Allah yardımcın olsun kardeşim benim.sorum şu:sevvalmina yazdı:
canım kardeşim cevabın doğru.sorunu alalım.![]()
nuresma yazdı:
o halde resulüm peygamberlerden azim sahibi olanların sabrettiği gibi sen de sabret.onlar hakkında acele etme, onlar vadedildikleri azabı gördükleri gün sanki dünyada sadece gündüzün bir saati kadar kaldıklarını sanırlar bu bir tebliğdir.yoldan çıkmış topluluklardan başkası helak edilir mi hiç?
ayeti kerimesi hangi sure? bir de ulül azim(azim sahibi peygamberler) ile kastedilenler kimlerdir(kaynağı ile lütfen.)B)
a.s.amin abicim Rabbim sevabını yazsın eksiğim olursa uyarırsın di mi?selametle..mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
SANMAYIN Kİ BEN CEVAP VERMEYİNCE BURDA DEĞİLİM. SİZİ TAKİP EDİYORUM.
O KADAR GÜZEL İŞLER YAPIYORSUNUZ Kİ, ARAYA GİRMEYİ KABULLENEMİYORUM.
ALLAH C.C. RAST GETİRSİN.
nuresma yazdı:
o halde resulüm peygamberlerden azim sahibi olanların sabrettiği gibi sen de sabret.onlar hakkında acele etme, onlar vadedildikleri azabı gördükleri gün sanki dünyada sadece gündüzün bir saati kadar kaldıklarını sanırlar bu bir tebliğdir.yoldan çıkmış topluluklardan başkası helak edilir mi hiç?
ayeti kerimesi hangi sure? bir de ulül azim(azim sahibi peygamberler) ile kastedilenler kimlerdir(kaynağı ile lütfen.)B)
tugba_m yazdı:
eğer doğrusysa cevabım benim cevap bekleyen sorum var zaten yukarıda.taşıyayım yinede buraya tekrar;
Adını kuşluk vaktinden alan ve kuşluk vaktiyle başlayan sure ve sureyle ilgili bilgi...
nuresma yazdı:
a.s.amin abicim Rabbim sevabını yazsın eksiğim olursa uyarırsın di mi?selametle..mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
SANMAYIN Kİ BEN CEVAP VERMEYİNCE BURDA DEĞİLİM. SİZİ TAKİP EDİYORUM.
O KADAR GÜZEL İŞLER YAPIYORSUNUZ Kİ, ARAYA GİRMEYİ KABULLENEMİYORUM.
ALLAH C.C. RAST GETİRSİN.
tugba_m yazdı:
Tebuk seferine katılmadığı için Peygamberimiz (s.a.v.) ve ashabın kendisiyle hakkında ayet nazil oluncaya kadar 50 gün konuşmadığı sahabe kimdir?Ve bu sahabe hakkında nazil olan ayetler hangileridir?Mealleriyle beraber yazalım inşallah.
tugba_m yazdı:
Tebuk seferine katılmadığı için Peygamberimiz (s.a.v.) ve ashabın kendisiyle hakkında ayet nazil oluncaya kadar 50 gün konuşmadığı sahabe kimdir?Ve bu sahabe hakkında nazil olan ayetler hangileridir?Mealleriyle beraber yazalım inşallah.
feryalll yazdı:
kuranı bilmesek bile açıp bakmamız lazım çok sevapmışB)
Hakkında nazil olan ayetleri yazmamışsın abi...mtekik yazdı:
tugba_m yazdı:
s.a.
Kab b. Malik.