Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mahsun Kul Ablama (3 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alaykum, tekrardan burada sizi görmek çok güzel .Baya uzun bir süredir sitede sizi aramızda göremiyorduk da kardeşimizi kime sorsak da haber alsak diye düşünüyorduk.
Kardeşimizin iyi olması bizleri sevindirdi.Rabbim tekrardan rahatsızlık göstermesin amin
Biz müslümanların iyi günlerinde yanında olduğumuz kadar kötü günlerinde de yanında olmak isterizolmayada gayret gösteririz ,olması gereken de budur.Size yapılan zulüm bizi derinden üzdü.Şuda bir gerçektir İslamiyeti yaşasın veya yaşamaya gayret göstersin hiç bir insan yoktur ki stres ve sıkıntı görmesin.Çünkü hepimiz ölümlü dünyada yaşıyoruz ve imtihan oluyoruz.Bizim için olsun tüm insanlar için olsun önemli olan Allah c.c rızasını gözetirken stres ve sıkıntı görmektir.Sizin de bunun için steres ve sıkıntı çektiğini görüyoroz sabrediniz inşallah derdi veren Allah c.c dermanı da vermeyecek değildir.Dualarımızda sizede yer ayıracağız.Allah c.c emanet olun...
aleyküme selam istikbal kardeşim.Allah razı olsun.sizlerde dualarımda olucaksınız.Allaha emanet olun.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Ebrucum ...seni Görmek çok Güzel..nasilsin ...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Ebrucum ...seni Görmek çok Güzel..nasilsin ...
aleyküme selam fatmacım.canım kardeşim.iyi değilim fatmam hiç iyi değilim.msn yi açsam konuşucam ama sorun var açamıyorum.
bitiyorum eriyorum.içime ata ata içim eriyor.

Allahtan korkmaz utanmazlar benim içimi eritenleri rabbime havale ediyorum.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşim, çok şükür burdasın.Seninle konularımızı paylaşmayı özlemişiz gerçekten.Gerçi bende eskisi kadar sık giremiyorum siteye, işlerin yoğunluğundan dolayı ama hep ara ara girip en azından okumaya gayret ediyorum.İncinur yeğenimin iyi olmasına herkes gibi bende çok sevindim.Yanaklarından öpüyorum.
Sana da Rabbim sabır versin güç versin.Sen çok güzel bir şey yapıyorsun , onu düşünerek kendinde kuvvet bulursun inşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Zamanla herkes alışacaktır umarım.
Selametle arkadaşım.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam fatmacım.canım kardeşim.iyi değilim fatmam hiç iyi değilim.msn yi açsam konuşucam ama sorun var açamıyorum.
bitiyorum eriyorum.içime ata ata içim eriyor.

Allahtan korkmaz utanmazlar benim içimi eritenleri rabbime havale ediyorum.

CANIM YA İNAN HİÇ AKLIMDAN GİTMİYORSUN....SENİN SİTEDE OLDUĞUNU GÖRÜNCE HEMEN SANA VERDİĞİM ÖZEL MSN İ AÇTIMA MA AÇIK DEĞİLSİN...NE DİYEBİLİRMKİ İNSAN DİYECEK BİŞEY BULAMIYOR....BENDE SAĞLIK YÖNÜNDNE İYİ DĞEİLİM KONUŞUNCA ANLATIRIM....BEN ŞİMDİ DIŞARI ÇIKACAĞIM KARDEŞİMLE İŞİMİZ VAR EĞER MSN AÇABLİRSEN BANA MUTLAKA YAZ OLURMU.....KENDİNE İYİ BAK CANIM KARDEŞİM....Rabbime emanet ol....İNŞSLLSH BİGÜN SENİ İYİ HABERLERLE BURDA GÖRECEĞİZ...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM YA İNAN HİÇ AKLIMDAN GİTMİYORSUN....SENİN SİTEDE OLDUĞUNU GÖRÜNCE HEMEN SANA VERDİĞİM ÖZEL MSN İ AÇTIMA MA AÇIK DEĞİLSİN...NE DİYEBİLİRMKİ İNSAN DİYECEK BİŞEY BULAMIYOR....BENDE SAĞLIK YÖNÜNDNE İYİ DĞEİLİM KONUŞUNCA ANLATIRIM....BEN ŞİMDİ DIŞARI ÇIKACAĞIM KARDEŞİMLE İŞİMİZ VAR EĞER MSN AÇABLİRSEN BANA MUTLAKA YAZ OLURMU.....KENDİNE İYİ BAK CANIM KARDEŞİM....Rabbime emanet ol....İNŞSLLSH BİGÜN SENİ İYİ HABERLERLE BURDA GÖRECEĞİZ...
tamam fatmam bendeki sorun devam ediyor.sanada geçmiş olsun canım.dualrımda olucaksın.fatma bugün sana ve tubayla konuşmak istiyordum.bu son konuşmam canım.eşimin ailesi eşimi doldurmuşlar.beynini dolduran bu site veya sohbetlere katılmamam gerekiyormuş.eşimde vebal attı üzerime.sizi çok seviyorum.bu sitelerden uzak kalarak başımı açacağımı düşünüyorlar sanırım.tabi yanılıyorlar.son konuşmamız fatmam allah razı olsun.allah için sen ve kardeşlerimi çok seviyorum.tubama selam söyle.aynı şekilde aliyemede,hülyaya .olurda herşey düzelirse ozaman konuşuruz.rabbime emanet ol.fatmacım.tubam tel cevap veremiyorum canım.oda yasaklandı.ayrıca çevremdeki başörtülü arkadaşlarımlada görüşemiyorum.fatmam allaha emanet olun.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tamam fatmam bendeki sorun devam ediyor.sanada geçmiş olsun canım.dualrımda olucaksın.fatma bugün sana ve tubayla konuşmak istiyordum.bu son konuşmam canım.eşimin ailesi eşimi doldurmuşlar.beynini dolduran bu site veya sohbetlere katılmamam gerekiyormuş.eşimde vebal attı üzerime.sizi çok seviyorum.bu sitelerden uzak kalarak başımı açacağımı düşünüyorlar sanırım.tabi yanılıyorlar.son konuşmamız fatmam allah razı olsun.allah için sen ve kardeşlerimi çok seviyorum.tubama selam söyle.aynı şekilde aliyemede,hülyaya .olurda herşey düzelirse ozaman konuşuruz.rabbime emanet ol.fatmacım.tubam tel cevap veremiyorum canım.oda yasaklandı.ayrıca çevremdeki başörtülü arkadaşlarımlada görüşemiyorum.fatmam allaha emanet olun.
ablam sabır inşaallah biz zafer islamdadır dedik Rabbimiz bu yolda cihat edenlerden eylesin sıkma canını sakın gönüllerimiz bir ablam
acıyorum böyle düşünen insanlara Rabbimiz ıslah eylesin inşaallah onları
inşaallah sonu güzel olacak ablacım bekleyelim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşim, çok şükür burdasın.Seninle konularımızı paylaşmayı özlemişiz gerçekten.Gerçi bende eskisi kadar sık giremiyorum siteye, işlerin yoğunluğundan dolayı ama hep ara ara girip en azından okumaya gayret ediyorum.İncinur yeğenimin iyi olmasına herkes gibi bende çok sevindim.Yanaklarından öpüyorum.
Sana da Rabbim sabır versin güç versin.Sen çok güzel bir şey yapıyorsun , onu düşünerek kendinde kuvvet bulursun inşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Zamanla herkes alışacaktır umarım.
Selametle arkadaşım.
aleyküme selam kardeşim.nasılsın işallah iyisindir.inan bende çok özledim.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzel kardeşim.sende hakkını helal et.ne mutlu ki bana beni gafletten uyandıran bu site sayesinde rabbime kavuştum.Rabbime şükürler olsun .Allaha emanet ol kardeşim.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ablam sabır inşaallah biz zafer islamdadır dedik Rabbimiz bu yolda cihat edenlerden eylesin sıkma canını sakın gönüllerimiz bir ablam

acıyorum böyle düşünen insanlara Rabbimiz ıslah eylesin inşaallah onları

inşaallah sonu güzel olacak ablacım bekleyelim
tubam güzel kardeşim.Allah için seni çok seviyorum.seninle o konuşmalarımızın biliyorsun kapanmamda çok tesiri oldu.inşallah ablacım herşey güzel olucak.ben onları duymuyorum artık onları kızdıran da bu zaten.ben kopmuşum bu dünyadan .onların baskıları bana dahada güç veriyorum.allaha emanet ol tubam.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam kardeşim.nasılsın işallah iyisindir.inan bende çok özledim.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzel kardeşim.sende hakkını helal et.ne mutlu ki bana beni gafletten uyandıran bu site sayesinde rabbime kavuştum.Rabbime şükürler olsun .Allaha emanet ol kardeşim.

Hamdolsun iyiyim bende.İş durumları biras yoğun maşallah.Uğraşıyoruz.Bende bazı kararlar vermek üzereyim.Aslında sizlerle konuşmak banada iyi geliyor.Atacağım bazı adımların ne kadar güzel ve huzurlu olduğunu daha iyi anlıyorum.Sabrın sonu selamettir be arkadaşım.Huzur olsun yeterki..

Kaan Erdem

Yönetici
dopra ablam nasılsın iyisin inşaALLAH.sabret ve şükret abla.inşaALLAH.kazananlardan olacaksın halis niyetinle.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tubam güzel kardeşim.Allah için seni çok seviyorum.seninle o konuşmalarımızın biliyorsun kapanmamda çok tesiri oldu.inşallah ablacım herşey güzel olucak.ben onları duymuyorum artık onları kızdıran da bu zaten.ben kopmuşum bu dünyadan .onların baskıları bana dahada güç veriyorum.allaha emanet ol tubam.
canım ablam olsun seni Rabbim bırakmasın inşaallah her zorluğun bir kolaylığı vardır unutma
Rabbim yuvanı bozmak isteyenlere fırsat vermesin inşaallah
dualarımızdasın inşallah üzülme sakın

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Hamdolsun iyiyim bende.İş durumları biras yoğun maşallah.Uğraşıyoruz.Bende bazı kararlar vermek üzereyim.Aslında sizlerle konuşmak banada iyi geliyor.Atacağım bazı adımların ne kadar güzel ve huzurlu olduğunu daha iyi anlıyorum.Sabrın sonu selamettir be arkadaşım.Huzur olsun yeterki..
Rabbim güç versin kardeşim.sabrın sonu selamettir doğru söylüyorsun.ama bazen de inandığı gibi değil ,yaşamak istediği gibi inanan boş zihniyetlerle de uğraşmak zorunda kalıyorsun.hayır nasıl yaşarlarsa yaşasınlar ama bizede dil uzatmasınlar .

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
dopra ablam nasılsın iyisin inşaALLAH.sabret ve şükret abla.inşaALLAH.kazananlardan olacaksın halis niyetinle.
şükür kardeşim sen nasılsın.ben birazdan çıkıcam.sende hakkını helal et kaan kardeşim.durumlar dahada kötüye gidiyor.dün arkadaşımızın babası vefat etti oraya gittik.hanımlı erkekli oturuyorlardı.vefat eden kişinin dayısı tek tek bayanlı erkekli herkesle tokalaşıyorlardı.ÖYLE ZOR BİR ANDIKİ HERKES SON DERECE RAHAT BİR ŞEKİLDE NORMAL KARŞILIYORDU.sıra bana geliyordu o an napcağımı şaşırdım.bir an ben elimi çektim.Allahım sanki kabahat işlemişim gibi herkes bana baktı.kayınvalidem kıyameti kopardı.hemen orayı terkettim.yani zor kardeşim çok zor.karışmışız ya onların deyimiyle.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam olsun seni Rabbim bırakmasın inşaallah her zorluğun bir kolaylığı vardır unutma

Rabbim yuvanı bozmak isteyenlere fırsat vermesin inşaallah

dualarımızdasın inşallah üzülme sakın
tamam tubam durumlar düzelirse ben seni ararım tamammı canım.çevremdeki örtülü arkadaşlarımlada görüştüm onlarlada bir müddet görüşemicem canım.inşallah düzelicek.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Ablacim Iyisin Inşallah. Rabbim Kolayliklar Versin Tüm ümmeti Muhammede. Bizlerin Dualari Hep Seninle.rabbim Kendini Seven Ve Emirlerini Yerine Getirmeye çalişanlarla Beraberdir. Sen Sikildiğin Her An Rabbimin O An Seni Gördüğünü Duyduğunu Düşün. O Memnun Olsunda Kim Ne Derse Desin. Rabbim Hayirli Günler Göstersin Ablacim. Incinuruda çok öpüyorum . Dualarimizdasin Rabbimize Emanet Ol Ablam....

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tamam tubam durumlar düzelirse ben seni ararım tamammı canım.çevremdeki örtülü arkadaşlarımlada görüştüm onlarlada bir müddet görüşemicem canım.inşallah düzelicek.
şüphe bile etmiyorum ablam kayın vadilene de maşallah yani nedyse gitti gidiyor hala ne durumda Rabbimiz bu dünyada uyananlardan eylesin inşaallah yinede..

Kaan Erdem

Yönetici
ablam yolunda daim ve sabit istikrarlı bir şekilde mevlamın rızasını kazanabilmnek için devam et.bak ne güzel sen imtihanını görerek ve bilerek şuurlu ve farkında olarak yaşıyorsun ya hala gaflette ve her şeyden bir haber olsaydın.dualarımdasın abla.selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH..:H:H:H

şükür kardeşim sen nasılsın.ben birazdan çıkıcam.sende hakkını helal et kaan kardeşim.durumlar dahada kötüye gidiyor.dün arkadaşımızın babası vefat etti oraya gittik.hanımlı erkekli oturuyorlardı.vefat eden kişinin dayısı tek tek bayanlı erkekli herkesle tokalaşıyorlardı.ÖYLE ZOR BİR ANDIKİ HERKES SON DERECE RAHAT BİR ŞEKİLDE NORMAL KARŞILIYORDU.sıra bana geliyordu o an napcağımı şaşırdım.bir an ben elimi çektim.Allahım sanki kabahat işlemişim gibi herkes bana baktı.kayınvalidem kıyameti kopardı. kendi kıyameti koptuğunda ne olacak???hemen orayı terkettim.yani zor kardeşim çok zor.karışmışız ya onların deyimiyle.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
şüphe bile etmiyorum ablam kayın vadilene de maşallah yani nedyse gitti gidiyor hala ne durumda Rabbimiz bu dünyada uyananlardan eylesin inşaallah yinede..
tubam ben çıkıyorum canım ama bana şunu öğren .senden ricam.
1,eşimin istememesine rağmen eşimi dinlemeyip başımı açmamam günahmı?

2, sohbetlere eşimden gizli gitmem doğru olurmu

3, mesela onlardan gizli kitap okuyup okumadım,ilahi dinlediğim halde dinlemiyorum demem yani yalan söylemem günah olurmu.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tubam ben çıkıyorum canım ama bana şunu öğren .senden ricam.
1,eşimin istememesine rağmen eşimi dinlemeyip başımı açmamam günahmı?

2, sohbetlere eşimden gizli gitmem doğru olurmu

3, mesela onlardan gizli kitap okuyup okumadım,ilahi dinlediğim halde dinlemiyorum demem yani yalan söylemem günah olurmu.
tamam canım ablam müsait olunca konuşuruz inşallah araştırıcam inşaallah hocamın yanına gidince inşaallah..
Rabbimize emnaet ol canım ablam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt