selamün aleyküm .... inşallah bende 10 cüzü alıyorum.... mevla her daim bu vatan için savaşanlara yardım etsin... amin... okumam biraz uzun sürebilir çünkü okumam gereken başka cüzlerde var... ama okuyunca haber veririm inşallah.... selametle mevla yar ve yardımcımız olsun...
.........SELAMÜN ALEYKÜM HAFIZE ANNE
BU CÜZÜ ALALI ÇOK OLDU AMA EMİN OLNKİ OKUNALI DA ÇOK OLDU AMA BİR TÜRLÜ FIRSAT BULUP YAZAMADIM OKUNDU DİYE( CENAZEMİZ VARDI)..... HAKKINIZI HELAL EDİN.... BİZLERİDE DUANIZDA UNUTMAYIN. MEVLA HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. SELAMETLE.....:H
SELAMÜN ALEYKÜM HAFIZE ANNE
BU CÜZÜ ALALI ÇOK OLDU AMA EMİN OLNKİ OKUNALI DA ÇOK OLDU AMA BİR TÜRLÜ FIRSAT BULUP YAZAMADIM OKUNDU DİYE(CENAZEMİZ VARDI)))..... HAKKINIZI HELAL EDİN.... BİZLERİDE DUANIZDA UNUTMAYIN. MEVLA HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. SELAMETLE.....:H
Aleykümselam fatmacım başınız sağolsun kimi kaybettiniz rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun a.e.o
HATIRLARSANIZ BABAANEMİ KAYBETMİŞTİK... ONDAN ONBEŞ GÜN SONRA FALAN AMCAMIN OĞLUNU KAYBETTİK... AMCAM YAŞAMADIĞI İÇİN CENAZE BİZİM EVDEN KALKTI. ONUN İÇİN CÜZÜN OKUNDUĞUNU YAZAMADIM...