Aleykum selam ay canım yaaa inan görünce inanamadım biliyormusun ben kocamustafa paşada sümbül efendi camisinin tam karşısında oturdum 2 sene önce özledim oraları tekrar gelemebilmek fırsatım olsa
ben şuan kocaelindeyim yakınız azıcık canım inşallh ogunleride yaşayacağız uzakta olsak bile manen o duyguları yaşarız seninle
canım benim şeyatnın işi hep bizi guzel şeylerden alı koymak değilmi senin yaptıgın cok guzel birşeyki şeytan oyuzden seninle cok ugrasıyor cunku siz gençlerin yaptıgı ibadetler bir güneş yaşlılarınkıylse bir mumun ışı gibiymiş oyuzden gençken yapılan Allahu Teala için işler cok ama cok sevap şeytanda bunu biliyor oyuzden seni alıkouyopr canım Sen hiç onu dinleme... Sen onu yenebilmek için elinden gelen çabayı göster... onu yen ve zaferini doya doya yaşa... herzaman dualarımdaın canım İnşallh kapanıp o huzursuzluk bitecek yerine tadına doyum olmayan bir huzru gelecek inan bana ben hayattan daha cok zevk almaya başladım sende böyle olacaksın...birazdan ezan olunacak ya bol bol namazımda senin için dua edeceğim
buarada namazımız ı aksatmıyoruz değilmi ... Sana en fazla güc verecek ibadetlerin önde geleni...
canım Rabbime emanetsin hayırlı gunler
ve aleykum selam kardeşim... öncelikle sitemize hoşgeldin... bende kapanmayı çok istiyorum en kısa zamanda gerçekleştiricem inşallah.. mesajını görünce çok sevindim.. burcu ablam sanırım bahsetmiş benden biraz saolsunselamün aleyküm.değerli arkadaşlarım bu sitede yeniyim.cok güzel bilgiler var merak ettigim ve bende kapanmak isteyipte bi türlü kapanamayanlardanım.yaklaşık bi haftadır başka bi dünyada gibiyim.ölümü her an ensemde hissediyorum.ve ölümün kaşla göz arası kadar yaakınoldugunuda biliyorum.düşünsenize heran ölebiliriz.düşünüyorum allah içn bu dünyada ne yaptım diye.boş yaşıyorum.yaklaşık bir aydır namazımı kılıyorum saolsunlar iş yerimle konuştum izin verdiler.kapanmamada bişey demiyolar ama korktugum tek nokta sonradan acılmak .başıma gelen bi olayı anlatayım size.geçen sene ramazan ayında kapandım iimden o kadar çok geldiki ama özel güvenlik işi yaptıgım için vede askeriye oldugu için calıştıgım yer izin vermediler ben geli giderken kapanacagımı görev başında açık olacagımı söylediysemde istemediler.işten çıkmayı göze aldım konuştum cıkmak istedimi söyledim çıkartmadılar.işini iyi yapıyosun dediler.şimdi ise bi boşluktayım bi türlü karar veremiyorum korkuyorum kapanıp açılmaktan.gerçi şuan öyle bi sorunum yok patronlarım cok anlayışlı.nolur degerli din kardeşlerim bana dua edin saglıcakla kalın
ablacım olurmu hiç kusura bakma seni dinlemek banahuzur veriyor çok haklısın ilk önce kapanaraak başlamam lazım yok benim kayınvalidem annem ler kapalı bilhassa eşimde başta olmak üzre herkes sevinir çevreme gelince çogu destek verir ztn diger gözle bakanlar ise hic umrumda degil seninasıl sevdim anlatamam o kadar iyisinki einden geleni bizler içn esirgemiyosun ne bilim heralde ertelememi saglayan şeytan bi şekilde aklıma giriyor ama söz veriyorum ben onu dinlemicem
Selamun aleykum ablam kusura bakma sana dün yine cevap yazamadım yaa…işlerim vardı halledilmesi gereken… ablam bende okuyunca çoook şaşırdım demek sende kocamustafapaşa’da oturuyodun he?? Sümbül efendi camii’sini biliyorum benim hayatım nerdeyse orda geciyor… evime bi kaç dakikalık mesefade… teravihe hep oraya giderdik ah ah ablacım çok haklısın şeytan maalesef gençlerle daha çok ugrasıyo… çünkü rabbim gençken işlediğimiz amellere daha fazla sevap verdiği için şeytan da bu durumu hiç çekemiyo haliyle… ama unutmayalım ki o bizim düşmanımız… rabbimiz buyurmuyor ki’’şeytan sizin apaçık düşmanınızdır o halde sizde onu kendinize düşman bilin’’ bak rabbimiz bizi ne güzel uyarıyor..ben hala şeytana uyuyorum!!! Ah ablam inanır mısın dün sinirden agladım yeter artık dedim ya nefsimle şeytanla devamlı mücadele içindeyim şu sıralar… allahım nolursun bana yardım et dedim…neden Allahın emrini yerine getirmiyorum diye kendime öle kızıyorum ki
Neyse ablam yarın inşallah alışverişe cıkıp eşarbımı alcam bakalım başarabilicek miyim? Büyük bi sınav olacak bu benim için… dualarını esirgeme nolur… he bi de namaz demişken ablam biliyo musun ben tam bi namaz aşıgıyım.. namaza nerdeyse 1 sene oldu başlayalı.. gercekten namaz kılmayı çok seviyorum namaz bana çok şey ifade ediyor..arkadaşlarıma da sölüyorum namaza başlamaları için bi arkadasım hamdolsun başladı,iş yerimde de kılabiliyorum çok şükür… namaz benim her şeyim ablam nerden namaz dedin ya şimdi beni hiç susturamazsın!! Hehe…ah bi de kapabilsem o zaman kendimi tam bir mümin gibi hissedicem inşallah-u Teala… bi de ablam mümkün oldugunca nafile ibadetler de yapalım mesela zilhecce orucu bizim için büyüüük bir fırsat kaçırmayalım inşallah… ben nafile ibadetleri de çok seviyorum bak bununla ilgili rabbimiz ne buyuruyor: “...Kulum Bana kendisine farz kıldığım şeylerden daha sevimli bir amel ve ibâdetle yaklaşamamıştır. Kulum Bana nâfile ibâdetlerle de devamlı olarak yaklaşır, sonunda Ben de onu severim. Bir kere de kulumu sevdim mi, artık Ben onun işiten kulağı, gören gözü, tutan eli ve yürüyen ayağı olurum. (Haram olan şeyleri dinlemekten, haram olan şeylere bakmaktan ve el uzatmaktan, kötü yolda yürümekten onu korurum...) Artık o kulum Ben’den bir şey isterse istediğini veririm, Bana sığınırsa onu korurum.”(Buharî, Tevhid 15) ablam başını argıttıysam kusura bakma ama içim çok dolu inanki.. neyse rabbime emanatsin ablam selam ve dua ile hayırlı cumalar!!
hayırlı cumalar burcu ablacım cok haklısın hiçbir engelim yok aslında ama içimdeki korkuyu bi yenebilsem sana yemin ediyorum arada kaldım bi yanım kapan daha fazla günah işleme derken bi yanımda anlamsız bi korku var bende cok istiyorum kapanmayı tmm burcu abla allah izin verirse yarın işe başım kapalı gelcenm kararımı verdim ben şeytanı dinlemicem yüce rabbime iyi bi kul olmak istiyoorum burcu abla bişey sormak istiyorum peki kapanırken ettigin bi tövbe varmı biliyorum bana yardım edermisin bu konuda
ben kararımı verdim aylin kardeşim işte oldugum için allah izin verirse yarın işe kapalı gelcem allah sendende razı olsun benim şu kararsızlıgımasessiz kalmadın dediklerin cok dogru allaha emanet ol hayırlı cumalar
araya girerk iki kardeşımede sunu soyluyorum burcum bu lafımı cok ıyı hatırladıgını bılıyorum bıtanem...
ölüm ensemızde sah damrımızdan yakın sokakta namazda haramda hayırda her an her sekılde öllum anıden habersız gelecek içinizde bu istek oldugu halde yapmadanda ALLAH muhafaza dunyadan göç edebılırsınız yada basınıza ortunuzu alıp hak cercevesınde testtur emrıne uyudugunuz anda göc edebılırsınız..
dun gitti yarın ise gelecegı bellı olmayan bır muamma anı yasayın anı iyi degerlendırın kardeşlerim..inşa-ALLAH..
aylinim canım bu sitenin bana kazandırdıklarından enguzellerinden birisin biliyorsun değilmi
canım nekadar dogru demissin nekadar dogru anlatmıssın. hani dogru söze nedir derler ya işte öyle
ayşecim treupatislamcım Aylinim ben kapanırken bana en buyuk desteği veren arkadaşlarımızdan biri Rabbimondan binlerce kat razı olsun
yukarıdaki sözü bana da söyledi bu sitede. ve ben kapanamadıgım o sancılı dönemde hep bu sözü söyledm ve cok şükur kapandım
Ayşeciğim cok ama cok sevindim anlatamam sana .....beni mutlu ettin ya Rabbim seni de benden binlercekez mutlu etsin (Amin)
burcu ablacım bak benide aglattın o kadar içten konuşuyosun ki allah razı olsun hepinizden söz veriyorum yarın kapalı gelcem ve sana yazcam bişey daha söylicem ama ben hastayım burcu abla abdest te alamam namazda kılamam ne yapmam gerekir o zaman ertelimi sence yada iyileştikten sonramı dediklerini yapayım
canım senin adına çok sevindim benide çok heveslendirdin Allah razı olsun inşallah bende en kısa zamanda gerçekleştirip burdan haber vericem çok istiyorum. Rabbim daim etsin utandırmasın inşallah..hayırlı cumalar..
canım senin adına çok sevindim benide çok heveslendirdin Allah razı olsun inşallah bende en kısa zamanda gerçekleştirip burdan haber vericem çok istiyorum. Rabbim daim etsin utandırmasın inşallah..hayırlı cumalar..