Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KARI-KOCAYA CENNETİ KAZANDIRAN ANLAYIŞ NEDİR? (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KARI-KOCAYA CENNETİ KAZANDIRAN ANLAYIŞ NEDİR?

rabbim hepinizinde gönlüne göre versin hakkınızda hayırlısı olur inş dua ile

konak

Kayıtlı Kullanıcı

İnanın günümüzde o kadar sorunlu aileler vardır ki anlatılmaz. Rabbim insanlara bu tür sınavlarda yardımcı olsun İnşallah.

ifteron

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun paylaşımın için kardeşim

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim cümlemizden razı olsun değerli kardeşim

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

konak yazdı:
İnanın günümüzde o kadar sorunlu aileler vardır ki anlatılmaz. Rabbim insanlara bu tür sınavlarda yardımcı olsun İnşallah.

AMİN ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM HAYIRLI KAPILAR AÇSIN İNŞ

yaradilani_sev_yarad

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kıymetli kardeşim paylaşım için teşşekürler cok güzel olmuş,,ellerine sağlık ..Bu konudaki görüşüme gelince insanlar artık kolay olanı seçiyor Ben 1 sene önce eşimden ayrıldım 1 tanede çoçugum var ama yuvam yıkılmasın diye cok cırpındım ellimden gelen herseyi yaptım eşimi sevdigim için yapmadım bunu oglumu ve bizi izleyen melekleri üzmemek aglatmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı sonucta ayrıldım.. Bu devırde kadınlara her sey basıt gelıyor bence (kendini bilenler için harıc)...Artık Allahıma her zaman bana hayırlı bir eş versin diye dua ediyorum

donduyilmaz

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel atışıyorsunuz arkadaşlar.Rabbim gönlünüze göre verir inşallah.H.Z.Allah h.z.Ali ve H.Z. Fatıma validemizin evliliği gibi evlilikler nasip etsin cümlemize.Bekar kardeşlerede hayırlı kapılar açar inşallah.AMİN.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

yaradilani_sev_yarad yazdı:
s.a kıymetli kardeşim paylaşım için teşşekürler cok güzel olmuş,,ellerine sağlık ..Bu konudaki görüşüme gelince insanlar artık kolay olanı seçiyor Ben 1 sene önce eşimden ayrıldım 1 tanede çoçugum var ama yuvam yıkılmasın diye cok cırpındım ellimden gelen herseyi yaptım eşimi sevdigim için yapmadım bunu oglumu ve bizi izleyen melekleri üzmemek aglatmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı sonucta ayrıldım.. Bu devırde kadınlara her sey basıt gelıyor bence (kendini bilenler için harıc)...Artık Allahıma her zaman bana hayırlı bir eş versin diye dua ediyorum
a s değerli kardeşim yaşadıklarınıza üzüldüm bundan sonraki hayatınız için hayırlar diliyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt