bende sormuştum bunu ama cevap alamadım ne zamana kadar okumamız lazımkardeşim bide bu cüzleri ne zamana kadar okumalıyız ben 1 günde okumam zor o yüzden soruyorum
çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...
sadece şehıtlık ALLAH İÇİNDR...
BU TİP SÖZLER NE KADAR TERBİYEDEN UZAK OLDUĞUNUZ BELLİ OLUYOR BEN O ANLAMDA SÖYLEMEDİM VATAN İÇİN ÖLÜYORSAK ALLAH ONA ŞEHİTLİĞİ NASİP ETTİYSE NE MUTLU BU VATAN İÇİNDE HEPİMİZ YAŞIYORUZ RAHAT UYUYA BİLİYORSAK ASKERLERİMİZ UĞRUNDA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZ İÇİN HATİM OKUYALIM ONLARA VEFA BORCUMUZU TEŞEKKÜR EDELİM DİYE DÜŞÜNDÜM AMA SİZ SÖZLERİ NEREDEN ALIP NERELERE GÖTÜRDÜNÜZ ALLAHTAN UTANMASI GEREKEN VARSA SEN UTAN BEN KİMSEYİ BU TÜR SÖZLERLE YARGILAMAM SİZİNLE UĞRAŞMAYA GÜNAHA GİRMEYE HİÇ NİYETİM YOK KATILMANIDA İSTEMİYORUM
çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...
sadece şehıtlık ALLAH İÇİNDR...
hafize kardeş sen temiz kalplisin kalp kırmak biz müslümanlara yakışırmı
Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu,
dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir.
Genişlik, sabırdan doğar.
Selamün Aleyküm hafize kardeşim. Biz konumuzu (hatim) dağıtmıyalım ve beni ilgilendirmiyor diye sakın kardeşlerim birbirimizi bırakmıyalım. abdülbaki isimli kullanıcının maksadı eğer bu şekilde idiyse maksadına nail oldu demektir. Bizler burada dağılırsak olmaz.Sizden ricam Allah Rızası için listeyi yapmanız. Ben almış olduğum 13.cü cüzü aralıksız okuyarak tamamladım. Selametle Allah'a emanet olun
13.cü cüz tamamladım diye yazmıştım kardeşim
inşallah tez zaman da ögrenirsin kardeşim
selamun aleyküm hafize anne KURAN okumayı bilmiyorum o yüzden alamadım ben .. ama öğrenmeye çalışıyorum öğrenince Sürekli Şehitlerimiz için HATİMlere katılcam ... namazlarımda dua ediyorum Allah rahmet eylesin mekanları CENNET olsun inşallah .. Allaha emanet olun selam ve dua ile ...