tamam fatmam bendeki sorun devam ediyor.sanada geçmiş olsun canım.dualrımda olucaksın.fatma bugün sana ve tubayla konuşmak istiyordum.bu son konuşmam canım.eşimin ailesi eşimi doldurmuşlar.beynini dolduran bu site veya sohbetlere katılmamam gerekiyormuş.eşimde vebal attı üzerime.sizi çok seviyorum.bu sitelerden uzak kalarak başımı açacağımı düşünüyorlar sanırım.tabi yanılıyorlar.son konuşmamız fatmam allah razı olsun.allah için sen ve kardeşlerimi çok seviyorum.tubama selam söyle.aynı şekilde aliyemede,hülyaya .olurda herşey düzelirse ozaman konuşuruz.rabbime emanet ol.fatmacım.tubam tel cevap veremiyorum canım.oda yasaklandı.ayrıca çevremdeki başörtülü arkadaşlarımlada görüşemiyorum.fatmam allaha emanet olun.
canım ya inan çok üzüldüm....laves ciğimin ailesnin yaptığını şimdi eşin ve ailesi sana yapıyor...Allah onlara akıl fikir versin....hergelişinde güzel bir haber alırız diye heycanla sana koşarken hep hayal kırıklığı üzüntü yaşadık....ama ben biliyorumki sen kazanacaksın...her zaman dualarımızda olacaksın....seni çok seviyoruz bunu unutma....RABBİM YARDIMCIN OLSUN...