende şunu düşünüyorum kesin karar vermiş olsaydı boşanma davasını açardı ama bu yuvanın tekrar kurulması için elinden geleni yaptıgını düşünüyorsan ki yapmışsında birazda onun düşünmesi lazım ama sen nereye kadar ailenle beraber kalcaksın ki bilmiyorum alahım sana sabır ve dayanma gücü versin kolay bir durum degil yaşayan anlar hoşckal

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ama bir yöndende şunu düşünüyorum kesin karar vermiş olsaydı boşanma davasını açardı ama bu yuvanın tekrar kurulması için elinden geleni yaptıgını düşünüyorsan ki yapmışsında birazda onun düşünmesi lazım ama sen nereye kadar ailenle beraber kalcaksın ki bilmiyorum alahım sana sabır ve dayanma gücü versin kolay bir durum degil yaşayan anlar hoşckal

Ben bi hata yaptım ve boşanma davasını ben açtım bir anlık sinirim yüzünden sonra pişman oldum özür diledim çok kızdı bana kafam karışık dedi mahkeme günü boşanmak istediğini söyledi bizim mahkeme 31 ocak 2008 e attı ben bayramdan önce mahkemeye dilekçe verdim ve iptal ettirdim mahkemeyi eşimin haberi yok söylemedim söylesemde bana bi ton laf eder bekliyorum Allah büyüktür neler olucak diye belki kendi verir mahkemeye yada bilemiyorum senin de kafan karışmıştır neler olmuş diye Selametle Kal..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt