Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
1truepathislam
dua edelım bayrama kadar sag salım cıkalım ve kapanmak nasibinde oldugunu görelim guzellıklere ihtiyacımız var senınle acıulışı yapacaz galıba...
burcum bıtanem maşaALLAH barekALLAH daimen ebeden
rabbım esırgesın inşa-ALLAH butun kardeşlerimiz vakıtlıce kapanacktır
dua edelım kardeşlerimize.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

kapanmak isteyen arkadaşlar gelin elimizden geldiğince yardım edelim huzuru bulmanızda...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
sonkez güncellemek istedim belki faydası olur diye :(

berat05

Yönetici
kıymetli ablamız.Sanırım izahımız uzun olduğu için okunmamış olabilir lakin burada anlayana çok mesaj var kaynakları ile.

Bu gibi konuların halen gündemde kalması örnekleri ile ne kadar vahim değil mi?

insan nasıl bir gaflet ve şuursuzlukta olurda hayatının bir kısmının ALLAH celle celaluh emir ve yasakları bir kısmını nefsin arzusu bir kısmını çevresinin istekleri doğrultusunda yaşar.

hesap gününde güvenilir bir teminat,söz yada vaad mi var?bizler cennetlemi müjdelendik.

selametle kalınız değerli ablamız..........

Selamün Aleyküm değerli kardeşim Kaan,
Yazılarınız ne kadar uzun olursa olsun okunduğunu tahmin ediyorum ve ümit etmekde istiyorum.
Siz ve burda diğer değerli kardeşlerimizin ,ablalarımızın ve abilerimizin SIRF UZUN DİYE o değerli yazıların okunmamasını anlayamam..
Her birimiz farklı ailelerde doğup belki istediğimiz belkide istemediğimiz bir şekilde büyüyoruz.Ama birer yetişkin olduğumuzda hayattaki seçimler elimizde diye düşünüyorum( çok vahim aile durumları hariç diyebilirim bu konuda bir söz hakkım olamaz sanırım)

Ama Allah'ın c.c. emirleri hakkında şunu diyebiliyorum

Ne kadar seviyorsak ne kadar okuyorsak ne kadar istiyorsak o kadar yapıyoruz.

Kocası eşi tesettüre girmek istiyor diye boşarım derse burda ne söyleyeceğimi bilemem Allah'a c.c. sığın demekten başka

Ama isteyipte arzulayıpta ya korkuyorum o neder bu neder başımda nasıl durur diyenleri anlayamıyorum...Bu RABBİMİZİN emri başka ötesi var mı???

Kaan Kardeşiminde dediği gibi bu insanlar bu kadar bencil davranırken CENNETE GİRMEYE SENETİMİZ Mİ VAR

BU YÜZDEN DİYORUM Kİ....

KİMSEYİ DİNLEMEYİN

KİMSEDEN KORKMAYIN

BAŞIMA HANGİ RENK YAKIŞIR DİYE DÜŞÜNMEYİN

KAPANIN

AMA NOLUR DOĞRU BİR ŞEKİLDE KAPANIN

EN MARKASINDAN EN CAFCAFLI BİR ÖRTÜYÜ TAKIP AYAĞINIZA SON MODA ŞIK ÇİZMENİZİ GİYİP BİRDE KISA ETEK GİYİP DIŞARI ÇIKMAYIN

ALLAH C.C. RIZASI İÇİN TESETTÜRÜ ÖĞRENİN ALLAH'A İÇİN KAPANIN GÖSTERİŞ İÇİN DEĞİL

Kaan Kardeşim Allah c.c. razı olsun...desteklerimizi esirgemeyelim..

doğruyu söylemekten kaçınmayalım

HAK İÇİN !!!

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
kapanmak farzdır
her hanım kardeşin hakkını vererer bu görevı layıkıyla icra etmesı gerekır..
buyrun hakkı dınlemeye buyrun hakkın yolundan yurumeye buyrun bu guzellıgı yasamaya...

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
canım ya merak etme sen o nefsini Evelalhah biz yeneriz elimizden cekeceği var... İnşallh canım o günleride berabar göreceğiz... canım öyle deme :a11: ben birşey yapamdımki senin içinde varmış oguzel duygu azıcık konuşarak ortaya cıkardık keşke elimden gelen birşeyler olabilsede yapabilsem :(Rabbim hepimizden razı olsun ... canım aynen bende seni sanki yıllardan beri tanıyorum okadar rahat konuşuyorum seninle ... seninde cooook guzel bir yüreğin var sende cok samimi cok incesin...
evet aslında dediğin gibi birşey olsaydı cok guzel olurdu yüzyüze anlatmakla burdan yazmak cok farklı ... birde biribimizi tanımış olurduk .... İnşallh bir gun enazındanikimiz arasında böyle bir durum gerçekleşir...Nasıl olsa yakınım sana :)
hem istanbuluda bilirim evliliğim 2 senesi orada geçti....
canım bizde burdan kutlayacağız senin kapanmanı artık bol bol dualar edeceğiz senin için ozaman seninle gurur duyup bu guzel arkadaşımız cok istedi ve yaptı huzura kavustu hadi sıra sizde deyip mutlugu yaşayacağız değilmi :) İNŞALLAH canım ...
hayırlı geceler Allah'a emantsin
selamun aleykum ablam...yakınım sana derken nerde oturuyosun tam olarak?? inşallah kocamustafapaşadır!! canım ablam bende inan o kadar cok isterim ki senle görüşmek,konusmak sarılarak aglamak ve sonunda başardım diyebilmek. ay yazarken bile duygulandım....
biliyo musun ablam şeytan yine çok musallat olmaya başladı bu günlerde tabi içimde inancı isteği biliyo ya çatlıyo o şimdi... türlü türlü vesveseler veriyo kapanmamam için gercekten kendimi çook huzursuz hissediyorum ablam...noluurrr dua et benim için şu şeytanı alt ediyim...sizlerin dualarına ihtiyacım var...rabbime emanetsin ablam selam ve dua ile...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablam...yakınım sana derken nerde oturuyosun tam olarak?? inşallah kocamustafapaşadır!! canım ablam bende inan o kadar cok isterim ki senle görüşmek,konusmak sarılarak aglamak ve sonunda başardım diyebilmek. ay yazarken bile duygulandım....
biliyo musun ablam şeytan yine çok musallat olmaya başladı bu günlerde tabi içimde inancı isteği biliyo ya çatlıyo o şimdi... türlü türlü vesveseler veriyo kapanmamam için gercekten kendimi çook huzursuz hissediyorum ablam...noluurrr dua et benim için şu şeytanı alt ediyim...sizlerin dualarına ihtiyacım var...rabbime emanetsin ablam selam ve dua ile...

Aleykum selam ay canım yaaa inan görünce inanamadım biliyormusun ben kocamustafa paşada sümbül efendi camisinin tam karşısında oturdum 2 sene önce özledim oraları tekrar gelemebilmek fırsatım olsa :(
ben şuan kocaelindeyim yakınız azıcık :) canım inşallh ogunleride yaşayacağız uzakta olsak bile manen o duyguları yaşarız seninle
canım benim şeyatnın işi hep bizi guzel şeylerden alı koymak değilmi :) senin yaptıgın cok guzel birşeyki şeytan oyuzden seninle cok ugrasıyor cunku siz gençlerin yaptıgı ibadetler bir güneş yaşlılarınkıylse bir mumun ışı gibiymiş oyuzden gençken yapılan Allahu Teala için işler cok ama cok sevap şeytanda bunu biliyor oyuzden seni alıkouyopr canım Sen hiç onu dinleme... Sen onu yenebilmek için elinden gelen çabayı göster... onu yen ve zaferini doya doya yaşa... herzaman dualarımdaın canım İnşallh kapanıp o huzursuzluk bitecek yerine tadına doyum olmayan bir huzru gelecek inan bana ben hayattan daha cok zevk almaya başladım sende böyle olacaksın...birazdan ezan olunacak ya bol bol namazımda senin için dua edeceğim
buarada namazımız ı aksatmıyoruz değilmi ... Sana en fazla güc verecek ibadetlerin önde geleni...
canım Rabbime emanetsin hayırlı gunler

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.değerli arkadaşlarım bu sitede yeniyim.cok güzel bilgiler var merak ettigim ve bende kapanmak isteyipte bi türlü kapanamayanlardanım.yaklaşık bi haftadır başka bi dünyada gibiyim.ölümü her an ensemde hissediyorum.ve ölümün kaşla göz arası kadar yaakınoldugunuda biliyorum.düşünsenize heran ölebiliriz.düşünüyorum allah içn bu dünyada ne yaptım diye.boş yaşıyorum.yaklaşık bir aydır namazımı kılıyorum saolsunlar iş yerimle konuştum izin verdiler.kapanmamada bişey demiyolar ama korktugum tek nokta sonradan acılmak .başıma gelen bi olayı anlatayım size.geçen sene ramazan ayında kapandım iimden o kadar çok geldiki ama özel güvenlik işi yaptıgım için vede askeriye oldugu için calıştıgım yer izin vermediler ben geli giderken kapanacagımı görev başında açık olacagımı söylediysemde istemediler.işten çıkmayı göze aldım konuştum cıkmak istedimi söyledim çıkartmadılar.işini iyi yapıyosun dediler.şimdi ise bi boşluktayım bi türlü karar veremiyorum korkuyorum kapanıp açılmaktan.gerçi şuan öyle bi sorunum yok patronlarım cok anlayışlı.nolur degerli din kardeşlerim bana dua edin saglıcakla kalın

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.değerli arkadaşlarım bu sitede yeniyim.cok güzel bilgiler var merak ettigim ve bende kapanmak isteyipte bi türlü kapanamayanlardanım.yaklaşık bi haftadır başka bi dünyada gibiyim.ölümü her an ensemde hissediyorum.ve ölümün kaşla göz arası kadar yaakınoldugunuda biliyorum.düşünsenize heran ölebiliriz.düşünüyorum allah içn bu dünyada ne yaptım diye.boş yaşıyorum.yaklaşık bir aydır namazımı kılıyorum saolsunlar iş yerimle konuştum izin verdiler.kapanmamada bişey demiyolar ama korktugum tek nokta sonradan acılmak .başıma gelen bi olayı anlatayım size.geçen sene ramazan ayında kapandım iimden o kadar çok geldiki ama özel güvenlik işi yaptıgım için vede askeriye oldugu için calıştıgım yer izin vermediler ben geli giderken kapanacagımı görev başında açık olacagımı söylediysemde istemediler.işten çıkmayı göze aldım konuştum cıkmak istedimi söyledim çıkartmadılar.işini iyi yapıyosun dediler.şimdi ise bi boşluktayım bi türlü karar veremiyorum korkuyorum kapanıp açılmaktan.gerçi şuan öyle bi sorunum yok patronlarım cok anlayışlı.nolur degerli din kardeşlerim bana dua edin saglıcakla kalın

Aleykum selam kardeşim dediğin gibi ölüm cok yakın ama bunu kadar sık düşünmemeye çalış cok düşününcede insanın psikoloji cok bozuluyor...Tabiki hiç düşünmeden olmaz ama herşeyin dengesi olması lazım...
canım benim biliyormusun senin daha önceki acılmam işin nedeniyleymiş bu seferkindede izin verdiklerine göre bence hiç beklemeden kapan canım birde hep yaacılırsam diye düşünürsen buda sıkıntı verir ve bir daha bu korkudan dolayı kapanamazsın kapamayıncada içindeki huzursuzluk devam eder hep bir tarafın eksik olur namaz kılarsın istediği tadı alamazsın... canım huzur aslında kapanmamda gecen sene acılman seni cok etkilediği için ölümü düşünüp ben Allah için neyaptım bugun gibi şeylerle sorguluyorsun.. kapanırna aradıgın iç huzuru bulacağına inanıyorum lutfen vakit cok gec olmadan bu huzura sende kavus kavustugun an biz sana destek vereceği burdan kendi adıma söyleyeyim ben herzaman desteğim sana yeterki sen ne hissetiklerini paylaş burdan tamammı canım
Enkısa zamanda senin guzel haberkerini beklyorıum
hayırlı aksamlar

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
tmm ablacım bundan sonra siz benim ablamsınız gercekten içimi rahatlattınız sizden allah razı olsun inş bende kapanırımve bu huzursuzluk biter nour bendendualarınızı esirgemeyin sanada hayırlı akşamlar ablacıgım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
tmm ablacım bundan sonra siz benim ablamsınız gercekten içimi rahatlattınız sizden allah razı olsun inş bende kapanırımve bu huzursuzluk biter nour bendendualarınızı esirgemeyin sanada hayırlı akşamlar ablacıgım

tamam ablacım seninde ablanım artık ona göre... herzaman yardıma hazırım dediğim gibii ne hissediyorsan buradan paylaşki huzura kavuşmanı bir anönce bu sıkıntılarından kurtulmanda yardımcı olalım...
bence sen kapanırsan bütün sorunların hallolur.... Çünkü yaşadığın şey seni cok üzmüş anladıgım kadarıyla...
Ama canım nekadar ertelersen okadar sıkıntın artar.. bence cok erteleme biranönce faaliyete geçir tamammı
Bundan sonra sanada dua edeceğimRabbiminşallh kabul eder hayırlı aksamlar...

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım dedigim gibi en cok zoruma giden bazıgercekleri bilipte uyulamamak yani artık cocuk degilim 19 yaşındayım vede evliyim inş en kısa zamanda kapancam ve sana bu hayırlıhaberi vericem namaz kılarak nasıl huzur buluyosam inş bundada uzurum artar ablacım bide bilmedigim o kadar cok şey varki neresinden başlasam bilmom ve beni ayıplama ama namaz dualarının bazılarını bilmiom bile ezberlemeye calışıyorum bana destek oldu uz allahıma şükürler olsun allah sizden razı olsun sen calışıyonmu ablacım peki evlimisin yaşın heralde 26 iyiki seninle tanıştım allah cıkardı seni karşıma

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım dedigim gibi en cok zoruma giden bazıgercekleri bilipte uyulamamak yani artık cocuk degilim 19 yaşındayım vede evliyim inş en kısa zamanda kapancam ve sana bu hayırlıhaberi vericem namaz kılarak nasıl huzur buluyosam inş bundada uzurum artar ablacım bide bilmedigim o kadar cok şey varki neresinden başlasam bilmom ve beni ayıplama ama namaz dualarının bazılarını bilmiom bile ezberlemeye calışıyorum bana destek oldu uz allahıma şükürler olsun allah sizden razı olsun sen calışıyonmu ablacım peki evlimisin yaşın heralde 26 iyiki seninle tanıştım allah cıkardı seni karşıma

ablacım ozaman birlikte uygulayalım nedersin ben kendimde bahsedeyim biraz bende cok şeyi bilmiyorum ben kapanalı 3hafta olacak ve bu sitedeki arkadaşlarımın desteğiylle işim cok kolaylaştı bende böyle bir başlık actım elimden geleni yapmaya calışıyorum...
şimdi bende senin gibi bilmiyorumbide benim yaşım 26 daha yeni kapandım daha yeni öğrenmey başladım herşeyi mesala mı Tebbet suresini daha yeni ezberledim nasılmı Rabbim dedim bana yardımcı ol dedim okudum 4 kere biraz aşinalığım vardı daha öncede denemiştim ama bu sefer en önemli desteği arkama aldım Rabbimin desteğiydli inan bana hemencecik ezberledim ertesi gun hemen namazımda okumaya başladım ...seni ayıplarsam ilk öncekendimi ayıplamam lazım dedğilmi bak daha neler neler bilmiyordum ben :) ama cok şükür yavaş yavaş öğreniyorum konut dualarını ezberledim yine namaz kılmaya başladıgımda 3 ay oluyor böylelikle yavş yavaş bilmediklrimiöğreniyorum yeterki sende iste... hadi seninlede başlayalım amailk önce en önemli yerden başlıyalımolurmu Kapananalım iç huzuru elde edelim Rabbim göreceksin hidayetini veriyor... sonrada burdan sureleri ezberleriz ondan sonra bilmediklerimiz konusşuruz burdan olurmu
ha bu arada bende evliyim sınıf öğretmeniyim ama yapmadım mesleğimi...bak canım eşim musade ediyorsa be gerekli koşuuların varsa bence bir abla tavsiyesi kapan biliyormusun eğer bu şartlar varsa sen yapmıyorsangercekten senin için üzülürüm burda ne arkadaşlar tanıdık kimisinin eşi kimisinin ailesi cok karşı cıkyıor :(
canım bak tam senin yaşında burdan tanıdıgım bir kardeşim var trupatislam oda kapanma yolunda her zaman bana haber veriyor ablam böyle yaptım şöyle oldu diye sende onun gibi yapabilirsin bende nerede tıkandıgıgöreyim ona göre elimden ne geldiğince yardım edeyim
bu arada seni korkutan şeytan vesvseyi verende o onu sakın dinleme dinldikce cok zor gelir ve Euzu besmele cek kov onu yanı başından...canımcok uzatttımkusuruma bakma :( yardımedebiliyorsamnemutlu bana

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım olurmu hiç kusura bakma seni dinlemek banahuzur veriyor çok haklısın ilk önce kapanaraak başlamam lazım yok benim kayınvalidem annem ler kapalı bilhassa eşimde başta olmak üzre herkes sevinir çevreme gelince çogu destek verir ztn diger gözle bakanlar ise hic umrumda degil seninasıl sevdim anlatamam o kadar iyisinki einden geleni bizler içn esirgemiyosun ne bilim heralde ertelememi saglayan şeytan bi şekilde aklıma giriyor ama söz veriyorum ben onu dinlemicem

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
ayşe kardeş yazdılarını okudum da inan seni kıskandım nekadar güzel bak destekçilerin var senın ısın benden kat kat kolay bence hiç geciktirme açılırım dıyede korkmanada hiç gerek yok bencebu sadece şeytanın sana vermiş olduğu bi vesvese sen ona karşı gelebılırısın Rabbim yardımcın olsun darısı inşallah en kısa zamanda benim başıma(amin) selam ve dua ile..Allah'a emanet ol..

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
s.a sanada abla diyorum yanlış anlama benden büyüksün saygıdan isminiz neydi acaba bana olan iyi dilekleriniz için allah razı olsun ablacım senin adına üzüldüm kim karş cıkıyoki kapanmana sen istedikten sonra sana hep dua ediem abla sen yüce rabbim için bişeyler yapmak istiyosan ve buna herhangi birileri karşı cıkıyosa tek dicem şey allah onlara iman versin sanada yardım etsin konuyu bilmiyorum ama ablacım allah yardımcın olsun selamatle kal

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim yanlış anlarmıyım hiç olurmu diyebılırsın tabi ismim berna.benim ailemle sorunum var başta annem istemiyoo kapanmamı soyledim karşı çıkıyor neyapıcağımı şaşırdım dua edıyorum bol bol.. sendende Allah razı olsun kardeşim duaların için. en kısa zamanda inşallah ikimizde burdan güzel haberler veririz.

meral78

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar 1 haftaya kadar bende bu guzel huzuru alamayan biriydim... Şimdi Rabbime çok şükür kapandım bazı engelleri aşarak...
Hadi sizlerde paylaşın burda engellerinizi neden olamadıgını...
Birbirimize yardım edelim konuşalım anlatalım çözümler arayalım...
Birbirimiz için dua edelim çok geç kalmadan bu harika duyguyu yaşamak için...:
Katılımlarınızı bekliyorum....
Arkadaşım paylaşımın güzel,inşallah rabbim banada nasip eder,o azgın nefsimi yenmem için banada dua edersin değil mi?Allah a emanet ol güzel kardeşim.:a09:

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah berna ablacım ben namazımı kılıyorum inan her namazımda sana ve kapanmak isteyipte magdur olan bütün arkadaşlarıma dua edicem allahın izniyle en lkısa zamanda bizde huzuru buluruz

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
s.a meral abla inşallah nefsini yenersin allah yardımcın olsun selametle kal

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt