Nevin kardeşim elinize, emeğinize sağlık...
Nevin kardeşimizin yazdıklarını okudum...
Yazmak bile büyük bir cesaret...
Umarım herkes üzerine düşen dersi aılr...
Çünkü;
İnandığı gibi yaşamayanlar, yaşadığı gibi inanmaya başlarlar...
Aliye kardeşimizin yukarıda alıntı yaptığım güzel yorumu için de çok teşekkürler...
Aynen katılıyorum...
Tüm kardeşlerim İçin...
ADI İÇİN YAŞAMAK...TIKLAYIN
Selam ve DUA ile kardeşlerim...:evet
~*~
Selamün Selam Can ablacım..B)
Üzülerek ve ümmetimizin durumunu içten içe sorgulayarak okudum... Sanırım müslümanlığı kalıplara hapsedip şekilsel olarak yaşamak, en büyük sorunu olmuş İslam ümmetinin...Peygamberi bir hayat yaşamaktan o kadar uzaklaşılmış ki, deyim yerindeyse ''sözle müslümanlık'' taslandığı bir çağdayız.. Ne amelsiz iman, ne de imansız amel makbuldür.. Pratiğe geçirme aşaması, ahir zaman müslümanına çok zor gelen şeylerden olmuş ne yazık ki... Biz nefislerimizi düzeltmedikçe, Allah c.c'nin bizlerden düzelteceği bir şey yoktur, sünnetullah gereği.. İyiliği, güzellik ve hayırları yakalamak için, samimice istemeliyiz Rahman c.c'den değişmeyi.. Rahman c.c bizi, söylediklerini kalbine indiren müslümanlardan eylesin; bildikleriyle amel edenler zümresinden yazsın inşallah..Amin..
Can ablam, yine harika bir paylaşımdı..Rahman c.c sevabınızı kat kat yazsın, ecrinizi dünyada da, ahirette de en güzeliyle versin inşallah..Allah c.c sizden ebeden razı olsun..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah..Baki dualar, muhabbetle inşallah..B)
~*~
Nevin kardeşimizin yazdıklarını okudum...
Yazmak bile büyük bir cesaret...
Umarım herkes üzerine düşen dersi aılr...
Çünkü;
İnandığı gibi yaşamayanlar, yaşadığı gibi inanmaya başlarlar...
Aliye kardeşimizin yukarıda alıntı yaptığım güzel yorumu için de çok teşekkürler...
Aynen katılıyorum...
Tüm kardeşlerim İçin...
ADI İÇİN YAŞAMAK...TIKLAYIN
Selam ve DUA ile kardeşlerim...:evet