Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Geçen gün misafirlerim geldi hanım bayanlar,tesettürsüzler.. Bayan bayana ve evde olduğumuzdan bende tesettürlü değildim o gün.. Bir tek o gün benı açık gördüler. Neler söylediler neler ..
- acıkken daha güzelmişim!
-kapalıyken yaşım daha büyükmüş bak şimdi genç kız gibiymişim..
-saçlarım yüzüm nasıl da güzelmiş! Miş.. Miş.. Miş..
Peh!!!
E gönülde kırmamak lazım tabii..
Siz değil canlarım nefsleriniz konuşuyor dedim.. Tıpkı sizinle konuştuğu gibi..
Bilseniz ne güzeldir örtünün başta taç olması..
Bilseniz Allah'ın isteğini yerine getiriyor olmanın haklı gururunu..
Bilseniz verdiği huzuru..
Ah bilseniz.. Örtündükce örtünmek isteğini..
Rabbim anneme kardeşime herkese ama herkese nasip etsin,
Bizleri de hakkıyla kapananlardan eylesin.. (Âmin)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Geçen gün misafirlerim geldi hanım bayanlar,tesettürsüzler.. Bayan bayana ve evde olduğumuzdan bende tesettürlü değildim o gün.. Bir tek o gün benı açık gördüler. Neler söylediler neler ..
- acıkken daha güzelmişim!
-kapalıyken yaşım daha büyükmüş bak şimdi genç kız gibiymişim..
-saçlarım yüzüm nasıl da güzelmiş! Miş.. Miş.. Miş..
Peh!!!
E gönülde kırmamak lazım tabii..
Siz değil canlarım nefsleriniz konuşuyor dedim.. Tıpkı sizinle konuştuğu gibi..
Bilseniz ne güzeldir örtünün başta taç olması..
Bilseniz Allah'ın isteğini yerine getiriyor olmanın haklı gururunu..
Bilseniz verdiği huzuru..
Ah bilseniz.. Örtündükce örtünmek isteğini..
Rabbim anneme kardeşime herkese ama herkese nasip etsin,
Bizleri de hakkıyla kapananlardan eylesin.. (Âmin)

Maşallah kardeşim...
Kırmadan, dökmeden, incitmeden, iyilikle, güzellikle ve yumuşak bir uslup ile anlatmak lazım her şeyi...
Peygamberimize de böyle emretmedi mi Rabbimiz...
Şeytan ve onun askerleri olan ins-i şeytanlar boş durmaz, duramaz...
Görevlerini yapmak zorundalar...
Rabbim bizleri de görevlerimizi tam yapanlardan eylesin inşallah...
Selam ve dUA ile...

berat05

Yönetici
TESETTÜR aşkı bir başka..
Aldığınız nefes bir başka oluyor..
Gördüğünüz yer bir başka oluyor..

Tesettür aşkında İMAN yatıyor...kuru kuruna bir giysi değil bu...

Gözlere görmesi gerektiğini gösteren RABBİMİZE HAMD OLSUN...

NEFS le uğraşmak öyle zor ki...asıl başarı bu...

Bu zamanda zoru başarmak....kolay iş değil...

Genç kardeşlerimden sabırlı olmalarını diliyorum....Örnek olmak gerçekten kolay değil...

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
"Sonunda Sur'a üfürüldü, Dünya bir defter gibi dürüldü. Koptu kıyamet! Dünyanın sonu... İşte mahşer kalabalığında Âdem'in tüm soyu. Açıldı birer birer defterler, Zaman, mekândan bir haber. Korku ve ümit zamanı şimdi, Anne yok, baba yok; herkesin kendi derdi. Sıcak mı sıcak, gölge yok, herkes çırılçıplak.
Yalnız yedi grup insan gölgesinde Arş'ın o an.
Sen düşsen de yorulsan da devam et yoluna. Bak, cennet var, Arş'ın gölgesi var en sonunda. Sanma ki çok günahkârsın, vakit çok geç, yeter ki tövbe et, gayret et, sabret ey Arş'ın gölgesindeki genç!"
alıntı​

berat05

Yönetici
w-620x344.jpg

Sadece ALLAH celle celaluhu için TESETTÜR....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ah tesettürüm...
sar beni öyle sarki sana layık olabileyim...

mavci

Yönetici
İnşallah kardeşim RAMAZAN bereketiyle yine forum dolar taşar inşallah...

YeniBirBen

Kayıtlı Kullanıcı
yıllar önce bu site vesilesiyle kapanmıştım.. bana yardımcı olan tüm dostlarımdan Allah razı olsun ozamanlar bekar bi kızdım arayış içindeydim şimdi evli bi çocuk annesi olarak yazıyorum döndüm dolaştım yine buraya geldim.. Burası gerçekten insanı çok etkiliyor yaşamımı değiştiriyor adeta...Kapanacak olan tüm kardeşlerim asla korkmasın ilk adımı attıktan sonrası geliyor ALlahın izniyle...

mavci

Yönetici
yıllar önce bu site vesilesiyle kapanmıştım.. bana yardımcı olan tüm dostlarımdan Allah razı olsun ozamanlar bekar bi kızdım arayış içindeydim şimdi evli bi çocuk annesi olarak yazıyorum döndüm dolaştım yine buraya geldim.. Burası gerçekten insanı çok etkiliyor yaşamımı değiştiriyor adeta...Kapanacak olan tüm kardeşlerim asla korkmasın ilk adımı attıktan sonrası geliyor ALlahın izniyle...

Maşallah...
Rabbim daim eyleye inşallah kardeşim...
" VESİLE OLAN YAPAN GİBİDİR..." Hadis-i Şerif

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı

maşallah illa billah. Rabbim ömrümüzün sonuna kadar tesettürümüzü daim eylesin. insallah vakti zamanı geldiğinde kızıma da nasip olsun.

berat05

Yönetici
Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın...

Her daim vesile olabilmek duası ile

TEBLİĞ VE DESTEĞE DEVAM

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Geçen bir iş yerinde çok değerli bir abimiz anlatıyor.. hüzünlü korkarak... hafta sonu bir yerde çay içiyordum kafamı kaldırdım ve kaldırdığıma utandım diyor.. kızlarımızın halleri içler acısı.. çıplaklık hat safhada.. sonra anladım diyor mezuniyet töreni varmış.. içim acıdı kızlarım için ağlayarak yürüdüm eve kadar diyor.. akşamısı düğünde arkamı dönüp oturmak zorunda kaldım diyor.. gözleri dolu..
nasıl bir noktaya geldik.. artık korkuyoruz kızlarımızın geleceğinden.. tv açmaya korkar olduk..
doğru anlatmak doğru yaşamak gerek.. tesettürümüze özümüze sahip çıkmak gerek..
tırnağının ucu kırılınca oturup ağladığımız evlatlarımızı bile bile cehenneme atmamak gerek..
RABBİM TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARDAN EYLE..
GENÇLERİMİZE DOĞRU YOLU GÖSTER, TERTEMİZ YÜZLERİ GİBİ BAHTLARINI GÜZEL EYLE.. CEHENNEMİNDEN KORU ONLARI..

mavci

Yönetici
Geçen bir iş yerinde çok değerli bir abimiz anlatıyor.. hüzünlü korkarak... hafta sonu bir yerde çay içiyordum kafamı kaldırdım ve kaldırdığıma utandım diyor.. kızlarımızın halleri içler acısı.. çıplaklık hat safhada.. sonra anladım diyor mezuniyet töreni varmış.. içim acıdı kızlarım için ağlayarak yürüdüm eve kadar diyor.. akşamısı düğünde arkamı dönüp oturmak zorunda kaldım diyor.. gözleri dolu..
nasıl bir noktaya geldik.. artık korkuyoruz kızlarımızın geleceğinden.. tv açmaya korkar olduk..
doğru anlatmak doğru yaşamak gerek.. tesettürümüze özümüze sahip çıkmak gerek..
tırnağının ucu kırılınca oturup ağladığımız evlatlarımızı bile bile cehenneme atmamak gerek..
RABBİM TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARDAN EYLE..
GENÇLERİMİZE DOĞRU YOLU GÖSTER, TERTEMİZ YÜZLERİ GİBİ BAHTLARINI GÜZEL EYLE.. CEHENNEMİNDEN KORU ONLARI..

Burada en büyük yük aileye düşüyor...
Özellikle de çocuklarımızın büyüme ve gelişme aşamasında giydirilen kıyafetler ve özendirilen artistlerin giyimi ilgi çekiyor...
Çocuklar o zamandan alışıyor...
Bir de en kötüsü ve en tehlikelisi de şu:
BİR KERECİKTEN BİR ŞEY OLMAZ...!!!!
Asılolan o zaman oluyur...
Mezuniyettir bir defa giysin...
Düğündür bir defa giysin...
Bayramdır bir defa giysin...
Bunu uzatmak mümkün maalesef...
İşte o masum bir kerecikler artık HER ZAMAN oluyor...
Rabbim muhafaza eylesin inşallah tüm yavrularımızı...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Burada en büyük yük aileye düşüyor...
Özellikle de çocuklarımızın büyüme ve gelişme aşamasında giydirilen kıyafetler ve özendirilen artistlerin giyimi ilgi çekiyor...
Çocuklar o zamandan alışıyor...
Bir de en kötüsü ve en tehlikelisi de şu:
BİR KERECİKTEN BİR ŞEY OLMAZ...!!!!
Asılolan o zaman oluyur...
Mezuniyettir bir defa giysin...
Düğündür bir defa giysin...
Bayramdır bir defa giysin...
Bunu uzatmak mümkün maalesef...
İşte o masum bir kerecikler artık HER ZAMAN oluyor...
Rabbim muhafaza eylesin inşallah tüm yavrularımızı...

amin abi..
çok zor işimiz çokk.. edebi öğretmemiz lazım önce etraf bu kadar bozmaya kararlıyken çok zor olacak işimiz..
ama inşallah cehennem ateşine bırakmayacağız evlatlarımızı..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
gecen gün tv de hadisenin klibine denk geldim. şarkı sözleri olsun şarkının söyleme tonu olsun klipte oynayan kız ve erkek olsun baştan sona cinselliğe teşvik edici planlı bir eylem olmuş ....ben inanın klibi sonuna kadar izleyemedim utandım Allahtan korktum.kendimden pay biçeyim ben en çok şarkıları lise çağlarımda dinlerdim. yani diyeceğim bu tvlerde dönen klipleri en çok ortaokul lise çağlarındaki gençliğe yeni adım atan toplumun geleceğine yön verecek olan bireyler izliyor.Çok çok dikkat etmemiz gerekiyor çocuklarımıza kardeşlerimize .. çıplaklığın cinselliğin sevgililiğin empoze edildiliği bir zamanda yaşıyoruz. Bir çizgi filmde bile kahramanların sevgiliieri var ve kız kahramanlarsa makyajlı mini etekli. çocuklarımıza aldığımız barby bebekler dahi öyle...işin içinden nasıl çıkacağız evlatlarımızı nasıl yetiştireceğiz biz dikkat etsek bile arkadaş çevreleri öğretmenleri okudugu kitapları izlediği filmleri vs vs. nasıl hepsini kontrol edeceğiz çok zor bir görev üzerimize düşen. Allah yardım etsin.

mavci

Yönetici
gecen gün tv de hadisenin klibine denk geldim. şarkı sözleri olsun şarkının söyleme tonu olsun klipte oynayan kız ve erkek olsun baştan sona cinselliğe teşvik edici planlı bir eylem olmuş ....ben inanın klibi sonuna kadar izleyemedim utandım Allahtan korktum.kendimden pay biçeyim ben en çok şarkıları lise çağlarımda dinlerdim. yani diyeceğim bu tvlerde dönen klipleri en çok ortaokul lise çağlarındaki gençliğe yeni adım atan toplumun geleceğine yön verecek olan bireyler izliyor.Çok çok dikkat etmemiz gerekiyor çocuklarımıza kardeşlerimize .. çıplaklığın cinselliğin sevgililiğin empoze edildiliği bir zamanda yaşıyoruz. Bir çizgi filmde bile kahramanların sevgiliieri var ve kız kahramanlarsa makyajlı mini etekli. çocuklarımıza aldığımız barby bebekler dahi öyle...işin içinden nasıl çıkacağız evlatlarımızı nasıl yetiştireceğiz biz dikkat etsek bile arkadaş çevreleri öğretmenleri okudugu kitapları izlediği filmleri vs vs. nasıl hepsini kontrol edeceğiz çok zor bir görev üzerimize düşen. Allah yardım etsin.

Harfiyyen aynen katılıyorum kardeşim...
Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Bir yere kadar birşeyler yapabiliyorsun...
Sonrasında DUA etmekten başka yapacağımız birşey yok...
Rabbimiz dualarımızı kabul eyleye inşalalh...
Aminnn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt