Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (12 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Cok doğru söylemişsin..Eline yüreğine sağlık..ben sadece merak ettim..sizler nasıl yaptınız nasıl bir kıyafet seçimi yaptınız..kınada sadece bayanlar olduğu için birde şmdiye kadar kınada başını kapatan bir gelin görmedim kapalı olupta kınada başını açan çok..ben de düşünmüyrum zaten açmayı da..kınaya özel başörtülü kıyafet bulunur mu blmiyorum.. netten şöyle bir baktım nadir var..

Esselamu aleyküm

Değerli kardeşim....sırf bayan bile olsa......düğün -kına-mevlüt.....farketmez....başınızı açmayın...

Yani..inanın bana...TAKVA....sahibi olabilmek ..öyle kolay değil.Giyimde değil ki sadece...Konuşurken....davranışlarımızda...sohbetlerimizde....yaşamımızın her bir anında...

Sabır....nefs...şeytan.....bir bir sınavlar var...

Ve geçmek zorundayız.....

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
dün .. örtümün birinci yılıydı..
NURLA nurlandırana şükürler olsun.. 1 yılı...doldurdum.. daha nice yıllar görücez inşallah...
gözlerim dolu dolu... ve bugün... yasa çıktı.. şükürler olsun.. gözyaşlarımı tutamıyorum.. artık esaretimiz bitti.. çok şkür bitti...

buketçim hayırlı olsun kapanma yıl dönümün.. maşallah illa billah sana 1 senede baya bi yol katettin. valla imrenmiyor değilim....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
buketçim hayırlı olsun kapanma yıl dönümün.. maşallah illa billah sana 1 senede baya bi yol katettin. valla imrenmiyor değilim....

canım hala ağlıyorum şu yasa geçtiya .. şu masanın başında kapalı oturuyorumya.. şükürler olsun ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR.. Daha yolun başındayız mehtabım RABBİM HAKKIYLA TAŞIYANLARDAN EYLESİN İNŞALLAH..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
buket bugün ilkgünün mü başörtülü

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bende canım kardeşim bende çok sevindim

berat05

Yönetici
:) maaşallah ve barekallah diyorum...

Rabbimizin izni ile...
..... doğru tesettüre bürünmüş bir bayan her daim örnek olacaktır inşaallah..

Hayırlı olsun...değerli kardeşim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
:) maaşallah ve barekallah diyorum...

Rabbimizin izni ile...
..... doğru tesettüre bürünmüş bir bayan her daim örnek olacaktır inşaallah..

Hayırlı olsun...değerli kardeşim

ah ablam keşke anlatabilsem içimdeki coşkuyu yeni kapanmışım sanki.. sanki.. Ayaklarım yere basmıyo resmen..
çok şükür diyorum.. çok şükür... şimdi tam oldu sanki herşey... şimdi.. daha güzel.. yüreğim daha bi rahat..
duanızı eksik etmeyin..

berat05

Yönetici
LÂ İLAHE İLLALLAH diyorum...

Bu coşkuyu veren Rabbime celle celaluhu hamd olsun ...

Her daim dualarımdasınız inşaallah

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
müdür yasanın çıkmasını bekle dedi.. bugünde yasa resmi gazetede yayınlandı.. şükürler olsun .. bende açmadım bugün başımı.. açmam artık ne olursa olsun

Ay çok sevindim canım ya..hayırlı olsun..darısı bizlerin başına..daha memur olamadım ama inşallah oluruz..o zaman başımız kapalı olacağız bende çok mutluyum..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
ASIL BUNDAN SONRA BAŞLIYOR SINAV ,SORGU MEMUR KARDEŞLERİM.....
O masalarda oturup en doğru en güzel biçimde örtünmelisiniz ki sonrada;
tesettürü şöyle bağlasınlar yok böyle bağlayanlar diye oklar üzerimize yönelmesin.Bi ara askeriyelerin kapılarında analarımız bağladığı başörtüsünü kadın memurlar sözde yasaya (.!) uygun bağlayıp alıyorlardı içeri.
rabbim bu gibi haberlerin gerisini görmek nasip etsin hayırlısı ile.......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım amin.......
zulüm bitiyor inşallah.. bitecek..
kendi vatanımızda garip kendi vatanımızda parya olmak bitecek inşallah..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Müslüman bir ülkede başörtü sorunu veya mücadelesi ne kadar garip bişey..

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
buket abla çok sevindim bizede bi yasa çıksada kurtulsak açmaktan...

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar size bir sorum olacak nereye yazacağımı bilemedim buraya yazayım dedim..konu başlığı ile alakasız olacak kusura bakmayın.. ablam 2,5 ay önce evlendi..evlendikten sonra çok değişti..eski hali yok..ablama büyü yapıldığından şüpheleniyoruz..çnkü büyünün bütün belrtileri var..gecen günde annem ve kayınvalidesi evine gitmişti koltuğun altında sıvı lekesi görmüşler silmişler çıkmamış..bu konuda ne yapabiliriz bildiğiniz bir dua var mı? ablam evine girdiğinde o evde durmak istemiyor bunalıyor..ama bolu dışına çıktığı vakit ya da annesinin evine geldiğinde çok mutlu hiç bir sıkıntı yok..fakat kendi evine gidince halsizlik oluyor bunalıyor sıkıntısı var ses duymak istemiyor bu yüzden çok sinirli olmaya başladı.. bildiğiniz dualar varsa söylerseniz sevinirm..ya da ne yapılabilir bilen varsa yazarsa sevinirim_??

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı iş yapmak için de haram işlemek (büyü çözmek için büyü yapmak) câiz değildir. Büyüden kurtulmak için, diğer hastalıklarda olduğu gibi sebeblere yapışmak lâzımdır.
Bu sıkıntılar, ruhi hastalıklar için, kıymetli kitaplarda bildirilen duâlardan bazıları şunlardır:
- Bir miktar suya Ayet-el kürsi, İhlas ve Muavvizeteyn [Nas ve Felak] surelerini okumalıdır! Büyü yapılan kimse bundan üç yudum içmeli, kalan su ile gusledilmelidir!
- Üç kere Salevat-ı şerife okumalı, sonra yedi Fatiha, yedi Ayet-el kürsi, yedi Kâfirun suresi, yediİhlas-ı şerif, yedi Felak ve yedi Nas surelerini okuyup kendi üzerine veya hastanın üzerine üflemelidir! Bunları tekrar okuyup hastanın odasına, yatağına, evin her yerine, bahçesine üflemelidir!
- Fatiha, Ayet-el kürsi ve dört kul, (yani Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sureleri) yedişer kere okunup hastaya üflenirse, bütün afetler, dertler için, sihir (büyü), nazar için iyi gelir. Tuz üzerine okunup, suda eritilerek içmek de olur.
- Sabah akşam, Bekara suresinin başından dört ayet ve Ayet-el kürsi ile, Ayet-el kürsiden sonraki iki ayeti ve Bekara suresinin sonundaki 3 ayet, hastanın üzerine okunursa, iyi olur.
- “La ilahe illallahü vahdehü la şerike leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve ala külli şeyin kadir” okunmalıdır!
- Günde 500 kere “La havle vela kuvvete illa billah-il-aliyyilazim” okunmalıdır! Başlarken yüz kere salevat ve bitirince de yine yüz kere salevat getirmelidir!
- 25 kere Estagfirullah denir. Sonuncusunda ve etubü ileyhe kadar okunur. Sonra onbir ihlas ve yedi kere Fatiha-i şerife ve otuz üç kere, Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed okuyup, sevabı Peygamber efendimizin ve Eshab-ı kiramın ve Evliyanın ruhlarına ve sonra Silsile-i aliyye büyüklerinin isimlerini söyleyip; bu büyüklerin ruhlarına hediye edilir. Bunların hürmetine şifa vermesi için Allahü teâlâya duâ edilir. Hergün sabah-akşam böyle duâ edilir.
- Ayatı hırz okumak ve üzerde taşımak.

Ayat-i hırz nasıl okunur?

Abdest alınıp, 7 istigfar ve 11 salevat okunup, hastanın sıhhatine niyet ederek, güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmalı, işaretli yerlerde, hasta üzerine üfürülmeli, şifa buluncaya kadar [kırk gün kadar] devam etmeli. Her defası sonunda, birFatiha okuyarak sevabı,
Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buharî, Ahmed Rifai ve İmam-ı Rabbanî hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazıp, yanında taşırsa, sihirden, büyüden, nazar değmesinden korur. Muradı hasıl olur.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı iş yapmak için de haram işlemek (büyü çözmek için büyü yapmak) câiz değildir. Büyüden kurtulmak için, diğer hastalıklarda olduğu gibi sebeblere yapışmak lâzımdır.
Bu sıkıntılar, ruhi hastalıklar için, kıymetli kitaplarda bildirilen duâlardan bazıları şunlardır:
- Bir miktar suya Ayet-el kürsi, İhlas ve Muavvizeteyn [Nas ve Felak] surelerini okumalıdır! Büyü yapılan kimse bundan üç yudum içmeli, kalan su ile gusledilmelidir!
- Üç kere Salevat-ı şerife okumalı, sonra yedi Fatiha, yedi Ayet-el kürsi, yedi Kâfirun suresi, yediİhlas-ı şerif, yedi Felak ve yedi Nas surelerini okuyup kendi üzerine veya hastanın üzerine üflemelidir! Bunları tekrar okuyup hastanın odasına, yatağına, evin her yerine, bahçesine üflemelidir!
- Fatiha, Ayet-el kürsi ve dört kul, (yani Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sureleri) yedişer kere okunup hastaya üflenirse, bütün afetler, dertler için, sihir (büyü), nazar için iyi gelir. Tuz üzerine okunup, suda eritilerek içmek de olur.
- Sabah akşam, Bekara suresinin başından dört ayet ve Ayet-el kürsi ile, Ayet-el kürsiden sonraki iki ayeti ve Bekara suresinin sonundaki 3 ayet, hastanın üzerine okunursa, iyi olur.
- “La ilahe illallahü vahdehü la şerike leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve ala külli şeyin kadir” okunmalıdır!
- Günde 500 kere “La havle vela kuvvete illa billah-il-aliyyilazim” okunmalıdır! Başlarken yüz kere salevat ve bitirince de yine yüz kere salevat getirmelidir!
- 25 kere Estagfirullah denir. Sonuncusunda ve etubü ileyhe kadar okunur. Sonra onbir ihlas ve yedi kere Fatiha-i şerife ve otuz üç kere, Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed okuyup, sevabı Peygamber efendimizin ve Eshab-ı kiramın ve Evliyanın ruhlarına ve sonra Silsile-i aliyye büyüklerinin isimlerini söyleyip; bu büyüklerin ruhlarına hediye edilir. Bunların hürmetine şifa vermesi için Allahü teâlâya duâ edilir. Hergün sabah-akşam böyle duâ edilir.
- Ayatı hırz okumak ve üzerde taşımak.

Ayat-i hırz nasıl okunur?

Abdest alınıp, 7 istigfar ve 11 salevat okunup, hastanın sıhhatine niyet ederek, güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmalı, işaretli yerlerde, hasta üzerine üfürülmeli, şifa buluncaya kadar [kırk gün kadar] devam etmeli. Her defası sonunda, birFatiha okuyarak sevabı,
Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buharî, Ahmed Rifai ve İmam-ı Rabbanî hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazıp, yanında taşırsa, sihirden, büyüden, nazar değmesinden korur. Muradı hasıl olur.

Çok teşek ederim hiracım.Allah razı olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt