Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~*~ Kin Ve Din ~*~ (3 Kullanıcı)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem ve davamızın samimi yolcusu kardeşim. Ben şu an o kadar mutlu oldum ki bu yazdıklarınızla, o kadar sevindim ki anlatamam dava kardeşim..Şüphesiz ki size yakışan karar buydu güzel kardeşim, biliniz ki doğru olan da buydu, hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz can mücahidem tekrar..Bir daha ayrılık yok inşallah. Can mücahidem, meseleyi tam olarak bilmesem de hislerinizi, kırgınlığınızı anlıyorum ve tahmin edebiliyorum..Zira benim yorum yazarkenki düşüncem de, size biraz zaman vermek, biraz kendinizi dinlemeniz idi..''Dönüşünüzü bekleyeceğim.'' derken de, biraz kendinize kalıp düşünmeniz ve tekrar aramızda döneceğinize olan inancımdandı..Ve can mücahidem de hamdü senalar olsun Rabbimize öyle yapmış, öyle düşünmüş..Ve gelmiş, hep beraberiz yine, şükürler olsun..

Değerli kardeşim, kendimize bir dava edinmiş olan bizler, Allah için burada bir kelimeyle dahi olsa insanlara bir şeyler verebilme, onlara vesile olabilme gayretinde olan bizler, burada herşeyle karşılaşmayı da baştan göze almışız demektir..Üzülerek belirtmeliyim ki, hepimizin başına bunun gibi olmasa da böyle üzücü olaylar geldi ve belki de bunlar son olmayacaktır..Ama can mücahidem, attığımız her adımın dahi imtihan olduğunun bilincinde olan bizler, bu olayları da Allah'ın bir imtihanı olarak görmemiz ve ne olursa olsun yolumuzdan dönmememiz, kararlılıkla ilerlememiz gerekir..İmtihan bu şekilde aşılabilir güzel kardeşim, dava yoldaşım..B) Rahman c.c, cennette sayısız nimetlerle ve rızıklarla rızıklandırsın sizi inşallah ve bu güzel kararınızın ecrini de ziyadesiyle bağışlasın inşallah güzel kardeşime..Kararınız şeytanı kahretti, bizleri ise çok sevindirdi güzel kardeşim..

Mevlamız c.c davamızda bizleri daim kılsın, hep beraber eylesin ve tüm imtihanlarımızdan alnımızın akıyla çıkmamızı nasip eylesin inşallah..

Hoşgeldiniz can mücahidem..
Hep beraberiz inşallah can mücahidem..
Hep de beraber olacağız can mücahidem..

Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)

hosgeldiniz.gif
SELAMÜN ALEYKÜM CAN MÜCAHİDEM YAZDIKLARINIZI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM RABBİME HAMDÜ SENALAR OLSUNKİ SİZİN BENİ BENİMDE SİZİ HİÇBİR MENFAAT DİLEMEDEN SADECE RIZA İÇİN SEVDİĞİMİ RABBİMİ ŞAİT TUTUYOR KARDEŞLİĞİMİZİ BAKI KILMASINI CANI GÖNÜLDEN RABBİMDEN DİLİYORUM CAN MÜCAHİDEM GÖNLÜNÜZDEN DEREREK SARF ETTİĞNİZ O GÜZEL DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZE KATILIYORUM ŞÖYLEKİ HER KELİMESİ DAVA KOKAN SÖZLERİNİZ RABBİMİN İMTHANINA TUTMAKTA BİZİ FAKAT İMTİHAN ALEMİNDEN KAÇMAYACAK SADECE KARDEŞLERİMİZDEN AYRILACAKTIK AMA RABBİME HAMDOLSUN YİNE BURADAYIZ DUALARINIZA AMİN DİYOR DİLEK DUA VE KARDEŞLİĞİMİZİN KAT KAT ECRİNİ RABİMDEN İSTİYORUM
HAKLISINIZ MÜCAHİDEM BU OLAYLAR İLK DEĞİL AMA SONDA OLMAYACAK OLURSA İMTİHANIN DEĞERİ OLMAYACAK CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LUZUMSUZ DEĞİL MÜCAHİDEM
HOŞ BULDUK MÜCAHİDEM
CAN BULDUK MÜCAHİDEM
DOST BULDUK MÜCAHİDEM
SELAM DAİMİ ACİZ DUAM VE BAKİ MUHABBETİMLE EMANETİ VEREN RABBİME EMANETSİN MÜCAHİDEMB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM CAN MÜCAHİDEM YAZDIKLARINIZI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM RABBİME HAMDÜ SENALAR OLSUNKİ SİZİN BENİ BENİMDE SİZİ HİÇBİR MENFAAT DİLEMEDEN SADECE RIZA İÇİN SEVDİĞİMİ RABBİMİ ŞAİT TUTUYOR KARDEŞLİĞİMİZİ BAKI KILMASINI CANI GÖNÜLDEN RABBİMDEN DİLİYORUM CAN MÜCAHİDEM GÖNLÜNÜZDEN DEREREK SARF ETTİĞNİZ O GÜZEL DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZE KATILIYORUM ŞÖYLEKİ HER KELİMESİ DAVA KOKAN SÖZLERİNİZ RABBİMİN İMTHANINA TUTMAKTA BİZİ FAKAT İMTİHAN ALEMİNDEN KAÇMAYACAK SADECE KARDEŞLERİMİZDEN AYRILACAKTIK AMA RABBİME HAMDOLSUN YİNE BURADAYIZ DUALARINIZA AMİN DİYOR DİLEK DUA VE KARDEŞLİĞİMİZİN KAT KAT ECRİNİ RABİMDEN İSTİYORUM

HAKLISINIZ MÜCAHİDEM BU OLAYLAR İLK DEĞİL AMA SONDA OLMAYACAK OLURSA İMTİHANIN DEĞERİ OLMAYACAK CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LUZUMSUZ DEĞİL MÜCAHİDEM
HOŞ BULDUK MÜCAHİDEM
CAN BULDUK MÜCAHİDEM
DOST BULDUK MÜCAHİDEM

SELAM DAİMİ ACİZ DUAM VE BAKİ MUHABBETİMLE EMANETİ VEREN RABBİME EMANETSİN MÜCAHİDEMB)

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem, gül demeti misali bu güzel mesajlarınız, sözleriniz beni çok mutlu etti, ben de sizi tanıdığımdan beri, Rabbimiz c.c'ye hamdü senalar ediyorum..Zira dava yolunda samimi ve güzel insanlarla karşılaşabilmek çok kolay değil can mücahidem..Böyle değerli insanları buldukça da insan kopmak istemiyor, hamd olsun siz geri döndünüz ve bizleri yalnız bırakmadınız:evet..Bundan dolayı çok sevinçliyim can mücahidem..Rabbimiz c.c kardeşliğimizi, varlığınızı ve o birbirinden güzel paylaşımlarınızı burada daim eylesin inşallah..Ettiğiniz o güzel dualara mukabele ediyor ve sizin için her zaman en güzelini ve en hayırlısını diliyorum Yüce Rabbimizden..Dualarda ve gönüllerde buluşuyoruz hamd olsun..B)

Siz de Rabbimize emanetsiniz can mücahidem, dualarımda daimsiniz..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle kalın inşallah..B)

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.RABBİM KİNİ NEFRETİ SÖKÜP ALSIN BİZLERDEN .RABBİME EMANETSİN BACIM..

hazal34

Kayıtlı Kullanıcı
Ne çıkar öfkeden, kinden? Bir bal peteği misali sevgi ile dolmak varken.. Daha sevmesini öğrenmeden nefret etmek neden? Çünkü sevmek zor, bir sanat sevmek. Kötü duyguları bastırmak, sevgiyi onların üstüne çıkarmak ve iktidar yapmak kolay değil. Nefret etmek gayet basit. Nefret ettiğimiz takdirde nefret edilmeye mahkûmuz. İçimizi yakıp kavuran kinden ne fayda. Hırs ve intikam bize Cehennemi bir halet-i ruhiye yaşatmıyor mu? Öyleyse Cehennemimizi biz hazırlıyoruz. Ya kin, ya din; ikisi bir arada bağdaşmıyor. Sevmek bir nevi genişliktir. Üstünlüktür sevmek. Bağışlamak ve karşılıksız vermek; sevginin ve gönül genişliğinin tezahürleridir. Dar kaplı olmak niye?

Serâbâ sevgi ile dolmak en güzel şey! Sevgi bir silahtır. Her düşmanı mağlup eden bir silah. Evet sevgi sütunu kesilmek ve benliğinde yabancı duyguları barındırmamak ne güzel. Ufuklar kadar geniş, güneş gibi parlak bir gönül aydınlığına kavuşmak bizim elimizde. Gök kubbe gibi sevgi arşı haline gelmek; diğer insanlara kıyasla göğün yere üstün olduğu gibi üstünleşmek demektir.

Sevebilen insan kuvvetli insandır. Bağışlayan daha bir mutlu. Çirkin, kötü, rahatsız edici duyguların zebunu olmak, şerlerin cehenneme aktığı gibi, cehenneme gitmek için kendimize yol yapmaktan başka nedir? Açık, berrak, şeffaftır muhabbet, kin, öfke, haset, hırs gibi kesif ve karanlık değildir. O halde kendimizi karanlığa mahkum etmemiz neden?

Gerçek sevgi hınç bırakmaz. Muhabbet sevilende kusur göstermez. Sevilen bir insana ise, hata ve kusurlarından dolayı hiddet değil, merhamet ve şefkat duyarız ki, bu da dilek ve temenni hükmüne geçer.

Akan suyun şırıltısını, kuşların cıvıldaşmalarını, kuzuların melemelerini, güzel kokuyu, çiçeği baharı, yazı, ay ve güneşi kim sevmez? Bir deniz manzarası, bir ormanı, lacivert gözlü bir geceyi, aydınlık bir günü kötü ve çirkin bulan bir mizaca tesadüf edilmez. Demek ki yaradılış itibariyle her insan “güzel”e şıktır. Aşk ise şiddetli sevgidir. Yaratılmış güzelleri, güzellikleri hayranlıkla seven kişi; bu güzelleri ve güzellikleri yaratan “Cemil-i Mutlak”ı nasıl sevmez?

Mahlûkatı, onlardaki yaratıcı hesabına sevmek. Sonra sevmeğe, yakın çevremizden başlamak.. Zira yakınımızdakileri sevmezsek, sevemezsek, uzağımızdakileri de sevemeyiz.

Sevgi bir takas muamelesi değildir. “5ev beni seveyim seni” demek “Al gülünü ver gülümü” demek gibi, daha amiyane bir tabirle alış-veriş yapmak olur. Oysaki kişi sevdiği için sevildiğini kabul etmelidir. Sadece yalnız bir anne şefkati ile sevmek, kişinin değerlendirme melekesini dejenere eder, öyleyse babalık yanımızı hakim kılarak, o yanımızın çevresinde ve anne şefkatini de ihtiva eden bir biçimle sevmeliyiz.

Şu hırçın, keşmekeş, asabı dünyada herkesin, hepimizi aydınlık çehrelere, ümit ve şevk veren, yüzlerce, yaşamak idrak istek ve sevincini veren sımalara ne kadar ihtiyacımız var? Af eden, bağışlayan, veren, verebilme kapasitesi, hacmi yüksek insanlara ne kadar muhtacız? O halde istediğimiz portreyi evvela kendimiz, kendi benliğimizde oluşturmalıyız.

İyi dostlar edinmek istiyorsak önce iyi bir dost olmalıyız. Çünkü pervaneler ışık neşreden lambaların etrafında dönerler. Yanmayan ampullere pervaneler itibar etmezler.

selamlar olsun aliye kardesim bu konunuzda harikaydi.allah razı olsun.rabbim sizi cennetıyle cemalıyle mujdelesın.bende bır yazı ekledım.emeyınıze elınıze saglık ınsallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.RABBİM KİNİ NEFRETİ SÖKÜP ALSIN BİZLERDEN .RABBİME EMANETSİN BACIM..

Selamün Aleyküm ablam, Rabbimiz c.c sizden de razı olsun..Duanıza kalbi aminler..Yorumunuz için teşekkür ederim..Rabbimize emanet olun.Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ne çıkar öfkeden, kinden? Bir bal peteği misali sevgi ile dolmak varken.. Daha sevmesini öğrenmeden nefret etmek neden? Çünkü sevmek zor, bir sanat sevmek. Kötü duyguları bastırmak, sevgiyi onların üstüne çıkarmak ve iktidar yapmak kolay değil. Nefret etmek gayet basit. Nefret ettiğimiz takdirde nefret edilmeye mahkûmuz. İçimizi yakıp kavuran kinden ne fayda. Hırs ve intikam bize Cehennemi bir halet-i ruhiye yaşatmıyor mu? Öyleyse Cehennemimizi biz hazırlıyoruz. Ya kin, ya din; ikisi bir arada bağdaşmıyor. Sevmek bir nevi genişliktir. Üstünlüktür sevmek. Bağışlamak ve karşılıksız vermek; sevginin ve gönül genişliğinin tezahürleridir. Dar kaplı olmak niye?

Serâbâ sevgi ile dolmak en güzel şey! Sevgi bir silahtır. Her düşmanı mağlup eden bir silah. Evet sevgi sütunu kesilmek ve benliğinde yabancı duyguları barındırmamak ne güzel. Ufuklar kadar geniş, güneş gibi parlak bir gönül aydınlığına kavuşmak bizim elimizde. Gök kubbe gibi sevgi arşı haline gelmek; diğer insanlara kıyasla göğün yere üstün olduğu gibi üstünleşmek demektir.

Sevebilen insan kuvvetli insandır. Bağışlayan daha bir mutlu. Çirkin, kötü, rahatsız edici duyguların zebunu olmak, şerlerin cehenneme aktığı gibi, cehenneme gitmek için kendimize yol yapmaktan başka nedir? Açık, berrak, şeffaftır muhabbet, kin, öfke, haset, hırs gibi kesif ve karanlık değildir. O halde kendimizi karanlığa mahkum etmemiz neden?

Gerçek sevgi hınç bırakmaz. Muhabbet sevilende kusur göstermez. Sevilen bir insana ise, hata ve kusurlarından dolayı hiddet değil, merhamet ve şefkat duyarız ki, bu da dilek ve temenni hükmüne geçer.

Akan suyun şırıltısını, kuşların cıvıldaşmalarını, kuzuların melemelerini, güzel kokuyu, çiçeği baharı, yazı, ay ve güneşi kim sevmez? Bir deniz manzarası, bir ormanı, lacivert gözlü bir geceyi, aydınlık bir günü kötü ve çirkin bulan bir mizaca tesadüf edilmez. Demek ki yaradılış itibariyle her insan “güzel”e şıktır. Aşk ise şiddetli sevgidir. Yaratılmış güzelleri, güzellikleri hayranlıkla seven kişi; bu güzelleri ve güzellikleri yaratan “Cemil-i Mutlak”ı nasıl sevmez?

Mahlûkatı, onlardaki yaratıcı hesabına sevmek. Sonra sevmeğe, yakın çevremizden başlamak.. Zira yakınımızdakileri sevmezsek, sevemezsek, uzağımızdakileri de sevemeyiz.

Sevgi bir takas muamelesi değildir. “5ev beni seveyim seni” demek “Al gülünü ver gülümü” demek gibi, daha amiyane bir tabirle alış-veriş yapmak olur. Oysaki kişi sevdiği için sevildiğini kabul etmelidir. Sadece yalnız bir anne şefkati ile sevmek, kişinin değerlendirme melekesini dejenere eder, öyleyse babalık yanımızı hakim kılarak, o yanımızın çevresinde ve anne şefkatini de ihtiva eden bir biçimle sevmeliyiz.

Şu hırçın, keşmekeş, asabı dünyada herkesin, hepimizi aydınlık çehrelere, ümit ve şevk veren, yüzlerce, yaşamak idrak istek ve sevincini veren sımalara ne kadar ihtiyacımız var? Af eden, bağışlayan, veren, verebilme kapasitesi, hacmi yüksek insanlara ne kadar muhtacız? O halde istediğimiz portreyi evvela kendimiz, kendi benliğimizde oluşturmalıyız.

İyi dostlar edinmek istiyorsak önce iyi bir dost olmalıyız. Çünkü pervaneler ışık neşreden lambaların etrafında dönerler. Yanmayan ampullere pervaneler itibar etmezler.

selamlar olsun aliye kardesim bu konunuzda harikaydi.allah razı olsun.rabbim sizi cennetıyle cemalıyle mujdelesın.bende bır yazı ekledım.emeyınıze elınıze saglık ınsallah.

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim..Eklediğiniz yazı çok güzeldi, Rabbimiz c.c razı olsun..Değerli katkınızı, Rabbimiz c.c tesirli kılsın inşallah..Güzel duanıza kalbi aminler..Ecmain inşallah, Rabbimiz c.c cümlemize nasip eylesin..Rabbimize emanet olun.Selam ve dua ile.B)

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Selemü alayküm,çok önemli bir konu ve konun üzerine yapılmış hayırlı paylaşımlar.Elinize,emeğinize sağlık, Allah c.c. sizden razı olsun değerli kardeşim...
Kin tutmak ne yazık ki günümüzde çok yaygın bir duruma gelmiş durumdadır.Öyleki artık müslüman,müslüman kardeşine kin tutmaktadır.Örneğin bir müslüman bir ders halkasından bulunuyor.Sonra oraya bırakıp daha başka yerlerde dini yaşantıya daha uygun ders halkalarına katılıyor.Arkasından bizden ayrıldı ,bizi bıraktı diye kin ve nefret duyuyorlar.Çok yazık gerçekten bu düşünce de bulunmak ve bu düşüncede hareket etmek.Benim bildiğim kadar müslüman insan sabırlı,yapıcı olmalıdır.Rabbim cümlemizi kin tutmaktan korusun.
Rabbime emanet olun,hayırlı günler...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selemü alayküm,çok önemli bir konu ve konun üzerine yapılmış hayırlı paylaşımlar.Elinize,emeğinize sağlık, Allah c.c. sizden razı olsun değerli kardeşim...
Kin tutmak ne yazık ki günümüzde çok yaygın bir duruma gelmiş durumdadır.Öyleki artık müslüman,müslüman kardeşine kin tutmaktadır.Örneğin bir müslüman bir ders halkasından bulunuyor.Sonra oraya bırakıp daha başka yerlerde dini yaşantıya daha uygun ders halkalarına katılıyor.Arkasından bizden ayrıldı ,bizi bıraktı diye kin ve nefret duyuyorlar.Çok yazık gerçekten bu düşünce de bulunmak ve bu düşüncede hareket etmek.Benim bildiğim kadar müslüman insan sabırlı,yapıcı olmalıdır.Rabbim cümlemizi kin tutmaktan korusun.
Rabbime emanet olun,hayırlı günler...

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli kardeşim.
Evet haklısınız, Rabbimiz c.c onların da ruhlarına ve kalplerine şifalar versin..Duanıza kalbi aminler kardeşim. Rabbimiz c.c olgun müslümanlarla ve kin fitnesini aşabilmiş iradeli müminlerle karşılaştırsın her daim bizleri..Siz de Rahman ve Rahim olana emanetsiniz.. Allah c.c yar ve yardımcınız, yardımcımız olsun, selam ve dua ile.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum gül tanem hayırlı geceler inşallah:H

bu gülü çok seviyorum beyeniyorum demiştin şimcik ben sana veriyorum kabul edersen

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum gül tanem hayırlı geceler inşallah

bu gülü çok seviyorum beyeniyorum demiştin şimcik ben sana veriyorum kabul edersen

Ve aleyküm selam canım kardeşim, nur damlam..Hatırladım evet:evet..Çok teşekkür ederim canım kardeşim..Benden de sana, ne gelebilir ki? Beyaz gül tabii ki;)...

Dualarındasın gül tanenin..Rabbimiz c.c dünyevi ve uhrevi her sıkıntıdan seni beri kılsın..İnşirah feyzeylesin o berrak kalbine..Rabbimize emanetsin can..Selam ve baki dualar ile inşallah..

nalansanat_beyaz_gul%5B1%5D.jpg

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım kardeşim, nur damlam..Hatırladım evet:evet..Çok teşekkür ederim canım kardeşim..Benden de sana, ne gelebilir ki? Beyaz gül tabii ki;)...

Dualarındasın gül tanenin..Rabbimiz c.c dünyevi ve uhrevi her sıkıntıdan seni beri kılsın..İnşirah feyzeylesin o berrak kalbine..Rabbimize emanetsin can..Selam ve baki dualar ile inşallah..

gül tanem çok teşekkür ederim bu vakitti beyaz gül almak çok güzel bir şey rabbim razı olsun güzel yürekli ablam benim
amin inşallah can ablam dualarında unutma nurdamlanı

bu beyaz gülde benden:)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
gül tanem çok teşekkür ederim bu vakitti beyaz gül almak çok güzel bir şey rabbim razı olsun güzel yürekli ablam benim

amin inşallah can ablam dualarında unutma nurdamlanı

bu beyaz gülde benden:)

df-prem-FLWR%20PURPLE%20W%20LVS.jpg

Selamün Aleyküm nur damlası.Bu da benden sana olsun inşallah..Her daim dualarımdasın inşallah..Rabbimize emanetsin, selam ve baki muhabbetle inşallahB)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DAVA SAHİBİ MÜCAHİDEM KUSURA BAKMAYIN AKIL VERMEK DEĞİL SADECE KARDEŞ TAVSİYESİ SİZİN ADINIZA OKUNAN FETİHLER BİTMİŞTİR EĞER BİR NOT YAZARSANIZ DAHA İYİ OLUR DÜŞÜNCESİYLE KARDEŞİME MÜCAHİDEME HATIRLATMAK İÇİN RAHATSIZ ETTİM RABBİME EMANET OLUN YANLIŞ ANLAŞILMAMAK TEMENNİSİYLE SADECE ACİZ HANE FİKRİMDİR SELAM VE BAKİ DUAM VE KARDEŞLİĞİMLE KAİNATIN YAĞANE SAHİBİNE EN EMİNE EMANETSİNİZ MÜCAHİDEM

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM DAVA SAHİBİ MÜCAHİDEM KUSURA BAKMAYIN AKIL VERMEK DEĞİL SADECE KARDEŞ TAVSİYESİ SİZİN ADINIZA OKUNAN FETİHLER BİTMİŞTİR EĞER BİR NOT YAZARSANIZ DAHA İYİ OLUR DÜŞÜNCESİYLE KARDEŞİME MÜCAHİDEME HATIRLATMAK İÇİN RAHATSIZ ETTİM RABBİME EMANET OLUN YANLIŞ ANLAŞILMAMAK TEMENNİSİYLE SADECE ACİZ HANE FİKRİMDİR SELAM VE BAKİ DUAM VE KARDEŞLİĞİMLE KAİNATIN YAĞANE SAHİBİNE EN EMİNE EMANETSİNİZ MÜCAHİDEM

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem. Est. kusura bakacak bir durum yok..Dün siz bu forumda haber vermese idiniz, ben takip edemiyordum, bilmeyecektim..Bir not yazmayı düşünüyordum can mücahidem evvelinde de;)..Allah c.c sizden de razı olsun ebeden ve daimen..Çok teşekkür ediyorum..Rahman c.c bizlerden, tüm islam alemi adına kabul eyler, bir nevi sözlü cihadımız olan ''dualarımızda'' kardeşlerimizi unutmamak duasıyla inşallah..Dualarımda daimsiniz can mücahidem..En Emin'e, En Dost'a emanetsiniz..Selam ve baki dualar ile..B)B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SElaMUNALEYKUM COK GUZEL PAYLAŞIMLAR ALLAH RAZI OLSUN PEKI BIRSEY SORMAK ISTIYORUM IZNINIZLE......YA SIZE KARŞI KIN BESLEYEN VE FENALIK YAPANLARA NE YAPMALI.....? ALLAHA EMANET OLUN

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM .
YAZIN HERZAMANKİ GİBİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK
UZUN ZAMANDIR SİTEDEN UZAKTIM YİNE ŞEHİR DIŞINDA OLACAĞIM İÇİN DAHA SONRA SİTEDE GÖRÜŞMEK ÜZERE ALLAH A EMANET OLUNUZ :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt