HiLaL-i_AhmeR
Kayıtlı Kullanıcı
Hepsi Çok Tatlı sağolasın ama yaklaşık 5 yıl önce 10 yıl biizmle yaşayan kuşumuz çapkın kadar tatlı değil=(
tıpkı benim geçen kış ölen kuşuma benziyor benimki daha maviydi kafasıda tıpkı b u kuş gib sarıydı
telekkürler zeynep kardeşim..
Hepsi Çok Tatlı sağolasın ama yaklaşık 5 yıl önce 10 yıl biizmle yaşayan kuşumuz çapkın kadar tatlı değil=(
oyy oyy KUŞ CIVILTILARI GELİYOR SANKİ KULAĞIMA Hayvanları sevmek çok güzel onlarda sevildiklerini his ediyorlar zaten.Bana göre hayvanları sevmeyen onlara acımayan insanlarıda asla hakkıyla sevemez.Bende tam bir kedi delisiyim yani hayvanlarımızı bir araya getirmememiz lazım
Selamün Aleyküm Can Emanet'im..
Emeğine sağlık.. Rahman c.c razı olsun inşallah güzel kardeşim.. ''Gökyüzünün minik şirin(e)lerini'' paylaşmışsın.. Çok teşekkürler bu güzel kareler için.. Maşallah, Rahman c.c'nin o ilahi nakışını görüyoruz, o tatlı görüntülerinde.. Tefekkür için belki de saatlerce seyredilesi bir kuş ve kanaatimce de kuşların en güzeli.. Benim de çocukluğum, uzun sene aralıklarla birbiri ardınca beslediğim muhabbet kuşlarıyla geçti sayılır.. Ailecek de, ilgimiz epey fazlaydı.. Fakat onlardan ayrılmak da bir hayli hüzünlü olduğu için, hemen hemen 9 senedir beslememeye karar verdim.. Konu çok güzeldi, güzel kardeşim.. Devamını bekleriz inşallah.. Nurlu Cuma'lar olsun..Rabbimize emanet'imsin.. Dua ve ''MUHABBET''le
Maşaallah ve teberakallah.
Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim ayrıca çok şirinler kardeşim
Emeğinize sağlık.
Sağolun arkadaşlar ellerinize sağlık
Hepside çok güzeller hayatta en çok sevdiğim şeylerden bazılar ;
Kuşlar, kelebekler ve her türlü çiçekler özellikle güller...bunlara hiç dayanamam ve inanın bakmaya doyamam...
Selam ve dua ile kalın....
Zeynepçim emeklerine sağlık çok tatlılar...
yanlız ben olardan korkuyorum sölemesi ayıp
Amcam kardeşime hediye olarak 2 tane muhabbet kuşu getirmişti....
bende onlardan hem korktuğum hemde ....
kokularından rahatsız olduğum için ....
gece kardeşim görmeden gizlice kafeslerini alıp balkona koydum...
(hava biraz soğuktu ..) neyse sabah kardeşimin çığlık sesleriyle uyandım....
kuşlarım ölmüşşşşş ablaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! sen koydun dimi ???????diye bağırıyordu...
balkaona bir çıktım ikisinin de ayakları yukarda dikili duruyor....
yok kardeşim ölmemişler bunlar sırt üstü uyuyorlar dedim ( demez olaydım)
neyse adım 1-2 ay boyunca kuş katili oldu..işte böyle kötü
bir anı oldu benim için...
ÇOK GÜZELLER teşekkürler
ay kız meltem napmışsın sen...
kız hiçmi yüreğin sızlamadı...oy yaaa hayvanlar neler çekmiştir o soğukta.:a45:.
ha tabi kuşlar insanlar gibi sırt üstüde yatar ama öldüklerinde kız kim yer bunu başka bahane bulamadınmı.:a17:.korkulurmu hiç onlardan ayy yerim onları ben..:a12:biraz gagalarıyla ısırılar okadar..ya meltem yaa harbiden kuş katiliymişsin yaa:a20:
Zeynepçim emeklerine sağlık çok tatlılar...
yanlız ben olardan korkuyorum sölemesi ayıp:a45:
Amcam kardeşime hediye olarak 2 tane muhabbet kuşu getirmişti....
bende onlardan hem korktuğum hemde ....
kokularından rahatsız olduğum için ....
gece kardeşim görmeden gizlice kafeslerini alıp balkona koydum...
(hava biraz soğuktu ..) neyse sabah kardeşimin çığlık sesleriyle uyandım....
kuşlarım ölmüşşşşş ablaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! sen koydun dimi ???????diye bağırıyordu...
balkaona bir çıktım ikisinin de ayakları yukarda dikili duruyor....
yok kardeşim ölmemişler bunlar sırt üstü uyuyorlar dedim :a24: ( demez olaydım)
neyse adım 1-2 ay boyunca kuş katili oldu:a43:..işte böyle kötü
bir anı oldu benim için...
Aşka olsun zeynep onların ölebileceklerini hiç tahmin etmemiştim...
kardeşim bu sırt üstü olayını yutar diye düşünmüştüm
daha küçüktü çünkü....istemeden oldu amaaaaa
ah!! meltem ah!!
hayır diyecem sana şimdi kuş katili ama o kadar güzel anlatmışsınki... kızamıyorum ya..rabbim iyiligini versin.. ha buarada affetsinde
kuş affedermi o meçhul zavallı kuş_lar ....
birde sırt üstü uyuyorlar demiş ... ..................
geçmiş olsun ...........................
e ozaman balkona niye koydun hayvanları kız hava alsınlar diyemi,bide diyo soğuktu diye..bak yutmamış işte tahmin etmiş kardeşim hayvanlara neler yapabilceğini.:a21:.istesen bide neler yapardın melteeem hiç tahmin edemiyorum.:a05:.