Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kiziyorum Ama Arkadaşlar Bu Kadar Duyarsiz Olmayin (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
şehitlerimiz Için Hatim Açalim Dedik Maşallah Daha Iki Kişi Katildi Dünden Beri Hepimiz Birer Cüz Okusak Sevabina Nail Olucaz Inş Bekliyorum Onlar Bizim Için şehit Oldular Lütfen :a

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
şehitlerimiz Için Hatim Açalim Dedik Maşallah Daha Iki Kişi Katildi Dünden Beri Hepimiz Birer Cüz Okusak Sevabina Nail Olucaz Inş Bekliyorum Onlar Bizim Için şehit Oldular Lütfen :a

selamun aleykum bu konuyu yeni gördüm çok iyi düşünmüşsün kardeşim bende okurum ama liste !!!hangi cüzü okıyım

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
ben söylemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
KUSURA BAKMAYIN BEN FORMUNUZU GÖRMEMİŞTİM ELİMDEN GELDİĞİNCE HATİMLERE KATILIYORUM.HANGİ CÜZ OLDUĞU FARKETMEZ BENİDE KATARSANIZ SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim

anlaşılmıycak bişey yok başka bir formda sanırım kardeşimiz şehit askerlerimize hatim başlatmış okunması için fazla demiyimde ilgi olmamış tabi o kardeşimiz cüz leri yazarsa seçelim 19-20-20-21-22-23 cüzler olurmu

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim

anlaşılmıycak bişey yok başka bir formda sanırım kardeşimiz şehit askerlerimize hatim başlatmış okunması için fazla demiyimde ilgi olmamış tabi o kardeşimiz cüz leri yazarsa seçelim 19-20-20-21-22-23 cüzler olurmu

aleyna ve aleykum selam teşekkür ettim kardeşim tabiki olur kardeşim 19.cüz'ü alıyorum ben. konuyu açan kardeşim kusura bakmayın yeni gördüm hakkınızı helal edin

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hafize 1.2.cüz
safiye3.cüz
andelip 4.cüz
resul 30.cüz
zunnun_u_misri 19.20,21.22.23.cüz
salih cingöz 19.cüz
bülent tunalı 24. cüz

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
13.cü Cüz'ü alıyorum kardeşim. Allah Yolunda Şehit Olan Şehitlerimizin Ruhlarına hediye olsun.

tekin

Kayıtlı Kullanıcı
bende 5.cüzü alayım kardeşim eger kimse almamışsa

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı
sa

sa

çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...
sadece şehıtlık ALLAH İÇİNDR...

tekin

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim niraz yanlış bi uyarma olmuş bizi allah için koruyorlar namusumuzu bekliyorlar anlamında yazmış yanılmıyosam

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı

çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...
sadece şehıtlık ALLAH İÇİNDR...

haklısın, ama kelimelerine dikkat etmeni öneriyorum :!
Efendimiz SAV. bu şekilde mi uyarıyordu kişileri ?

Hafize kardeşim bu şekilde yazmış olabilir, ama herhalde o da biliyordur ki Şehitlik Allah İçindir, o anlık konuya cevap alamayınca sinirle yanlış yazmış olabilir.

minel_ask

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize kardeşim bu şekilde yazmış olabilir, ama herhalde o da biliyordur ki Şehitlik Allah İçindir, o anlık konuya cevap alamayınca sinirle yanlış yazmış olabilir.

BENİM DE HAKLI OLDUĞUNU BELİRTTİĞİM DURUM "ŞEHİTLİĞİN ALLAH İÇİN OLDUĞU " İDİ. HİTABINI TASVİP ETMEDİĞİMİ BELİRTTİM ZATEN.. YOKSA HİTABI İÇİN HAKLISIN DEMEDİM ONA..:evet
SELAMUN ALEYKÜM

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
BENİM DE HAKLI OLDUĞUNU BELİRTTİĞİM DURUM "ŞEHİTLİĞİN ALLAH İÇİN OLDUĞU " İDİ. HİTABINI TASVİP ETMEDİĞİMİ BELİRTTİM ZATEN.. YOKSA HİTABI İÇİN HAKLISIN DEMEDİM ONA..:evet
SELAMUN ALEYKÜM

Ben sözlerinize katılıyorum anlamında alıntı yaptım kardeşim. Yanlış anlamayın

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm bende 6. cüzü alıyorum ALLAH kabul etsin. ne zamana kadar bitirmemiz gerekiyor yani bi zamanı varmı

tekin

Kayıtlı Kullanıcı
tartışmayı bence bitirelim konu dagıldı

konumuz şehitler için hatim

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm .... inşallah bende 10 cüzü alıyorum.... mevla her daim bu vatan için savaşanlara yardım etsin... amin... okumam biraz uzun sürebilir çünkü okumam gereken başka cüzlerde var... ama okuyunca haber veririm inşallah.... selametle mevla yar ve yardımcımız olsun...

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar bende 11.cüzü alabilirim RABBİM kabul etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt