Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mahsun Kul Ablama (3 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm harbi ablacım benim.. Şu an msn açamıyorum malesef:( Misafirler geldi can ablacım:(.. Senden cevap geldi mi diye girip bakmak istedim ablam..Birkaç saate kadar ancak müsait olabileceğim malesef..Seninle şimdi konuşmayı çok istiyordum.. Ablam görüşemezsek bile bana mutlaka maille durumunuzu bildirin olur mu? Konuşmak nasip olmazsa, hiç olmazsa mailinizden durumunuzu öğrenmiş olurum..Veya çevrimdışı ileti gönderin inşallah.. Aklımda ve dualarımdasınız her daim ablacım..Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun ebeden inşallah..En Güzel'e emanetimsiniz. Nur taneme selamlarımı söyleyin inşallah ablam..Can tanesi de dualarımda inşallah..Selam ve baki muhabbetle kalın..B)
aleyküme selam aliyem.neyse yarın 2 gibi görüşürüz olurmu.bak çok üzüldüm şimdi.seninle konuşmaya çok ihtiyacım vardı.sende Rabbime emanet ol aliyem

berat05

Yönetici
SELAMÜN ALEYKÜM MAHSUN KUL KARDEŞİM

GELMİŞSİN...ÇOK SEVİNDİM İNAN..MERAK EDİYORDUM SENİ...NASIL GİDİYOR DİYE...HEP DUALARIMDASIN İNAN..SEN,RÜYAM3 .SSS VE DİĞER KARDEŞLERİM
HABERİNİZİ ALMADIKMI ÜZÜLÜYORUZ...EN AZINDAN İYİ OLDUĞUNU BİLMEK GÜZEL

KENDİNE İYİ BAK...YÜCE RABBİM YUVANIN MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN İNŞALLAH :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt