Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mezhepsizlerin fikirlerinden bazıları (1 Kullanıcı)

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Demekki ben sana boşuna resul kelimesini anla dememişim o ayette geçen zaman sadece geçmiş zaman mı yoksa şimdiki zamanmı olarak kullanılıyor eğer şimdiki zaman ise Kıyamet kopana kadar aramızda resullerin varolduğu o ayetten anlaşılır

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Neyse ben gideyim size hayırlı geceler Allah fetanetinizi artırsın inşallah

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
SÜNNET İNKARCILARINI ADAM YERİNE KOYUP MUHATAP ALMAYIN BUYURUYOR İMAM RABBANİ HAZRETLERİ...SÜNNETİ REDDETMEYE DEVAM EDERLERSE SELAMI KESİN VE BU SAPIKLAR GÜRUHUNU DÖVÜN BUYURUYOR...Allahcc doğru yolu üzere ayaklarımızı sabit eylesin...

dogru soze ne denir zaten laftan anlamazlarki konustukca aziyorlar
cani dayakkkk istiyoooorr mubinin

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
Demekki ben sana boşuna resul kelimesini anla dememişim o ayette geçen zaman sadece geçmiş zaman mı yoksa şimdiki zamanmı olarak kullanılıyor eğer şimdiki zaman ise Kıyamet kopana kadar aramızda resullerin varolduğu o ayetten anlaşılır

Ahada Rengini Belli Ettin...!!! Demekki Peygamber Var diyorsun sen???

Bak Bu Allah c.c İle Peygamberi Ayırdığın İçin....

(Allah’ın yolu ile Peygamberlerin yolunu farklı göstermek isteyenler kâfirdir.) [Nisa 150/1]

Buda Son Peygamber olduğuna İman Etmediğin İçin....

muhammed, sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası değildir; ancak o, allah'ın resûlü ve peygamberlerin SONUNCUSUDUR. allah, her şeyi bilendir.(ahzab 40)

ee şimdi Kardeşim...Sen Bunlara İman etmediğin İçin Hükmün Noluyor??

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Ahada Rengini Belli Ettin...!!! Demekki Peygamber Var diyorsun sen???

Bak Bu Allah c.c İle Peygamberi Ayırdığın İçin....

(Allah’ın yolu ile Peygamberlerin yolunu farklı göstermek isteyenler kâfirdir.) [Nisa 150/1]

Buda Son Peygamber olduğuna İman Etmediğin İçin....

muhammed, sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası değildir; ancak o, allah'ın resûlü ve peygamberlerin SONUNCUSUDUR. allah, her şeyi bilendir.(ahzab 40)

ee şimdi Kardeşim...Sen Bunlara İman etmediğin İçin Hükmün Noluyor??

Allah cc razı olsun..Allahcc yar ve yardımcın olsun...

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
El kassam ve osman gazi kardeşim beni anlamanız için okumanız lazım ama ayet göndermek düşünmenize yetmiyor size düşünmenizi tavsiye ediyorum bu sitede uzun zaman geçirmiş arkadaşlara sorun sizleri bu konuda aydınlatsınlar onlar her şeyin farkındalar ahzab 40. ayeti yollamışsın ama onu iyi düşünün mesela.

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
Sorunda O ya Biz Düşünüyoruz Ama Sen Düşünmüyorsun...

Sen Hala Rasuller Var Aramızda Diyorsun??

Buda Çok Açık Bir ŞİRKTİR..!!

Çok Geç Olmadan Tevbe Etmeni Dilerim....

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili el kassam kardeşim ben yazılarıma ara vereceğim sen bu resul konusunu ve nebi konusuna iyi araştır ve kalbinizi kırdıysam da hakkınızı helal edin lütfen.

tuts@k

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.zulmekarsiyiz.tr.cx
İskata, telkine ve kabir azabına inanmazlar. Halbuki bu konularda da sahih hadis-i şerifler vardır.

Yalnız Kur’an derler, bazıları da Kitap, Sünnet derler, dindeki dört delili inkâr ederler.
Bir çok hadis-i şerife uydurma damgasını basarlar, İsrailiyat derler. Halbuki hiçbir İslam âliminin kitabında uydurma hadis olmaz.

Başlangıçtan Bugüne Mezhepsizler

gercekten sizin kadar basarisiz yalan söyleyen birisini görmedim,, Ihlas Holding size bu site icin ne kadar veriyor.. yada yahudiler ne kadar veriyor nede olsa ikisi islerinde ortaklik yapiyor..
Bu Site Bastan Basa Sefil Saadeti ebediye mi zehiri ebediye yazari olan Cahil sitelerinden bir sitedir...

Halbuki hiçbir İslam âliminin kitabında uydurma hadis olmaz.

Bak burdada cok yalan söyledin demek ki Hakikat Saklayan Sözde Hakikatcilari Isiksizlarin eserlerinden baska eser okumamissindir, Halbuki Hadis Kitaplarini Okusan Bazen dogru Hadis olmadigini söyleyenler var ... Hem Onlar Beser degil mi Beserde Hatta yapmaz mi ? Yoksam siz bütün Alimleri Melek mi zannediyorsunuz.. Islam icin Calisan Bütün Alimlerden Rabbim razi olsun.. Hakikat yayinlari ve yandaslari gibi hakki saklayanlarida ALLAH islah ettsin

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
konuya bakarmısınız Allah aşkına Mezhepsizlerin fikirlerinden bazıları !

sizin mezhepten kastınız nedir 4 büyük mezhep(hanefi,şafii,hanbeli,maliki) mi yoksa şu günümüzdeki cemaat ve tarikatlermi?

eğer cemaat ve tarikatler derseniz ben hiç birine tabi değilim ve çok şükürde hiç birine tabii değilim.

ama 4 büyük mezhep derseniz tabiki birine baglıyım ve ona baglı olarak itikadi mezhebimizde vardır..

vesselam..

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com

Sizi rahatsız eden nedir?
sizin mezhepten kastınız nedir 4 büyük mezhep(hanefi,şafii,hanbeli,maliki) mi yoksa şu günümüzdeki cemaat ve tarikatlermi?
Kastımız açıktır.Mezhep denilince siz cemaat ve tarikat anlıyorsanız sorun sizdedir.
eğer cemaat ve tarikatler derseniz ben hiç birine tabi değilim ve çok şükürde hiç birine tabii değilim.
Size soran olduysa lütfen ismini yazıp ona cevap verdiğinizi yazınız.Konumuzla sizin alakanız yoktur.
ama 4 büyük mezhep derseniz tabiki birine baglıyım ve ona baglı olarak itikadi mezhebimizde vardır..
Elbetteki 4 büyük mezhep diyoruz.Maşallahü teala mübarek olsun.

vesselam..

Fani dünya kardeş 4 mezhebe tabi olduğunuza göre sizi rahatsız eden bir konu olmamalıydı neden bu kadar agresif bir yaklaşımla yorum yaptığınıza bir anlam veremedim.Neyse önemi yok tartışmak dostun dostluğunu azaltır düşmanın da düşmanlığını arttırır buyurmuşlar.Lütfen tartışmayalım.Gereği yoktur lüzumsuz konuşmalara kalp kırmalara yol açar.Umarım hemfikirizdir.Allahü teala cümlemizden razı olsun kardeşim.İhlaslı kullarından eylesin.
Muhammed aleyhisselâmın yolunda gidenlere, Allahü teâlâ, selâmet versin! Âmîn.

selef_i_262626

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş ler ben yukardakı anlatılan fırkalara mensub değilim ama hz. Isanın o guzel temiz havarileri (huri de havari kelimesinden gelir ve temiz pak anlamına gelir) cennete girmeyecekmi?

tuts@k

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.zulmekarsiyiz.tr.cx
Fani dünya kardeş 4 mezhebe tabi olduğunuza göre sizi rahatsız eden bir konu olmamalıydı neden bu kadar agresif bir yaklaşımla yorum yaptığınıza bir anlam veremedim.Neyse önemi yok tartışmak dostun dostluğunu azaltır düşmanın da düşmanlığını arttırır buyurmuşlar.Lütfen tartışmayalım.Gereği yoktur lüzumsuz konuşmalara kalp kırmalara yol açar.Umarım hemfikirizdir.Allahü teala cümlemizden razı olsun kardeşim.İhlaslı kullarından eylesin.
Muhammed aleyhisselâmın yolunda gidenlere, Allahü teâlâ, selâmet versin! Âmîn.

Bence onu Rahatsiz eden Hakikat Yayinevi.. Oda Hakikat adli yayin evinde birseylerin döndügünün farkina varmis ;)

tuts@k

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.zulmekarsiyiz.tr.cx

vesselam..

Yaw Sen Benim düsüncelerimi okuyorsunuz ? :a06:

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Son peygamber Hz. Muhammed sav'dir. NOKTAAAAAAA

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
müslümanlar birbirine yardım etmiyor yahudiler hristiyanlar vuruyor siz halen mezhepsizlik adı altında saçma bir isimle açılmış siteden konudan bahsediyorsunuz bence çok yazık böyle tartışmalara giriyoz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Yaw Güzel Kardeşim Sen Nidorsun?? aramaızdaki Rasul Kimdir Diye Bi Sorumu Olur :) orda Allah c.c Peygamberinden bahsediyor...

İşte O verdiğin Ayette Allah c.c Aranızda Benim Elçim Varken Ne Tartışıyorsunuz??

Uyun Peygamberime Kurtulun Diyor...Yani Ehl-i Sünnete...

Yaw Sende Şu Sayfada Bu Soruyu 3 kere Sordun Bende 3 Kere Cevapladım...Acaba Cvplarımı Görmüyormusun?? :)

Yada Niyetin Nedir??

Selamün Aleyküm,

Kardeşim Allah celle celalü razı olsun lakin bi cahille muhatap olduğunun farkındamısın? cahillerle ilgi çok sözler var bilirsin belki
"cahillerle yaptığım her savaşı kaybettim"

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
mezhepsizler niçin dört mezhep?.. mezhepler kalksin ve birlik olsun" diyorlar mezhebler kalkinca birlik olmaz bilakis binlerce mezheb cikar ümmet içinde birlik ve beraberlik olmaz.
bazi kimseler müctehid olmadiklari halde ictihada yelteniyorlar Kurani tefsir etmek konusunda yeterli bilgiye ilme, ehliyet ve icazete sahip olmadiklari halde mufessirlik yapiyorlar, Allah in ayetlerine kendi heva vehevesleriyle yanlis manalar veriyorlar " Kurandan ve hadisten kendiniz hüküm cikartiniz" denilerek dini sahada anarsiye yol açacak telkin ve tesviklerde bulunuyorlar
bu gibi kimselere Allah cc hidayet versin. amin

Allahü teala razı olsun.

Sizi seviyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt