Herkesin Bayramı Mübarek Olsun..
sizlerinde bayramı mübarek olsun kardeşelrim
sizlerinde bayramı mübarek olsun kardeşelrim
Herkesin bayrami mübarek olsun hayirli bayramlar nasip etsin Allahim...ben gurbetteyim uzaklardada bayramlar bayram olmuyorki simdi türkiyede olup bayramin heyecanini yasamak isterdim..Bayram sabahi anamin babamin ellerinden öpüp onlarin güzel kokusunu icime cekmek isterdim.....BAYRAM SABAHI namaza gittiginiz de dualarinizi eksik etmeyin bizden...
rabbim bayramda küzlerin barışmasını nasip etsin inşallah. hepimizin bayramı mübarek olsun inşallah
rabbim bayramda küslerin barışmasını nasip etsin inşallah. hepimizin bayramı mübarek olsun inşallah
Bismillahirrahmanirrahim (Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın Adıyla)
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...
"(Resûlüm!) Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes. Doğrusu sana buğzeden, soyu kesik olanın ta kendisidir. Kevser,108/1,2,3.
Yüce Rabbim tüm islam aleminin kurban bayramlarını mübarek kılsın.
Bununla beraber, bu yüce dini yasamaya çalışıp; canlarından, mallarından geçenlere rahman yardım etsin. Örneklerini Doğu Türkistanda, Çeçenistanda, Keşmirde görüyoruz.
Allah yardımcıları olsun...
Amin
selamun aleykum;
hayırlı bayramlar..tüm islamiyet.gen.tr ailesinini bayramı mubarek olsun..
ALLAH a emanetsiniz...
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el
öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki ‘pause’ düğmesine
dokunun… Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar…
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.
emegine saglık kardeşim