Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
yaa keşke yapmasaydın zaten bu durumda olmanın sebebide bir anlık öfke bazı zaman oluyor ki insan diline sahip olamıyor seninkide öyle bişey sanırım eşin kızmıştır çünkü beni istemeyeni bende istemem demiştir o yüzden mahkemede boşanmak istedigini belirtmiştir bana göre ailen nediyo bu durumlara

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
yaa keşke yapmasaydın zaten bu durumda olmanın sebebide bir anlık öfke bazı zaman oluyor ki insan diline sahip olamıyor seninkide öyle bişey sanırım eşin kızmıştır çünkü beni istemeyeni bende istemem demiştir o yüzden mahkemede boşanmak istedigini belirtmiştir bana göre ailen nediyo bu durumlara

Ama olaylar çok karışık benimde hatam var yok demiyorum çok özür diledim neler yapmadım ki ama eşim benim her özür dilemelerimde beni aşaladı neler dedi sinirinden diyordur diye düşündüm 8 aydır siniri geçmedi bence bahane arıyordu buldu ve değerlendiriyor ailem yuvamın yıkılmasını kızımın babasından ayrı kalmasını istemiyor ama eşim benim ailem hakkında da çok konuşuyor ben ne ailemi silerim kocama giderim ne kocamı siler aileme giderim et tırnaktan ayrılır mı? onunda ailesi var işde bizim meselelerde böyle uzadı anlıyomusun kardeşim

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
bence bu yuva birazda aileler için bu duruma gelmiş sanırım ama ne kadar yanlış şöyle düşünmek gerekirse hiç kimse yuvan için senin kdar üzülmez annen baban çok üzülmüşlerdir ama herkes kendi yuvasında kendi evinde olan sen ve çocuga olur eşinede bişey olmaz biriyle daha evlenir en son olacak olan o yani keşke aileler için tartışmaya girmeseydiniz tabiki et tırnaktan hiçbir zaman ayrılmaz kocan seni kapı dışı yapar ama ailen her ne olursa olsun hep yanında sana destektir ama yinede böyle olmasaydı inşallah herşey yoluna girer rabbim hakkına hayırlısını versin hoşcakal...

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.rüyam kardeş hata yaptım falan diye düşünme.sonuçta bunların yaşanceği varmış.bide bişey dikkatimi çekti hakkımı helal etmeyeceğim falan yazmışsın.eğer bu adamdan nefret ediyosan sana yaşattıklarından dolayı asla geri dönme.çünkü sevgin bittiyse ikinci defa hata yaparsın birleşmekle.bence sen eşini bir süre arama.araya kimseyi sokma.onun kulağına gidebilecek şeyler de konuşma.biliyosun bizim milletimiz her zaman pireyi deve yapar.sen birine bir laf söylersin eşin duyana kadar on lafa çıkar.zamana ihtiyacı olabilir.iyice karar versin.iyi yada kötü bir karara varacaktır.sen tek bir yerde hata yapmışsın bana göre;bir erkeğin üstüne çok gittinmi peşinden koşturdunmu ondan kıymetli kimse olmaz.aramayacaktın.o sana gelecekti.kızımız var ayrılmayalım diye.çocuk sadece senin değil,o da babası.bırak oda düşünsün çocuğunu.zaman en iyi ilaçtır.hiç birşey yapmadan bekle.sadece dua et rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin.unutma rabbim neylerse güzel eyler.
Allah binlerce kez yardımcın olsun.selametle kal kardeşim.....

..:Tuana:..

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim
Kardeşim emeğine ve yüreğine sağlık Allah c.c. razı olsun senden de içime su septin feraha çıkardın beni sizlerin haklarınızı nasıl ödicem bilemiyorum elimden gelen herşeyi yapmak isterim benden istediğin bişey olursa yaz dua olsun başka ne olursa olsun karşılığını vermek isterim kardeşim Yüce Rabbim ne muradın varsa versin dualarımdasın selametle kal........:gulegule

Ablaciğim hakkım varsa helal olsun.Hem ne karşılığı sadece siz mutlu olun yeterli.Asıl sizin isteğiniz varsa ilet.El uzatamazsam ne işe yarıcakkı elimin varliği...

benım sizden isteğim Üzülmeyin yeterli o güzel yüreğinize acı serpmeyin.Çektiğiniz çileler ahirette üzerine bir nur gibi akıcak.Bu dunya geçici ve unutmayınkı bu kısa ahıret sabır istese dahi cennette sevdıklerınızle mutemadıyen beraber olunucak.Sıkıntıya düştüğünüzde lutfen bunu düşünün.

ayrıca özel olarak lutfen istediğiniz bişey daha varsa soyleyın.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
bence bu yuva birazda aileler için bu duruma gelmiş sanırım ama ne kadar yanlış şöyle düşünmek gerekirse hiç kimse yuvan için senin kdar üzülmez annen baban çok üzülmüşlerdir ama herkes kendi yuvasında kendi evinde olan sen ve çocuga olur eşinede bişey olmaz biriyle daha evlenir en son olacak olan o yani keşke aileler için tartışmaya girmeseydiniz tabiki et tırnaktan hiçbir zaman ayrılmaz kocan seni kapı dışı yapar ama ailen her ne olursa olsun hep yanında sana destektir ama yinede böyle olmasaydı inşallah herşey yoluna girer rabbim hakkına hayırlısını versin hoşcakal...

Evet ailelerimizinde payı var kimse alttan almadı eşimi anası doldurdu beni babam derken şimdi herkes üzgün yuvamı çok arıyorum çok özlüyorum ama en çokda kızım beşiğinde 7 ay kadar uyuyabildi bu çok koluyor bana Rabbim hakkımızda hayırlısını versin selametla kal kardeşim sağol seninde sıkıntın bişeyin varsa yaz dinlerim seni

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.rüyam kardeş hata yaptım falan diye düşünme.sonuçta bunların yaşanceği varmış.bide bişey dikkatimi çekti hakkımı helal etmeyeceğim falan yazmışsın.eğer bu adamdan nefret ediyosan sana yaşattıklarından dolayı asla geri dönme.çünkü sevgin bittiyse ikinci defa hata yaparsın birleşmekle.bence sen eşini bir süre arama.araya kimseyi sokma.onun kulağına gidebilecek şeyler de konuşma.biliyosun bizim milletimiz her zaman pireyi deve yapar.sen birine bir laf söylersin eşin duyana kadar on lafa çıkar.zamana ihtiyacı olabilir.iyice karar versin.iyi yada kötü bir karara varacaktır.sen tek bir yerde hata yapmışsın bana göre;bir erkeğin üstüne çok gittinmi peşinden koşturdunmu ondan kıymetli kimse olmaz.aramayacaktın.o sana gelecekti.kızımız var ayrılmayalım diye.çocuk sadece senin değil,o da babası.bırak oda düşünsün çocuğunu.zaman en iyi ilaçtır.hiç birşey yapmadan bekle.sadece dua et rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin.unutma rabbim neylerse güzel eyler.
Allah binlerce kez yardımcın olsun.selametle kal kardeşim.....

Keşke sevmesem keşke kalbimden silebilsem ama eşime çok kızgınım bir o kadarda kırgınım ama seviyorum da buyüzden hakkımı helal etmem diyorum ama dilin kemiği yok beni çok yalnız bıraktı 8 aydır hafta sonları içim içimi yiyor dışarda görüyorum evli çiftleri çocuklarıyla geziyorlar bana dokunuyor eşime hiç mi dokunmuyor üstüne çok gittim böyle oldu evliyken hiç gitmezdim üzerine ama kaderimde bunu yaşayacakmışyım yaşayıp görücem zaman en iyi ilaç benim ilacımda Rabbim bana güç versin sabır versin kızım yanımda şükür ya olmasaydı ne yapardım Allah c.c. korusun kardeşim Allah c.c. sizlerden razı olsun her daii dualarımdasınız sizlerde benim bi değişk ilacımsınız selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ablaciğim hakkım varsa helal olsun.Hem ne karşılığı sadece siz mutlu olun yeterli.Asıl sizin isteğiniz varsa ilet.El uzatamazsam ne işe yarıcakkı elimin varliği...

benım sizden isteğim Üzülmeyin yeterli o güzel yüreğinize acı serpmeyin.Çektiğiniz çileler ahirette üzerine bir nur gibi akıcak.Bu dunya geçici ve unutmayınkı bu kısa ahıret sabır istese dahi cennette sevdıklerınızle mutemadıyen beraber olunucak.Sıkıntıya düştüğünüzde lutfen bunu düşünün.

ayrıca özel olarak lutfen istediğiniz bişey daha varsa soyleyın.

Kardeşim sağol Rabbim razı olsun senden de özel isteğim canınızın sağlığı Rabbime emanet olun cennette nasip ederde Rabbim kabul ederse beni sizleri de görmek isterim tüm "islamiyet.gen." Rabbime emanetsiniz selametle

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rüyam3 nasılsın inşallah hergeçen gün birazdaha iyi oluyorsundur hayt acısıyla tatlısıyla devam ediyo unutma ilk boşanacak olan sen degilsin herşeye bir yere kadar sabır ediyosun rabbim sanada sabır çocuguna saglık versin seni çok iyi anlıyorum şuanda seni hayata baglayan tek şey yavrun ona sımsıkı sarıl artık bu hayata yanlız ikiniz varsınız rabbim inşallah bir aydınlıga kavuşturur sen ve sen gibi olan bir çok insanı kaderde ne varsa onu görürüz kendine iyi bak bebegini öp benim yerime

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardesim,icinden ne geliyorsa onu yapmalisin cunku taamamen ayrilirsaniz o zaman keske bu sozu soylemeseydim keske alttan alsaydim diye vicdan azabi duymazsiniz.Subat ayinda esim ve ailesi birlik olup bebegimi aldirdilar ve annemle beni turkiye ye yolladilar.Benim hatam varsa ozur ddilerim dedim ayrilirken ve uzerinden 3 gun gecti esim yalvara yakara beni tekrar ingiltere ye getirtti.Vicdanen rahattim cunku ben evliligimizi kurtarmak icin her yolu denemistim.Beni nelerle sucladi esim,bebegi dogurup basina kalirmisim gibi sozler sarfetti ve bizzat kendi eliyle goturdu beni bebegi aldirmaya.Simdi ailelerimiz kus,ben kendi ailemle konusuyorum.O kendi ailesi ile konusuyor.Ben Allah a havale ettim onlari.Gururuna kapilma gerekirse sen affetmeye calis.Allah buyuktur yeter ki sen kin tutma yeter ki sen Allah a sigin ve esine soyleyecegini soyle ama sinirlenmeden evliligini kurtarmak icin.Bunu Allah rizasi icin yap eger esin hidayete gelmezse o zaman ben elimden geleni yaptim dersin ve Allah belki de sana daha hayirli kapiyi acacaktir.Heer olan iste her olmayan iste bir hayir vardir.Allah yardimcin olsun.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rüyam3 nasılsın inşallah hergeçen gün birazdaha iyi oluyorsundur hayt acısıyla tatlısıyla devam ediyo unutma ilk boşanacak olan sen degilsin herşeye bir yere kadar sabır ediyosun rabbim sanada sabır çocuguna saglık versin seni çok iyi anlıyorum şuanda seni hayata baglayan tek şey yavrun ona sımsıkı sarıl artık bu hayata yanlız ikiniz varsınız rabbim inşallah bir aydınlıga kavuşturur sen ve sen gibi olan bir çok insanı kaderde ne varsa onu görürüz kendine iyi bak bebegini öp benim yerime

A.S. kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun iyiyim iyide olmak için uğraşıcam sen nasılsın umarım inşallah sende iyisindir Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Selametle Kal...

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hayat işte acıda olsa tallıda olsa devam ediyo ne yapalım dua ediyoruz elimizden gelen başka bişey yoki zaten rabbim tüm insanlara dogru yolu göstersin detlelere derman versin inşallah..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardesim,icinden ne geliyorsa onu yapmalisin cunku taamamen ayrilirsaniz o zaman keske bu sozu soylemeseydim keske alttan alsaydim diye vicdan azabi duymazsiniz.Subat ayinda esim ve ailesi birlik olup bebegimi aldirdilar ve annemle beni turkiye ye yolladilar.Benim hatam varsa ozur ddilerim dedim ayrilirken ve uzerinden 3 gun gecti esim yalvara yakara beni tekrar ingiltere ye getirtti.Vicdanen rahattim cunku ben evliligimizi kurtarmak icin her yolu denemistim.Beni nelerle sucladi esim,bebegi dogurup basina kalirmisim gibi sozler sarfetti ve bizzat kendi eliyle goturdu beni bebegi aldirmaya.Simdi ailelerimiz kus,ben kendi ailemle konusuyorum.O kendi ailesi ile konusuyor.Ben Allah a havale ettim onlari.Gururuna kapilma gerekirse sen affetmeye calis.Allah buyuktur yeter ki sen kin tutma yeter ki sen Allah a sigin ve esine soyleyecegini soyle ama sinirlenmeden evliligini kurtarmak icin.Bunu Allah rizasi icin yap eger esin hidayete gelmezse o zaman ben elimden geleni yaptim dersin ve Allah belki de sana daha hayirli kapiyi acacaktir.Heer olan iste her olmayan iste bir hayir vardir.Allah yardimcin olsun.

Canım kardeşim Rabbim senin de yanındaymış anlattıkları beni çok duygulandırdı ben çocuğumdan ayrı değilim ayrılmamak için elimden gelenide yapıcam eşimle birleşmek için çok uğraştım senin dediğin gibi ilerde keşke dememek ve kızımın bu durumdan kötü etkilenmemesi için şuan bekliyorum sabredip görücem eşim illada bitsin derse yapıcak bişeyim yok Rabbim hayırlısı neyse onu ihsan eylesin kardeşim Rabbime emanetsin selametle

monece

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim çocuğunun hürmetine sana yardım etsin inşallah

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Rüyam Kardeşim çok Zor Günler Geçiriyorsun,rabbim Senin Yar Ve Yardimcin Olsun Inşallah.....dualarim Seninle Kardeşim.a.e.ol.dua Ile.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Rüyam Kardeşim çok Zor Günler Geçiriyorsun,rabbim Senin Yar Ve Yardimcin Olsun Inşallah.....dualarim Seninle Kardeşim.a.e.ol.dua Ile.

Sağol kardeşim Rabbim razı olsun sizlerden Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun Rabbime emanetsin selametle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SA.CANIM NASILSIN BUGÜN.İŞİM YOĞUNDU BUGÜN SİTEYE FAZLA GİREMEDİM.BAK SANA PEMBE YAZIYORUM Kİ HERŞEYE TOZ PEMBE BAK.UMUTSUZLUK YOK.RABBİM İNANIYORUMKİ SENİN İÇİN EN HAYIRLISI NEYSE ONU VERİCEK.BİZİM ENBÜYÜK SEVETİMİZ EVLADIMIZ YA.KIZINIDA ÖP BENİM YERİME.HA AKŞAM KIZIMA SENDEN BAHSETTİM SANADA DUA ETTİ.CANIM BENİM ALLAHA EMANET OL BİRGÜN BU SİTEDEN SENİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ.BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM.RABBİM SENİ VE YAVRUNUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK İŞALLAHHHHHHH.AMİN

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
SA.CANIM NASILSIN BUGÜN.İŞİM YOĞUNDU BUGÜN SİTEYE FAZLA GİREMEDİM.BAK SANA PEMBE YAZIYORUM Kİ HERŞEYE TOZ PEMBE BAK.UMUTSUZLUK YOK.RABBİM İNANIYORUMKİ SENİN İÇİN EN HAYIRLISI NEYSE ONU VERİCEK.BİZİM ENBÜYÜK SEVETİMİZ EVLADIMIZ YA.KIZINIDA ÖP BENİM YERİME.HA AKŞAM KIZIMA SENDEN BAHSETTİM SANADA DUA ETTİ.CANIM BENİM ALLAHA EMANET OL BİRGÜN BU SİTEDEN SENİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ.BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM.RABBİM SENİ VE YAVRUNUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK İŞALLAHHHHHHH.AMİN

A.S. sağol canım şükür Allah'ıma iyiyim iyi olmak için elimden geleni yapıcam sen nasılsın ben yazı rengi kırmızı seçtim canlı olduğum için İnşallah hayırlı haberlerimi de sizlerle paylaşmak isterim Rabbim nasip ederse hayırlısı diyorum kızına benden de çok selam söyle yanaklarından öpüyorum bende senin gibi kızımı dualarla büyütücem büyüsün islam la ilgili herşeyi öğreticem ben geç öğrendim ve hala öğreniyorum İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür her zaman dualarımdasın selametle kardeşim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM BENDE GEÇ ÖĞRENİP BUNUN ACISINI ÇEKTİĞİM İÇİN KIZIMA ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYORUM.RABBİM YAZILARINI GÜZEL YAZSIN.HAYIRLI BİR EVLAT VE BİREY OLURLAR İŞALLAH.SENİNKİ DAHA ÇOK KÜÇÜK ŞİMDİDEN İLAHİLERLE UYUT ONU.SELAMETLE KAL.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt