-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
(Sana darılana git, barış! Zulüm yapanı affet. Kötülük yapana iyilik et!) buyuruldu. (İbni Ebiddünya)
(Sana darılana git, barış! Zulüm yapanı affet. Kötülük yapana iyilik et!) buyuruldu. (İbni Ebiddünya)
ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun inşaallah..SELAMUNALEYKUM KARDEŞIM
ELINE YUREĞINE SAĞLIK
SANA HEP ZULUM EDENI NASIL BAĞIŞLAYACAKSIN BU COK ZOR DEMI?
ASLINDA ZOR OLANI BAŞARMAK ERDEMLIKTIR
BUNU YAPTIĞINDADA KARŞI TARAFIN ANLAMASI
ŞIMDI ALLAH BILECEK DOĞRU
DILERIM KI KOTULUĞUN KARŞISINDA IYILIKTE BULUNDUĞUNUZDA KUL DA FARKINDA OLUR
ALLAHA EMANET OL SELAM VE DUA ILE KAL
Selamünaleyküm...
Aminenur kardeşimizin gitme kararı almasını büyük bir üzüntüyle okudum ama kabullenmek istemiyorum. Yalnız bir şey sorcam Aliye kardeşim, Damla kardeşimde mi ayrıldılar siteden...
İnşaAllah hepside en kısa sürede burda olurlar...
selametle...
selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz affetsin inşaallah..bende çocukluk arkadaşımla herşeyi onla paylaştığım çok güzel günler yaşadığım çocukluk arkadaşımla küsüm taaa 2 sınıftan beri tanışıodukk lise çağlarında bişi oldu küstük tam 5- 6 senedir küsüz kabahat bende o bana geldi evime geldi ben yüz vermedim ondan sonra gelemedi cahillik işte ama suan çok pişmanımm aynı yerde oturuoz ama ben onu göremiom o okuyo annelerimiz görüşüo düğünümüze gelirde hoşgeldin der konuşur barışırz dedim şehir dışında okuyoduğundan dolayı gelemedi annesi geldi kabahat bende pişmanınnnn dua edin Raabim bana bi kapı açsında barışim....affeettttt Allahım çok pişmanınnn biliorum küs kalmamalıydımmmmmmmmmmmm affettt...
Rabbimiz razı olsun inşaallah...Allah razı olsun çok yerinde bir konu. Selametle
Kardeşim emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı.
Önemli olan insanların birbirine karşı saygılı, hoşgörülü, fedakar, yapıcı olması ve sırf Allah CC. rızası için paylaşıyor olmaları gerekir.
Buradan bir anlık kırgınlık, darılma, öfkelenme vs. gibi nedenlerle ayrılan tüm kardeşlerimizi bu yuvamıza tekrar bekliyoruz inşallah...
Allah CC. yar ve yardımcımız olsun...
Selamün aleyküm...Yaşanan bu gelişmeleri ben bir türlü anlamadım...Ama her neyse bu konu çok yerinde oldu inşallah...Okurlar da kimse küs kalmaz ....
Hayırlı günler inşallah
ve aleykümselam kardeşim değerli yorumlarınız için Rabbimiz razı olsun Rabbimize emnaet olun inşaallah..selamünaleyküm tuğba kardeşim
Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık çok yerinde ve faydalı bir paylaşımdı...
Bugünlerde sitemizdeki peş peşe olan olaylardan sonra bu konu iyi oldu...umarım herkes gerekli dersi alır ve birdaha böyle tatsızlıklar yaşamayız inşaALLAH...Bizler burada bir aileyiz ,amacımız doğruları öğretmek ve öğrenmek değilmi? yeni üye kardeşlerimize örnek olmamız gerekmiyormu?....
selam ve dua ile kal kardeşim Allaha emanet ol....