Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mezhepsizlerin fikirlerinden bazıları (2 Kullanıcı)

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam şimdi osman gazinin yazdığı doğru olur belki onu takdir ettiniz ya!
Kandırın kendinizi bakalım nereye kadar kandıracaksınız. Bana o imamların görüşlerini bence yada sence demeden kurdukları bir mezhep varmı onu yazabildinizmi?.
selamun aleykum

degerli kardesim sizde dogrulari yazin sizide takdir edelim bu zor bisey degil...

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Ne cevap verdiniz sayın gurbette yav Bu cevabınız müthiş oldu mübin yıkıldı gitti

evet
siz yikilmayin...
burada tiyotra oynamiyoruz Kuran-i kerim ve hadis-i seriflerden alinti yaparak size cevap veriyoruz.. yani yaptigimiz budur..
selamlar.

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam ve rahmetullahu ve berekatuhu gurbette kardeşim ben zaten hep yanlışları yazmıştım!!!

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Allahu Teala dogrularin yaninda olan ve bizleri salih kullarinin, sevdigi kullarinin arasina dahil eylesin..

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
Allahu Teala dogrularin yaninda olan ve bizleri salih kullarinin, sevdigi kullarinin arasina dahil eylesin..

Amin kıymetli kardeşim amin.
Fârisî iki beyt tercemesi:

Sorulur o gün işlerden, sözlerden,
Kalbi titrer Nebîlerin korkudan._

Enbiyânın şaşırdığı bir yerde,
Günâhlara özr bulmak nerede?

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili gurbette kardeşim ben niye bu siteye katıldım sanıyorsun salihlerle birlikte olmamak içinmi?Allah cümlenizden razı olsun

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Sevgili gurbette kardeşim ben niye bu siteye katıldım sanıyorsun salihlerle birlikte olmamak içinmi?Allah cümlenizden razı olsun

sEN ORTALIĞI BULANDIRMAK İÇİN BU SİTEYE KATILDIN...MEZHEPSİZLİĞİNİ YAYMAK İÇİN..EHLİ SÜNNETE ÇATMAK İÇİN...AMA SOYUNUZ KURUDU...İSLAM...KURAN..SÜNNET..İCMA...KIYAS...GERİSİ DALALET...

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı

Bu Sitede Asla Amacına Ulaşamassın..!!!

Elhamdülillah bütün kaynak ve delillerle siz selefileri çürütürüm...

Ben Bu yolda 3 yıldır mücadele ediyorum sizle..!!

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili el kassam kardeşim 3 yıl değil 13 yıl mücadele etsen varacağın yer başlangıçtır fuzuli uğraşma. Senin gibi düşünenler resul kelimesinin manasını bile kavramamış olanlardır.Bu sözümüde küçük görme düşün tekrar düşün sonra bir daha düşün ondan sonra yaz.

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
cık cık cık...Asla Kelime Oyunu Yapma Bana....

Haydi Delillerini Koy...bende koyacam Kur'an Ve Sünnetten...

Ehl-i Sünnetmi Haklı Yoksa Ehl-i Bid'atmı...Buyur Kardeşim...ben sizin selefi sitelerinden kaç kardeşimizin kurtulmasına vesile Oldum Hamdolsun...O da Rabbimin c.c Yardımıyla Tabi..Yoksa Bizde Bişey Yok...

Neyse Hadi Şimdi Boş Lafları Bırakalımda Kur'an Ve Sünnet Işında Tartışalım....

Buyur Delillerini Görelim..!!

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Şu anda aramızda resul varmıdır yok mudur önce onu yaz

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
Sen Rasulün Anlamınımı Soruyorsun Bana...Güzel Taktikle Başladın...

Bak Karşında Kim Var Kur'anla Cevap Vereyim Sana...

Yani insanda ortaya çıkan ilk üstünlük onun yeryüzünde Allah’ın TEMSİLCİSİ (halife) olması ve bunun gerektirdiği, dünyaya hakim olmasını sağlayan ilim ve bilgeliğin kendisinde var olmasıdır. Bu üstünlük meleklerce kabul edilmiş ve onların Hz. Adem’e secde etmeleri ile neticelenmiştir.(Bakara suresi, 34)

Ben kimmişim öğrendinmi??

başka sorun

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Soruma cevap vermedin ben sana bir ayet ile yardımcı olayım
Al-i İmran
(101) Size Allah'ın âyetleri okunup dururken ve Allah'ın resûlü de aranızda iken dönüp nasıl inkar edersiniz? Kim Allah'a sımsıkı bağlanırsa, kesinlikle o, doğru yola iletilmiştir.
Ali imran 101. Ve keyfe tekfürune ve entüm tütla aleyküm ayatüllahi ve fıküm rasulüh* ve mey ya'tesım billahi fe kad hüdiye ila sıratım müstekıym

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
Soruma cevap vermedin ben sana bir ayet ile yardımcı olayım
Al-i İmran
(101) Size Allah'ın âyetleri okunup dururken ve Allah'ın resûlü de aranızda iken dönüp nasıl inkar edersiniz? Kim Allah'a sımsıkı bağlanırsa, kesinlikle o, doğru yola iletilmiştir.
Ali imran 101. Ve keyfe tekfürune ve entüm tütla aleyküm ayatüllahi ve fıküm rasulüh* ve mey ya'tesım billahi fe kad hüdiye ila sıratım müstekıym

İşte İstediğim Oldu Ve Kendi Tuzağına Düştün :)

Kendi Dilinle Kendini Yalanladın...

Bizde Onu Diyoruz Sen RasulAllah s.a.v ın Sünnetini Nasıl İtersin...Sünnet Ve Hadis Olmadan İslamı Yaşayabilirmisin..??

İşte Buna Ehl-i Sünnet Diyoruz...Hadissiz Ve Sünnetsiz İslam Olmaz....

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
Bak Burda Allah c.c Ne Buyuruyor??

Eğer Bana İman ediyorsan Peygamberimede İman Edeceksin Ve Onun Yolundan Ayrılmıcaksınki..Kurtuluşa Erebilesin....Ehl-i Sünnet Yani..

“(Ey Habibim!) De ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyunuz ki Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Allah son derece bağışlayıcı ve esirgeyicidir.” (Al-i İmran 3/31)

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
El kassam kardeşim ayeti anlamaya çalıştınmı

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
SÜNNET İNKARCILARINI ADAM YERİNE KOYUP MUHATAP ALMAYIN BUYURUYOR İMAM RABBANİ HAZRETLERİ...SÜNNETİ REDDETMEYE DEVAM EDERLERSE SELAMI KESİN VE BU SAPIKLAR GÜRUHUNU DÖVÜN BUYURUYOR...Allahcc doğru yolu üzere ayaklarımızı sabit eylesin...

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Osman gazi kardeşim sünneti inkar eden kim oluyor
El kassam kardeşim bak o ayette aranızda kelimesi geçiyor kimdir o aramızdaki resul?

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Osman gazi kardeşim sünneti inkar eden kim oluyor
El kassam kardeşim bak o ayette aranızda kelimesi geçiyor kimdir o aramızdaki resul?

Yaw Güzel Kardeşim Sen Nidorsun?? aramaızdaki Rasul Kimdir Diye Bi Sorumu Olur :) orda Allah c.c Peygamberinden bahsediyor...

İşte O verdiğin Ayette Allah c.c Aranızda Benim Elçim Varken Ne Tartışıyorsunuz??

Uyun Peygamberime Kurtulun Diyor...Yani Ehl-i Sünnete...

Yaw Sende Şu Sayfada Bu Soruyu 3 kere Sordun Bende 3 Kere Cevapladım...Acaba Cvplarımı Görmüyormusun?? :)

Yada Niyetin Nedir??

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt