Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Modern tesettür (!) (1 Kullanıcı)

nes_86

Kayıtlı Kullanıcı
Kadın güzel olduğu için kapanmalıdır demişsiniz peki ya güzel değilse o zaman kapanmama hakkı varmıdır? Daha doğrusu nedense kapanma söz konusu olduğu zaman bunun nedeni hep güzellik olarak açıklanıyor.Ben bunu anlıyamıyorum.Yani erkekler çirkin varlıklar mıdır ki onlar için bole bişi gerekmio.Örneğin Hz Yusuf kendini korumak için neden bole bir şeye gerek duymamış

barbaros58

Kayıtlı Kullanıcı
ben kapanmak istiyorum,beni bilgilendirebilirseniz cok sevinirim..

saleyküm kardeşim hikmetin başı ALLAHTANkorkmaktır.nasıl bir bilgi istiyorsun anlayamadım.aklı doğruyu düşünebilen kişinin dinide doğru ve gerçektir.Din aklın ta kendisidir aklı olmayanın dinide yoktur.senin niyetin amelinden hayırlı.sadece ALLAHIN emri olduğu için kapan.ALLAH muvaffak etsin .selam ve dua ile. ALLAHA emanet ol.

halıkın kölesi

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşler neye kızıyorm biliyormusunuz.bazıları varki sırf davamıza kasıtla başını kapıyor ama daracık taytlarla geziyor münafıklar allah onları islah etsin

bakara-mulk-97

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm .Bende bu konuya katılıyorum Allah bu konuyu yazandanda yorum yapalardanda razı olsun.

faadik

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(c.c.)razi Olsun çok Güzel Bi Yazii

MAVİ LEYLAK

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardeşler bende size katılıyorum artık kapalılık die bişi kalmadı aile baskısıyla kapanıyorlar yada daha fazla dikkat çekmek için bilinçsiz yani allah hepimize hidayet versin benim kız kardeşimde sosyetik kapalılardandı şiöümdi ise işi nedeniyle açıldı çok kızıyorum nerde yaşıyoruz biz k
imiz yazııııııııııııkkkkkkkkkkk hemde çok yazık

dar etek pantolon dialtı ince çorap baş örtüyü salmadan ampulgibi sıkmak nerdir nbu kapalılıkmı yoksa kendini sergilemekmi

ravza sin

Kayıtlı Kullanıcı
bukonuda bana cok dua edın kardeşlerim.başaramıyorum.ama birkez daha anladımkı bu sitenin bana çok faydası olacak.allah hepinizi cennetine koysun

ravzagul

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Sizin Gibi Düşünüyorum Bizler
Allah Içiç Kapanmaliyiz
Allahin Selami üzerinizde Olsun

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Hekimoğlu Ismail Yine Güzel Yazmiş Allah Razi Olsun
Yalniz Allah Rizasi Için Allah Emri Olduğu Için Tesettürlüyüz Yoksa Güzelliği Kapatmak Için Değil
Sadece Tesettür Değil Hareketlerimiz De önemli
Mesela Konuşurken Sürekli Insanin Yüzüne Dikkatli Bakmak
Abartili Gulmek Sesli Konuşmak Kahkaha Ile Gülmek ...

Bir De Insanlar Tesettürlü Bayanla Konuşurken Daha Dikkatli Olmali
Mesela Tokalaşmamali Fazla Iltifat Edilmemeli Esprilere Dikkat Etmeli Gözlerinin Içine Bakarak Konuşmamali
Bunlardan çok Rahatsiz Oluyorum
Yani Tesettürlü Bayanlar Kendine Dikkat Ettiği Gibi Erkeklerin De Tesettürlü Bayanlarla Daha Dikkatli Davranmasi Lazim
Firsat Bulmuşken Bunu Dile Getireyim
Inşallah Birileri Dikkate Alir
Selam Ve Dua Ile

Bengisu-Ahmet

Kayıtlı Kullanıcı
Allh razı olsun bilgilendirdiğin için inan buna ihtiyacımız vardı.

Selametle

yesilyol

Kayıtlı Kullanıcı
EMEĞİNE SAĞLIK.moder kapalı birkaç arkadaşa bişeyler yazıp vermek istiyordum ama ne yazıcağımı bulamamıştım.şimdi burdaki yazıyı not ettim.teşekkürler.

ümmüseleme

Kayıtlı Kullanıcı
Allah .cc.razi Olsun Yaradanim Sizin Gibi Tesirli Düşünenleri Kendisine Layik Kul Habibine Hayirli ümmet Eyler Inşallah.

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim güzel bi paylaşı...iyi forumlar

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
bu yazıyı bizlerle paylaştığınız için cok tesekkur ederıım.allah razı olsun sizden

ercan58

Kayıtlı Kullanıcı
evet ya şimdiki kızların beğenilme korkusu yok mu?ALLAH hepimizi korusun...ya alıyolar hemen daracık şeyleri giyiyolar.heryeri meydanda..o zaman tesettürün anlamı ne anlamadım?bunlar ALLAH la dalga geçenler olduğuna inanıyorum...dini kafasına göre yazan psikolojik bunalımda insanlar...BENCE

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Evet çok doğru katılıyorum!!!
Allah razı Olsun!

yahova

Kayıtlı Kullanıcı
Bende bayanların dar elbise giyip başlarını örtmelerini çok yadırgıyorum. Hiç örtmeseler daha iyi. Düşünceleriyle yaşayışları hiç örtüşmüyor. Bu din kardeşlerimize dinimizin emrettiği şekilde giyinmeyi ALLAH (c.c.) nasip eylesin (AMİN).

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt