ben siyah giyinemiyorum örtünemiyorum.....yasak...yasak....yasak!! kestirdiğim uzun eşarbımı koyu gri eşarbımı örtmeme izin vermiyor annem. neymiş herkes gibi örtünecekmişim. evden birlikte çıkacağımızda o eşarpla çıkarmıyor beni evden. naapyım bende başka eşarp örtüyorum.
neeymiş köylü gibi örtünüyormuşum. yahu banane başkasının ne düşündüğünden elimde olsa okulum bitse çarşaf giyerim. o kadar istiyorum. siyahlara bürünmeyi..
dün cami çıkışında birisinin dikkatini çektim. oysaki dikkat çekicide giyinmemiştim. ama siyah eşarbımı örtseydim bakmazdı belkide..
ALLAH İMANIMIZI DOLU DOLU YAŞAYACAĞIMIZ GÜNLERİ NASİP ETSİN HEPİMİZE... bu duayı çok eder oldum. Allah'ım bizi imanımızı göstermeden tam yaşatmadan öldürme diye.. amin
Amin ... canım amin Rabbim yardımcın olsun
''O kıyafetle dışarı çıkacaksan ben gelmem seninle ''demişlerdi umurumda sanki yalnız olmak daha iyi
kendimce gezer, yalnız tefekkür daha güzel , özgürüm artık kimse karışamaz bana çok çektim, sonu???
işte kimse kalmadı yanımda... olsun Rabbimle başbaşayımya ...onun ihsanı yanında çektiklerimin hiç önemi yok
nemi giydim??? Faslıların giydiği dış elbise:a30: ben begeniyorum , begenmeyen başka kapıya!
ölçüye uysun da her kıyafeti giyerim...
mücadele gerekliymiş , kimsin sen? işte mesele burda ...
Ne der hz Said Nursi ? '''bir kimse inancı için zulum görürse , rahatlıga ermeden ölmez'''
Rahatmıyım ? hayır hala mücadele ... hemde en yakınlarım ile ...olsun bu imtihan işte
Ya Rab c.c bizlere yardım et , sana yönelenleri ıhlas yoluna ilet (amin)