Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kiziyorum Ama Arkadaşlar Bu Kadar Duyarsiz Olmayin (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum annecigim.

sen hiç ama hiç canını sıkma.
bak bende bunun gibilerle ugraşıp duruyom.eeee buda bizim işimiz olsun.MÜSLÜMANA BU DÜNYADA ASLA HUZUR YOK.OLMAYACAKTA.

BENDEN SANA.

HEP DESTEK
TAM DESTEK.:G:G:G:GSELAMETLE KAL ANNEM.

KASIM HADİ ASLINDA BUNLARI BİZ KONUŞTURUYORUZ EN İYİSİ GÖRMEMEZLİKTEN GELMEK BİZ ONLARA CEVAP YAZDIKÇA KENDİMİZ DAHA ÇOK SİNİR OLUYORUZ BEN ARTIK NE YAZARSA YAZSIN HİÇ OKUMAYACAM SELAMETLE

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı

Şu an bir işimden dolayı çok yoğunum mesajları takip edemiyorum.

Ayrıca Estağfirullah kardeşim kızmak ne demek. Bir yere gitmiyeceğinizden zaten eminim. Sizede bu yakışır. Allah razı olsun.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim..
29. Cüz |ben alıyorum....

şehitlerimizin mekanı cennet olsun inşaallah...

hayırlı akşamlar..

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
14.CUZ ILE 15.CUZU ben aliyorum.
sehitlerimizin mekanlari cennet olsun insaallah.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
1. Cüz ..|HAFİZE OKUNDU

2. Cüz ..|HAFİZE OKUNDU

3. Cüz ..|SAFİYE

4. Cüz ..|ANDELİP

5. Cüz ..|TEKİN OKUNDU
6. Cüz ..|ŞEVVAŞMİNA

7. Cüz ..|___________| alinmadi
8. Cüz ..|___________| alinmadi
9. Cüz ..| 1 T. Secdesi | alinmadi
10. Cüz |FATIMA

11. Cüz |AFAKİSEVDA

12. Cüz |___________| alinmadi
13. Cüz | 1.T. Secdesi |TURGAY OKUNDU

14. Cüz | 1.T. Secdesi | @EBRULİ

15. Cüz | 1.T. Secdesi | @EBRULİ

16. Cüz | 1.T. Secdesi | alinmadi
17. Cüz | 1.T. Secdesi | alinmadi
18. Cüz | alınmadı
19. Cüz | 2.T. Secdesi |ZUNNU-U MİSRİ

20. Cüz |ZUNNU-U MİSRİ

21. Cüz | 1.T. Secdesi | ZUNNU-U MİSRİ

22. Cüz |ZUNNU-U MİSRİ

23. Cüz | 1.T. Secdesi |ZUNNU-U MİSRİ

24. Cüz | 1.T. Secdesi |BÜLENT TUNALI

25. Cüz |___________| alinmadi
26. Cüz |___________| alinmadi
27. Cüz | 1.T. Secdesi | alinmadi

28. Cüz |___________| alinmadi
29. Cüz |KELTEPE

30. Cüz | 2.T. Secdesi |RESUL

Bitis, Teslim Tarihi:15.03.08

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hadiyin çocuklar bitirelim

tekin

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşim bende 5.cüzü okudum hatam olduysa allah affetsin. bu hayrımızıda kabul etsin amin.

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize kardeşimin çağrılarına bu kadar üye içinde yokmu cevap verecek kimse kardeşlerim.

İşleri olmayan, müsait olan kardeşlerim, bu kadar üye sayısına rağmen lütfen çağrılara kulak verelim kardeşlerim.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize kardeşimin çağrılarına bu kadar üye içinde yokmu cevap verecek kimse kardeşlerim.

İşleri olmayan, müsait olan kardeşlerim, bu kadar üye sayısına rağmen lütfen çağrılara kulak verelim kardeşlerim.

İnş yarın birbirleriyle yarışacaklar inanıyorum

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Bana şehitleri Anlatsana

Bana şehitleri Anlatsana

''Bana şehitliği anlatsana öğretmenim!'' diye bir soru sorsa öğrencilerimden birisi, nasıl cevap veririm diye düşündüm?
Nerden başlamalıyım anlatmaya?
Şehit olanın ulaştığı makamdan mı başlamalı?
Ateşin düştüğü yeri anlatmalı mıyım?
Evlat acısı çeken anne babanın yüreğindeki ateşi kelimelere sığdırabilir miyim?
Genç yaşta dul kalan, evinin direği yıkılan ''hayat arkadaşının'' acısını ifade edecek kelimeleri, sözlüklerde bulabilecek miyim?
Babasının yolunu beklerken, babasının resmini öpen, ''yetim çocuğun'' tabuta bakışını ben nasıl anlatırım ki?
''Evlat acısı nedir öğretmenim!'' diye sorsa başka bir öğrencim nasıl anlatırım ben o annenin yüreğindeki ateşi. Ellerini bağrına vura vura ağlayan bir annenin acısını ben anlatamam ki! Anlatmaya yüreğim dayanmaz ki!
''Şehidin babası niçin Vatan sağ olsun!'' dedi. ''Vatan sağ olsun!'' derken sesi niçin titriyordu şehidin babasının? diye sorarsa öğrencilerim ben ne diyeceğim? 'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır/ Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır''' mısralarını anlayabilirler mi?
''Tabuta bakıp ne olduğunu bile anlayamayan o küçük çocuk, niçin etrafına şaşkın şaşkın bakıyordu öğretmenim?'' diye soran olursa nasıl cevap vereceğim. Cümle kuramam ki o zaman. Kelimeler boğazımda düğümlenir. Harfler kelimeye, kelimeler cümleye dönüşemez ki!
''Geline kına yakılır, koyuna kına yakılır da Askere niçin kına yakılır öğretmenim?'' sorusuna cevap verebilir miyim?
''Gelin kocasına kurban olsun, koyun Allah;a kurban olsun, askerde vatana kurban olsun diye kına yakılır!'' diye cevap versem yeterli gelir mi acaba?
''Şehitler mektup yazar mı öğretmenim?'' diye soran olursa, ne derim ben onlara. Sınıftan öğrencinin biri ayağa kalkar ve ''Benim babam şehit oldu. İşte size bir şehit mektubu!'' diyerek şehit babasının mektubunu gözyaşları içerisinde okumaya başlarsa ben ne diyebilirim ki?
Şehit Mektubu;
Sana evlat acısı yaşattığım için beni affet anne!
Biliyorum bana kızmıyorsun. Ama içinde yanan ateşle ''ağıt'' yakıyorsun anne. Ana yüreği bu. Biliyorum yüreğinde kocaman bir kor yanacak bundan sonra. Bayramların bayram olmayacak bensiz. Mezarımın başında geçireceksin tüm bayramlarını. Mezar taşımı temizleyeceksin gözyaşlarınla.
Düşman işgaline uğramasın bu topraklar anne. Dayan annem dayan! Ben seni şehitlerin arasında bekleyeceğim.
O koca yüreğinde ateş yaktığım için beni affet baba!
''Vatan sağ olsun!'' derken sesin titreyecek biliyorum baba. Bayrağımıza bakarken ''Vatan sağ olsun!'' diyeceksin tekrar tekrar; Çocukluğumda bana anlattığın Çanakkale şehitlerine senden selam götüreceğim baba.
Beni affet taze gonca gülüm, hayat arkadaşım!
Seni genç yaşta dul bıraktığım için. Ben şehit oldum, sen şehit eşi. Dünya hayatında yokluğumun acısını yaşayacaksın belki
Tabutumun başında ağlarken ''Doyamadım sana yiğidim!'' diyerek gözyaşlarını damlattın tabutuma. Ben sana doydum mu sanıyorsun? Ya senin namusuna leke getirecek alçaklar ülkemi işgal etseydi! İşte o zaman ben gerçekten ölmüş olurdum.
Sizi ''yetim'' bıraktığım için beni affedin evlatlarım!
O küçük ellerinizi tutup yanaklarınıza bir öpücük daha kondurmak için neler vermezdim. Kokunuz burnumda tüterken şehitlik nasip oldu. Size doyamadım.
Sen beni öldü sanma oğlum. ''Şehitlere ölü demeyin!'' diyen Allah, bize ölmeden önce yerimizi gösterdi. Orayı görsen sende bir an önce şehit olmak istersin. Seni orda bekleyeceğim oğlum! İnşallah sende şehit olursun!
Kolay mı bırakıp gittim sizi sanıyorsunuz. Hepiniz gözümün önünden geçtiniz. ''Ben sizi nasıl bırakıp giderim?'' diye düşünürken, Hz. Peygamberi gördüm anne. Ellerini açmış beni bekliyordu anne. Ruhumu teslim ederken gideceğim yer gösterildi bana. O ne güzellik! Cennete uçtuğumu anladım. Bakmayın siz cesedimin kan revan içinde kaldığına. Hiç acı çekmedim ben. Dünyada şehitlerden başka hiç kimsenin yaşayamayacağı kadar rahat bir ölüm yolculuğu yaptım.
Milletime söyleyin, beni Fatihasız bırakmasın!
Mektubu okuduktan sonra, babasının ellerinden öper gibi, mektubu öpüp alnına koyarsa öğrencim, ben onun gözlerinin içine nasıl bakarım?
Babasının son mektubunu okurken bile dimdik duran öğrencimin alnından öperken, gözyaşlarımı tutabilir miyim?

alıntıdır

ARKADAŞLAR BİR HATMİ ŞERİF,İ ESİRGEMEYELİM

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm Hafize annem okumasını bılsem hemen alıcam ama malesef okumasını bılmıyorum çevremde de okutabılıceğim kımse yok ...:( bende dualarımla onların yanındayım inşaAllah ...hakkınızı helal edın annem ..hayırlı geceler..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH TÜM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN..YERLERİ MEKANLARINI CENNET EYLESİN..AİLELERİNE SABIRLAR İHSAN EYLESİN..

ONLARA KIYANLARI ALLAHIM GAHHAR İSMİ ŞERİFİYLE KAHRU PERİŞAN EYLESİN (AMİN)

Rabbim bizi görünen ve görünmeyen düşmanlardan hainlerden korusun .Vatanı için şuanda nöbet bekleyen kahraman mehmetçiklerimize iman versin onların yüreklerini genişletsin inşALLAH

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH TÜM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN..YERLERİ MEKANLARINI CENNET EYLESİN..AİLELERİNE SABIRLAR İHSAN EYLESİN..

Rabbim bizi görünen ve görünmeyen düşmanlardan hainlerden korusun .Vatanı için şuanda nöbet bekleyen kahraman mehmetçiklerimize iman versin onların yüreklerini genişletsin inşALLAH

AMİN AMİN..:A :A :A

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm Hafize annem okumasını bılsem hemen alıcam ama malesef okumasını bılmıyorum çevremde de okutabılıceğim kımse yok ...:( bende dualarımla onların yanındayım inşaAllah ...hakkınızı helal edın annem ..hayırlı geceler..

VE ALEYKÜMSELAM CENNETÇİM 11 İHLAS BİR FATİHA OKU ODA YETER ALLAH RAZI OLSUN KIZIM SANADA HAYIRLI GECELER

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜMSELAM CENNETÇİM 11 İHLAS BİR FATİHA OKU ODA YETER ALLAH RAZI OLSUN KIZIM SANADA HAYIRLI GECELER

OKURUM ANNEM HEMEN OKURUM HER GÜN OKURUM..KUSURA BAKMA OLURMU ANNEM..:( RABBIM OKUNAN CÜZLERİ DUALARI KABUL ETSİN İNŞAALLAH..HAYIRLI BEREKETLİ GECELER ANNECİĞİM..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt