müslümanız tabiki dilde,dillerde,riya ile.
birde şu resimdeki kızları şiddetle kınıyorum...kafalarında yazılı olan bandanaları ile nasılda çirkinleşmişler.
örtüsünün şuurunda olanlara SELAMÜNALEYKÜM.
selamunaleykum nevın kardeşim
emeğıne sağlık
okurken cok etkılendım
ınsanın kendısını once tartması gerek
gereksız yere ovmeler ve herşeyı bılıyor edalarıyla başkalarını eleştırmeler
kı ne bılıyor uz kı
once bunun farkına varmalı
evet
elhamdülillah müslümanız
ne buyuk bır nımet kı müslüman olarak doğmuşuz
allah laıkıyle yapmayı nasıp etsın
allah dan dılerım kı sadece dılde kalmasın bu sozler
onemlı olan her daım ıcrat etmek
okurken bıle üzülüyoruz
nıçın
kendımızı tartığımız ıcın
dılerım kı allah okurken sevıneceğımızı nasıp etsın amın
allaha emanet ol kardeşım
selam ve dua ıle
Allah razi olsun...
VE ALEYKUM SELAM
resimleri görmedim ama tahmin edebiliyorum
selamün aleyküm kardeşim çokk güzeldi yüreğine sağlık rabbim herkesi duyarlı kul eylesin inşallah
selamun aleykum son derece yanlış bir bakış açısı.sonuçta geçişte atalarımız,dedelerimiz bizden daha fena bir durumdalardı eminim kimse senin düşündüğünü düşünmemiştir.Onlar allah rızası için evlenmişlerdir,yada evlenememişlerdir.!!!onlardan kastım sahih müslümanlar...SelametleB)
herkese örnek olması duasıyla.allaha emanet olunuz:a12:İnşallah bu yazı,yazdıklarını yapanlara örnek olur
NE KADAR HAKLISINIZ YAAA OKUYUNCA İNSAN UTANIYORR HELEDE ''Sabah namazi vakti olup "essalatu hayrun minennevm"namaz uykudan daha
hayirlidir dendigi halde sonra kilarim deyip uyuyan bir MÜSLÜMAN!!!'' BUNU OKUYUNCA YERİN DİBİNE GEÇTİM ÇÜNKÜ AYNISINI BU SABAH YAPTIMM :a11::a33::a33:
Selamın aleyküm nezamandır sabah namazına camiye gitmiyordum bu sabah allah içime bir güzellik düşürdü namaza gittim o duygu bambaşka inşallah bundan sonrada namazımı camide kılarım allaha emanet olun rabbim herkeze nasip etsin
Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık
ve aleykum selam kardeşim.evet eminim hepimiz için söylenmiş söz vardır yazıda...sizde hoşgeldiniz.hayırlı forumlar.allaha emanet olunuzB)selamu aleyküm nevin kardeş gercekten güzel birbaylaşım her okuyan gentine biryer secsin ortan allah .cc.omüslümanlartan eylemesin