Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<< KIRILAN KALP << (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: << KIRILAN KALP <<

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm canım kardeşim; Kimsenin kalbini kırmamaya çalışalım inşallah.Kul hakkına girmeyelim Rabbimizin affedemediği günahlardan biri kul hakkı yalnız helalleştikten sonra kul hakkından kurtulabiliriz.Ne kalp kıralım ve nede kalbimiz kırılsın inşallah...Emeğinize sağlık, Rahman razı olsun ve iki cihanda yüzünüzü güldürsün inşallah selam ve dua ile...B)B)B)

ve aleyküm selam canım kardeşim. çok haklısınız, hesapların en kötü olanı öbür tarafa kalanıdır.. rabbim böyle bir vebalde bırakmasın bizleri inşallah..Rabbim sizin de her hizmetinizin ecrini versin, size iki cihan saadeti versin inşallah kardeşim, dualarımdasınız.. yüce rabbime emanet kalın, selam ve dua ile.B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim.. Çok güzel bir paylaşımdı yine, Allah c.c. razı olsun..
Buda benden olsun inşaAllah..

ve aleyküm selam değerli kardeşim. beğendiğine sevindim. resim gerçekten çok güzeldi. Allah razı olsun bu güzel katkın için. Allah'a emanet ol. selam ve dua ile.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

RECEB-I KAMER yazdı:
İşte sert ve haşin mizaçlı, celadetli bir zat olan Ömer bin Hattab'ın sözü: ''Ey Kabe! Seni bin kere yıksam tekrar yapabilirim. Fakat kırılan bir kalbi asla!..''
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK..ÇOK GÜZEL BİR KONUYU PAYLAŞMIŞSINIZ BİZLERLE..GERÇİ BAYA ÖNCE AÇILAN Bİ FORM GALİBA AMA SÜREKİ OKUYUP,SÜREKLİ HATIRLANMASI GEREKEN BİR MESELE..GEÇENLERDE OTOBÜSTEYDİM YAŞLI BİR AMCA BİNDİ OTOBÜSE..ŞOFÖRE SORDU DOĞRUMU BİNDİM DİYE..AMA ŞOFÖR Bİ TERSLEDİ Kİ ADAMI YAZIYO YA GÖRMÜYOMUSUN BE AMCA..NEDEN SORUYOSUN BANA FALAN EPEY Bİ KONUŞTU AMCAYA..O SÖZLERİ SANKİ O AMCA DEĞİL DE BANA SÖYLEMİŞ GİBİ OLDU..:(:(O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ ANLATAMAM..YANİ NEDEN BÖYLE YAPTI O ŞOFÖR ANLAMADIM YAA..EVET AMCA DOĞRU BİNDİN DESE OLAY KAPANACAK,HEM DE YAŞLI VE ŞEFKATE MUHTAÇ BİR KALBİ KIRMAYACAKTI..AYRICA BU ŞOFÖR BEN OTOBÜSTEN İNENE KADAR BAŞKALARINI VE TRAFİKTEKİ ARAÇLARI DA HAŞLIYORDU:(:(YANİ BU KADAR ZOR MU HOŞGÖRÜLÜ OLMAK..BU KADAR MI ZOR KALP KIRMAMAK..''BELİ BÜKÜLMÜŞ İHTİYARLAR OLMASAYDI BELALAR SEL GİBİ GELİRDİ BAŞINIZA''BU İNSANLAR BU SÖZDEN HİÇMİ NASİP ALMAMIŞLAR ACABA DİYE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM YAA:(:(LİSEDEYKEN OKUL MÜDÜRÜ BİZE Bİ SORU SORMUŞTU;KABEYİ YIKMAK MI İNSAN KALBİ KIRMAK MI DAHA GÜNAH'' DİYE..VE CEVABINI DA KENDİSİ VERDİ:''ELBETTE İNSAN KALBİ KIRMAK DAHA BÜYÜK GÜNAH..''KAİNATTAKİ EN ŞEREFLİ MAHLUK OLAN VE BÜTÜN MEVCUDATI ONA MUSAHHAR EDEN RABBİMİZ ELBETTE BİZLERE İNSAN KALBİ KIRMAKTAN UZAK DURMAMIZI SÖYLÜYOR..AMA İNSANLIK OLARAK HEPİMİZ BU UÇURUMDAN DÜŞÜYOR VE HİÇ DİKKAT ETMİYORUZ MALESEF KONUŞMALARIMIZA,DAVRANIŞLARIMIZA..SÖYLEDİĞİMİZ SÖZLERİN KARŞIMIZDAKİ İNSANIN RUH DÜNYASINDA NE DENLİ TAHRİPLER AÇABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDEN MUVAZENESİZ HAREKET EDİYORUZ ÇOĞU ZAMAN..:(:(RABBİM BİZLERİ AHSEN-İ TAKVİM SURETİNDE YARATILMIŞ İNSANLARI ÜZMEKTEN,KALPLERİNİ KIRMAKTAN MUHAFAZA ETSİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI..GERÇEKTEN OKUYUNCA KALBİM SÜRUR BULDU BİRAZ..İNŞAALLAH OKUYUP İBRET ALABİLİRİZ VE BU HUSUSA ÇOK DİKKAT EDERİZ..HAKKINIZI HELAL EDİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..S.ALEYKÜM

ve aleyküm selam Allah razı olsun. selametle kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM
CANIM KARDESIM.ALLAH RAZI OLSUN.GERCEKTENDE SAC TELI KADAR INCE VE HASSATIR BU GONUL KIRGINLIGI KONUSU. EMEGINE ,DILINE Y,UREGINE SAGLIK.BU KONUDA BENIMDE EKLEMEK ISTEDIGIM BIR SEYLER VAR,
NE OLUR ! HER NE OLURSA OLSUN KIRDIGINI DUSUNDUGUMUZ KIMSENIN HAREKETINDEN EMIN OLMADAN ,ONCEDEN HUKUM GIYDIRMEYELIM CUNKU BAZEN HERSEY DUSUNDUGUMUZ GIBI OLMAYABILIR.FARKINDA OLMADAN YANLIS ANLASILMA ILE KIRILDIGIMIZII DUSUNURKEN BIR BASKASININ HAKKINA GIRMIS OLABILIRIZ.UNUTMAYALIM KI ALLAH(CC) UN IZNI ILE HER GUNAH AFFI ILE BAGISLANABILIR FAKAT KUL HAKKI ASLA!
SELAM VE DUA ILE...

ve aleyküm selam ablacım. çok güzel açıklamışsınız. çok haklısınız. hiçbir zaman önyargıyla yaklaşmamak gerekir.. önyargıyla hareket etmek de cahillerin işidir. müslüman, önyargılı kişi değildir. hüküm vermeden önce anlamaya, dinlemeye, analiz etmeye çalışır.. kalp kırmak, en büyük kul haklarındandır.. rabbimiz kimsenin hakkını bize yedirmesin inşallah. Allah razı olsun canım ablam. Rabbime emanetsin. Selam ve dua ile.B)B)B)

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun kardeşim. Rabbim kalp kıran kullarından eylemesin bizi. Selam ve dua ile.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
''Ey Kabe! Seni bin kere yıksam tekrar yapabilirim. Fakat kırılan bir kalbi asla!..''

güldem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a cennet gülü yalnız değilsin kardeşim senin kalbin neden kırık bilmiyorum ama ben dün gece boşanmanın eşiğine geldim ve ben 4 yıllık evliyim düşüne biliyomusun,ailesi engelledi benim ailemde yok yanımda gurbet geliniyim ben,bundan sonra herşey eskisi gibi olurmu bilmem ama ben ölmek istiyorum artık ve sizden dua bekliyorum ne yapmam gerek ne olur yardım edin bana

windrose84

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

gülden kardeşim bence her evlilikte böye şeyler olur sorunu tam olarak bilmiyorum ama zaman herşeyin ilacıdır derler biraz sabret imkanının varsa karşılıklı olarak sorunun ne olduğunu arayın allah yardımcın olsun..

Nar Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten çok güzel yazmışsın arkadaşım. Yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Cennet gülü, inan bende bi o kadar hassasım ve çok çabuk kırılıyorum:( Aslında çok iyi bişide değil. Çünkü bizler hep içimize atıyoruz üzüntülerimizi. Neyse deşmeyin yaramı:) selam ve dua ile a.e.o

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Aliye Kardeşim.Allah (c.c.) Razi Olsun Senden.kalp Kirmak Suya Yazi Yazmak Gibi Zor,kirilan Kalbi Düzeltmek Ise Gece Doğan Güneşe Benzermiş.ne Kadar Kirilsada Kalbimiz Kendimizi Kötü Düşündürmekten Sakinmaliyiz Bence.biz Kendi Kalbimizin Dostu,ilaci Olmaliyiz Düşmani Değil...selametle Kal Rabbime Emanetsin Kardeşim....B)

syk

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim Kalb Kirdi

Isek,

Afet!!!

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
s.a cennet gülü yalnız değilsin kardeşim senin kalbin neden kırık bilmiyorum ama ben dün gece boşanmanın eşiğine geldim ve ben 4 yıllık evliyim düşüne biliyomusun,ailesi engelledi benim ailemde yok yanımda gurbet geliniyim ben,bundan sonra herşey eskisi gibi olurmu bilmem ama ben ölmek istiyorum artık ve sizden dua bekliyorum ne yapmam gerek ne olur yardım edin bana

A.S. ALLAH C.C. YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... 8 EKİM'E AZ KALDI, İNŞAALLAH KADİR GECESİNDE DUALARIMIZI EKSİK ETMEYECEĞİZ... HERŞEY ASLA ESKİSİ GİBİ OLAMAZ AMA; UNUTMAYA ÇALIŞIN...SELAMETLE...

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
Gerçekten çok güzel yazmışsın arkadaşım. Yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Cennet gülü, inan bende bi o kadar hassasım ve çok çabuk kırılıyorum:( Aslında çok iyi bişide değil. Çünkü bizler hep içimize atıyoruz üzüntülerimizi. Neyse deşmeyin yaramı:) selam ve dua ile a.e.o

İNSAN ATA ATA EN SONUNDA PATLIYOR... BEN YAZDIKLARIMI ÇOK ÜZÜNTÜLÜ VE SİNİRLİ OLDUĞUM BİR ZAMAN YAZMIŞTIM... ŞİMDİ İSE YAZDIKLARIMI GÖRÜNCE BENİM BİLE AĞZIM AÇIK KALIYOR... AMA YAZDIKLARIMIN HALA ARKASINDAYIM...ALLAH C.C.'YA EMANET OLUNUZ...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleyküm Aliye Kardeşim.Allah (c.c.) Razi Olsun Senden.kalp Kirmak Suya Yazi Yazmak Gibi Zor,kirilan Kalbi Düzeltmek Ise Gece Doğan Güneşe Benzermiş.ne Kadar Kirilsada Kalbimiz Kendimizi Kötü Düşündürmekten Sakinmaliyiz Bence.biz Kendi Kalbimizin Dostu,ilaci Olmaliyiz Düşmani Değil...selametle Kal Rabbime Emanetsin Kardeşim....B)

ve aleyküm selam değerli kardeşim. Allah c.c sizden de razı olsun inşallah. çok güzel bir söz yazmışsınız. haklısınız. düşününce gerçekten insan, bir anlık nefsine uymamayı başarabilse böyle acı neticeler de olmayacak.. siz de Allah'a emanet olun..selametle inşallah kardeşim. B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt