rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah beklenen gun gelecekse çekilen çile kutsaldir rabbim her daim yaniniz da olsun insallah selamletle .....
çok Tatli Bir Kizin Var,allah Bağişlasin.kardeşim Hakkinda Hayirlisi Neyse O Olsun Inşallah.allaha Emanet Ol.dua Ile.
meraba ablacım ALLAH yardımcın olsun ama tüm dertler insan için v ede bir sınav derdi olmayan insan yok ALLAHIM dermansız dert vermesin .ablam her şeyin hayırlısını istemek gerek . ben bunu yaşadıklarımdan sonra öğrendim. lütfen dua ederken hayırlısını istesen ve dünya güzeli kızın için . her sıkıntının sonu mutlaka aydınlıktır. sabır . Allah yar ve yardımcın olsun.
ne diyebilirimki ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DEGERMI DIYE DÜSÜNÜYORUM BENCE DEGMEZ HER ÜZÜLDÜGÜN VE GÖZÜNDEN DÖKÜLEN BIRDAMLA YASIN HAKKINI VEREMEZ O INSAN BÖYLELERI ICIN GÖZYASI BILE DÖKMEM HAYATTA YASAMAYA DEGER SEYLER VAR ÖNCE ve unutma ALLAHIN HIKMETINDEN SUAL SORULMAZ
Selamun aleykum Allah c.c. yardimciniz olsun.sizi bir an once aydinliga cikarsin.Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.AEO
Allah yrdımcınız olsun
s.a ablam ALLAH yardımcın olsun inşALLAH.zor durumlar ama karşı tarafta bişeyler bitmişse senin devam ettirme çaban boş çünkü zorla olmuyor çok iyi bilirsiniz siz sabredin dua edin kızınız içişn bakın o da çok küçük çok da sevimli maşALLAH onun size çok ihtiyacı var böyle kendinizi salarsanız ona zarar verirsiniz.rabbim bir kapı kapar diğerini açar belkide böylesi daha hayırlı olur sizin için.herşeyi en iyi bilen yaradana sığının ondan isteyin o size en hayırlısını verir belki eşinizi geri verir istemeyi sabreteyi tefekkül eteyi bilmek lazım
ALLAH yar ve yardımcınız olsun
selam ve dua ile
Okuyunca Yaşadiklarim Geldi Aklima Canim Kardeşim Allah Gönlüne Göre Versin.dualarimdasin Bil
Seninle Birşey Paylaşicam Umudunu Kaybetmemen Adina.ayrilma Dönemimiz Ramazan Ayina Denk Gelmişti Kizim 13 Aylikti Eşim Birdaha Katiyyen Barişmam Demişti Haberi Geldi.söylemek Istemiyorum Ozaman Eşimin Inanaci Biraz Farkliydi.çok üzülmüştüm.gece 2.30 Gibiydi Namazdan Sonra Dua Ederken Onun Lafi Geldi Aklima Katiyyen Dönmem Diye .sonra Dedimki Yarabbim Senin Bu Kendini Beğenmiş Kulun Hidayete Erermi ?bütün Kullarin Sana Secde Ederde Bu Kulunun Burnu Sürtünürmü Bak Hala Tüylerim Diken Diken Olur Aradan 3 Gün Geçti Eşim Kapida Bitiverdi.hemde Nasil şimdi üzerime Titriyor Canim.allah Senin Eşinede Hidayet Versin.rabbim Ne Derse O Olur.allaha Emanet Ol.
AMİN......CÜMLEMİZİN.ÇEVREMDE MUTSUZ İNSANLAR VARSA YARIM KALIR MUTLULUĞUM HEP.......ALLAHA EMANET OL.Rüyam Ve Mahsun Kul Kardeşlerim Allah C.c.ikinizinde Hakkinizda Hayirlisi Neyse Onu Versin Inşallah........a.e.olun.dua Ile.