Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kimse bana dinimi öğretmedi (1 Kullanıcı)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kimse bana dinimi öğretmedi

serkan25 yazdı:
B)B)B)ESSELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ABLACIM GERÇEKTEN HAK YOLUNU BULMAK HERKESE NASİP OLMAZ... NE MUTLU BİZLEREKİ BİRŞEYLERİN FARKINDAYIZ.. VEDE İNŞALLAH BU YOLA TABİ OLURUZ VEDE DAİM OLURUZ...
CENAB-I HAK BİZLERİ SALİH KULLARINDAN EYLESİN....

İSLAMİYET, GÜNEŞ GİBİDİR.. ÜFLEMEKLE SÖNMEZ. GÜNDÜZ GİBİDİR, GÖZ YUMMAKLA GECE OLMAZ.GÖZÜNÜ KAPAYAN YALNIZCA KENDİNE GECE YAPAR..

SELAMÜN ALEYKÜM .... ALLAH(CC)A EMANET OLUN...
Aleyküm selam .Şükür Rabbime ki bana nasip etti İNŞALLAH bu yolda daim oluruz.Allaha emanet olun.Amin

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm.çok güzel ifade etmişsin.bu yolu bulduran rabbime şükürler olsun rabbim daim aylesin.yalnız değilsiniz allaha emanet olun.

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

derya_gulu yazdı:
efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM
CANIM KARDESIM BENIM!
ONCELIKLE ARAMIZA HOSGELDIN NE MUTLU BIZLERI BIR ARADA ,TEK YUREKTE TOPLAYANA ! SUKURLER OLSUN.CANIM SEN YINEDE ICINDE BIR YERLERDEDE OLSA ONLARA KIZMA CUNKU BENDE ZAMANINDA YAPTIM ONU . ALLAHIN IZNI ILE BIR GECE GORDUGUM BIR RUYA ILE ISLAMIYETI TAM ANLAMIYLA SECTIM RABBIMIN YOLUNDAN KOSTUM.BAK SIMDI 26 YASINDAYIM SUKURLER OLSUN IYI KOTU ELIMDEN GELDIGINCE VE DAHA FAZLASINI ISTEYEREK YASIYORUM,AILEMDE BAZI SEYLERE GECTE OLSA SONRADAN SAHIP OLDU SUKURLER OLSUN.ONLARDA OYLE BUYUMUS HERSEY GUNAH HERSEY HARAM DENMIS ANNE BABALAR TUZU SEVMIYORSA ONA BILE HARAM DEMIS DINI COCUKLUKTAN SOGUTMUSLAR ONLARDA BOYLE BUYUSUN ISTEMEZLERDI.NE MUTLU BIZLERE HAK YOLU BULMUSUZ DUSE KALKADA OLSA RABBIMIZIN IZINDEN GIDIYORUZ INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...
Aleykumselam,canım kardeşim.Hoş bulduk, söylediğin gibi anneme ,babama kızmam ne mümkün .Rüyan İnşaallah hakkında hayırlı olur .nNe mutlu sana ve senin gibi doğruyu görebilene.Allaha emanet ol.[/quote

ALLAHIN IZNI ILE.ALLAH RAZI OLSUN
SELAM VE DUA ILE...B)B)B)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOCUK ANNESİNDEN BABASINDAN NE GÖRÜRSE ONU YAPAR BOŞUNA DEMEMİŞLER AMA SONUNDA DOĞRU YOLU BULDUNYA NE MUTLU SANA

CANDOSTUM

Kayıtlı Kullanıcı

evet bende hoca cocuguyum sozde ne yaıkkı bende yeterınce ogrenemedım yada ogrendıklerımı uygulayamadım bu sıteye yenı uye oldum ıcımdekı bosluga bır nebze oslun ferahlatmak ıcın lutfen bneı yalnız bırakmayın bu bır sessız cıglık ...:(

Kaan Erdem

Yönetici

HOŞ GELDİN SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC RAZI OLSUN...TABİKİ YALNIZ DEĞİLSİN...BİZ VARIZ...NASİPSE...ÜYELİĞİN HAYIRLI OLSUN...SELA VE DUA İLE.....

CANDOSTUM yazdı:
evet bende hoca cocuguyum sozde ne yaıkkı bende yeterınce ogrenemedım yada ogrendıklerımı uygulayamadım bu sıteye yenı uye oldum ıcımdekı bosluga bır nebze oslun ferahlatmak ıcın lutfen bneı yalnız bırakmayın bu bır sessız cıglık ...:(

CANDOSTUM

Kayıtlı Kullanıcı

bu kadar erken cvap gelecegını beklemıyordum acıkcası yalnız benım ıstedıgım msn gıbı veya o chat dını boyle manevı konuları onlıne konusa bılecegım brı yol varmıdır tekrar cevabın ıcın tesekkur ederım.. paylasmak ıstedıgım bazı seyler var ama boyle yazmak zor msn mı versem yasakmı onu da bılmıyorum kı degılse versem bana ulaşma sansınız varmı cevabı yatmadan beklıyorum tesekuur ederım...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ablam çok güzel duygular paylaşmışsın ...bende bu ışığı sonradan farkedenlerdenim yaklaşık ramazan ayından beri namaz kılıyorum o dönemde bende senını gibi düşünüyordum evet namazı kılıyorum ama tatmın olamıyorum içim huzursuz bişeyler eksik Rabbime çok dualar ettim ve ramazan bitiminde şükürler olsun ki kapandım şuanda bir eksiğim daha kaldı oda kuranı kerimi öğrenmek inş onuda Allahımın izniyel öğrenirim evt ben bu yola gırdım ama kimse bana yol göstermedi tam tersine beni caydırma çabalarına girdiler, benim çektğimi bir ben bilirim birde Rabbim herkesi karşıma aldım ama umrumda değil MEVLAM bana bu yola girmeyi nasip ettiya şükürler olsun kahrımdan ölüceğimide bilsem dönmem yolumdan şükürler olsunki bu siteyi buldum inş Rabbimin istediği gibi kullardan olurz Allah daim etsin ablam inş kızına da nasip etsin bu güzellikleri Rabbim
a.e.o. selametle kal:(:(

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

SA ARKADAŞIM YAZINIZI OKURKEN SANKİ O YAZIYI BEN YAZMIŞIM GİBİ OLDUM AMA SİZ KAPANMIŞ VE KURAN I KERİM OKUMAYA BAŞLAMIŞSINIZ OYSA BEN 34 YAŞINDAYIM 15 YAŞINDA OĞLUM VAR AMA HALA BAŞI AÇIK NAMAZSIZ VE KURAN I KERİMİN TEK HARFİNİ BİLE BİLMİYORUM EŞİM DİNE YÖNELMEMİ İSTEMİYOR AMA BEN KARARLIYIM ALLAH IMIN İZNİYLE BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIM İŞN KÖTÜ YANI ÇOCUKLARA BİRŞEYLER VEREMİYORUM HELE BÜYÜK OĞLUM BENİ HİÇ DİNLEMİYOR BİLE SA

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

MAAŞALLAH GÜZEL KARDEŞİM.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ SENİDE O BATAKLIKTAN KURTARDI.YAZINI OKURKEN SENİN ESKİ HALİNDE OLANLARI DÜŞÜNDÜM VE İÇİM ACIDI.İNŞALLAH ONLARADA NASİP EDER.SELAMETLE......................

DİNCİ ABLAM SENİN İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR KAYIP GERÇEKTEN DE AMA SEN DE KARDEŞİMİZ GİBİ MÜCADELE ET.EMİNİM RABBİM SANA İSTEDİĞİN HUZURU,EŞİNE DE HİDAYETİ İHSAN EDER.SIKMA CANINI.....;);););) SELAMETLE
DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR..........B)B)B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_inci87 yazdı:
MAAŞALLAH GÜZEL KARDEŞİM.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ SENİDE O BATAKLIKTAN KURTARDI.YAZINI OKURKEN SENİN ESKİ HALİNDE OLANLARI DÜŞÜNDÜM VE İÇİM ACIDI.İNŞALLAH ONLARADA NASİP EDER.SELAMETLE......................

saolasın kardeşim evt Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki o bataklıktan kurtuldum eski halimi hiç sorma kardeşim çok kötüydü bilmek istemezsin hatırlamak dahi istemıyorum ben kendıme yepyeni bır sayfa açtım çok zorluk çektım ve halada çekıyorum çevrem yüzünden
dincii kardeşim sende pes etme ve elınden geleni fazlasıyla yapmaya çalış bizler sınavdayız şuan ve o sınavı başarıyla geçmek istıyorsan o dedıklerını yap Rabbım kolaylığını verır inş
Rabbim cümlemıze nasıp etsın inş selametle kalın

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

SA SAĞOLUN SİYAH İNCİ KARDEŞİM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR BEN ARIYORUM AMA ARAMAMA İZİN VERMİYORLAR BAZEN ÇOK UMUTSUZUM BAZEN UMUTLU İNŞALLAH ÇOK GEÇ KALMAM ZİFİRİ KARANLIĞI YARIP AYDINLIK GÜNDÜZE ÇIKARAN RABBİM BİZLERİDE HER İKİ CİHANDA AYDINLIĞA ERİŞTİRİR İNŞALLAH ALLAH A EMANET OLUN

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
selamün aleyküm.çok güzel ifade etmişsin.bu yolu bulduran rabbime şükürler olsun rabbim daim aylesin.yalnız değilsiniz allaha emanet olun.
Aleyküm Selam .Amin .Rabbim cümlesinede doğru yolu nasip etsin inşAllah.sizde allaha emanet olun.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
ÇOCUK ANNESİNDEN BABASINDAN NE GÖRÜRSE ONU YAPAR BOŞUNA DEMEMİŞLER AMA SONUNDA DOĞRU YOLU BULDUNYA NE MUTLU SANA
S.A. Doğru her çocuk günahsız doğar, önce anne babaların sayesinde , sonra çevre sonrada kendilerinin istekleri doğrultusunda günaha batıyorlar.Duam,Rabbim en kısa zamanda hepsine hidayet etsin.Amin

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

CANDOSTUM yazdı:
Selamün aleyküm.Öncelikle aramıza hoş geldin.İnanınki bu site sizin sadece içinizdeki boşluğu değil hayatınızdaki, boşluğuda dolduruyor.sayfalar arasında gezinirken zamanın nasıl aktığını anlamıyorsunuz .Allah yardımcınız olsun.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

paryosa_t yazdı:
s.a ablam çok güzel duygular paylaşmışsın ...bende bu ışığı sonradan farkedenlerdenim yaklaşık ramazan ayından beri namaz kılıyorum o dönemde bende senını gibi düşünüyordum evet namazı kılıyorum ama tatmın olamıyorum içim huzursuz bişeyler eksik Rabbime çok dualar ettim ve ramazan bitiminde şükürler olsun ki kapandım şuanda bir eksiğim daha kaldı oda kuranı kerimi öğrenmek inş onuda Allahımın izniyel öğrenirim evt ben bu yola gırdım ama kimse bana yol göstermedi tam tersine beni caydırma çabalarına girdiler, benim çektğimi bir ben bilirim birde Rabbim herkesi karşıma aldım ama umrumda değil MEVLAM bana bu yola girmeyi nasip ettiya şükürler olsun kahrımdan ölüceğimide bilsem dönmem yolumdan şükürler olsunki bu siteyi buldum inş Rabbimin istediği gibi kullardan olurz Allah daim etsin ablam inş kızına da nasip etsin bu güzellikleri Rabbim
a.e.o. selametle kal:(:(
Aleyküm selam .Kardeşim inşAllah ışığın daim olur.Kur'an-ı Kerimi bende heceleyerek okuyorum.Allah nasip ederse öğrenmek istiyorum .Yol göstericimiz Rabbimizdir bunu unutma güzel kardeşim,Allaha emanet ol.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

dinci yazdı:
SA ARKADAŞIM YAZINIZI OKURKEN SANKİ O YAZIYI BEN YAZMIŞIM GİBİ OLDUM AMA SİZ KAPANMIŞ VE KURAN I KERİM OKUMAYA BAŞLAMIŞSINIZ OYSA BEN 34 YAŞINDAYIM 15 YAŞINDA OĞLUM VAR AMA HALA BAŞI AÇIK NAMAZSIZ VE KURAN I KERİMİN TEK HARFİNİ BİLE BİLMİYORUM EŞİM DİNE YÖNELMEMİ İSTEMİYOR AMA BEN KARARLIYIM ALLAH IMIN İZNİYLE BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIM İŞN KÖTÜ YANI ÇOCUKLARA BİRŞEYLER VEREMİYORUM HELE BÜYÜK OĞLUM BENİ HİÇ DİNLEMİYOR BİLE SA

Aleyküm selam. Kardeşim İnşAllah Rabbimin,izniyle sende doğruyu bulma noktasına gelmişsin yoksa bu sitede işimiz neydi .Eşine ve çocuklarına karşı sabırlı ol Allahım onlara ve bizlere hidayet etsin inşAllah Allaha emanet ol istedigin zaman sayfama yazabilirsin

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. İNŞ. BUNDAN SONRAKİ HAYATINIZ İSLAM IŞIĞINDA İLERLER....AEO;)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_inci87 yazdı:

DİNCİ ABLAM SENİN İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR KAYIP GERÇEKTEN DE AMA SEN DE KARDEŞİMİZ GİBİ MÜCADELE ET.EMİNİM RABBİM SANA İSTEDİĞİN HUZURU,EŞİNE DE HİDAYETİ İHSAN EDER.SIKMA CANINI.....;);););) SELAMETLE
DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR..........B)B)B)
Selamünaleyküm.Kardeşlerim,akşam sefası kadar güzel kokan ,yazışmalarınızı kaçırdıgım için üzgünüm keşke bende katılabilseydim.Allah hepinizden razı olsun, selam ve dua ile

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

paryosa_t yazdı:
siyah_inci87 yazdı:

saolasın kardeşim evt Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki o bataklıktan kurtuldum eski halimi hiç sorma kardeşim çok kötüydü bilmek istemezsin hatırlamak dahi istemıyorum ben kendıme yepyeni bır sayfa açtım çok zorluk çektım ve halada çekıyorum çevrem yüzünden
dincii kardeşim sende pes etme ve elınden geleni fazlasıyla yapmaya çalış bizler sınavdayız şuan ve o sınavı başarıyla geçmek istıyorsan o dedıklerını yap Rabbım kolaylığını verır inş
Rabbim cümlemıze nasıp etsın inş selametle kalın
Selamünaleyküm.Biliyormusunuz bende eski günlerimi rüyamda bile görmek istemiyorum.
Kardeşlerim benim yerime ne güzel şeyler söylemişsiniz dinci kardeşimize.Allah sizlerden razı olsun.Selametle inşAllah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt