Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mahsun Kul Ablama (2 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
tamam fatmam bendeki sorun devam ediyor.sanada geçmiş olsun canım.dualrımda olucaksın.fatma bugün sana ve tubayla konuşmak istiyordum.bu son konuşmam canım.eşimin ailesi eşimi doldurmuşlar.beynini dolduran bu site veya sohbetlere katılmamam gerekiyormuş.eşimde vebal attı üzerime.sizi çok seviyorum.bu sitelerden uzak kalarak başımı açacağımı düşünüyorlar sanırım.tabi yanılıyorlar.son konuşmamız fatmam allah razı olsun.allah için sen ve kardeşlerimi çok seviyorum.tubama selam söyle.aynı şekilde aliyemede,hülyaya .olurda herşey düzelirse ozaman konuşuruz.rabbime emanet ol.fatmacım.tubam tel cevap veremiyorum canım.oda yasaklandı.ayrıca çevremdeki başörtülü arkadaşlarımlada görüşemiyorum.fatmam allaha emanet olun.

canım ya inan çok üzüldüm....laves ciğimin ailesnin yaptığını şimdi eşin ve ailesi sana yapıyor...Allah onlara akıl fikir versin....hergelişinde güzel bir haber alırız diye heycanla sana koşarken hep hayal kırıklığı üzüntü yaşadık....ama ben biliyorumki sen kazanacaksın...her zaman dualarımızda olacaksın....seni çok seviyoruz bunu unutma....RABBİM YARDIMCIN OLSUN...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bu gün EBRU AKLIMDAN HİÇ ÇIKMIYOR NE YAPTI ACABA..İNAŞALLAH İYİDİR...HABERSİZ BEKLEMEK NE KADAR KÖTÜ BİŞEY...İNŞALLAH ARTIK ONUN YAKSINDAN DÜŞERLER İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAR.BU YAŞA GELMİŞ Bİ İNSANA BAŞKALARININ KARIŞMASINA HİÇ ANLAM VEREMİYORUM...BİZ ONU DOLDURUYORMUŞUZ NE ALAKA Bİ İNSANIN İÇİNDE BİŞEY YOKSA İSTEDİĞİNİ YAP ONU KİMSE ETKİLEYEMEZ....AMA İÇİNDE BİŞEYLER VARSADA EN ÖNEMLİSİ İNANIYORSA İŞTE ONUDA KİMSE ENGELLEYEMEZ...NEYSE İÇİME Bİ SIKINTI ÇÖKTÜ BURAYA YAZMAK İSTEDİM...KEŞKE HABER ALABİLSEK...HAYIRLI GÜNLER HERKESE

berat05

Yönetici
Mahsunkul Kardeşime

Mahsunkul Kardeşime

ADIN GİBİ MAHSUN KALMA KARDEŞİM

Arkanda dev gibi bizler varız..Dualardasın, gönüllerdesin inan bana...
Yüce Rabbim Sana sığınıyoruz.Ne olur kardeşime ve onu gibi islamı yaşamak isteyip yaşayamayan kardeşlerime yardım et..
Sen bağışlayan merhamet edensin...
Şu kalpleri kör olmuş insanlara ancak sen veririsin hidayeti.
Yarabbim senden korkmazlar mı ki bunlar bunca eziyet ederler,
hiç mi haberleri yok bu nefesi veren kim??? canı veren kim???
Yarabbi arkadaşımıza sabır ver,doğruluktan sapmasın,bildiği islam yolundan ayrılmasın,kimsenin gücü yetmesin onu zorla bu yoldan çevirmeye...
Yarabbi elleri sana açılmış kalpten dileyen bu gönülleri boş çevirmesin...kullarını seversin...sen büyüksün sen görürsün sen gönülsün

Yarabbi Mahsul kul kardeşimin bu imtihandan hayırlısıyla sabır ederek çıkmasını nasip eyle.
Gaflete,nefsine yenilmesine izin verme..

SEN BÜYÜKSÜN ;MERHAMETLİSİN YARDIMINA MUHTAÇ BU ACİZ KULLARININ DUALRINI BOŞ ÇEVİRME

AMİNNN AMİNNN AMİNNN

Her zaman dualarımdasın kardeşim..
Allah SABIR versin.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
ADIN GİBİ MAHSUN KALMA KARDEŞİM

Arkanda dev gibi bizler varız..Dualardasın, gönüllerdesin inan bana...
Yüce Rabbim Sana sığınıyoruz.Ne olur kardeşime ve onu gibi islamı yaşamak isteyip yaşayamayan kardeşlerime yardım et..
Sen bağışlayan merhamet edensin...
Şu kalpleri kör olmuş insanlara ancak sen veririsin hidayeti.
Yarabbim senden korkmazlar mı ki bunlar bunca eziyet ederler,
hiç mi haberleri yok bu nefesi veren kim??? canı veren kim???
Yarabbi arkadaşımıza sabır ver,doğruluktan sapmasın,bildiği islam yolundan ayrılmasın,kimsenin gücü yetmesin onu zorla bu yoldan çevirmeye...
Yarabbi elleri sana açılmış kalpten dileyen bu gönülleri boş çevirmesin...kullarını seversin...sen büyüksün sen görürsün sen gönülsün

Yarabbi Mahsul kul kardeşimin bu imtihandan hayırlısıyla sabır ederek çıkmasını nasip eyle.
Gaflete,nefsine yenilmesine izin verme..

SEN BÜYÜKSÜN ;MERHAMETLİSİN YARDIMINA MUHTAÇ BU ACİZ KULLARININ DUALRINI BOŞ ÇEVİRME

AMİNNN AMİNNN AMİNNN

Her zaman dualarımdasın kardeşim..
Allah SABIR versin.

AMİİNNNNNNNNNN..OKADAR GÜZEL İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSINKİ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.........EVET ONU ÇOK SEVEN BİZ KARDEŞLERİ VARIZ ..ODA HEP GÖRÜŞMLERİMİZDE DİYOR ZATEN DUALRINIZI HİSSEDİYORUM DİYE....İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNECEK ARAMIZA....ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR...

berat05

Yönetici
AMİİNNNNNNNNNN..OKADAR GÜZEL İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSINKİ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.........EVET ONU ÇOK SEVEN BİZ KARDEŞLERİ VARIZ ..ODA HEP GÖRÜŞMLERİMİZDE DİYOR ZATEN DUALRINIZI HİSSEDİYORUM DİYE....İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNECEK ARAMIZA....ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR...

onun yazdıklarını görünce gözlerim doldu inan kardeşim..
evde olsaydım hüngür hüngür ağlardım..haksızlığa dayanamıyorum.:A
o kadar içten ettim ki...hani nasıl derler birinin canı yanarda beddua eder(Allah(c.c.) korusun sadece benzetme) öyle dua geldi içimden

sağol kardeşim.inşallah güzel haberleri alacağız ümit ediyoruz.
sizede hayırlı akşamlar

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Canım Kardeşim ben işlerin bu kadar kötüye gittiğini inanki bilmiyodum yazılanları okudum şimdi şaştım kaldım yaa ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun büyük bir imtihanın içindesin iman mı? aile hayatı mı? önemli olan senin içinde olan yaşadığın duyguların seni kafanı kurcalamak asla istemem zor bir durumdasın ben bile bu siteyi bir kaç arkadaşıma anlattım ailemden kimse bilmez bu siteyi çünkü bende senin ve Laves'in yaşadıkları şeyleri yaşayacağımı biliyorum bakalım çekilen çile kutsal beklenen günde bir gün gelir inşallah selametle Rabbime emanet ol İnci'mi de öp canım oda arada kalmıştır şimdi onun içinde iyi olmadı bu yaşananlar Rabbim yar ve yardımcını olsun canım kendinize iyi bakın selametle

Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık

Selamı sadece gelirken değil giderken de vermek sünnetmiş Kaan kardeşimizden öğrendim

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ebru ablam. nasılsınız dicem ama formda ciddi sınavlarla imtihan olduğunuzu yazmışsınız. güzel ablam bunca insanın duaları sizinle . Rabbim size yolunuzda istikamet üzere sabırlar ihsan etsin. sabrın sonu elbet selamettir ablacığım.dualarım sizinle . Allah'a emanet olun....

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm...bu Mübarek Günde Ebru Içinde Dua Etmeyi Unutmayalim....rabbim Yardimcin Olsun Güzel Kardeşim..seni Iyi Haberlerle Bekliyoruz Burda....kalbimzi Dualarimiz Seninle...rabbime Emanet Ol...

berat05

Yönetici
selamün Aleyküm...bu Mübarek Günde Ebru Içinde Dua Etmeyi Unutmayalim....rabbim Yardimcin Olsun Güzel Kardeşim..seni Iyi Haberlerle Bekliyoruz Burda....kalbimzi Dualarimiz Seninle...rabbime Emanet Ol...

aleyküm selam fatmana kardeşim

onun haberi yok ama hem onun hem de burdaki aile sorunları olan diğer kardeşlerim için namazlarımda dua ediyorum...
yüce rabbim kabul eyleisn inşallah

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
ebrucum burdamısın..ismini gördüm..çok özledim snei çok merak ediyorum

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ebrucum burdamısın..ismini gördüm..çok özledim snei çok merak ediyorum
selamün aleyküm fatmacım.çok şükür iyiyim.:Bherşey yolunda.eşim izin vermediği için girmiyordum.ama artık herşey yoluna girmeye başladı çok şükür.sizide çok özledim.artık girebilirim siteye inşallah.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm fatmacım.çok şükür iyiyim.:Bherşey yolunda.eşim izin vermediği için girmiyordum.ama artık herşey yoluna girmeye başladı çok şükür.sizide çok özledim.artık girebilirim siteye inşallah.

ALEYKÜM SELAM CANIM..İNAN ÇOK SEVİNDİM YA...İNŞALLAH HERŞEY DAHADA GÜZEL OLUR..ÇOK ÖZLEDİK SENİ..İNŞALLAH DAHA SIK GÖRÜŞRÜZ...RABBİME EMANET OL..İNCİNURUDA ÇOK ÖPTÜM...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm harbi ablacım;)..Döndünüz mü artık inşallah? Nasılsınız ablacım? Sizi çok özledim.İyisinizdir inşallah hep dualarımızdaydınız.. İnşallah her şey yolundadır ablacım.. Beni durumunuzdan haberdar edebilirseniz çok sevinirim..Daimi dualarım ve baki muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz..B)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Mahsun Kul burdamısın inanmıyorum çok mutlu oldum okuduklarıma çok sevindim artık bizimlesin öyle mi? süper :B şükür kavuşturana eşinede selam söyle izin verdiği için Rabbime emanet ol

Selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
değerli büyüğüm.inşaALLAH.hayırlı ve güzel haberler ile dönmüşsünüzdür.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm harbi ablacım;)..Döndünüz mü artık inşallah? Nasılsınız ablacım? İyisinizdir inşallah hep dualarımızdaydınız.. İnşallah her şey yolundadır ablacım.. Beni durumunuzdan haberdar edebilirseniz çok sevinirim..Daimi dualarım ve baki muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz..B)
aleyküme selam hacı kardeşim benim.durumum iyi aliyem çok şükür.benimde sana anlatacaklarım var.zor günler geride kaldı inşallah.Rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin inşallah.akşam ulucamideydim aliyem size çok dua ettim.1 kaçgündür siteye girmek istedim ama o kadar yorgundumki çok uykusuz kaldım .2 gündür rahat bir uyku uyudum.neyse burdayım artık.sende rabbime emanetsin canım kardeşim.m:Gsn de konuşalım.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Mahsun Kul burdamısın inanmıyorum çok mutlu oldum okuduklarıma çok sevindim artık bizimlesin öyle mi? süper :B şükür kavuşturana eşinede selam söyle izin verdiği için Rabbime emanet ol

Selam ve dua ile...
aleyküme selam hülyam.bende çok sevindim.:)selamın başımın üstüne .:Asende rabbime emanet ol .inci yanımda selam söylü
yor.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam hülyam.bende çok sevindim.:)selamın başımın üstüne .:Asende rabbime emanet ol .inci yanımda selam söylü
yor.

Aleyküm Selam incim kocaman öptüm seni mahsuncum senin içinde rüyayı öptüm gönüllerimiz bir nasıl olsa:D

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleyküme selam hacı kardeşim benim.durumum iyi aliyem çok şükür.benimde sana anlatacaklarım var.zor günler geride kaldı inşallah.Rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin inşallah.akşam ulucamideydim aliyem size çok dua ettim.1 kaçgündür siteye girmek istedim ama o kadar yorgundumki çok uykusuz kaldım .2 gündür rahat bir uyku uyudum.neyse burdayım artık.sende rabbime emanetsin canım kardeşim.m:Gsn de konuşalım.

Selamün Aleyküm harbi ablacım benim.. Şu an msn açamıyorum malesef:( Misafirler geldi can ablacım:(.. Senden cevap geldi mi diye girip bakmak istedim ablam..Birkaç saate kadar ancak müsait olabileceğim malesef..Seninle şimdi konuşmayı çok istiyordum.. Ablam görüşemezsek bile bana mutlaka maille durumunuzu bildirin olur mu? Konuşmak nasip olmazsa, hiç olmazsa mailinizden durumunuzu öğrenmiş olurum..Veya çevrimdışı ileti gönderin inşallah.. Aklımda ve dualarımdasınız her daim ablacım..Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun ebeden inşallah..En Güzel'e emanetimsiniz. Nur taneme selamlarımı söyleyin inşallah ablam..Can tanesi de dualarımda inşallah..Selam ve baki muhabbetle kalın..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt