Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
çok Tatli Bir Kizin Var,allah Bağişlasin.kardeşim Hakkinda Hayirlisi Neyse O Olsun Inşallah.allaha Emanet Ol.dua Ile.

bagban

Kayıtlı Kullanıcı
meraba ablacım ALLAH yardımcın olsun ama tüm dertler insan için v ede bir sınav derdi olmayan insan yok ALLAHIM dermansız dert vermesin .ablam her şeyin hayırlısını istemek gerek . ben bunu yaşadıklarımdan sonra öğrendim. lütfen dua ederken hayırlısını istesen ve dünya güzeli kızın için . her sıkıntının sonu mutlaka aydınlıktır. sabır . Allah yar ve yardımcın olsun.

seherce

Kayıtlı Kullanıcı
ne diyebilirimki ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DEGERMI DIYE DÜSÜNÜYORUM BENCE DEGMEZ HER ÜZÜLDÜGÜN VE GÖZÜNDEN DÖKÜLEN BIRDAMLA YASIN HAKKINI VEREMEZ O INSAN BÖYLELERI ICIN GÖZYASI BILE DÖKMEM HAYATTA YASAMAYA DEGER SEYLER VAR ÖNCE ve unutma ALLAHIN HIKMETINDEN SUAL SORULMAZ

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Allah c.c. yardimciniz olsun.sizi bir an once aydinliga cikarsin.Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.AEO

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ablam ALLAH yardımcın olsun inşALLAH.zor durumlar ama karşı tarafta bişeyler bitmişse senin devam ettirme çaban boş çünkü zorla olmuyor çok iyi bilirsiniz siz sabredin dua edin kızınız içişn bakın o da çok küçük çok da sevimli maşALLAH onun size çok ihtiyacı var böyle kendinizi salarsanız ona zarar verirsiniz.rabbim bir kapı kapar diğerini açar belkide böylesi daha hayırlı olur sizin için.herşeyi en iyi bilen yaradana sığının ondan isteyin o size en hayırlısını verir belki eşinizi geri verir istemeyi sabreteyi tefekkül eteyi bilmek lazım
ALLAH yar ve yardımcınız olsun
selam ve dua ile

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
meraba ablacım ALLAH yardımcın olsun ama tüm dertler insan için v ede bir sınav derdi olmayan insan yok ALLAHIM dermansız dert vermesin .ablam her şeyin hayırlısını istemek gerek . ben bunu yaşadıklarımdan sonra öğrendim. lütfen dua ederken hayırlısını istesen ve dünya güzeli kızın için . her sıkıntının sonu mutlaka aydınlıktır. sabır . Allah yar ve yardımcın olsun.

Sağol kardeşim evet haklısın bi sınav bu hayat en iyi şekilde vermek için uğraşıcam hakkımızda hayırlısı neyse olsun Rabbime Emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ne diyebilirimki ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DEGERMI DIYE DÜSÜNÜYORUM BENCE DEGMEZ HER ÜZÜLDÜGÜN VE GÖZÜNDEN DÖKÜLEN BIRDAMLA YASIN HAKKINI VEREMEZ O INSAN BÖYLELERI ICIN GÖZYASI BILE DÖKMEM HAYATTA YASAMAYA DEGER SEYLER VAR ÖNCE ve unutma ALLAHIN HIKMETINDEN SUAL SORULMAZ

Sağol kardeşim Allah c.c. razı olsun sizden Rabbime Emanetsiniz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ablam ALLAH yardımcın olsun inşALLAH.zor durumlar ama karşı tarafta bişeyler bitmişse senin devam ettirme çaban boş çünkü zorla olmuyor çok iyi bilirsiniz siz sabredin dua edin kızınız içişn bakın o da çok küçük çok da sevimli maşALLAH onun size çok ihtiyacı var böyle kendinizi salarsanız ona zarar verirsiniz.rabbim bir kapı kapar diğerini açar belkide böylesi daha hayırlı olur sizin için.herşeyi en iyi bilen yaradana sığının ondan isteyin o size en hayırlısını verir belki eşinizi geri verir istemeyi sabreteyi tefekkül eteyi bilmek lazım
ALLAH yar ve yardımcınız olsun
selam ve dua ile

Amin güzel kardeşim Allah c.c. sizdende razı olsun sağolun testekleriniz beni huzurlandırdı. Rabbime emanetsiniz selametle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Okuyunca Yaşadiklarim Geldi Aklima Canim Kardeşim Allah Gönlüne Göre Versin.dualarimdasin Bil

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Seninle Birşey Paylaşicam Umudunu Kaybetmemen Adina.ayrilma Dönemimiz Ramazan Ayina Denk Gelmişti Kizim 13 Aylikti Eşim Birdaha Katiyyen Barişmam Demişti Haberi Geldi.söylemek Istemiyorum Ozaman Eşimin Inanaci Biraz Farkliydi.çok üzülmüştüm.gece 2.30 Gibiydi Namazdan Sonra Dua Ederken Onun Lafi Geldi Aklima Katiyyen Dönmem Diye .sonra Dedimki Yarabbim Senin Bu Kendini Beğenmiş Kulun Hidayete Erermi ?bütün Kullarin Sana Secde Ederde Bu Kulunun Burnu Sürtünürmü Bak Hala Tüylerim Diken Diken Olur Aradan 3 Gün Geçti Eşim Kapida Bitiverdi.hemde Nasil şimdi üzerime Titriyor Canim.allah Senin Eşinede Hidayet Versin.rabbim Ne Derse O Olur.allaha Emanet Ol.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Seninle Birşey Paylaşicam Umudunu Kaybetmemen Adina.ayrilma Dönemimiz Ramazan Ayina Denk Gelmişti Kizim 13 Aylikti Eşim Birdaha Katiyyen Barişmam Demişti Haberi Geldi.söylemek Istemiyorum Ozaman Eşimin Inanaci Biraz Farkliydi.çok üzülmüştüm.gece 2.30 Gibiydi Namazdan Sonra Dua Ederken Onun Lafi Geldi Aklima Katiyyen Dönmem Diye .sonra Dedimki Yarabbim Senin Bu Kendini Beğenmiş Kulun Hidayete Erermi ?bütün Kullarin Sana Secde Ederde Bu Kulunun Burnu Sürtünürmü Bak Hala Tüylerim Diken Diken Olur Aradan 3 Gün Geçti Eşim Kapida Bitiverdi.hemde Nasil şimdi üzerime Titriyor Canim.allah Senin Eşinede Hidayet Versin.rabbim Ne Derse O Olur.allaha Emanet Ol.

İnan kardeşim benim tüylerim diken diken oldu inşallah bizimde hakkımızda hayırlısı olur umudumu tüketmiyorum ama aradan geçen zaman içersinde yoruldum artık bu siteyle tanışmış olmasaydım ne yapardım inan ki bilmiyorum bu site bana ilaç gibi geliyo topamıyorum Rabbim bu siteyi kuranlardan razı olsun Yüce Rabbime Emanetsin dilerim Allahtan bir ömür boyu mutlu olursun ailenlen

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Rüyam Ve Mahsun Kul Kardeşlerim Allah C.c.ikinizinde Hakkinizda Hayirlisi Neyse Onu Versin Inşallah........a.e.olun.dua Ile.

karanfil

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAHTAN SANA SABIR DİLİYORUM EŞİNEDE HİDAYET VERMESİNİ İNŞAALLAH NASIL HİTAP ETCEMİ BİLEMİYORUM ABLA SENİN DURUMUNU ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE AYRILDIM ÇOK UZUN ZAMAN OLDU AMA AYNI SENİN GİBİ İNTEHAR DA DÜŞÜNDÜM GEÇMİCEK SANMIŞTIM PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU SANA DA TEK ŞUNU DİCEM İNAN SENİ İSTEMİYOSA ÇOCUGUM VAR DİYE ARAMIYOSA SEN ONA NE YAPSANDA ONUN KALBİNDEN MERHAMET KALKMIŞSA ARTIK ONU MEVLA TEKRAR SANA DÖNDÜRECEKTİR DÖNMESEDE ONDADA BİR HAYIR VARDIR SANADA SABRINI VERECEKTİR İNANIYORUMKİ BEBEGİNLE MUTLULUGU YAŞICAKSIN BİLİYORUM İÇİN BURUK OLACAK BABASIZ YETİŞECEK DİYE AMA BUNLARA KATLANA BİLMEN İÇİN BU DEPRESYONDAN CIKMAN GEREK BEN İLK ZAMANLAR İLK ZAMANLAR KENDİMİ YERKEN BENİ KİMSE UYARMADI ELİMDEN TUTUP GÖTÜREN OLMADI TEDAVİ İÇİN ABLAM ÇOCUGUN İÇİN PSİKOLOJİK YARDIM AL YANİ SEN DEPRESYONDASIN SEN DİRAYETLİ OLMALISIN GECİKTİRMEDEN İYİ BİR PSİKİYATRİTE GİDİP DURUMUNU ANLAT BEN OZAMANLAR GİDEMEDİGİM İÇİN BİR ÇOK ŞEYLERİN İZİNİ BEYNİMDE HALA YAŞIYORUM ZAMAN ZAMAN DEPRESYONA GİRİYORUM AMA İLAÇTA BAHANE ŞİFA MEVLADAN AMA SEN VESİLE BULMALISIN İNŞAALLAH İNANIYORUM SEN BU ŞEKİLDE RAHATA ERECEKSİN KENDİ Mİ DE ANLATTIM SENİ ANLADIGIM MI BİL DİYE YAZDIM BELKİ BUNALIRSAN YAZDIKLARIMDAN HAKKINI HELALET SANA BİR FAYDAM OLSUN İSTEDİM ALLAHA EMANET OLASIN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt