Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcu ablacım dedigim gibi benim pek bi bilgim yok bu konular hakkında ama ögrenmek istiyorum beraber calışalım olur mu?burcu abla insan isterse herşeyi yapar bende istedigim için kapandım zor olsada allah yardım etti bundan sonrada eder inşallah burcu abla dualarını eksik etme benden sana ihtiyacım var canım ablacım benim

canım herzaman elimden geldiğince yardıma hazırırım ne öğrenmek istersen bilmiyorsamda bulurum öğrenir sana anlatırım olurmu
tamam canım bak mesala meal okumanı şiddetle tavsiye ederim hergun 15 dakika okursan bile nekadar guzel olur imanında artar...
Sen rabbime bir adım gittin ya o muhakkak o sana yardımedecektir ichuzurunu verecektir canım hiç şüpen olmasın...
dualarımherzaman seninle herzaman yanındayım bitanem ne istersn birlikte öğrenelim yeterki sen iste
mesala hangi sureleri bilmiyorsun onuda yaz buraya seninle birlikte bende okuyayım geliştitirim yavaş yavaş ezberleriz olmazmı canım

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
canım herzaman elimden geldiğince yardıma hazırırım ne öğrenmek istersen bilmiyorsamda bulurum öğrenir sana anlatırım olurmu
tamam canım bak mesala meal okumanı şiddetle tavsiye ederim hergun 15 dakika okursan bile nekadar guzel olur imanında artar...
Sen rabbime bir adım gittin ya o muhakkak o sana yardımedecektir ichuzurunu verecektir canım hiç şüpen olmasın...
Dualarımherzaman seninle herzaman yanındayım bitanem ne istersn birlikte öğrenelim yeterki sen iste
mesala hangi sureleri bilmiyorsun onuda yaz buraya seninle birlikte bende okuyayım geliştitirim yavaş yavaş ezberleriz olmazmı canım

mesala maun suresi ve ihlas hariç ondan sonraki namaz dualarını bilmiyorum meal i nerden okuyabilirim burcu abla kuran ı kerimin türkçesi var bende ztn arapça bilmiyorum ondan sureler ayetler gibi mi?

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
Burcu ablacım bak sözümü tuttum bugün işe kapalı geldim allah izin verdigi sürece bi daha acmam inş seninde dedigin gibi şeytan hala acıl diyor ama burcu abla içimdeki digr ses daha baskın cıkıyor düşünsene burcu abla allahın sevdigi bi kul olmak hayali bile cok güzel bu dünyanın yalan oldunu biliyoruz her şeyin ölümlü oldunuda biliyıoruz onun için şeytanı dinlemicem ne kadar ugraşırsa ugraşsın benimle ben içimden gelen o iyi sesi dinlicem belki alışana kadar biraz zorlk cekerim ama 1-2 haftaya kadar inanıyorum ki herşey yerine oturur burcu abla seninle ve kardeşlerimle burda tanıştıgım için cok mutluyum hepinizi cok seviyorum siteye bi tesadüfl girdim ve sizler gibi iyi insanlar sayesinde kapandım yüce allahım nelere kadir dimi burcu abla allahım sizin amel defterinize bol bol sevap yazar inş burcu abla bumndan sonrada nolur yanımda olun destek olun bana eger yanımda kimse olmazsa o şeytan benimle daha cok ugraşır inş bende manevi huzuru bulurum hepinizi cok seviyorum

ayşe kardeşim kapandıgına çok sevindim gerçekten... bak sen geleli buraya bi kaç gün oldu hemen kapandın burcu abla beni nerdeyse haftalardır ikna etmeye calısıyo :( valla mesajını okuyunca agladım.. yazıklar olsun sana dilek sen şeytana uymaya devam et dedim kendime cook kızdım...şeytan hala baskı yapıyo hele sokaga cıkıyım görme kapalıları görünce diyo ki sende mi böle olcan halbuki böle daha güzelsin gibi şeyler sölüyo... sabah namazında rabbime aglayarak dua ettim nolursun rabbim bana yardım et rabbim daha fazla harama girmek istemiorum diye...şimdi kapansam şeytan başka bi şekilde beni baştan çıkarmaya calısıcak biliyorum...şimdi anlatıcagım şeye belki gülüceksiniz ama benim aşırı bi şekilde zenci erkeklere zaafım var :D ve ne zaman zenci bi erkek görsem bakakalıyorum cokta dikkat cekiyorum... şeytan bak bak diyo bende onu uyuyorum gözlerimi haramdan alıkoyamıyorum bazen evleniyimde kurtulayım diyorum :( ahh ahh bu şeytanla ugrasmak o kadar zor ki!!! burcu ablacım senden bi şey isteyebilir miyim?? biliyosun ki zilhecce ayına girmiş bulunuyoruz ve bu ayda yapılan amellerin sevabı da kat ve kat fazla... eger sende oruc tutuyosan sahura kalktıgın zaman benim için bir hacet namazı kılabilir misin?? bende senin için kılarım istersen... benim için bol bol dua et.... allahım beni haramlardan korusun ve kapanmayı tez zamanda nasip etsin.. biliyorum senin kalbin çok temiz inşallah rabbim senin dualarını kabul edicektir... kusura bakma ablam yük oldum ama gercekten cok ihtiyacım var.. birbirimize destek olmalıyız deil mi?? şimdiden ALLAH razı olsun ablam...selam ve dua ile ...

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
ayşe kardeşim kapandıgına çok sevindim gerçekten... bak sen geleli buraya bi kaç gün oldu hemen kapandın burcu abla beni nerdeyse haftalardır ikna etmeye calısıyo :( valla mesajını okuyunca agladım.. yazıklar olsun sana dilek sen şeytana uymaya devam et dedim kendime cook kızdım...şeytan hala baskı yapıyo hele sokaga cıkıyım görme kapalıları görünce diyo ki sende mi böle olcan halbuki böle daha güzelsin gibi şeyler sölüyo... sabah namazında rabbime aglayarak dua ettim nolursun rabbim bana yardım et rabbim daha fazla harama girmek istemiorum diye...şimdi kapansam şeytan başka bi şekilde beni baştan çıkarmaya calısıcak biliyorum...şimdi anlatıcagım şeye belki gülüceksiniz ama benim aşırı bi şekilde zenci erkeklere zaafım var :D ve ne zaman zenci bi erkek görsem bakakalıyorum cokta dikkat cekiyorum... şeytan bak bak diyo bende onu uyuyorum gözlerimi haramdan alıkoyamıyorum bazen evleniyimde kurtulayım diyorum :( ahh ahh bu şeytanla ugrasmak o kadar zor ki!!! burcu ablacım senden bi şey isteyebilir miyim?? biliyosun ki zilhecce ayına girmiş bulunuyoruz ve bu ayda yapılan amellerin sevabı da kat ve kat fazla... eger sende oruc tutuyosan sahura kalktıgın zaman benim için bir hacet namazı kılabilir misin?? bende senin için kılarım istersen... benim için bol bol dua et.... allahım beni haramlardan korusun ve kapanmayı tez zamanda nasip etsin.. biliyorum senin kalbin çok temiz inşallah rabbim senin dualarını kabul edicektir... kusura bakma ablam yük oldum ama gercekten cok ihtiyacım var.. birbirimize destek olmalıyız deil mi?? şimdiden ALLAH razı olsun ablam...selam ve dua ile ...
dilek kadeşim ona bakarsan şeytan hala benimle ugraşıyo neler dedigini bir bilsen bende de bi huy vardır kafama koydumu yaparım niye daha fazla şeytanı sevindireyim söyler misin bana kendine ilk önce güven ve inan önüne bi hedef koy kendi kendine söyle bunu ben kapancam de iradene söz gecir biraz canım kardeşim yoksa inan şeytan seni hep oyalayacak ve sen hep ertelemeye devam edeceksin bu mbarek günlerde bende dua edicem sana sende biraz caba sarfet yenilme şeytana

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aysecım tebrık ederım hamdolsun kapanmısın ama inşa-ALLAH hakkını vererek kapanırız cumlemız..
dilekcim canım kıyamam ya vardır bir hayrı de tevvekkul et
unutma kapanmak için ALLAH muhakkak yanında onun rızası var bu işde..hele bi kapan bak gör ne guzellıkler olucak nasıl bi huzur dolacak içine..
sana yemın edıyorum ben basörtumu pardesumu her gıydıgımde mukemmel bir haz duyuroum mukemmel bi huzur ve mutluluk doluyor..seytan basaramayacagını anlayınca defolup gidecektır..bir besmele cek abdest al namazını kıl dua sukur et rabbıme tevekklu et gerısını ona havale et..
inşa-ALLAH ölum gelmeden kapanmak nasip olur..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
mesala maun suresi ve ihlas hariç ondan sonraki namaz dualarını bilmiyorum meal i nerden okuyabilirim burcu abla kuran ı kerimin türkçesi var bende ztn arapça bilmiyorum ondan sureler ayetler gibi mi?
canım kardeşim şimdi fırsat buldum kusuruma bakma :(
bak ozaman ne yapalım seninle
ben listeyı yazayım
namaz sureleri:
elemtere (fil)
kuryes
maun
kevser
tebbet
ihlas
felak
nas
*** fatiha
** ettiyatu
salli barik
Rabbena duaları
canım ilk önce fatihayı- ettihayatuyu biliyormusun bilmiyorsan
bu 2 sinden birinden başlyalım...
5 gun sure vereyim mesala hergun 50 defa bu bilmediğin sureyi okuyacaksın
3.gunde ben ezbeledim dediğin anda bırakılıp başka bir sureye gececeğiz
bende netten dinleyeceğim okuyuşumdaki hataları bulupn düzeltirim vede anlamlarını öğrenmek için bende gunde 20 defa okurum
netten dinleyeceğimiz sitelerde var işteyken dinleyebilirsin
Meali sormuşsun Meal Kuranı kerimin turce anlamanı anlatan kitaplardır muhhakki sende vardır yada cevrendeki bir insanda cunku genelde herkeste var onu okumaya başla bence cünkü Kuranı Kerimi anlarsın hemde imanın güçlenir...
nettede işten fırsatra okuyabilirsin google nihat hatipoğlu yaz onun sitesine gir
orda kuranı kerim başlıgı altında bulabilrsin... tamam mı canım ...
bana yazdıgın cevp dogrultusunda burdan ilerleriz
hayırı gunler

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ayşe kardeşim kapandıgına çok sevindim gerçekten... bak sen geleli buraya bi kaç gün oldu hemen kapandın burcu abla beni nerdeyse haftalardır ikna etmeye calısıyo alla mesajını okuyunca agladım.. yazıklar olsun sana dilek sen şeytana uymaya devam et dedim kendime cook kızdım...şeytan hala baskı yapıyo hele sokaga cıkıyım görme kapalıları görünce diyo ki sende mi böle olcan halbuki böle daha güzelsin gibi şeyler sölüyo... sabah namazında rabbime aglayarak dua ettim nolursun rabbim bana yardım et rabbim daha fazla harama girmek istemiorum diye...şimdi kapansam şeytan başka bi şekilde beni baştan çıkarmaya calısıcak biliyorum...şimdi anlatıcagım şeye belki gülüceksiniz ama benim aşırı bi şekilde zenci erkeklere zaafım var :D ve ne zaman zenci bi erkek görsem bakakalıyorum cokta dikkat cekiyorum... şeytan bak bak diyo bende onu uyuyorum gözlerimi haramdan alıkoyamıyorum bazen evleniyimde kurtulayım diyorum :ahh ahh bu şeytanla ugrasmak o kadar zor ki!!! burcu ablacım senden bi şey isteyebilir miyim?? biliyosun ki zilhecce ayına girmiş bulunuyoruz ve bu ayda yapılan amellerin sevabı da kat ve kat fazla... eger sende oruc tutuyosan sahura kalktıgın zaman benim için bir hacet namazı kılabilir misin?? bende senin için kılarım istersen... benim için bol bol dua et.... allahım beni haramlardan korusun ve kapanmayı tez zamanda nasip etsin.. biliyorum senin kalbin çok temiz inşallah rabbim senin dualarını kabul edicektir... kusura bakma ablam yük oldum ama gercekten cok ihtiyacım var.. birbirimize destek olmalıyız deil mi?? şimdiden ALLAH razı olsun ablam...selam ve dua ile ...

canım bence kendine guzelce kız :)deki her olanağım var elimde ailem karşı cıkmıyor neden ben hala kapanamıyorum bak canım ragvs arkadaşımızın yazdıgını okudunmu 1 sayfa önce ben okudum cok etkilendim arkadaşımız düşünsene tam 6 ay boyunca babasından gizli kapalı cıkmıs dışarı düşünsene bu guzl huzur için nelere katlanmış ama cok mutlu...o ilahi huzuru yapmamasına hiçbirşey engel olamamış ... bak namaz aşığım tabiki şeytan seni cok zorlayacak namazını cok guzel kılıyorsun bu şeytanın işine gelmiyor ee birde kapancaksın şeytan bundan hhuzrumu duyacak tabiki senin üzerine üzerine gelecek... sende ona kapılma.. onunla cok muhattap olma dinleme onu dinledikce bu ikilemden kurtulmazsın... ama dediğim gibi sana zamanı nekadar uzatırsan okadar cok mucadele edersin... bu mucadeleler seni bir gun yıldırabilir onuda unutma zaman su gibi akıpta geciyor bak ayşe o gunahtan kurtulalı 1 gun oldu o gunahın izi bugun kalbine koyulmayacak senin neyin eksik bizlerden ben inanıyorum binlerce kat fazla var canım seni kırmak için yzmıyorum buları sakın yanlışs analama hadi canım ayşenin kapandıgına cok ama cok sevindim ama senin kapandıgın haberin beni dahada mutlu edecek cunku sen benim ilk göz ağrılarımdan birsin buraya gelen herkese yardım ettim ama onlardan bm2879 ve sen ve ayşe haricinde ses cıkmadı ... özelliklede senden cok umutluyum... hadi benim umudumu kırma
buarada biryerde okumustum şeytan bir kadın dışarı cıkarken gözünü ona dikermis ne yapsamda ou gunaha soksam diye... o zahafını birşekilde yenmeye calış cunku hem namagreme bakıyorsun cok gunah baktın diyelim hemn tövbe et gözünü başka yere cevir bek beynini başka birşeyle mesgul et...
şey demişsin şeytan bu şekilde daha guzelsin diye... hayır bence bu şekilde hiç guzel değilsin :)nedenmi bir kere o eşarbın taktıgında Rabbimizim bahşettiği nuru yok yüzünde biliyormusun o nur nasıl guzellştiryor insanı....
canım hacet namazı kılmayı bilmiyorum bana anlatatırsan yaparım yyeterki sen kapan diye :)
hayırlı gunler bak bekliyorum seni haberin olsun...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
kapanmak isteyen arkadaşlar gelin yardımcı olalım sizlere

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
canım bence kendine guzelce kız :)deki her olanağım var elimde ailem karşı cıkmıyor neden ben hala kapanamıyorum bak canım ragvs arkadaşımızın yazdıgını okudunmu 1 sayfa önce ben okudum cok etkilendim arkadaşımız düşünsene tam 6 ay boyunca babasından gizli kapalı cıkmıs dışarı düşünsene bu guzl huzur için nelere katlanmış ama cok mutlu...o ilahi huzuru yapmamasına hiçbirşey engel olamamış ... bak namaz aşığım tabiki şeytan seni cok zorlayacak namazını cok guzel kılıyorsun bu şeytanın işine gelmiyor ee birde kapancaksın şeytan bundan hhuzrumu duyacak tabiki senin üzerine üzerine gelecek... sende ona kapılma.. onunla cok muhattap olma dinleme onu dinledikce bu ikilemden kurtulmazsın... ama dediğim gibi sana zamanı nekadar uzatırsan okadar cok mucadele edersin... bu mucadeleler seni bir gun yıldırabilir onuda unutma zaman su gibi akıpta geciyor bak ayşe o gunahtan kurtulalı 1 gun oldu o gunahın izi bugun kalbine koyulmayacak senin neyin eksik bizlerden ben inanıyorum binlerce kat fazla var canım seni kırmak için yzmıyorum buları sakın yanlışs analama hadi canım ayşenin kapandıgına cok ama cok sevindim ama senin kapandıgın haberin beni dahada mutlu edecek cunku sen benim ilk göz ağrılarımdan birsin buraya gelen herkese yardım ettim ama onlardan bm2879 ve sen ve ayşe haricinde ses cıkmadı ... özelliklede senden cok umutluyum... hadi benim umudumu kırma
buarada biryerde okumustum şeytan bir kadın dışarı cıkarken gözünü ona dikermis ne yapsamda ou gunaha soksam diye... o zahafını birşekilde yenmeye calış cunku hem namagreme bakıyorsun cok gunah baktın diyelim hemn tövbe et gözünü başka yere cevir bek beynini başka birşeyle mesgul et...
şey demişsin şeytan bu şekilde daha guzelsin diye... hayır bence bu şekilde hiç guzel değilsin :)nedenmi bir kere o eşarbın taktıgında Rabbimizim bahşettiği nuru yok yüzünde biliyormusun o nur nasıl guzellştiryor insanı....
canım hacet namazı kılmayı bilmiyorum bana anlatatırsan yaparım yyeterki sen kapan diye
hayırlı gunler bak bekliyorum seni haberin olsun...
canım ablam ben gelddimm!! daha yeni çarşıdan geldim ablam eşarbımı aldım!! inan bana o kadar hosuma gitti yüzüm o kadar güzelleşti ki ayna önünden alamadım kendimi :D ama ablam nası baglanıyo hiç bi fikrim yok yaa çengelli iğneyle alttan tutturdum ama gerisini yapamadım noluur yardım et bana beceremiyorum yaaa!!!!!!!!
ablam hacet namazı bende hiç kılmadım ama bi sitede nası kılınması gerektiğini okudum...
Hacet namazı nasıl kılınır?

Hacet namazı, yatsı namazından sonra iki, dört ya da on iki rekât olarak kılınır. Hz. Peygamber'den gelen bir rivayete göre hacet namazının ilk rekâtında Fatiha’dan sonra üç defa Âyetel-Kürsî, diğer rekâtlarda Fatiha’dan sonra sırasıyla birer defa İhlas, Felak ve Nas sureleri okunur.

Hacet namazı bitince Allah'a hamd ve sena, Resulullah'a salat ve selamdan sonra bir hacet duası okunması sünnettir. Çeşitli hacet duaları vardır. Bunlardan birisi şudur:

"Allahümme innî es’elüke tevfîka ehli’l-hüdâ ve amele ehli'l-yakîni ve munâsehete ehli't-tevbeti ve azme ehli-s-sabri ve cidde ehli'l-haşyeti ve talebi ehli'r-rağbeti ve teabbüde ehli'l-vera'i ve irfâne ehli'l-ilmi hattâ ehâfek. Allahümme innî es'elüke mehâfeten tahcizünî an masiyetike hatta a'mele bi ta'atike amelen estehikku bihi rıdâke ve hattâ unâsihake bi't-tevbeti havfen minke ve hattâ uhlise leke'n-nasîhate hubben leke ve hattâ etevekkele aleyke fi'l-umûri ve husni zannin bike. Subhâne hâliki'n-nûr."

Bu duanın anlamı şu şekildedir:

"Allah'ım, Senden hidayet ehlinin başarısını, yakin ehlinin amellerini, tövbe ehlinin öğütleşmesini, sabır ehlinin azmini, huşu ehlinin ciddiyetini, rağbet ehlinin talebini, vera ehlinin ibadetini, ilim ehlinin irfanını isterim ki, Senden gereği gibi korkayım. Allah'ım, Senden öyle bir korku isterim ki, o beni Sana isyandan menetsin; ta ki, Sana itaat ile öyle amel edeyim ki, onunla Senin rızana ereyim; Senden korkarak tövbeyle sana döneyim; sırf Senin sevgini kazanmak için halis nasihat edeyim; her işte Sana güvenip Sana dayanayım; Sana güzel zan besleyeyim. Nurun yaratıcısı Allah'ı tesbih ederim."

Hacet duasını okuduktan sonra Allah'tan ihtiyacımızın giderilmesi yolunda dilekte bulunmalıyız....
ablam sana zahmet olacak ama kılabilirsen beni de cooook mutlu edersin inan...bi dileğin,arzun varsa söyle bende senin için kılarım... rabbime emanetsin ablam..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam ben gelddimm!! daha yeni çarşıdan geldim ablam eşarbımı aldım!! inan bana o kadar hosuma gitti yüzüm o kadar güzelleşti ki ayna önünden alamadım kendimi :D ama ablam nası baglanıyo hiç bi fikrim yok yaa çengelli iğneyle alttan tutturdum ama gerisini yapamadım noluur yardım et bana beceremiyorum yaaa!!!!!!!!
ablam hacet namazı bende hiç kılmadım ama bi sitede nası kılınması gerektiğini okudum...
Hacet namazı nasıl kılınır?

Hacet namazı, yatsı namazından sonra iki, dört ya da on iki rekât olarak kılınır. Hz. Peygamber'den gelen bir rivayete göre hacet namazının ilk rekâtında Fatiha’dan sonra üç defa Âyetel-Kürsî, diğer rekâtlarda Fatiha’dan sonra sırasıyla birer defa İhlas, Felak ve Nas sureleri okunur.

Hacet namazı bitince Allah'a hamd ve sena, Resulullah'a salat ve selamdan sonra bir hacet duası okunması sünnettir. Çeşitli hacet duaları vardır. Bunlardan birisi şudur:

"Allahümme innî es’elüke tevfîka ehli’l-hüdâ ve amele ehli'l-yakîni ve munâsehete ehli't-tevbeti ve azme ehli-s-sabri ve cidde ehli'l-haşyeti ve talebi ehli'r-rağbeti ve teabbüde ehli'l-vera'i ve irfâne ehli'l-ilmi hattâ ehâfek. Allahümme innî es'elüke mehâfeten tahcizünî an masiyetike hatta a'mele bi ta'atike amelen estehikku bihi rıdâke ve hattâ unâsihake bi't-tevbeti havfen minke ve hattâ uhlise leke'n-nasîhate hubben leke ve hattâ etevekkele aleyke fi'l-umûri ve husni zannin bike. Subhâne hâliki'n-nûr."

Bu duanın anlamı şu şekildedir:

"Allah'ım, Senden hidayet ehlinin başarısını, yakin ehlinin amellerini, tövbe ehlinin öğütleşmesini, sabır ehlinin azmini, huşu ehlinin ciddiyetini, rağbet ehlinin talebini, vera ehlinin ibadetini, ilim ehlinin irfanını isterim ki, Senden gereği gibi korkayım. Allah'ım, Senden öyle bir korku isterim ki, o beni Sana isyandan menetsin; ta ki, Sana itaat ile öyle amel edeyim ki, onunla Senin rızana ereyim; Senden korkarak tövbeyle sana döneyim; sırf Senin sevgini kazanmak için halis nasihat edeyim; her işte Sana güvenip Sana dayanayım; Sana güzel zan besleyeyim. Nurun yaratıcısı Allah'ı tesbih ederim."

Hacet duasını okuduktan sonra Allah'tan ihtiyacımızın giderilmesi yolunda dilekte bulunmalıyız....
ablam sana zahmet olacak ama kılabilirsen beni de cooook mutlu edersin inan...bi dileğin,arzun varsa söyle bende senin için kılarım... rabbime emanetsin ablam..

canım benim b senin adın cok mutlu oldum ... Sana demiştim değilmi o eşarbı al bakalım ondan sonra bırakabilecekmisin...Eminim cok guzel olmuşsundur o örtünün verdiği o huzur nasıl müthiş değilmi bende aynalara bakmaktan kendimi alamamıştım inan bana onun huzurunu hiçbirşeye değişmem onun verdiği güvenide birde sokapğa cık bakalım nasıl kendine guven geliyor... inan bana bem şimdi daha rahatım ...
canım bak şimdi eşarp bağlamasında zorlanabilirsin ama sakın yılma inan gecen hafta ben okadar ugrastım yapamadım sonra cokuzuldum ama bu hata cıktıgımda cok guzel yaptım google gir canım tesettur nasıl yapılır yaz ve karşına bir site cıkacak u...tv. orada cok guzel anlatmısşlar ... sonra yine google armina yaz burda bir esarp markası koleksiyone girdiğinde ordaki bayanların eşarbını naıl yapıldıgını incele..sonra esşarbınla sık sık bir araya gel onune cengelli iğne taktınya bir ucunu diper tarafa diğer ucunu dier traftan boynuan dola arkanda bağla bu en kolayı....
başının üstüne bir toplu iğne tak iki yanlarınada ben takıyorum zatne sana verdiğim sitede cok guzel anlatılmıs canım
ama esarbıda aldın artık bekliyorum seni ona göre :)
canım yarın aksam inşallh kılacağım burdaki gibi .tamamı canım sen yeterki kapan haberini alayım .... hayırlı aksamlar canım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bende kapanmayı çok istiyorum ama benimde önümde bazı engeller var:(Allah kısmet ederse inşallah en yakın zamanda bende kapanmayı düşünüyorum yarının garantisini bırakın bugünün 1 saniyenin bile garantisi yok ki Allah namaz kılmayı dini görevlerimizi nasıl yapmayı nasip ettiyse tam itikatiyle dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak Allah'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak hidayete erip tez zamanda kapnamak nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çeviröeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ama yazıom yazıom yardımcı olmaya calışıom kımsenın gordugu yazdıgı yok :(
ay bitanem benim ya biliyormusun seninle aynı şeyi hissetmişiz
aslında daha fazla şeyler ummuştum bu başlıktan:( ama buna da şükür değilmi
dilekcimin kusuruna bakma canım o şimdi tatlı bir heyecamla birlikte şeytanla ugraşmakla mesgul oyuzden yazamamıştır:)
canımsın sen benim ya :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah gerçek idrak edenlerden olmak nasip etsin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt