Esselamu Aleyküm, Burcu ablacim in$aAllah sende iyisindir, sana katiliyorum, insan payla$makla çok büyük bir adim atabilir, o yüzden kapanamayan arkada$larimiz buyurun bizlerle payla$in derim...
Unutmayalim ki her$eyi Allah'in rizasini gözeterek yapmamiz gerekiyor.
Ba$kalari ne der, nasil bakar diye umursamamaliyiz.
Güzel haberler almak istiyoruz
Allah'a emanet olun...
Merhaba arkadaşlar,kapanmakla ilgili yazılar okurken bu site dikkatimi çekti ve üye oldum.Bende kapanmak istiyorum,son günlerde yaşadığın sağlık problemleri beni Allaha iyice yakınlaştırdı.Bu kadar sıkıntı bile beni üzerken ben ahirette ne yaparım diye düşünmeye başladım.Doğum yapalı 5 ay oldu zaten kilo aldım giyecek hiçbirşeyimde yok bebişle ilgilenmekten süsüm püsümde kalmadı.Ama korkularım var,en başta sıcaklarda ne yapıcam çünkü sıkıntıya sıcağa ve boynumu birşeyin örtmesine hiç gelemem(biliyorum cehennem azabının yanında bir hiç)sonra becerebilirmiyim,insanların bakış açısı ne olur,ne giyeceğim,uydurabilecekmiyim,boyum uzun basen ve göğüste var,ne giysem yapışacak..spor kapalı olmak istiyorum..bunların hepsi hallolur diyorum yarın kapan çık başla bir yerden diyorum,içime sıkıntılar girmeye başlıyo bu sefer çok yakıştırdığım eşarp yakışmıyor gibi geliyor yüzüm biraz uzun iyice uzun duruyor sanki..hem kapanırsam balkona bile kapalı çıkıcam,kapıyı başıma tülbent almadan açamayacağım,oysaki yazın atletle gezerim evimiz çok sıcak oluyor,misafire hizmeti uzun kollularla yapıcam,bayılırım gibi geliyor.Amaaa kapanmam lazım biliyorum.Bi becersem......
burcum82 kardesıımm
Alllah razı olsun.cok ıyıyım cok sukur.ortunme fıkrı hala var.ınsalllah ortunecegıımm.sen nasılsın kardesım?
canım hiç şevkin kırılmasın. insan bu söyler. kot etek giyersin hem çok spor duruyor yeni modelleri de çıkmış önü pileli; pilelerin üstünde düğmeler var. başka kot etekler var önünde yanlarında cepler filan var. ben de genellikle kot etek giyiyorum. en çok dikkat edeceğin şey yere kadar uzun olması. bikaç yer bakarsın çok güzel şeyler var inan ki. hiç üzülmehayırlı sabahlar canım benimm iyim çok şükürr sizler nasılsınız??? herşey iyi gidiyooo haftaya 2ayımı doldurucam kapalılıklta ve çok mutluyummm dediğiniz gibi kıyafetler sorun oluyo ama bi şekil halletcez yaşıma uygun etekler var çok hoşuma gitti ama annem etekle kadın gibi oluyosun dedi şevkimi kırdı açıkcası bilmiyorum artık hayırlısı herşeyinallah cc emanet olun öpüyorum sizleriii selametle...
canım hiç şevkin kırılmasın. insan bu söyler. kot etek giyersin hem çok spor duruyor yeni modelleri de çıkmış önü pileli; pilelerin üstünde düğmeler var. başka kot etekler var önünde yanlarında cepler filan var. ben de genellikle kot etek giyiyorum. en çok dikkat edeceğin şey yere kadar uzun olması. bikaç yer bakarsın çok güzel şeyler var inan ki. hiç üzülme![]()
hayırlı sabahlar canım benimm iyim çok şükürr sizler nasılsınız??? herşey iyi gidiyooo haftaya 2ayımı doldurucam kapalılıklta ve çok mutluyummm dediğiniz gibi kıyafetler sorun oluyo ama bi şekil halletcez yaşıma uygun etekler var çok hoşuma gitti ama annem etekle kadın gibi oluyosun dedi şevkimi kırdı açıkcası bilmiyorum artık hayırlısı herşeyinallah cc emanet olun öpüyorum sizleriii selametle...
selamün aleyküm kardeşlerim...
yazıları okudum yazılanları okudum..
o kadar samimi çırpınışlar var ki
o kadar feddakarlık...
ve adını bilmediğim bir huzur ve duygu kapladı beni
gözlerim dolu dolu oldu yapmak istedilkleriniz için
çırpınışlarınız için
özellikle burcu kardeşim ve adını veremediğim kardeşlerim.
zamanın hilelerine ve şeytanlarına bakıyorum
onların işleri ne kadar kolay değil mi?
insan ne kadarda meyilli, kayılmasına an kalmış zemin de yürümeye..
oysa Yüce Yaradan...
....oysa Sevgililerin sevgilisi,Nebilerin Efendisi,
Miraca çıktığında Ümmetini unutmayan,
Alnı secdeye her değdiğinde gözyaşlarıyla ümmeti için Ağlayan,
o Allahın Habibi..
peki mahşer günü nasıl bakacağız yüzüne utanmadan sıkılmadan...
....
.....
arkadaşlar lütfen bağışlayın dedimya okadar duygu ile yüklendim ki...
sizin herşeye her hileye kaygan zemine rağmen fikrinizde ki tek cümle
ve tek dua...
ALLAHIM bana yardım et ben bir kardeşimin daha elini tutayım diye...
ben bir kardeşimi dah kurtarayım Allahım ne olur bana yardım et..
öyle güzel bir ümmetiz ki;
hani sevgililerin sevgilisi Alnını secdeye koyup ümmetim diye ağlardı ya
ümmeti için dua ederdiya..
Ey Sevgili şahit ol
Şahit ol bak ümmetinde senin yolunda
ümmetinde kendi kardeşinin derdinde..
....
......
Allah sizden razı olsun Allah çırpıdığınız direndiğiniz Ve
Allahım ne olur bana yardım et de bir kardeşimin daha elini tutayım dediğinizde
Allah size kat kat yardım etsin inşallah...
Allah size hiç bir dert ve sıkıntı vermesin inşallah
Allah yürüdüğünüz bu yolda size engel vermesin inşallah.
...
...ve bende diyorum ki
ben de şahidim YA RABB!! bende şahidim..
kardeşlerimin bu direnme ve yardım etme harekelerine niyetlerine ben de şaihdim...
Rbbim sizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah...
selam ve dua ile....