şehitlerimiz Için Hatim Açalim Dedik Maşallah Daha Iki Kişi Katildi Dünden Beri Hepimiz Birer Cüz Okusak Sevabina Nail Olucaz Inş Bekliyorum Onlar Bizim Için şehit Oldular Lütfen :a
ben söylemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım
selamünaleyküm kardeşim
anlaşılmıycak bişey yok başka bir formda sanırım kardeşimiz şehit askerlerimize hatim başlatmış okunması için fazla demiyimde ilgi olmamış tabi o kardeşimiz cüz leri yazarsa seçelim 19-20-20-21-22-23 cüzler olurmu
şehitlerimiz Için Hatim Açalim Dedik Maşallah Daha Iki Kişi Katildi Dünden Beri Hepimiz Birer Cüz Okusak Sevabina Nail Olucaz Inş Bekliyorum Onlar Bizim Için şehit Oldular Lütfen :a
çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...
sadece şehıtlık ALLAH İÇİNDR...
çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...
sadece şehıtlık ALLAH İÇİNDR...
haklısın, ama kelimelerine dikkat etmeni öneriyorum :!
Efendimiz SAV. bu şekilde mi uyarıyordu kişileri ?
Hafize kardeşim bu şekilde yazmış olabilir, ama herhalde o da biliyordur ki Şehitlik Allah İçindir, o anlık konuya cevap alamayınca sinirle yanlış yazmış olabilir.
BENİM DE HAKLI OLDUĞUNU BELİRTTİĞİM DURUM "ŞEHİTLİĞİN ALLAH İÇİN OLDUĞU " İDİ. HİTABINI TASVİP ETMEDİĞİMİ BELİRTTİM ZATEN.. YOKSA HİTABI İÇİN HAKLISIN DEMEDİM ONA..:evet
SELAMUN ALEYKÜM