Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
ahhh az büyüse şu çocuklar girsem doyuncak şu sayfaya yazsam anlatsam...
içim taşıyor şu sayfada ne çok seviyorum örtümü... ne çok seviyorum.. RABBİM SENİN SEVDİĞİNİ BİLDİĞİM İÇİN BU AŞK... DAİM ET NOLURSUN

selamün aleyküm canım.
sitemiz normale dönmüş çok şükür.
ne kadar oldu ndüzelmesi canım?

en son hamileydin,bebeğin dünyaya geldi mi?

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
buketcim bende bilmiyordum cnım çok sevindim Rabbim sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşaallah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
mehtapcım sağlıkla kullan inşallah bende istiyorum en yakın zamanda RABBİMİN izniyle

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Mehtapçım.. Hayırlı olsun :) feracen.. Artık daha rahat edersin..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam. inşallah insan giyince huzur doluyor

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam mehtapcım 7 ay oldu çok şükür Rabbime çok rahatım elhamdulillah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
bende eşimde istiyoruz inşaallah bayramdan sonra izmire gidersek yada netten bakıcam burda pek yok iki mağaza var onlarda ucukfiyatlar

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah sen ne kadar da çok istiyordun direniyordun sonunda oldu. çok sevindim senin adına. 7 ay olmuş bile..üstelik de örtünmeni erteleyen eşin şimdi ferace giymeni istiyor ne mutlu sana ..
Ben kapandığım ilk zamanlar kap giyinmek bile çok ağır geliyordu. şimdi çok rahat ferace giyinebliyorum. benim kaplarımda var pardesüm de var ama inan feracenin dokusu felan bambaşka geldi bana. hem ince bi kumaş hem rahat. tavsiye ederim.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
evet maşallah diyeyim eşim Allah razı olsun çok destekçi kim ne derse desin ben yanındayım diyor laf söyleyenlere benden önce cevap veriyor çok şükür tuhaf bakışlar ve birkç kişi dışında yadırgayan olmadı zaten bekliyolardı çünkü alıştırmıştım kıyafetlerimle tuhaf bakan burun büken olmuyo değil olsun onlar baktıkça bende bakıyorum başım dimdik elhamdulillah ben kapandıktn 3 gün sonra beni çok şaşırtan hemde sevinçten uçuran bi olay oldu kayınvalidemde kapandı hiç beklemiyordum akrbalardan duydum yok dedim hava soguk ya ondandır hemen telefon açtım sordum evet dedi çok sevindim dış bone takıyor boynunda şal fular bağlıyor olsun bi adım attı ya Rabbim devamını nasip etsin inşaallah Rabbimin istediği gibi olmak olmaya çalışmak insana innılmaz bir huzur veriyo Rabbim daha iyisini nasip etsin cümlemize inşallah

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Örtünmekten değil örtünmemekten korkmak lazım. Kalplar ancak Allahı CC anmakla huzur bulur. Çünkü kalpleri yaratan O' dur. Vücudumuzun mülkiyeti de kalbimizin mülkiyeti de O' na aittir ve O' nun istediği şekilde tasarruf etmeliyiz. Muhakkak ki dönüşümüz bizi yaradana olacak. Madem kaçacak başka bi yer yok madem ölümü de öldüremiyoruz biz ölüme hazırlık yapacağız.Bizim sadece ve sadece Allah rızası için kapanmamız her adımımızda sevap değil midir? Her adımımızda Allah CC ı zikir değil midir? Bizim örtünmemiz az şey midir.? Az şey midir Nur suresini üzerimizde taşımak. Ne mutlu bize Rabbim nasip etti de doğru yolu bulduk İnşallah ki hakkıyla örtünen ve her hali ve hareketiyle Resulullah ümmetine yakışan kullardan oluruz.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

Maşallah. Allah c.c. analı babalı büyütsün.
Muhammed Musab. İnşallah bu isimleri taşıyan
Bilinçli faydalı ve sağlıklı bir evlat olur. amin.

Selam ve dua ile

abim... çok saol inşallah inşallah öyle olurlar musablarımız, aişelerimiz, zeyneplerimiz, azralarımız, haticelerimiz(emriye kardeşimizin güzel kızının adıda hatice oldu şükürler olsun...) hepsi ama hepsi.. yüreklerimizi dolduran evlatlarımızında inşallah yürekleri ALLAH aşkıyla dolacak...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
siyah simsiyah bir örtü hemde kocaman... orda aynanın önünde... evet hep siyah şal örtmeye çalıştım.. omuzlarımı örterek ama şimdi hazır olmak istiyorum o kocaman siyah örtüyü takmaya talibim... nasip olacakmı bilmiyorum ... 3 gündür orda hadi bi cesaret... bir BİSMİLLAH... koca kars yoktu sanki.. bir aşkla girdim hicaz pazarına.. gözleri yerde sesimdeki telaşı heyecanı anlamış bir amca...
siyah büyük bir eşarp istiyorum amca deyiverdim... ama kalbim nasıl hızlı...
öyle büyük yok kızım satılmıyorki... deyişiyle gözlerim doldu..
ama orta boy ferace örtülerimiz var siyah satılmıyor diye kaldırmıştım dur bakayım...
ALLAHIM nasıl bir heyecan.. halbuki genelde siyah örtüyorum ama karar verdim ya yüreğim telaşa kapıldı hemen olsun istiyor...
evet buldum.. veriyorum birtane ...
yok amca sen iki tane ver ... ben bunları az katlayıp örterim... büyük olurlar... ozaman...
ilk defa yüzüme baktı amca... yakışacak çok yakışacak yavrum dedi gözleri dolu dolu,,,
şimdi orda ... örteceğim inşalllah yakışacağım hemde o örtüye... hiç çıkarmadan gocunmadan yüksünmeden... islama yakışmak için inşALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt