bm-7884 arkadaşım selamun aleyküm benim ailem değil sülalem açık malesef üzülerek söylüyorum ancak ben hakikati anladım çok şükür Rabbim bana doğru yolda yürümeyi nasip etti ben bir yıl önceden kapanmak istiodum benim de annem kızmıştı o zaman cesaret edememiştim ve biraz da kendimi hazırlamak istedim açıkcası kapanmak içn çünkü kolay değildi deniz kenarında büyüyen ben psikolojik olarak da hazır olmalıydım hem de dini bilgim yok denecek kadar azdı falan filan ancak en sonunda yeter dedim içimden ben neyi neden bekliyorum niye bu kadar zor olmamalı dedim içimden önce yavaştan eve eşarp falan alıp geldim anneme ütülettim o da öylesine aldım sandı tabi önce sora yine aldım tunik eşarp falan kendim de özellikle ortaya çıkardım göstere göstere ütüledim konuşmaya başladı tabi saatlerce konuştu kızdı falan şuanda hala geçici bir heves olduğunu düşünüyor bir gün ben dışarı çıkacakken konuştu tepemde falan dır dır ben de bu arada başörtümü takıyorum konuştu ama ben çıkarmadım takıp çıktım dışarı sora ertesi gün tekrar derken kapanmış oldum işte ve bu kadar beklediğim için de çok pişmanım keşke daha evvelden başlasaydım diorum neyse yani şöyle düşün canım ahirette senin günahının hesabını sen vereceksin bunu unutma Rabbime ne cevap vereceksin dünyalık şeyler için yada annen babanın baskısı için mi erteledin olmaz böyle şey düşün ilk müslümanlar ne zorluklar çektiler bi de onları düşün işkencelere uğradılar onların üstlerinde daha büyük bir baskı vardı toplum baskısı millet baskısı biz de de var günümüzde kötü kötü bakıolar bazıları ama sen içinden de Allahım sen beni koru ben sana emanetim de öyle rahatlayacaksın ki ne annen ne baban ne de bir başkasını duymayacaksın bile inan tınlamıorum kimseyi mümin bir hanım nasıl olmalıysa ben de öyle olmaya çalışıorum dikkat çekmemeye ses tonumu dikkat çekmeyecek bir şekile kullanmaya ve kıyafetlerimi de dikkat çekmiyecek şeylerden seçiyorum sakın üzülme Rabbime el aç yürek aç yalvar dua et yalnız O'na güven yalnız O hakikattir yalnız O korur seni her kötülükten korkma Rabbimden başkasından hiç korkulur mu diğerleri de kim oluyor sen annenin kızmasından niye korkuyosun ki bir tek Allahından kork ona döndürüleceğin günde ona hesap verememekten kork işte böyle canım ben tüm bunları düşününce kimseyi tınlamadım içimden tek bir şey söyledim Allahım Allahım Allahım işte bu kadar O'nun adı sana cesaret vermeye seni korumaya yeter tamam mı canım yazmaya devam et inşallah tez zamanda iyi haberlerini duyarız ben hep buradayım Allaha emanet ol