Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kimse bana dinimi öğretmedi (2 Kullanıcı)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kimse bana dinimi öğretmedi

dinci yazdı:
SA SAĞOLUN SİYAH İNCİ KARDEŞİM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR BEN ARIYORUM AMA ARAMAMA İZİN VERMİYORLAR BAZEN ÇOK UMUTSUZUM BAZEN UMUTLU İNŞALLAH ÇOK GEÇ KALMAM ZİFİRİ KARANLIĞI YARIP AYDINLIK GÜNDÜZE ÇIKARAN RABBİM BİZLERİDE HER İKİ CİHANDA AYDINLIĞA ERİŞTİRİR İNŞALLAH ALLAH A EMANET OLUN
S.A. Benimde dualarım seninle inşAllah.Çok güzel söylemişsin karanlıkları yaran Rabbim,bizleride aydınlıga eriştirsin inşAllah .Duanada amin diyorum selametle....

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
S.A
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. İNŞ. BUNDAN SONRAKİ HAYATINIZ İSLAM IŞIĞINDA İLERLER....AEO;)
Allah razı olsun. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.Amin.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
HOŞ GELDİN SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC RAZI OLSUN...TABİKİ YALNIZ DEĞİLSİN...BİZ VARIZ...NASİPSE...ÜYELİĞİN HAYIRLI OLSUN...SELA VE DUA İLE.....

CANDOSTUM yazdı:
evet bende hoca cocuguyum sozde ne yaıkkı bende yeterınce ogrenemedım yada ogrendıklerımı uygulayamadım bu sıteye yenı uye oldum ıcımdekı bosluga bır nebze oslun fe
rahlatmak ıcın lutfen bneı yalnız bırakmayın bu bır sessız cıglık ..
Allah'ın C.C Selamı ve Rahmeti üzerinize olsun inşAllah.Allah razı olsun.Amin

taib

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C.) CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN ...

genel olarak çoğumuzun durumu aynı anladığım kadarıyla ALLAH(C.C.) yardımcımız olsun . Bizi hak yolundan ayırmasın... paylaşımın için ALLAH (C.C.) razı olsun kardeşimB)B)B)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

taib yazdı:
ALLAH (C.C.) CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN ...

genel olarak çoğumuzun durumu aynı anladığım kadarıyla ALLAH(C.C.) yardımcımız olsun . Bizi hak yolundan ayırmasın... paylaşımın için ALLAH (C.C.) razı olsun kardeşimB)B)B)
S.A.Amin .doğru söylüyorsun,halimiz içler acısı .Allah cümlemizin yardıcısı olsun.Selametle inşAllah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt