Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm

Aşk-ı Hicab...

Değerli emeklerin için Rabbim razı olsun....

Olmadığımız zamanlarda sayende var gibiyiz...

Allah cc razı olsun...

Kapanmak.... halâ anlayamadığımızz bir konu...
Tam algılayamıyoruz...
Yapmak istediklerimizle , yaşama tarzımız uymuyor çoğunlukla...
Hep diyorum ya...yine diyeceğim; Cesaret lazım...

Diyeceksiniz ki...Savaşa mı gidiyoruz ?
Bizim hallerimize ancak yürekli bir savaşçı lazım...
Sağın solun ne dediği değil...
Sizin ALLAH celle celaluhu için ne yaptığınıza bakın...

Hepimiz kendi hesabımızın çetelesini tutsak...
Yerlerde sürünürcesini hanemizin bomboş olduğunu görürüz...

Ahirette vereceğimiz hesabta Rabbimizin karşısına ne götüreceğiz.... ???

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam Berat ablam..
Rabbim cümlemizden razı olsun..
Rızasını kazanacak hayırlı ameller nasip etsin hepimize..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Vallahi ben de bi mutluyum ki iyi ki kapanmışım ya rabbi ne ateşlerin içindeymişim meğer diyorum. Iyiki tesettürü nasip ettin bana allahım diyorum dualarımda.
Arkadaşlar ah başkaları da bir bilebilse kapanmak ne güzel bir duygu.
Kapanmak özgürlük aynı zamanda.. Kim bana bakacak kim laf atacak korkusu olmadan öyle rahat yürüyorum ki. Bu duyguyu kapalı olmayan arkadaşlarımız da anlayabilseler anlatabilsek keşke. Ama hep korkuyoruz gerçekten çekiniyoruz bi bayan arkadaşımıza kapanmayı düşünmüyor musun derken. Bir gün allah adına muhabbet ettiğimiz bi ortamda hocamıza sordum. Hocam neden arkadaşlara tesettür konusunu anlatmıyoruz dedim. Mehtap şuan için çok erken en azından bir sene kadar gelsinler sonra dedi.o bile korktu. Ya müslüman bi ülkede müslümanlara kapan demekten korkuyoruz. Ne kadar da çelişiyor inancımızla yaptıklarımız. biz ne ara böyle olduk ????

berat05

Yönetici
Gönüller ALLAH'INDIR. CC

Gönüller ALLAH'INDIR. CC

Ya ALLAH ( Celle Celaluhu )

İsmine kurban olduğum Allah (Celle Celaluhu) adına yemin ederim ki...kendinizi onun rızasında yaşıyor bulduğunuzda hiç bir şey sizi bu kadar memnun etmeyecektir....

Ölümlü olan bu dünyada...giyimlerin ve gösterişlerin önemsizliğine bir bakıverin....

En kötü olayda başımız sıkışınca şeytana ve nefse başvurmuyoruz....

A L L A H Celle Celaluhu diyoruz....

Örtünme...kapanma... basit bir eylem değil ki....."başkası için mi ? " diye kendinizi sorgulayasınız...

Güçlü iradesi olanlar bilirler...Önce neyi istediklerini....

"Ben kendi adıma diyebilirim ki.... "

"Neyi istediğimi bulmak- bilmek için ....derviş gibi ruhumun çöllere düşmesine izin verdim..
düştüm kalktım....yine düştüm..yine kalktım...aradım aradım ....

"Hayatın zevklerinin hiç te önemli olmadığını...bir balon gibi sönüverdiğini...asıl önemli olanın...KALBİNİN...ruhuna akmasını ve hayatın asıl o zaman başladığını gördüm...

"BEN GÖRDÜM..."

"RUHUMUN BEZ PARÇASI DEDİKLERİ ŞEYLE doyduğunu...ALLAH ' a Celle Celaluhu yakınlığım artarsa doyumun arttığını,uzaklaşırsa donuklaştığını gördüm..."

"Her giysiyi giysemde asıl giysimin tesettür olduğunu...TESETTÜRÜN ruhumu da giydirdiğini....asıl zevkin bu olduğunu gördüm..."

"Önce kalbim girdi...tesettüre...ALLAH Celle Celaluhu nun adıyla hızlandı....dört nala coştu...tutamadım ruhumu..."

"Bedenim tesettürü böylesine sevdi.."
Öylesine sevdi ki ALLAH Celle Celaluhu için örttüm bedeni...Sırf O'na layıklık amacı ile kapandım..Ne eşimin talebini sordum...nede bakışları umursadım....Ben BUYDUM işte....HAYATIM buydu..."

Sizde düşünmeyin....ALLAH Celle Celaluhu içinizdeki samimiyetinize,tevekkülünüze ,sabrınıza karşılığını verecektir.

ŞEYTAN,NEFİS,ARKADAŞLAR,BAKIŞLAR,İSTEMEYENLER,İSTE YENLER den bahsetmiyorum ben...kıyaslama yapmıyorum....

"A L L A H ' TAN " Celle Celaluhu BAHSEDİYORUM.....

ölçülmez ..biçilmez....

YAŞANILIR...........

"YA ALLAH " diyorum...

sizde dileyin...isteyin...ellerimizi uzattık gönül bahçenize....dualarla....

bir müjde bekliyorum sizden...

Bu Ramazan-ı Şerif hürmetine...
annenizi,eşinizi,ailenizi sevindirecek ama...

ALLAH Celle Celaluhu nun rızasını kazanmak istemez misiniz??

Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Hayırlı RAMAZANLAR

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ya ALLAH ( Celle Celaluhu )

İsmine kurban olduğum Allah (Celle Celaluhu) adına yemin ederim ki...kendinizi onun rızasında yaşıyor bulduğunuzda hiç bir şey sizi bu kadar memnun etmeyecektir....

Ölümlü olan bu dünyada...giyimlerin ve gösterişlerin önemsizliğine bir bakıverin....

En kötü olayda başımız sıkışınca şeytana ve nefse başvurmuyoruz....

A L L A H Celle Celaluhu diyoruz....

Örtünme...kapanma... basit bir eylem değil ki....."başkası için mi ? " diye kendinizi sorgulayasınız...

Güçlü iradesi olanlar bilirler...Önce neyi istediklerini....

"Ben kendi adıma diyebilirim ki.... "

"Neyi istediğimi bulmak- bilmek için ....derviş gibi ruhumun çöllere düşmesine izin verdim..
düştüm kalktım....yine düştüm..yine kalktım...aradım aradım ....

"Hayatın zevklerinin hiç te önemli olmadığını...bir balon gibi sönüverdiğini...asıl önemli olanın...KALBİNİN...ruhuna akmasını ve hayatın asıl o zaman başladığını gördüm...

"BEN GÖRDÜM..."

"RUHUMUN BEZ PARÇASI DEDİKLERİ ŞEYLE doyduğunu...ALLAH ' a Celle Celaluhu yakınlığım artarsa doyumun arttığını,uzaklaşırsa donuklaştığını gördüm..."

"Her giysiyi giysemde asıl giysimin tesettür olduğunu...TESETTÜRÜN ruhumu da giydirdiğini....asıl zevkin bu olduğunu gördüm..."

"Önce kalbim girdi...tesettüre...ALLAH Celle Celaluhu nun adıyla hızlandı....dört nala coştu...tutamadım ruhumu..."

Öylesine sevdi ki ALLAH Celle Celaluhu için örttüm bedeni...Sırf O'na layıklık amacı ile kapandım..Ne eşimin talebini sordum...nede bakışları umursadım....Ben BUYDUM işte....HAYATIM buydu..."

Sizde düşünmeyin....ALLAH Celle Celaluhu içinizdeki samimiyetinize,tevekkülünüze ,sabrınıza karşılığını verecektir.

ŞEYTAN,NEFİS,ARKADAŞLAR,BAKIŞLAR,İSTEMEYENLER,İSTE YENLER den bahsetmiyorum ben...kıyaslama yapmıyorum....

"A L L A H ' TAN " Celle Celaluhu BAHSEDİYORUM.....

ölçülmez ..biçilmez....

YAŞANILIR...........

"YA ALLAH " diyorum...

sizde dileyin...isteyin...ellerimizi uzattık gönül bahçenize....dualarla....

bir müjde bekliyorum sizden...

Bu Ramazan-ı Şerif hürmetine...
annenizi,eşinizi,ailenizi sevindirecek ama...

ALLAH Celle Celaluhu nun rızasını kazanmak istemez misiniz??

Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Hayırlı RAMAZANLAR

Abla yaaaaa..
Okudukça kendimi buluyorum..
Duygularıma tercüman oluyorsun..
Duygularımda ve hayatımda yaşadığım tesettürü, hiç kimse bu denli anlatamaz..
Yaşadıklarım, duygularıma, ruhuma, yüreğime ayna tutmuş gibi yazdıkların..
Sanki kendimi okuyorum..
Allah celle celaluhu razı olsun..
İleriyi, çevreyi, aileyi,kim ne der'i düşünmeden..
Sadece O AN.. Bir dk.sonrasının bile garantisinin olmadığı 'o an'..
Sadece Allah celle celaluhu rızası, ihsanı, hoşnutluğu ve büyük istek ve tesettür aşkı..

"Önce kalbim girdi...tesettüre...
ALLAH Celle Celaluhu nun adıyla hızlandı....
Dört nala coştu... tutamadım ruhumu..."

Öylesine sevdi ki ALLAH Celle Celaluhu için örttüm bedeni...
Sırf O'na layıklık amacı ile kapandım..
Ne eşimin talebini sordum...
Ne de bakışları umursadım....
Ben BUYDUM işte....
HAYATIM buydu..."

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kızlar şu ara ferace alma niyeti içerisindeyim. genç kızların üzerinde o kadar güzel duruyor ki. bugün bi arkadaşta daha gördüm neden ben de giyinmeyim dedim . az önce eşimi ikna etmeye çalıştım almak için ama oda benden sıkılacak galiba herşeye heves ediyorum.:) ama napayım gözümü alamıyorum siyah fetacelerden.. gyen arkadaşlar rahat mısınız feraceyle. bi de ferace giyen başka bi dış elbiseyle rahat edemiyor mu sonrasında devamlı ferace mi giyiniyorsunuz artık...cevappppppppp lütfen eskisi gibi aktifleştirelim sayfamızı bir de..

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullah

Esselamu aleyküm ve rahmetullah

Aşk-ı Hicab

Konuya girince Kalbim coşuyor sadece....

Rabbim Gönüllerimizi boş bırakmasın..inşaallah

Selametle

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kızlar şu ara ferace alma niyeti içerisindeyim. genç kızların üzerinde o kadar güzel duruyor ki. bugün bi arkadaşta daha gördüm neden ben de giyinmeyim dedim . az önce eşimi ikna etmeye çalıştım almak için ama oda benden sıkılacak galiba herşeye heves ediyorum.:) ama napayım gözümü alamıyorum siyah fetacelerden.. gyen arkadaşlar rahat mısınız feraceyle. bi de ferace giyen başka bi dış elbiseyle rahat edemiyor mu sonrasında devamlı ferace mi giyiniyorsunuz artık...cevappppppppp lütfen eskisi gibi aktifleştirelim sayfamızı bir de..

ve aleykumusselaaammm ablaaaa :a12:
3 gündür kimsecikler cevap yazmamış en azından selamı ben alayım dedim böyle garip, kimsesiz gibi durmasın mesaj :a24:
Abla ferace tabi model model de değişebilir o ayrı da birisinin üzerinde görüldüğünde dahi rahatlık hissettiren bir kıyafet, rahat edeceğinizi düşünüyorum.. :G

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
saol kardeş ya... evet artık kimse yardım etmiyor sayfamız açılsın dedik açıldı sevindik ne oldu bu sayfa ve diğer sayfalar da kimsesiz sanki sahip çıkılmıyor VEFA GÖSTERİLMİYOR

bugün baktım feracelere ama sıradan bi ferace modeli de kalmamış her taraflara işlemeler koymuşlar. ama bi tanesi var ki öyle çok beğendim öyle de güzel oldu ki anlatamam bayıldım hala gözlerimin önünde ...amaaaaaaaaaaaaa 270 liracıkmış üstelik de indirim de yokmuş kardeşceğizim :( bi de internet sitelerine bakacağım.. şu tesettür kıyafetlerini öyle pahalı satıyorlar ki abartıyorlar cidden..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
270 tl benim part isimin 11 gunluk maasi . Eziklik hissettim :)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
eşceğizim çok beğendiysen alalım diyor ama kıyamıyorum... malum ücretsiz izindeyim tek maaş kaldık.. :( bedesteni biliyosundur bir de oralara bakmayı düşünüyorum.. mevlana çarşısı tuzlu yahu...
bu arada ferace giymeyi isteyecek kadar terfi ettim ha tesettürde maşallah bana :)

sayfanın diğer sakinleri sahi nerdesiniz siz ya..????

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
:))

Hmm evet orasi pahali :)

Aman ablam ismi çarşaf olur tesetturun t si bile olmaz :) sizin niyetiniz duzgun :)
fiilimizde duzgun olsun inşaALLAH :)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bugün aldım ibra saray çarsısından lacivert aldım ama hadi bana hayırlı olsunnnn

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Rabbimizin rızası dahilinde olalım inşallah...
O Celle Celaluhu razı olduktan sonra DÜNYA KÜSSE EHEMMİYETİ YOKTUR...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bugün aldım ibra saray çarsısından lacivert aldım ama hadi bana hayırlı olsunnnn

canım feracene bayıldım öle sade tek bir zerreni belli etmiyor.. hakka hak.. RABBİM Daim etsin inşallah...
şükürler olsun.. ama bak aynısından isteyebilirim son baharda... sana zahmet veririm bilesin...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ahhh az büyüse şu çocuklar girsem doyuncak şu sayfaya yazsam anlatsam...
içim taşıyor şu sayfada ne çok seviyorum örtümü... ne çok seviyorum.. RABBİM SENİN SEVDİĞİNİ BİLDİĞİM İÇİN BU AŞK... DAİM ET NOLURSUN

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
canım ne demek istersen alırım tabi sana.. bol bi model pardesü bedenimden 1 beden küçük aldım.
inanır mısın ben de daha bi aşkla örtünüyorum. başımda taşıdığımın bi ayet olduğunu idrak ederek.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt