Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mahsun Kul Ablama (1 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Ebru Abla Ne Güzel Seni Burda Görmek. Hoşgeldin. Incinur Iyileşmiştir Inşallah. Hep Dualarimdasin Ablacim Sikintilarinin Biran Evvel Geçmesi Için Dua Ediyorum Sakin Mücadelenden Vazgeçme. Sen çok Kararli Bir Insansin Azimlisin Rabbim Sabirli Kullari Ile Beraberdir. Unutma Hem Dualarinda Yalniz Değilsin. Incinur'a çok Selamlar Hayirli Günler Ablacim..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Mahsun Kul seni ara sırada olsa burda görmek güzel bende eskisi kadar sık giremiyorum işlerden dolayı inşallah iyisinizdir İncinur'umu öp benim için selametle hayırlı günler

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam deryacım.Allah razı olsun canım.hem senden hemde beni yanlız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.incinur çok şükür iyi.
beni sorucak olursan sıkıntılar devam ediyor.ama biliyorum büyük bir sınavdan geçiyorum.Rabbimin izniyle bu günleri atlatıcam.
siteyi çok özledim.herşey üst üste geliyor deryacım.başörtümü çıkartmam için baskılar artıyor.baştam bukadar tepki almamıştım .onların deyimiyle normal kapanıcakmışım.bu işin normali nasıl oluyor anlamıyorum ya.neyse moral bulmak için siteye gireyim dedim.Allah razı olsun.rabbime emanet ol canım.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
deryacım ben yemek yapmaktan fırsat bulup açamadım sen açmışsın sağol...ebru sitedeki yerin çok boş...yokluğunu ben kendi adıma çok farkediyorum......güzel haberlerle aramıza döneceğin günü sabırla bekleyeceğim ..RABBİME EMANET OL..DERYACIM SENDE RABBİME EMANET OL CANIM...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Mahsun Kul seni ara sırada olsa burda görmek güzel bende eskisi kadar sık giremiyorum işlerden dolayı inşallah iyisinizdir İncinur'umu öp benim için selametle hayırlı günler
aleyküme selam hülyam.Allah razı olsun.çok şükür.sende rüyamı öp canım.Allaha emanet ol.:H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
deryacım ben yemek yapmaktan fırsat bulup açamadım sen açmışsın sağol...ebru sitedeki yerin çok boş...yokluğunu ben kendi adıma çok farkediyorum......güzel haberlerle aramıza döneceğin günü sabırla bekleyeceğim ..RABBİME EMANET OL..DERYACIM SENDE RABBİME EMANET OL CANIM...
fatmacım .güzel kardeşim bende çok özledim inan.inşallah .sanada kolay gelsin .Allaha emanet ol.:H

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacim Sen Inandiğin Yolda Ilerle Rabbim Inşallah Hiç Ummadiğin Yerden Bir Kapi Açacaktir. Rizki Veren Rabbimizdir. O Kendine Siğinan Kuluna çekemeyeceği Yükü Vermez. Tüm Arkadaşlarima Haber Biraktim Senin Için Iyi Bir Iş çikar Umarim. Bu Dünya Imtihan Yeri Rabbim Alnimizin Akiyla Bu Imtihanlardan Geçmeyi Nasip Eylesin. Rabbimize Emanet Ol Ablacim Fatma Abla Sanada Hayirli Günler Sende Rahman Ve Rahim Rabbimize Emanetsin..

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Sevgili arkadaşım seni görmek çok güzel. Yeğenimin iyi olması mutlu etti beni.

Rabbim davan da sana güç kuvvet versin inşallah

Dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm değerli büyüğüm.mevlam yardımcınız olsun.ne yazık değil mi?ne acı,ne elem bakın gafletin örneğine.yapılana,mevlamın hükmüne karşı gelene,burun bükene.yazık ki ne yazık.

mevlam yolunuzda daim etsin.sabit kılsın.daha iyi olun inşaALLAH.tüm sınavlarımızı şükür ile karşılayan sabır ile savan hakkını veren ve mükafatını alanlardan olmak duası ile.mevlama emanet olun.daha güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz abla.

selam ve dua ile kalın selametle.........

aleyküme selam deryacım.Allah razı olsun canım.hem senden hemde beni yanlız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.incinur çok şükür iyi.
beni sorucak olursan sıkıntılar devam ediyor.ama biliyorum büyük bir sınavdan geçiyorum.Rabbimin izniyle bu günleri atlatıcam.
siteyi çok özledim.herşey üst üste geliyor deryacım.başörtümü çıkartmam için baskılar artıyor.baştam bukadar tepki almamıştım .onların deyimiyle normal kapanıcakmışım.bu işin normali nasıl oluyor anlamıyorum ya.neyse moral bulmak için siteye gireyim dedim.Allah razı olsun.rabbime emanet ol canım.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(cc) Sikintilarinizi Gidersin..

Allah(cc) Sikintilarinizi Gidersin..

EsSelamuAleyküm Kıymetli EBRU Kardeşim..
Öncelikle yeniden deyim yerindeyse "sesinizi" duyduk ve çok sevindik..tabii İNCİNUR'umuzun da iyi olmasına..Rabbim onu Sizlere bağışlasın inşaAllah..
Yaşgünü "pastalarınız" öylece ortada kaldı..Gerçi yaşadığınız "imtihan"..çekilen sıkıntılarınız söz konusu iken bu o kadar önemli değil ama..Sizi çok özledik "HARBİ" kardeş..Mevlam "secde tadında geçirmeye" ahdettiğiniz yaşamınızda yar ve yardımcınız olsun inşaAllah..Bunlar da geçer elbet..sabredin ve Rabbe dayanın.. kaldıramayacağınız yükten ve zorluklardan Sizi kolaylığa taşısın.. bunları aşacak bir vesile halkeylesin inşaAllah..

İncinur'u gözlerinden öperim..Eşinize de Selamlar..
Selam..sevgi..baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

berat05

Yönetici
Mahsul Kul Kardeşim Hoşgeldin

Mahsul Kul Kardeşim Hoşgeldin

SELAMÜN ALEYKÜM

SENİ ARAMIZDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN

KIZINDA İYİYMİŞ MAAŞALLAH.NE ZAMAN GİRECEKSİNDE BİR HABER VERECEKSİN DİYE MERAK EDİYORDUM.

KARDEŞİM..TUHAF BİR ZAMANIN İÇİNDEYİZ.SENİ BEN ÇOK İYİ ANLIYORUM.AYNI DURUMLARI YAŞAMAKSAKTA ÖZELLİKKE KAPALILARA TUTUMLARIN NASIL OLDUĞUNU GÖRÜYORUM.BENDE KAPANDIIKTAN SONRA BUNU ÇOK İYİ ANLADIM.SANKİ BİRER ÖCÜ MİSALİ İNSANLARI KORKUTUYORUZ.
DİNİ % 99 İSLAM OLAN BU ÜLKEDE NE KOMİK BİR TRAJEDİ.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
BU GÜNLER GEÇECEK ELBET...SIKINTILARIN YERİNİ BAŞKA BİR SIKINTI OLARAK GEÇMİŞİ UNUTTURACA..ALLAH SANA VE BİZİM GİBİ OLANLARA SABIR VERSİN.NEFSİMİZE YENİK DÜŞÜRMESİN.O'NUN YOLUNDAN AYIRMASIN..

SABIR KARDEŞİM..SABIR

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı

Selemu alaykum, tekrardan burada sizi görmek çok güzel .Baya uzun bir süredir sitede sizi aramızda göremiyorduk da kardeşimizi kime sorsak da haber alsak diye düşünüyorduk.
Kardeşimizin iyi olması bizleri sevindirdi.Rabbim tekrardan rahatsızlık göstermesin amin
Biz müslümanların iyi günlerinde yanında olduğumuz kadar kötü günlerinde de yanında olmak isterizolmayada gayret gösteririz ,olması gereken de budur.Size yapılan zulüm bizi derinden üzdü.Şuda bir gerçektir İslamiyeti yaşasın veya yaşamaya gayret göstersin hiç bir insan yoktur ki stres ve sıkıntı görmesin.Çünkü hepimiz ölümlü dünyada yaşıyoruz ve imtihan oluyoruz.Bizim için olsun tüm insanlar için olsun önemli olan Allah c.c rızasını gözetirken stres ve sıkıntı görmektir.Sizin de bunun için steres ve sıkıntı çektiğini görüyoroz sabrediniz inşallah derdi veren Allah c.c dermanı da vermeyecek değildir.Dualarımızda sizede yer ayıracağız.Allah c.c emanet olun...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DERYACIM...nerelerdesin...seni merak ediyorum..aklım sende acaba ne yaptı diye.....bana ileti atarsan sevinirm....bak sizleri merak etmekten ders çalışamıyorum...şaka şaka inşallah iyisindir canım..rabbime emanet ol

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

Sevgili arkadaşım seni görmek çok güzel. Yeğenimin iyi olması mutlu etti beni.

Rabbim davan da sana güç kuvvet versin inşallah

Dua ile
aleyküme selam arzucum.inan sizinle olmak manevi havayı hissetmekte çok güzel.amin inşallah.Allah razı olsun.rabbime emanet olu güzel kardeşim.:gulegule

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm değerli büyüğüm.mevlam yardımcınız olsun.ne yazık değil mi?ne acı,ne elem bakın gafletin örneğine.yapılana,mevlamın hükmüne karşı gelene,burun bükene.yazık ki ne yazık.

mevlam yolunuzda daim etsin.sabit kılsın.daha iyi olun inşaALLAH.tüm sınavlarımızı şükür ile karşılayan sabır ile savan hakkını veren ve mükafatını alanlardan olmak duası ile.mevlama emanet olun.daha güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz abla.

selam ve dua ile kalın selametle.........
aleyküme selam değerli kaan kardeşim.inan aramızda olmana çok sevindim.duanıza içtenlikle amin diyorum.selametle.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamuAleyküm Kıymetli EBRU Kardeşim..

Öncelikle yeniden deyim yerindeyse "sesinizi" duyduk ve çok sevindik..tabii İNCİNUR'umuzun da iyi olmasına..Rabbim onu Sizlere bağışlasın inşaAllah..
Yaşgünü "pastalarınız" öylece ortada kaldı..Gerçi yaşadığınız "imtihan"..çekilen sıkıntılarınız söz konusu iken bu o kadar önemli değil ama..Sizi çok özledik "HARBİ" kardeş..Mevlam "secde tadında geçirmeye" ahdettiğiniz yaşamınızda yar ve yardımcınız olsun inşaAllah..Bunlar da geçer elbet..sabredin ve Rabbe dayanın.. kaldıramayacağınız yükten ve zorluklardan Sizi kolaylığa taşısın.. bunları aşacak bir vesile halkeylesin inşaAllah..

İncinur'u gözlerinden öperim..Eşinize de Selamlar..

Selam..sevgi..baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
aleyküme selam talip abim.ah çok özür dilerim.size teşekkür etmedim diye o kadar çok üzüldümkü.Allah razı olsun o forma baktım çok ağladım çok sevindim.selamınız başımın üstüne.amin inşallah .rabbime emanet olun.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

SENİ ARAMIZDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN

KIZINDA İYİYMİŞ MAAŞALLAH.NE ZAMAN GİRECEKSİNDE BİR HABER VERECEKSİN DİYE MERAK EDİYORDUM.

KARDEŞİM..TUHAF BİR ZAMANIN İÇİNDEYİZ.SENİ BEN ÇOK İYİ ANLIYORUM.AYNI DURUMLARI YAŞAMAKSAKTA ÖZELLİKKE KAPALILARA TUTUMLARIN NASIL OLDUĞUNU GÖRÜYORUM.BENDE KAPANDIIKTAN SONRA BUNU ÇOK İYİ ANLADIM.SANKİ BİRER ÖCÜ MİSALİ İNSANLARI KORKUTUYORUZ.
DİNİ % 99 İSLAM OLAN BU ÜLKEDE NE KOMİK BİR TRAJEDİ.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
BU GÜNLER GEÇECEK ELBET...SIKINTILARIN YERİNİ BAŞKA BİR SIKINTI OLARAK GEÇMİŞİ UNUTTURACA..ALLAH SANA VE BİZİM GİBİ OLANLARA SABIR VERSİN.NEFSİMİZE YENİK DÜŞÜRMESİN.O'NUN YOLUNDAN AYIRMASIN..

SABIR KARDEŞİM..SABIR
aleyküme selam değerli kardeşim.çok teşekkür ederim.amin inşallah bu günler geride kalıcak.sabır...sabır....ne güzel yazmışın.Allaha emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt