Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
repsol...

ARZUM.. nasılsın canım benim nasıl geçti istanbul gezisi.. hayırlı haberlerin vardır inşALLAH .. Bizleride unutmadın demi dualarında...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
"Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli" Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni. ( Taha:25-28 )

ettim kardeşim bol bol dua ettim hep aklımdasınız zaten dilek kardeşime gitmek istedim ama cuma eyüpteydik memlekete gideceği için haber veremdim şükür Rabbime aklımda olandan fazlasını gösterdi bana memleketime dönmek gelmedi içimden

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
"Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli" Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni. ( Taha:25-28 )

ettim kardeşim bol bol dua ettim hep aklımdasınız zaten dilek kardeşime gitmek istedim ama cuma eyüpteydik memlekete gideceği için haber veremdim şükür Rabbime aklımda olandan fazlasını gösterdi bana memleketime dönmek gelmedi içimden

cuma günü yola cıkmıstım canım ya keske görüsebilseydik.. kısmet ıste.. belkı baska bır gun baska bır zaman !
dualarda buluşmaya devam :)
dua ve selam ile..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah dilekcim inşallah Ramazanda 3 aile istiyoruz Eyüpte sahur Sultanahmette iftar inşallah çok güzel istanbul hele eyüp kimi yerleri kardeşimin oturduğu semt pendik inan gelmek istemedim izmşre dönmek istemedim

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah dilekcim inşallah Ramazanda 3 aile istiyoruz Eyüpte sahur Sultanahmette iftar inşallah çok güzel istanbul hele eyüp kimi yerleri kardeşimin oturduğu semt pendik inan gelmek istemedim izmşre dönmek istemedim

burda olmak bana da inan çok iyi geliyor. sadece yanlızım burda bi eşim var birde kayınvalidem işte.. ama istanbul gerçekten güzel bende çok seviyorum. inşALLAh tekrar gelirsin ve inşALLAH görüşürüz

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
repsol, eşin biraz daha ılımlı bakıyor mu kapanmana, durumlar ne..?inan hep aklımdasın bizim burda işyerinde bi abla var o da kapanmayı çok istiyor ama eşi izin vermiyor eşi asker biraz da ondan dolayı..o ablayı görünce de hep aklıma geliyosun durumlarınız o kadar birbirine benziyor ki....o da hep dua ediyorum diyor.. inşallah sizlere de nasip olur ....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
mehtapcım her gittiğim yerde dua ettim Rabbim eşimin gönlünü yumuşat bana güç kuvvet ver diye nasıl davranacağımı bende bilemiyorum

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bugün dolmuşla eve doğru geliyorum...kapalı kadınlara baktım..allahım doğru düzgün islama göre kapanan belki 2 ya da 3 bayan ancak görmüşümdür...ya bilmiyorlar mı ya biliyorlar önemsemiyorlar mı vallahi anlamadım .işyerine gidiyorum bayanların çoğu kapalı ama islam ölçülerinde değil. ve bununla birlikte dedikodudur, kahkahadır, boş sözdür... sonumuz nereye gidiyor.. güya konya bayanlarının çoğu kapalı evet ama başları kapalı..sanırsınız nur suresi bu insanlara inmedi ( haşa) ya da namazlarımız hızlıca kıldığımız ertelediğimiz namazlarımız..iki dakika dua edip amin dediğimiz dualarımız.. ertelediğimiz tevbelerimiz. yaptığımız gıybetler, yalanlar,, boşa geçirdiğimiz zamanlar, şuursuzca yaptığımız alışverişler vd... arkadaşlar biz nasıl müslümanlarız...yabancılar sanacak ki islam böyle bişey... hakiki islam bu değil ki...kendimden utanıyorum vallahi utanıyorum....şu gün ölsem diyorum nasıl cevap vereceğim.. neyle kendimi savunacağım... bilmiyorum ....eğer evimizin dağınıklığını daha fazla dağılmadan toparladığımız gibi ya da bozulan kıyafetimizi bir an önce düzelltiğimiz gibi bozulan ahlakımızı,, dağılan değerlerimizi de böyle çabuk bir hızla toparlasaydık günahlarımız bu kadar birikmez, kalplerimiz bu kadar kararmazdı...bizi yoktan var eden rabbimiz ne diyor : 'Biz insanı bir damla pis sudan yarattık, böyleyken o kalktı bize hasım kesildi'.. işte herşey ortada aslında. Biz elimizden geleni yapmıyoruz Allahın rızasını kazanmak için inanın yapmıyoruz.. elimizden çok şey gelir.. bütün günahlarımızı affettirebileceğimiz,, O nun merhametine nail olabileceğimiz işler yapabiliriz.. ama yapmıyoruz elimizden geleni erteliyoruz tevbelerimizi bile.. Bize ölüm o kadar uzak geliyor ki halbuki hergün gözümüzün önünde cereyan etmekte.
kapanmayı düşünen arkadaşlarım hadi beklemeyin hadi ertelemeyin erteyenler helak olmuşlardır. inanın değmiyor şu dünyaya bu günahlar..
bir önce harekete geçin, güçlü olun, korkmayın.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah dilekcim çok istiyorum hepinizle görüşebilme şansım olsa keşke bi arkadaşım daha var üye oldu buraya izmirde oda bide o var rahat rahat konuşabildiğim oda çok istiyor kapanmayı istanbula gidicek dönsün sizlerle tanışmasını çok istiyorum

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
mesajı neden sileceğini anlamadım..
canım o zaman bekleme eşini ,, napacak kapandın diye boşayacak mı senii,,, ihtimal bile vermem...
ben senin baktığın yerden bakamma belki senin yaşadıklarını gereğince hissedemem ama...
sana biz kapanma diyemeyiz...
lütfen bak şimdi yapamazsan bir daha ne zaman yaparsın...şuan yaşın 29.. bir 10 yıl sonra 4o demek artık..
sana soruyorum 4o yaşında kapanmakla şimdi kapanmak arasında bi dağ kadar fark var..
gençken daha gençken kapan.. güzelliğin yerindeyken kapan...
kayınvalidenin kalbi kararmışsa senin ki de mi karacak.. ben sana şunu söylerim ki şimdi kapanamazsan şu duygularının şu hassasiyetin altında bir daha zor çok zor yaparsın.. araya kimbilir hangi dünyevi sorunlar gelir de kapanmayı hatırlamazsın bile...şeytan bu hiç boş durur mu.
belki seni anlayamam çünkü benim eşim hep destekti bana..senin zorlukların çok evet ama mükafatın da daha büyük olur inşallah.
al başına örtünü çık eşinin karşına.. bakalım ne yapacak..hatta öyle dışarıda çık...tepkisine bi bak derim ben

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim güç kuvvet versin korkanlara benim gibi asıl korkmamız gerekni aklımızdan çıkarmasın

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim korusun en çok korktuuğm Rabbim köreltmesin artırsın azaltmasın

KRMUS

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar 1 haftaya kadar bende bu guzel huzuru alamayan biriydim... Şimdi Rabbime çok şükür kapandım bazı engelleri aşarak...
Hadi sizlerde paylaşın burda engellerinizi neden olamadıgını...
Birbirimize yardım edelim konuşalım anlatalım çözümler arayalım...
Birbirimiz için dua edelim çok geç kalmadan bu harika duyguyu yaşamak için...
Katılımlarınızı bekliyorum....

Genel Konular' da "Kafam çok karıştı ne olur yardım" başlıklı konu var.
Arkadaşa bir yardımcı olsanız, sevaba girersiniz.
Allah şimdiden razı olsun...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
buket sana iki foto gönderdim aradaki farkı bul ok.

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar uzun zamandır gıremıyordum bugun gırıp hepınıze bır selam vermek ıstedım.buketcım bızım tayın hakkarıye cıktı canım ya ama ben gıdemıcem aılemın yanında kalıcam 2 sene.bızım içinde dua edersenız sevınırım arkadaşlar hayırlısıyla kavuşuruz inşallah.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
İNAN Bende senden haber bekliyordum elif ya çok üzüldüm ne umutlarım vardı ev bile bakıyordum sana:(
hayırlısı canım.. merak etmiştim bende seni.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

berat05

Yönetici
Rabbim cümlemizi doğru yoldan ayırmasın...

Rehberimiz KUR'AN-I KERİM yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM olsun...

Rabbim tesettürümüzü derimiz eylesin,zorluklara sabır göstermemiz için yardımcımız olsun inşallah..

Gönül birlikteliğimiz ile hep beraber daha nice kardeşlerimize ;

TEBLİĞ ve DESTEKLE buradayız inşallah

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
tesettürden ne kadar taviz verilir olmuş
bir kolunu açar, biri dar pantolonu tek başına giyer, biri bacağını açar
yani illa açacaklar bi yerlerini
arkadaş zorla mı kapatıyorlar sizi...
daha neler görecem acaba...

mir_erhan

Moderator
'' Rabbinizden size indirilene uyun. Onu bırakıp başka dostlara uymayın. Ne kadar da az öğüt alıyorsunuz!'' ( ARAF 3 )

'' Nice memleketleri helâk ettik. Onlara azabımız gece uykusuna dalmışken, yahut gündüz istirahat hâlinde iken gelmişti.'' ( ARAF 4 )

'' Kendilerine peygamber gönderilenlere mutlaka soracağız. ... '' ( ARAF 6 )

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt