Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
güncellemeeeeeeeeeee

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar hadi gelin bu süreci atlatmanızda yardımcı ollalım

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
lutfen kızmayın kardeslerım bana.evet ortunmekle ılgılı bır cok yazı okudum.seytan heralde kafamı karıstıran.yıne bana sordurtuyo.yere ve zamana gore ortunmek ya da ortunmemek dıye bır sey olmaz degıl mı kardeslerım.Kuran ı Kerım her caga ındıgıne gore ortunmek sart.?

berat05

Yönetici

"Naçizane size söyleyebileceklerimi lütfen dikkatlice okuyun...kalbinizi yoklayarak ama..

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,

namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

NOt:
ben kapanmadan önce herkesle konuştum .
Ne istediğimi Anlattım,,,
Anlamayanlara zaman verdim ki onlara kalmıştı ....
bir arkadaşım KAPANIRSAN KONUŞMAM BİR DAHA DEDİ...
bende SEN BİLİRSİN DEDİM...ALLAH(c.c.)'tan başka sevgili var mıy dı ki???

beni kim caydırabilirdi ki???

Varsın beni gönülden sevmeyen arkadaşım olmasın,
Kardeşim,annem ailemdeki herkeste buna alışmak zorunda..
BEN MÜSLÜMANIM.VE KENDİ ARZUMLA KAPANIYORUM...."""""

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

kapanmak isteyen ama kapanamayan arkadaşlarımız hadi gelin bizimle paylaşın...
Ay-ya ayşe leyfnur ayça sizler nasılsınız....

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm, Burcu ablacim in$aAllah sende iyisindir, sana katiliyorum, insan payla$makla çok büyük bir adim atabilir, o yüzden kapanamayan arkada$larimiz buyurun bizlerle payla$in derim...
Unutmayalim ki her$eyi Allah'in rizasini gözeterek yapmamiz gerekiyor.
Ba$kalari ne der, nasil bakar diye umursamamaliyiz.
Güzel haberler almak istiyoruz
Allah'a emanet olun...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm, Burcu ablacim in$aAllah sende iyisindir, sana katiliyorum, insan payla$makla çok büyük bir adim atabilir, o yüzden kapanamayan arkada$larimiz buyurun bizlerle payla$in derim...
Unutmayalim ki her$eyi Allah'in rizasini gözeterek yapmamiz gerekiyor.
Ba$kalari ne der, nasil bakar diye umursamamaliyiz.
Güzel haberler almak istiyoruz
Allah'a emanet olun...

Aleykum selam canım kardeşim cok guzel söylemişsin harfi harfine katılıyorum
E ozaman hadi buyrun arkadaşlar davetlisiniz başlıgımıza

mavili_06

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar,kapanmakla ilgili yazılar okurken bu site dikkatimi çekti ve üye oldum.Bende kapanmak istiyorum,son günlerde yaşadığın sağlık problemleri beni Allaha iyice yakınlaştırdı.Bu kadar sıkıntı bile beni üzerken ben ahirette ne yaparım diye düşünmeye başladım.Doğum yapalı 5 ay oldu zaten kilo aldım giyecek hiçbirşeyimde yok bebişle ilgilenmekten süsüm püsümde kalmadı.Ama korkularım var,en başta sıcaklarda ne yapıcam çünkü sıkıntıya sıcağa ve boynumu birşeyin örtmesine hiç gelemem(biliyorum cehennem azabının yanında bir hiç)sonra becerebilirmiyim,insanların bakış açısı ne olur,ne giyeceğim,uydurabilecekmiyim,boyum uzun basen ve göğüste var,ne giysem yapışacak..spor kapalı olmak istiyorum..bunların hepsi hallolur diyorum yarın kapan çık başla bir yerden diyorum,içime sıkıntılar girmeye başlıyo bu sefer çok yakıştırdığım eşarp yakışmıyor gibi geliyor yüzüm biraz uzun iyice uzun duruyor sanki..hem kapanırsam balkona bile kapalı çıkıcam,kapıyı başıma tülbent almadan açamayacağım,oysaki yazın atletle gezerim evimiz çok sıcak oluyor,misafire hizmeti uzun kollularla yapıcam,bayılırım gibi geliyor.Amaaa kapanmam lazım biliyorum.Bi becersem......

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
burcum82 kardesıımm
Alllah razı olsun.cok ıyıyım cok sukur.ortunme fıkrı hala var.ınsalllah ortunecegıımm.sen nasılsın kardesım?

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar,kapanmakla ilgili yazılar okurken bu site dikkatimi çekti ve üye oldum.Bende kapanmak istiyorum,son günlerde yaşadığın sağlık problemleri beni Allaha iyice yakınlaştırdı.Bu kadar sıkıntı bile beni üzerken ben ahirette ne yaparım diye düşünmeye başladım.Doğum yapalı 5 ay oldu zaten kilo aldım giyecek hiçbirşeyimde yok bebişle ilgilenmekten süsüm püsümde kalmadı.Ama korkularım var,en başta sıcaklarda ne yapıcam çünkü sıkıntıya sıcağa ve boynumu birşeyin örtmesine hiç gelemem(biliyorum cehennem azabının yanında bir hiç)sonra becerebilirmiyim,insanların bakış açısı ne olur,ne giyeceğim,uydurabilecekmiyim,boyum uzun basen ve göğüste var,ne giysem yapışacak..spor kapalı olmak istiyorum..bunların hepsi hallolur diyorum yarın kapan çık başla bir yerden diyorum,içime sıkıntılar girmeye başlıyo bu sefer çok yakıştırdığım eşarp yakışmıyor gibi geliyor yüzüm biraz uzun iyice uzun duruyor sanki..hem kapanırsam balkona bile kapalı çıkıcam,kapıyı başıma tülbent almadan açamayacağım,oysaki yazın atletle gezerim evimiz çok sıcak oluyor,misafire hizmeti uzun kollularla yapıcam,bayılırım gibi geliyor.Amaaa kapanmam lazım biliyorum.Bi becersem......

canım aramıza hoşgeldin bende bu sitedeki arkadaşlarımız sayesinde kapanan bir arkadaşım Rabbim onlardan razı olsun İnşallah sanada bir faydamız olur musadenle tek tek yazdıklarını dğerlendireyim olurmu canım bak ne guzel Rabbim içine vermiş Rabbimin lutfü bu dilediğine verir dileğine ömrünün sonuna kadar bu isteği vermiş cok büyük bir şans canım bu bu şansıda kullanmalıyız vakit cok gec olmadan değilmi ölüm ki ensemizde (Rabbim sana ve ailene uzun ömüürler versin ) bu günahın vebaliyle gitmek mi kolay olmasa gerek :( oyuzden canım bu şans belkide senin için son olabilir Rabbim bu fısatı isteği çinden aladabilir değilmi ben kapanacağım zaman o sancı dönemde cok ağladım her kapanamadıgım gunde bu benim için son fırsat olabilir Rabbim içimdeki isteği alma diye :( canım oyuzden cok iyi değerlendirmemiz gerekir canım sen kapan bak Rabbim hepsinin kolaylıgını verecektir sana sıcaklarda ne yaparız sıcaklara Rabbim için tahammül edeceğiz o bizden hosnutya bundan guzel ne varki şu koca dünyada değilmi hem Rabbim inan kolalıgını veriyor bak ben ilbaşta kapandıgımda (3 ay önce) boyundan bağlıyordum dediğin gibi sıkıntıya gelemezdim o zoru ama şimdi nasıl yapıyorum anlatayım ozaman o sıkmıntı kalmayacak yazın ince başötrü kullacaksın şimdi bonundan bağlamalımodel yerine boyunudan kcuku cengelli iğneyle tuttur sonra sonra ucları pardessünün içinde olsun ara kuyrugunu dısarı cıkar bir var yada tamamını giydiğin şeyin içen sok boynunda sadece ufacık bir cengelli iğne olacak oyuzden boynunu sıkmaz canım dediğin gibi cehennem ateşi kolaymı :( canım içindeki hep iyi sese kulak ver yok eş dost ne der felan diye içinde bunları söyleyen ses aslında şeytanın ta kendisi senin buldugun dogru yoldan mahrum etmek için cok ugrasacak banada oldu inan bana son ana kadar şeytan konustu ama Rabbimin emri için yendim o şeytanı okadarmutşuyumkiokadar huzurluyumki iinan bana hayat okadar guzelleştiki Rabbim onun huzurunu kalbine veriyor inan bana kuş giibi hafifleyeceksin içindeki sıkıntı seni cok daraltacak canım güngeçtikce canım tek yoluda kapanmak bence elalem ne der diye düşünme cunku bileceksinki senin buludugun yol dogru Rabbim senden hosnut Rabbim yardım edecek inan bana diyecekler olanlar cıkıyor ama içinden Rabbim sen hosnutsun cya cokşükür senin rızan önemli benimiçin dediğinde kalbin sevincle dolacak hem öteki dünyada amellerimiz tartıya cıktıgında elalem şunları derdiye Rabbim senin emrini yerine getiremedim diye söyleyemeyecağzi ah didyeceğiz keşke sunuda ypsaydım hem belkide bu amelimiz bizi cehenemden kurtaracak bir amelimiz olacak yada bu u yapmamakla bu amelimiz cehembneme götüren amelimz olacaksa oyuzden bunları ssana öyleyetende şeyatan onu hiç dinleme bence vicut yazmıssın bende aynı senin gibiyim inan görsen ama nemi yapıyorum ben eteğe henuz gecemedim ayak bileğimden bir karış yukarda yarım pardesü giyorum hatlarım cok ortada değil içinede pantolan (inşallah eteğe gececeğim bir süre sonra)canım sen kapan bak inan sonrası corap söküg gibi gelecek buna inan ozaman sen kendin buluyorsun neyi yapman gerektiğini birde demişssin bayılacak gibi olrum bunlarda sana söyleyten şeytan Rabbim mutlulugu kulum benim için şu sıcaklarda bile tesettüründen ödün vermiyor demesi onun sevabını vermesi cekilen herşeye değer canım bunu sana söyten dedğin gibi şaytan canım inşallah fayda olmuşumdur sana ben herzaman burdan elimden geldiğince yardım etmeye hazırım yeterki sen burdan paylaş canım hayırlı gecler

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcum82 kardesıımm
Alllah razı olsun.cok ıyıyım cok sukur.ortunme fıkrı hala var.ınsalllah ortunecegıımm.sen nasılsın kardesım?

canım İnşallah sende bu mjdeyi bize en kısa zmanda verceksin çoo şüükür iyiyim canım hayırlı geceler

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar canım benimm iyim çok şükürr sizler nasılsınız??? herşey iyi gidiyooo haftaya 2ayımı doldurucam kapalılıklta ve çok mutluyummm dediğiniz gibi kıyafetler sorun oluyo ama bi şekil halletcez yaşıma uygun etekler var çok hoşuma gitti ama annem etekle kadın gibi oluyosun dedi şevkimi kırdı açıkcası bilmiyorum artık hayırlısı herşeyin:( allah cc emanet olun öpüyorum sizleriii selametle...

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm kardeşlerim...
yazıları okudum yazılanları okudum..
o kadar samimi çırpınışlar var ki
o kadar feddakarlık...
ve adını bilmediğim bir huzur ve duygu kapladı beni
gözlerim dolu dolu oldu yapmak istedilkleriniz için
çırpınışlarınız için
özellikle burcu kardeşim ve adını veremediğim kardeşlerim.

zamanın hilelerine ve şeytanlarına bakıyorum
onların işleri ne kadar kolay değil mi?
insan ne kadarda meyilli, kayılmasına an kalmış zemin de yürümeye..
oysa Yüce Yaradan...
....oysa Sevgililerin sevgilisi,Nebilerin Efendisi,
Miraca çıktığında Ümmetini unutmayan,
Alnı secdeye her değdiğinde gözyaşlarıyla ümmeti için Ağlayan,
o Allahın Habibi..
peki mahşer günü nasıl bakacağız yüzüne utanmadan sıkılmadan...
....
.....
arkadaşlar lütfen bağışlayın dedimya okadar duygu ile yüklendim ki...
sizin herşeye her hileye kaygan zemine rağmen fikrinizde ki tek cümle
ve tek dua...
ALLAHIM bana yardım et ben bir kardeşimin daha elini tutayım diye...
ben bir kardeşimi dah kurtarayım Allahım ne olur bana yardım et..
öyle güzel bir ümmetiz ki;
hani sevgililerin sevgilisi Alnını secdeye koyup ümmetim diye ağlardı ya
ümmeti için dua ederdiya..
Ey Sevgili şahit ol
Şahit ol bak ümmetinde senin yolunda
ümmetinde kendi kardeşinin derdinde..
....
......
Allah sizden razı olsun Allah çırpıdığınız direndiğiniz Ve
Allahım ne olur bana yardım et de bir kardeşimin daha elini tutayım dediğinizde
Allah size kat kat yardım etsin inşallah...
Allah size hiç bir dert ve sıkıntı vermesin inşallah
Allah yürüdüğünüz bu yolda size engel vermesin inşallah.
...
...ve bende diyorum ki

ben de şahidim YA RABB!! bende şahidim..
kardeşlerimin bu direnme ve yardım etme harekelerine niyetlerine ben de şaihdim...

Rbbim sizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah...
selam ve dua ile....

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar canım benimm iyim çok şükürr sizler nasılsınız??? herşey iyi gidiyooo haftaya 2ayımı doldurucam kapalılıklta ve çok mutluyummm dediğiniz gibi kıyafetler sorun oluyo ama bi şekil halletcez yaşıma uygun etekler var çok hoşuma gitti ama annem etekle kadın gibi oluyosun dedi şevkimi kırdı açıkcası bilmiyorum artık hayırlısı herşeyin:( allah cc emanet olun öpüyorum sizleriii selametle...
canım hiç şevkin kırılmasın. insan bu söyler. kot etek giyersin hem çok spor duruyor yeni modelleri de çıkmış önü pileli; pilelerin üstünde düğmeler var. başka kot etekler var önünde yanlarında cepler filan var. ben de genellikle kot etek giyiyorum. en çok dikkat edeceğin şey yere kadar uzun olması. bikaç yer bakarsın çok güzel şeyler var inan ki. hiç üzülme :)

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteyle tanışalı 2 yılı geçti elhamdulillah. Kapanalı 1,5 yıldan fazla oldu. Bende kapanmak istiyordum yıllardır ama buna cesaret eddmiyordum ve bende yazı yazmıştım buraya bununla ilgili. Dua eden kardeşlerimden Allahım razı olsun. Şimdi elhamdulillah kapalıyım,çok mutlu ve huzurlu kalbim. Allah tüm bayanlara bunu nasip etsin. Amin.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
canım hiç şevkin kırılmasın. insan bu söyler. kot etek giyersin hem çok spor duruyor yeni modelleri de çıkmış önü pileli; pilelerin üstünde düğmeler var. başka kot etekler var önünde yanlarında cepler filan var. ben de genellikle kot etek giyiyorum. en çok dikkat edeceğin şey yere kadar uzun olması. bikaç yer bakarsın çok güzel şeyler var inan ki. hiç üzülme :)

teşekkürederim bakalım artık bende bi etek beğendim siyah canvas tarzında ama güzeldi uzunduda alıcam dedim annemde öyle deyince kaldı ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum göz aşinalığı var alışır herkes zamanla diye düşünüyorum selametle....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

hayırlı sabahlar canım çok şükür bende iyiyim maşallah canım 2 ay bitmiş bile... canım ne guzel eteğe geçmişsin inşallah bende geçebilirim ... bencede alabilrsin cok guzel duracaktır sende canım Rabbime emanetsin hayılı sabahlar

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm burcucugum nasılsın canım benim.
uzun zamandır görüşemiyoruz...
benimde kapanalı 7 ay oldu ya. zaman ne cabuk geçiyor. halbusem bana ilk gün gibi ya, her başörtümü takarken heyacanlıyorum...
hele ilk günler neydi ya, eşarpımı baglayamıyordum hep açılıyordu...
kıyafete gelince hiç sormayın bende etek giyemiyorum. bir kere etek giymeye karar verdim arkadaşlar sünepe gibi oldun giyme güzel oluyor diye, şevkimi kırdılar...
bende hep kumaş pantolan giyiyorum. üzerine zaten uzun kaplardan...
işte yeniden hatırladım, sizlerin yazışmalarını okuyunca...
selam ve dua ile..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim...
yazıları okudum yazılanları okudum..
o kadar samimi çırpınışlar var ki
o kadar feddakarlık...
ve adını bilmediğim bir huzur ve duygu kapladı beni
gözlerim dolu dolu oldu yapmak istedilkleriniz için
çırpınışlarınız için
özellikle burcu kardeşim ve adını veremediğim kardeşlerim.

zamanın hilelerine ve şeytanlarına bakıyorum
onların işleri ne kadar kolay değil mi?
insan ne kadarda meyilli, kayılmasına an kalmış zemin de yürümeye..
oysa Yüce Yaradan...
....oysa Sevgililerin sevgilisi,Nebilerin Efendisi,
Miraca çıktığında Ümmetini unutmayan,
Alnı secdeye her değdiğinde gözyaşlarıyla ümmeti için Ağlayan,
o Allahın Habibi..
peki mahşer günü nasıl bakacağız yüzüne utanmadan sıkılmadan...
....
.....
arkadaşlar lütfen bağışlayın dedimya okadar duygu ile yüklendim ki...
sizin herşeye her hileye kaygan zemine rağmen fikrinizde ki tek cümle
ve tek dua...
ALLAHIM bana yardım et ben bir kardeşimin daha elini tutayım diye...
ben bir kardeşimi dah kurtarayım Allahım ne olur bana yardım et..
öyle güzel bir ümmetiz ki;
hani sevgililerin sevgilisi Alnını secdeye koyup ümmetim diye ağlardı ya
ümmeti için dua ederdiya..
Ey Sevgili şahit ol
Şahit ol bak ümmetinde senin yolunda
ümmetinde kendi kardeşinin derdinde..
....
......
Allah sizden razı olsun Allah çırpıdığınız direndiğiniz Ve
Allahım ne olur bana yardım et de bir kardeşimin daha elini tutayım dediğinizde
Allah size kat kat yardım etsin inşallah...
Allah size hiç bir dert ve sıkıntı vermesin inşallah
Allah yürüdüğünüz bu yolda size engel vermesin inşallah.
...
...ve bende diyorum ki

ben de şahidim YA RABB!! bende şahidim..
kardeşlerimin bu direnme ve yardım etme harekelerine niyetlerine ben de şaihdim...

Rbbim sizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah...
selam ve dua ile....

Aleykum selam kardeşim şuan nediyeceğimi bilemiyorum okadar duygulandımı anlatamam ne guzel yazmışsınız ne guzel dile getirmişsiniz Rabbim sizden kat kat razı olsun duygularımı anlatmakta şuan okadar zorlanıyorumki anlatamam Rabbim ne duanız varsa kabul eylesin hayırlı sabahlar

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
hala kapanmadınız mı ablalar.allah emrediyor kapanın diye niye düşünüyorsunuz .hemn kapanın inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt