Selamun Aleyküm arkadaşlar, bir süredir siteyi takip ediyorum herkes birlik içinde her konuyu konuşup birbirine yardımcı olması dua etmesi çok güzel. Bende kapanmayı çok istiyorum ama bir türlü faaliyete geciremiyorum oysa dinimi yaşamaya özen gösteren bir insanım namazımi kacirmamaya gayret ediyorum aslında zor olan kısmı basardigimi düşünüyorum tabii gunahsizim da diyemem namaz kilmak hatalarimiz olmayacağı anlamina gelmiyor. Dünya derdi o kadar çok ki kendimizi çok kaptiriyoruz gerçekten okulum bitti 1,5senedir işsizim herkesin gözü üzerimde gibi hissediyorum ağzı olan konuşuyor, her şeyi düşünmekten Allah'ı düşünmeyi unutuyoruz galiba. Uzun süredir kapanmayi düşünüyorum okurken okul bitsin diye bekledim şimdi de yapamıyorum, benim gibi okuyup iş bulamayanlar bilirler aileden 5 lira bile istemek zorunuza gidiyor bir yaştan sonra şimdi kapanaym diyorum tamam açık giyinmiyorum ama sadece baş kapatmak değil olay daha çok çeki düzen vermem lazım kendime diyorum kıyafet almam lazım o da bir anda olmuyor, geçenlerde 2 tane şal aldım kendime eve geldim denedim nasıl yapabilirim falan pek beceremedim de sankibu şekilde alistirmaya çalışıyorum kendimi biraz da kiyafet alabilirim o sürede diyorum, inşallah bende en yakın zamanda hakkını vererek kapanabilirim ne olur banada dua edin
![]()
Ve aleykum selam cnm hatta hemşeri bile sayılırız (Muğla)
Canım kardeşim uzun uzun yazmayacağım bu sitedeysen eğer ztn okumuşsundur kardeşlerimin yaşadığı zorlukları.. Öyle bir evredesin ki bu evrede anahtar kelimen er-te-le-me ! Sakın kardeşim sakın bak okul bitince demişsin e okul biteli olmuş 1,5 yıl.. Şimdi suan tam zamanı haydi bismillah.. Erteledıkce ertelersin bak mesela iş bulursun ya şimdi kapanırsam iş yeri ne der dersin sen demezsin aslında nefsin der o hiç susmaz! Ben kapandığımda 1 esarp aldım birde uzun hırkam vardı. 2-3 ay sonra alabılmıstım kıyafetler ne kaybettim? Erteleme kardeşim Allah'ın ayetini başına taç yap erteleme..
Allah yar ve yardımcın olsun