MeHMeT KoÇ
Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım olmuş allah razı olsun
s.a cennet gülü yalnız değilsin kardeşim senin kalbin neden kırık bilmiyorum ama ben dün gece boşanmanın eşiğine geldim ve ben 4 yıllık evliyim düşüne biliyomusun,ailesi engelledi benim ailemde yok yanımda gurbet geliniyim ben,bundan sonra herşey eskisi gibi olurmu bilmem ama ben ölmek istiyorum artık ve sizden dua bekliyorum ne yapmam gerek ne olur yardım edin bana
s.a allah razı olsun cümlemizi kul hakkına girmekten korusun s.a
çok güzel bir paylaşım olmuş allah razı olsun
S.a. çok Güzelmiş Kimsenin Kalbini Kirmamak Dileğiyle
İşte sert ve haşin mizaçlı, celadetli bir zat olan Ömer bin Hattab'ın sözü: ''Ey Kabe! Seni bin kere yıksam tekrar yapabilirim. Fakat kırılan bir kalbi asla!..''
Selamünaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun kalbi güzel kardeşim...B)
çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
Degerli kardeşim yine çok güzel bir paylaşım olmuş Varlıgın eksik olmasın inşALLAH.
Ne kimseyi kıralım
Ne de kırılalım inşALLAH.
Aslında birazda hoşgörülü olmak lazım bence çünkü kırıldıgımız olayları gün gelip bizde tekrarlayabiliriz.
DuaLarLa...
ellerine sağlık aminenur
Allah c.c razı olsun, teşekkürler, aminenur kardeşimizin de güzel gönlüne sağlık olsun her daim inşallah...
Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile inşallah.
Ve aleyküm selam Değerli Gülnisa Hocam..
Güzel dualarınıza amin inşallah..Rahman c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun inşallah..Değerli Hocam, merakımı mazur görün, sizi üzen bir durum mu var acaba? ... Okurken üzüldüm.. Rabbimize emanet olun. Selam ve baki dua ile inşallah..B)