amin ..ecmain..
İnşallah Kalpten söylemişsindir...
O zaman ne mutlu sana...
amin ..ecmain..
alimin şahsıyla işimiz olmaz.. fikirlerini eleştiririz..
kime sapık diyorsanız, hangi fikrinden dolayı dediğinizi de yazarsanız... abileriniz, sapık dedi diye mi sapık diyorsunuz..
hem niye kızıyorsun...
ne dmiş saidi nursi"" tarikatsızda cennete gidilir, ama imansız gidilmez"""
rabbimim rahmetiyle cennete kavuşurum....
el endulusi ve yakais kardeşlerim rica ediyorum herkes görüyor zaten daha fazla uzatmayın (amacım nasihat değil haşa haddim değil sadece tavsiye)
o kadar desiseye boğulmuşsun ki korkarım kalpten söylemedin...
NE DEMİŞLERDİ ALLAH RESULÜNE, HEPSİ BİRDEN BOZACI ŞIRACIYA ŞAHİTLİK YAPARAK""" BÜTÜN İLAHLARI TEK İLAH YAPMIŞ"""
ALLAH KULUNA NİYE YETMEZ Kİ... MÜRŞİD DİYE SARILDIĞINIZ İNSAN SİZE NE VEREBİLİRKİ..... DERSİNİZ RABBİM İZİN VERMEZSE KİMSE BİRŞEY VEREMEZ... RABBİMİN İZNİNE DAİR VARMI BİR BELGE YANINIZDA... BU MÜRŞİT NE YAPIYOR SİZE , NE ÖĞRETİYOR...
NİSA SURESİNDE "" 31. Eğer size yasaklanan (günah)ların büyüklerinden kaçınırsanız, sizin küçük günahlarınızı örteriz ve sizi güzel bir yere koyarız. """ BUYURUYOR RABBİM... DAHA NE İSTERSİZ...
el endulusi ve yakais kardeşlerim rica ediyorum herkes görüyor zaten daha fazla uzatmayın (amacım nasihat değil haşa haddim değil sadece tavsiye)
TAPMAK NE DEMEK ? İNSAN NE YAPINCA BİR ŞEYE TAPMIŞ OLUR? GELECEK HAFTANIN KONUSU........ SELAMLAR.... Allah hepinizden razı olsun.. amin...
kardes dili ve curuk fikirleri kendinden buyuk zevatin biri cikip onune gelene laf soyliycek iftira aticak hakaret edicek bizde bunu elimize MISIR alip seyredicekmiyiz? Herkes goruyorsa, bos bos islerle geyik muhabbetleriyle ugrasacagina birileri tepki vericek.
Bir insan kurandan sunnetden bahsedip bu kadar terbiyesizce konusur mu? Insanda birazda Allah c.c. korkusu olucak. Yazdigi her iki mesajdan birinde de ayetler var. Bu kadar yalan dolan iftira hakaret karsi Insan birazcik dahi olsa o yazdigi ayetlerden utanir.
Tamam herkes elestirilir (tasavvuf olsun Osmanli padisahlari olsun eyvallah) fakat yalan, iftira, hakaret nedir ya. Bize Kuran ve Sunnet den bahsedip bunlari mi seriyor onumuze? Cocuk myuz biz yoksa aptal miyiz? Bu kadar insani salak yerine koyuyor..
Eyvallah kardes zaten soylenecek herseyi soyledik. Bundan sonra benim artik cevap yazmami gerek birakacak birseyde kalmadi. Zaten cok zamanda kaybediyorum bununla velhasil soyledigi herseyin asilsiz iddiadan oteye gitmedigi asikar.
yerine göre susmak da iyidir bırakın tek başına konuşsun herkes buraya mesaj atmayıp bakmazsa eğer gerçek ve hakiki amacımıza ulaşırız herkes farkında forum yöneticileri de farkında Allahü teala da farkında delinin biri şimdi tutup ortada bağırsa umursarmısın hayır sonuç bellidir adam delidir.(sözüm meclisten dışarı hakaret değil örnek niyetindendir)
şimdi burda da aynı şekil öfkeyle tartışmayla bir yere varılamaz(forum kurallarına aykırı) hoşgörüyle iyi niyetle düşünceni sergilersin o başka.... benim yazdığım hilye hadisleri ayasofyada sergileniyormuş peygamber rabıta sevgililerinin dikkatine (sadece hayal kurup hatırlamak manen yanımızdaymış gibi asrı saadetteymiş gibi yaşamak) cevap alınmıyor gidiyor kendine göre yorum ve tartışmaya devam.. ya peki tevessül önce şirk değil imamı azama göre mekruh oluyo, sonra benim şüphem var oluyo, sonra birden büyüyo tekrar hz. ademin hadisi yalan diye tekrar şirk diye kanıtlanıp milletin kafası karıştırılıyor (ama hadis konuyo o günümüze uyarlanamaz diyo muhaddis kesiliyor başımıza... ot gibi her hadise bakıp uygulamayalım mı diyorum cevap yok) 3 tane diyanet alimine sordum diyorum senin fetva makamın kim diyorum alimmisin ilahiyat mezunu musun cevap yok kaynağın kim ibni teymiye oluyo. Ya konunun adı o zaten yok akabe biatıyla kanıtlandı ses çıkarılmadı. daha ne diyelim Allah hidayet versin susup seyredelim yada o yokmuş gibi konuyu konuşmaya devam edelim