Gül Bahçesine Girenler Ya Gül Olurlar Ya Gül Kokarlar Kainatın En Güzel Gülü Hz.Muhammedin (s.a.v) Kokusu ,Nuru , Şefaati Daima Üzerinize Olsun...Bayramınız Mübarek Olsun....
selam ve dua ile kalın.....
selam ve dua ile kalın.....
güle güle ablasevgili kardeşlerim ben cuma günü memleketime gidiyorum.bayramda aranızda olamayacağım şimdiden bayramınız mübarek kutlu olsun...bu bayram herkes sevdikleriyle birlikte mutlu olsun inşaallah...ALLAH kurbanlarımızı kabul etsin...hakkıyla gerçek bir mü'min gibi kesebilmeyi nasip etsin inşaallah.....herkese selamlar saygılar.......:a15:
not: emine ve mervecim görüşemezsek hakkınızı helal edin.size özel ulaşmak isterdim ama ulaşamadım...uzun yola gidiyorum ne olur ne olmaz...
Selamün Aleyküm ablam..
Rabbimiz c.c yolunuzu açık eylesin, hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip etsin inşallah.. Kurban Bayramı'nızı şimdiden tebrik ederim.. Rabbimize emanet olunuz.. Selam ve Dua ile.
hayırlı yolculuklar
bayramın mübarek yolun açık osln güle güle git güle güle gel...
güle güle abla
hayırlı bayramlar
ayrıca bayram harçlığımı isterim
en az 15 ytl
hayırlı yolculuklar ALLAH a emanet olun....
Yolunuz açık olsun kardeşim...
Güle güle gidin ve dönün inşallah...:a12:
Alllah CC. kolaylık versin inşallah...
Hayırlı Bayramlar...
[FLASH]http://www.fhqhosting.com/ui/bayram1.swf[/FLASH]
Selamün aleyküm kurban bayramı cümlemize hayırlar getirsin ALLAHım her günümüzün bayram tadında geçmesini nasip eder inşallah kardeşlerim hayırlı bayramlar.
_______aleykum selam abi...
sizin tüm ümmeti muhammedin bayramı mübarek olsun..
hayırlı olsun hayırlara vesile olsun
selam ve dua ile________
Sayın mavci sizin içinde,bütün müslüman kardeşlerimiz içinde, hayırlı ve çok güzel bir bayram olur inşaAllah.Yüce Rabbimiz in izniyle,herkes ailesi ve sevdikleriyle güzel bir bayram geçirsin.
Emeğine sağlık güzel kardeşim.Allah cümle müslüman aleminin KURBAN BAYRAMINI MÜBAREK etsin.Şu yalan dünyayı böylesine anlamlı bir melodiyle renklendirdiğin için çok teşekkür ediyorum.Allah a emanet ol. :T:H[flash]http://www.fhqhosting.com/ui/bayram1.swf[/flash]
selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık
İNŞALLAH bu günleri hakkı ile geçirmek nasip olur cümlemize
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...İNŞALLAH...
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...
selamun aleyküm değerli abim en içten dileklerimle bayramını kutlarım senin ve bütün kardeşlerimin
hepimiz için hayırlara vesile olur inşaallah...