Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~*~ Kin Ve Din ~*~ (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMUN ALEYKÜM HACI BACIM ÇOK GÜZEL Bİ YAZI GERÇEKTEN KİN VE NEFRET ADI ALTINDA GERÇEK MÜSLÜMANI TARİF ETMİŞSİN.
MÜSLÜMAN OLARAK EFENDİMİZİN SÜNNETLERİNE Bİ UYABİLSEK GERÇEK MÜSLÜMAN OLABİLSEK EMİNİMKİ ŞU ANDA DÜNYANIN 4 DE 3 Ü MÜSLÜMAN OLURDU. BAKIYORUM ETRAFIMA ZINDIKLAR ZATEN EN KÜÇÜK Bİ KIVILCIM Bİ YANLIŞ HAREKER BEKLİYOLAR İSLAMİYETİ MÜSLÜMANLIĞI KÖTÜLEMEK İÇİN. MALİSEF BUNUDA ÇOK KOLAY Bİ ŞEKİLDE BECERİYOLAR. İNSANLAR ARTIK DİNİMİZİ TİCARİ MAKSATLA KULLANMAYA BAŞLAMIŞ VE MÜSLÜMANIN ADINI LEKELEMİŞ DURUMDALAR VE GİTGİDE YAYILIYO. BUNA KİM DUR DİCEK ONUDA BİLMİYORUM. Bİ ARA ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM HERYERDE CEMAATLER YAYGINLAŞIYO DİYE AMA MALİSEF BAZILARIDA ELLERİNDE OLMADAN BU LEKEYİ BÜYÜTMÜŞ DURUMDALAR. BİRİSİNE BU KİŞİ ABDESLİ, NAMAZLI, HACIDIR HOCADIR DEDİKÇE DAHA ÇOK GÜVENECEĞİ YERDE MALİSEF DAHA FAZLA UZAKLAŞIR OLDULAR. RABBİM DİNİMİZİ BU DURUMA GETİRENLERE HİDAYET VERSİN KALP KAPILARINI SONUNA KADAR AÇSIN. RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. BU GÜZEL YAZI İÇİN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN BACIM RAHMANA EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM.:GB)

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kıymetli abim..Yorumunuz için çok teşekkür ederim...Rabbimiz c.c razı olsun, elinize, güzel yüreğinize sağlık olsun..Rabbimiz c.c sizi her iki cihanda aziz kılsın, dünyevi ve uhrevi tüm sıkıntılarınızı gidersin inşallah, Amin.

Rabbimiz c.c kalplerimizi her türlü manevi hastalıktan arındırsın, şeytanı sevindirtmesin inşallah..Rabbimize emanetsiniz abi..Selam ve baki dua ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Mümin kinci olmaz. (Hadis-i Şerif)
Dünyada hiçbir şey insanı kin besleme duygusu kadar yıpratamaz. (Nietzsche)
Kinimiz büyüdükçe, kin beslediğimiz kimseden daha çok küçülürüz. (La Rochefoucauld)
Kindarlık ve sertli, şeytanı dışa kovmaz, içeri atar. (Aleksis Kivi)

ES SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM.ELLERİNE SAĞLIK.KİN BESLEMEK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ.ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞAALLAH SENDEN.DAİMİ DUALARIMDASIN İNŞAALLAH GÜZEL KARDEŞİM.HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER OLMASI TEMENNİSİYLE.RAB'BİM E EMANETSİN.SELAMETLE CANIM KARDEŞİM.....B)

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım kardeşim. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim..Eklediğin bu güzel ve anlamlı sözler için de ayrıca teşekkür ediyorum;)..Sen de benim her daim dualarımdasın canım kardeşim..Rabbimiz c.c yar ve yardımcın olsun her daim ve o güzel gönlüne göre versin inşallah..Bayramın mübarek olsun, Rabbimiz c.c hayırlara vesile kılsın inşallahB)..Rabbimize emanetsin, selam ve baki muhabetle inşallah güzel kardeşim.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ellerina saglık aliye kardeş çok güzel bir yazı malesef günümüzde islam ahlakı pek kalmadı insanlar islamı 5 şarttan ibaret zannediyor bu kadar basit olsaydı kuranı kerim indirilmezdi kuran ı kerimi malesef dua kitabı, ölü olunca yada ,cumadan cumaya okunucak bir kitap gibi görenler çok, kuran ı kerimi okumamaız yetmez anlamamız lazım anlammız yetmez yaşamamız lazım yaşamamız yetmez anlatmamız lazımbu fikir benimsenirse ozaman müslümanlar çogalıcaktır:H

Selamün Aleyküm kardeşim..Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için..Allah c.c razı olsun..Hayırlı bayramlar dilerim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
KİN
Kalbte yerleşen, öç almaya yönelik şiddetli düşmanlık. Arapça'da hıkd, gıll ve bağdâ gibi kelimelerle karşılanır. Kin tutmak, kin beslemek, kin gütmek, kin bağlamak gibi deyimler düşmanlık duygusunun kalbte yerleştiğini ve süreklilik gösterdiğini dile getirir.
Kin, kötü ahlâka ait niteliklerdendir. Bu nedenle İslâm'ın onaylamadığı, ortadan kaldırmayı amaçladığı huylardandır. Karşıtı olan bağışlama (af) ise güzel ahlâkın niteliklerindendir; İslâm tarafından teşvik edilen davranışlar arasında yer alır. Kin kötü bir duygu ve huy olduğu kadar birçok kötü tutum ve davranışın da başlıca nedenidir.
Kur'an'a göre kinin başlıca kaynağı sapkınlık ve azgınlıktır. Bu nedenle öncelikle kâfirlere özgü bir niteliktir. Hristiyanlara ilişkin bir âyette bu ilişki şöyle açıklanır: "Biz Hristiyanız diyenlerin de sözünü almıştık, ama uyarıldıkları şeyden pay almayı unuttular. Bu yüzden Kıyamet gününe kadar aralarına düşmanlık ve kin (bağda') saldık. Yakında Allah onlara bu yaptıklarını haber verecektir." (el-Mâide, 5/14). Yahudiler de sapkınlık ve azgınlıkları yüzünden düşmanlık ve kine salınmışlardır: "Andolsun, Rabbinden sana indirilen onların (Yahudilerin) çoğunun azgınlığını ve küfrunü artıracaktır. Biz onların aralarına ta Kıyamet'e kadar düşmanlık ve kin atmışızdır. Ne zaman savaş için bir ateş yakmışlarsa Allah onu söndürmüştür. (Onlar) yeryüzünde bozgunculuğa koşarlar. Allah da bozguncuları sevmez" (el-Mâide, 5/64). İçlerindeki düşmanlık ve kin yalnız kendileri arasında etkili olmakla kalmamakta, müslümanlara da yönelmekte ve zarar vermektedir. Bu nedenle Müslümanlar ilişkilerinde dikkatli olmalıdırlar: "Ey iman edenler, kendinizden başkasını kendinize dost edinmeyin; onlar sizi ifsat etmekten geri durmazlar. Size sıkıntı verecek şeyleri isterler. Onların ağızlarından öfke taşmaktadır. Göğüslerinde sakladıkları (kin) ise daha büyüktür " (Alu İmrân, 3/118).
Kin, küfür ve azgınlıkla olduğu kadar isyan ve itaattan çıkmakla da bağlantılıdır. Allah'a itaat eden, hayatlarını O'nun emir ve yasakları doğrultusunda düzenleyen mü'minler doğal olarak kin ve benzeri duygulardan korunacaklar, uzak olacaklardır. Kur'an, mü'minleri bu konuda uyararak şeytanın oyununa gelmemeleri konusunda uyarır: "Şeytan, şarap ve kumar ile aranıza düşmanlık ve kin sokmak, sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak istiyor. Artık (bunlardan) vaz geçtiniz değil mi?" (el-Mâide, 5/98). Allah'ın koyduğu kurallara uygun hareket eden mü'minler, itaatlarının ödülü olarak Cennet'e konulacaklardır. Cennetteki mü'minler tanımlanırken onların kin ve nefretten arındırılmış oldukları belirtilir: "Onların göğüslerindeki kini çıkarıp atmışızdır; (hepsi) kardeşler olarak köşkler üzerinde karşı karşıya oturur" (el-Hicr, 15/47). Aynı olgu diğer bir yerde de şöyle dile getirilir: "Göğüslerinden kinden ne varsa hepsini çıkarıp atmışızdır. Altlarından ırmaklar akmaktadır" (el-A'raf, 7/43). Mü'minlerin bu durumu, onların bu dünyadaki durumlarının doğal sonucudur. Başka bir deyişle mü'minler dünyada düşmanlık ve kin duyguları ile bunların nedenlerinden ve yol açtığı kötülüklerden, uzak oldukları gibi Cennet'te de uzaktırlar.
Kin duygusunun psikolojik nedenlerini inceleyen İslâm ahlâkçılarına göre yapılan bir kötülüğe karşı koyamamanın, intikam alamamanın yol açtığı öfke kalbe yerleşerek gizli bir düşmanlık duygusuna, kine dönüşür. Bu nedenle kinin başlıca ruhsal kaynağı öfke ve intikam hırsıdır. Kin birçok ruhsal ve ahlâki hastalıkların da kaynağıdır. Bunların başlıcaları hased, ilişkileri kesmek, aşağılamaya çalışmak, gıybet, sırları açıklamak, çeşitli biçimlerde eziyetler yapmak, borç ve benzeri hakları yerine getirmemek, felaketlere sevinmektir. Bunların tümü haram olan ve insanı yüksek ahlâkî niteliklerden uzaklaştıran davranış ve huylardır.
Hz. Peygamber (s.a.s), birçok hadisinde mü'minlerin kinden uzak olmaları gerektiğini belirtir. "Mü'min kin tutmaz" buyuran Hz. peygamber (s.a.s) bir başka hadisinde kin tutmamayı hayırlı insanların nitelikleri arasında sayar. Bu hadise göre, insanların hayırlısının kim olduğu yolundaki soruya "Kalbleri mahmum olan herkes" diye cevap veren Hz. Peygamber (s.a.s), kalbi mahmum olanları "muttaki olanlar, kin ve hasetten temiz olanlar" biçiminde tanımlamıştır (İbn Mace). Hz. Peygamber (s.a.s), Hz. Aişe (r. anha)'ya verdiği bir öğütte de Allah'a "kalbinin kinini gidermesi ve fitne sapıklıklarından koruması" şeklinde dua etmesini buyurur.
Kur'an mü'minleri kin ve benzeri kötü huylara karşı uyarır, onları kinin zıddı olan bağışlayıcılığa yönlendirir. Hz. Ebû Bekir'in, Hz. Aişe'ye atılan iftiraya katılan akrabalarından Mıstah'a bir daha yardım etmeyeceğine yemin etmesi üzerine gelen âyette bağışlamanın önem ve üstünlüğüne dikkat çekilerek şöyle buyrulur: "Sizden fazilet ve servet sahibi kimseler, yakınlığı bulunanlara, yoksullara, Allah yolunda hicret edenlere birşey vermemeye yemin etmesinler, affetsinler, geçsinler. Allah'ın sizi bağışlamasını sevmez misiniz?" (en-Nur, 24/22). Diğer bir âyette de cahillere uyulmaması, af yolunun tutulması emredilir (el-A'raf, 7/199). Bağışlama takvaya daha yakın olan bir davranıştır: "Sizin affetmeniz takvaya daha yakındır" (el-Bakara, 2/237). Hz. Peygamber (s.a.s) de bağışlamayı üstün ahlâkın üç niteliği arasında sayar: "Ey Ukbe, dikkat et, sana dünya ve âhiret ehlinin en üstün ahlâkından haber vereyim. Gelmeyene gitmen, vermeyene vermen ve sana kötülük edeni bağışlamandır" (İbn Ebi'd-Dünya).

Ahmet ÖZALP

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum gül tanem ellerine yüreğine saglık çok güzel bir paylaşımdı rabbim ecrini versin inşallah rabbim senden ebeden razı olsun çitlenbiğim
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah gül tanesi
<<<B)B)B)>>>

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
htmlkod_divider20.gif

İslamiyet kin dini değil,muhabbet dinidir.Kinlerini din haline getiren ham kişilerin kalın kafalarına bu gerçeği sokmak lazımdır.İslamiyet şefkat, yumuşaklık, güzel nasihatler, ikna edici öğütler, güzel tebliğ ve merhamet dinidir.
Din kardeşi olan mü’minlere kalbinde kin besleyen kimseler,asla olgun Müslüman sayılamazlar.
Kin ve düşmanlıkla Müslümanlar paramparça olurlar, yeryüzünün düzeni bozulur, cihan fesat yangınları içinde kalır.
Müslüman, sabır ve tahammül sahibi olacaktır.Hatalı, günahkar, isyankar din kardeşlerini her şeyden önce şefkatle, dostça, arkadaşça yola getirmeye çalışacaktır.
Müslümanlar arasındaki ferdi münasebetlerde kine, düşmanlığa, şiddete yer yoktur.
Din kardeşin hatalar, noksanlar, günahlar, isyanlar içinde yüzüyorsa o hasta demektir.Hastayı şefkatle, sabırla, tahammülle tedavi etmek gerekir.
Aranızda fikir ihtilafı var diye din kardeşine nasıl kin besleyebilirsin? Ya sen yanılıyorsan?.. Şayet o yanlış düşünüyorsa, kin ve adavetle onu doğru yola getirebileceğini zannediyorsan sen pek kalın kafalı bir Müslümansın.
Allahü Teala Kur’an-ı Kerim’de mealen, “Kötülüğü iyilikle karşıla.Öyle yaparsan sana düşman olan kişinin sadık bir dost olacağını göreceksin” , buyuruyor.Bu ilahi buyruktan ibret alsana!
Kin, düşmanlık, kırıcılık, her kişinin kârıdır.Sen, kini bırak da muhabbet eri olmaya bak.

blume1120.gif

Resulullah Mekkeli kafirlerin zulümlerinden pek bunalmış, yanına Zeyd ibn Hariseyide alarak İslam’ı anlatmak için Tâif’e gitmişti.Tâifliler onu çok kötü karşıladılar.Alay ve hakaret ettiler.Terbiyesiz çocukları, ayak takımını, serserileri aleyhine kışkırtıp sokaklarda taşlattılar.Âlemlerin yaratılmasına sebep olan o Yüce Peygamberi çok incittiler.Toz toprak içinde kaldı, yaralandı, berelendi; ayaklarından akan kanlarla ayakkabıları vıcık vıcık doldu.Bu hâl üzere şehirden dışarı çıktılar.Kalbi kırık, gönlü hüzün içinde yol kenarında biraz oturup dinlenirken Hakk Teâlâ Cebrâil aleyhisselamı ona gönderdi.Cebrail dedi ki:
__Hakk Teala beni sana gönderdi.Sana selam ediyor.Dağlar meleğini benim yanıma kattı.Senin emrine verdi.Dilerden o meleğe emret.Şu dağları, sana zulmeden bu kavmin başına geçirsin, şehirlerini hâk ile yeksân etsin…Resulullah Efendimiz, üzerinden kanlar aktığı halde Cebrail aleyhisselama şu cevabı verdi;
__ Ey kardeşim Cebrail! Benim kavmim cahildir.Ümid ederim ki, Hakk Teala’nın lûtuf ve inâyetiyle gün gelir hidayete ererler.Müslüman olurlar.Dağlar meleğine selam ederim, bir şey yapmasını istemem.
İşte ey Müslüman! Sen böyle bir peygamberin ümmeti olarak engin bir sabır, tahammül, şefkat sahibi olacaksın. Senin dinin kin dini değildir.Unutma ki, gerçek Müslüman bir muhabbet fedaisidir.
Müslümanın kalbindeki şefkat, merhamet, muhabbet, ülfet, ünsiyet, mürüvvet ve kerem hisleri o kadar geniştir ki, o faziletler ona bütün cihanı kucaklayacak, İslâm’ ın nurlarını her tarafa yayacak bir istidat verir.
Duymadın mı, Rabbimiz Musâ peygamberi Firavun’a gönderirken(mealen) “firavun’a git, o çok azgınlaştı.Ona yumuşakça nasihat et.Ola ki doğru yola gelir”, buyurmuştur.
Senin din kardeşn sana öz kardeşinden daha yakındır.Ne hakla ona kızıyor, darılıyorsun, kin besliyorsun?
Emr-i mâruf ve nehy-i münker yapacaksan, önce şefkatle, dostça, muhabbetle başla işe.
Yeter! Bitsin artık bu kinler, dinsiz çekişmeler, düşmanlıklar!...
Parolamız muhabbet olsun.
Kin değil, sevgi…

htmlkod_divider20.gif

esselamün aleyküm HACI bacım.
muhabbet ""MUHAMMEDİ""SAV. anmak tan dogmuştur."MUHAMMEDİN"S.A.V. anıldıgı yerde muhabbet vardır.RABBİM gönlünü"MUHAMMEDİN"SAV.muhabbetiyle doldursun.ELLERİNE YÜREGİNE SAGLIK KARDEŞİM.
MUHAMMEDİN.SAV. RABBİNE EMANET OL.

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.aliye kardeşim.öncelikle bayramın mübarek olsun.rabbim hayırlara vesile etsin.çok güzel yazmışsın kardeşim.dinimiz kin ve düşmanlığı değil;barış ve kardeşliği emreder.zaten bir müslüman başka bir müslüman kardeşine 3 günde fazla küs kalmamalı. rabbim hepimize;dargınlıkların,küslüklerin,kinin,düşmanlığın ve hasedlerin olmadığı bir dünyada yaşamayı nasip etsin kardeşim.rabbime emanetsin....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum gül tanem ellerine yüreğine saglık çok güzel bir paylaşımdı rabbim ecrini versin inşallah rabbim senden ebeden razı olsun çitlenbiğim

rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah gül tanesi
<<<B)B)B)>>>

Ve aleyküm selam nur damlası..Beğendiğine sevindim canım kardeşim..Rabbimiz c.c senden de her daim razı olsun, rızasından ayırmasın inşallah..Çitlenbiğinin kankası, sen de Rabbimize emanetsin, her zaman dualarımdasın...Rabbimiz c.c'nin yardım ve inayeti her daim seninle olsun, tüm sıkıntılarını gidersin inşallah..Bu güzel gül için de tekrar tekrar teşekkür ederim..Bu güzel gül resmini senin ve benim için hazırlayan kardeşimizin de eline, yüreğine sağlık olsun..Ona da ayrıca teşekkürlerimi ilet inşallah nur damlası..Dualarımdadır..Selam ve baki muhabbetle can kardeşim.

2rosesbydrnilyramnh4.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
esselamün aleyküm HACI bacım.
muhabbet ""MUHAMMEDİ""SAV. anmak tan dogmuştur."MUHAMMEDİN"S.A.V. anıldıgı yerde muhabbet vardır.RABBİM gönlünü"MUHAMMEDİN"SAV.muhabbetiyle doldursun.ELLERİNE YÜREGİNE SAGLIK KARDEŞİM.
MUHAMMEDİN.SAV. RABBİNE EMANET OL.

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kıymetli Kasım abim,
Güzel duanıza ''KALBİ''(mizle) aminler..Muhabbet dini İslam üzere sabit kullarından eylesin bizleri Mevla c.c..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim değerli abim.Allah c.c razız olsun..Siz de Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a.aliye kardeşim.öncelikle bayramın mübarek olsun.rabbim hayırlara vesile etsin.çok güzel yazmışsın kardeşim.dinimiz kin ve düşmanlığı değil;barış ve kardeşliği emreder.zaten bir müslüman başka bir müslüman kardeşine 3 günde fazla küs kalmamalı. rabbim hepimize;dargınlıkların,küslüklerin,kinin,düşmanlığın ve hasedlerin olmadığı bir dünyada yaşamayı nasip etsin kardeşim.rabbime emanetsin....

Ve aleyküm selam kardeşim..Sizin de geçen Kurban bayramınız mübarek olsun, Rabbimiz c.c birlikte nice bayramlara eriştirsin bizleri inşallah..Amin.

Güzel tespitler içeren yorumunuz için teşekkür ederim..Güzel duanıza kalbi aminler.B) Rabbimiz c.c razı olsun sizden daimen kardeşim..En Emin'e emanetsiniz..Selam ve daimi dualar ile inşallah..B)

nasah53

Kayıtlı Kullanıcı
aliye hanım paylaşımınız için teşekkürler merak ediyorum birazda bu kadar enerjiyi nerden bulduğunuzu bu siteyi sırtalayanlardan birisiniz.bu ara pek giremiyorum işlerden dolayı güzel de bir site buldum mevlana mesnevisini onlıne okumak isteyen arkadaşlarımıza duyrulur aliye hanım bu sitenin isimini bi forum başlığı altında yayınlarsanız sevnirim ben hiç konu açmadımda şimdiden teşekkür ederim rabbim yar ve yardımcınız olsun selam ve dua ile
Mesnevi'yi Online Okuyun...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aliye hanım paylaşımınız için teşekkürler merak ediyorum birazda bu kadar enerjiyi nerden bulduğunuzu bu siteyi sırtalayanlardan birisiniz.bu ara pek giremiyorum işlerden dolayı güzel de bir site buldum mevlana mesnevisini onlıne okumak isteyen arkadaşlarımıza duyrulur aliye hanım bu sitenin isimini bi forum başlığı altında yayınlarsanız sevnirim ben hiç konu açmadımda şimdiden teşekkür ederim rabbim yar ve yardımcınız olsun selam ve dua ile
Mesnevi'yi Online Okuyun...

Selamün Aleyküm kardeşim..Okuduğunuz için ben teşekkür ederim..İşlerim dolayısıyla zamanımın büyük bir bölümü bilgisayarla geçiyor, bu vesileyle buraya da giriyorum..Enerji değil de daha çok yoğunluk diyelim biz buna..Tavsiye ettiğiniz siteyi ziyaret ettim, Allah c.c razı olsun bizlerle paylaştığınız için..Forumda sanırım site önerebileceğimiz bir başlık yok.. Ama Mevlana (k.s) Hazretleri için konu açanlar oldu, onların forumlarına, konuyla alakalı olduğu için, bu sitenin linkini koyabilirsiniz..Hem ilgilenenler de olur bu vesileyle inşallah..Size bir konu linki ekliyorum, Mevlana ile ilgili..Faydalı olması duasıyla.

Allah c.c sizin de yar ve yardımcınız olsun..Selam ve dua ile.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DAVA SAHİBİ MÜCAHİDEM TAM KONUNUZ BİR KAÇ GÜNKÜ OLAYLA BENİ ANLATIYOR RABBİM RAZI OLSUN ASLINDA DÖNMEYECEKTİK:A SİZİN UYARICI O GÜZEL SÖZLERİNİZ BİZİ KENDİMİZE GETİRDİ VE ANLADIKKİ
GİDİŞİMİZ NEFSİ OLCAK ŞUAN KIRGINIZ AMA KARDEŞLERİMİZİ ÖZLEDİK DEĞERLİ MÜCAHİDEM GİRMESEKTE DUALARIMIZ SİZİNLEYDİ RABBİMİZE ŞÜKÜR BURDAYIZ RABBİM KARDEŞLİĞİMİZİ BAKİ KILSIN EBEDEN İNŞALLAH
DAVAMIZA PAMUK İPİYLE BAĞLI DEĞİLİZ CAN MÜCAHİDEM DAVAMIZ BİZİM İÇİN VAZ GEÇİLMEYEN CANDAN GEÇMEK OLUR AMA DAVADAN GEÇİLMEZ:A RABBİM RAZI OLSUN PAYLAŞIMINIZ İÇİN ECRİNİ KAT KAT VERSİN
DAİMİ DUAMDA VE BAKİ MUHABBETİMLE CAN MÜCAHİDEMB)B)

nasah53

Kayıtlı Kullanıcı
ve sizi hazır yakalamışken konu nasıl açıyosunuz yardımcı olurmusunuz zahmet olmazsa.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM DAVA SAHİBİ MÜCAHİDEM TAM KONUNUZ BİR KAÇ GÜNKÜ OLAYLA BENİ ANLATIYOR RABBİM RAZI OLSUN ASLINDA DÖNMEYECEKTİK SİZİN UYARICI O GÜZEL SÖZLERİNİZ BİZİ KENDİMİZE GETİRDİ VE ANLADIKKİ

GİDİŞİMİZ NEFSİ OLCAK ŞUAN KIRGINIZ AMA KARDEŞLERİMİZİ ÖZLEDİK DEĞERLİ MÜCAHİDEM GİRMESEKTE DUALARIMIZ SİZİNLEYDİ RABBİMİZE ŞÜKÜR BURDAYIZ RABBİM KARDEŞLİĞİMİZİ BAKİ KILSIN EBEDEN İNŞALLAH
DAVAMIZA PAMUK İPİYLE BAĞLI DEĞİLİZ CAN MÜCAHİDEM DAVAMIZ BİZİM İÇİN VAZ GEÇİLMEYEN CANDAN GEÇMEK OLUR AMA DAVADAN GEÇİLMEZ RABBİM RAZI OLSUN PAYLAŞIMINIZ İÇİN ECRİNİ KAT KAT VERSİN
DAİMİ DUAMDA VE BAKİ MUHABBETİMLE CAN MÜCAHİDEM

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem ve davamızın samimi yolcusu kardeşim. Ben şu an o kadar mutlu oldum ki bu yazdıklarınızla, o kadar sevindim ki anlatamam dava kardeşim..Şüphesiz ki size yakışan karar buydu güzel kardeşim, biliniz ki doğru olan da buydu, hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz can mücahidem tekrar..Bir daha ayrılık yok inşallah:evet.. Can mücahidem, meseleyi tam olarak bilmesem de hislerinizi, kırgınlığınızı anlıyorum ve tahmin edebiliyorum..Zira benim yorum yazarkenki düşüncem de, size biraz zaman vermek, biraz kendinizi dinlemeniz idi..''Dönüşünüzü bekleyeceğim.'' derken de, biraz kendinize kalıp düşünmeniz ve tekrar aramızda döneceğinize olan inancımdandı..Ve can mücahidem de hamdü senalar olsun Rabbimize öyle yapmış, öyle düşünmüş..Ve gelmiş, hep beraberiz yine, şükürler olsun..

Değerli kardeşim, kendimize bir dava edinmiş olan bizler, Allah için burada bir kelimeyle dahi olsa insanlara bir şeyler verebilme, onlara vesile olabilme gayretinde olan bizler, burada herşeyle karşılaşmayı da baştan göze almışız demektir..Üzülerek belirtmeliyim ki, hepimizin başına bunun gibi olmasa da böyle üzücü olaylar geldi ve belki de bunlar son olmayacaktır..Ama can mücahidem, attığımız her adımın dahi imtihan olduğunun bilincinde olan bizler, bu olayları da Allah'ın bir imtihanı olarak görmemiz ve ne olursa olsun yolumuzdan dönmememiz, kararlılıkla ilerlememiz gerekir..İmtihan bu şekilde aşılabilir güzel kardeşim, dava yoldaşım..B) Rahman c.c, cennette sayısız nimetlerle ve rızıklarla rızıklandırsın sizi inşallah ve bu güzel kararınızın ecrini de ziyadesiyle bağışlasın inşallah güzel kardeşime..Kararınız şeytanı kahretti, bizleri ise çok sevindirdi güzel kardeşim..

Mevlamız c.c davamızda bizleri daim kılsın, hep beraber eylesin ve tüm imtihanlarımızdan alnımızın akıyla çıkmamızı nasip eylesin inşallah..

Hoşgeldiniz can mücahidem..
Hep beraberiz inşallah can mücahidem..
Hep de beraber olacağız can mücahidem..

Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)

hosgeldiniz.gif

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ve sizi hazır yakalamışken konu nasıl açıyosunuz yardımcı olurmusunuz zahmet olmazsa.

Selamün Aleyküm kardeşim. Forum anasayfasından, açacağınız konuya uygun başlığa tıklayın, (örneğin ''Hadis Bahçesi'' başlığı) bu başlığın sol üst bölümünde yer alan ''YENİ KONU'' butonuna tıklayarak konunuzu açabilirsiniz.Selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt