Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
ben kendime göre pardesüyü zor bulucam galiba. sizin pardesüleriniz mevlana tipi mi?

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
buketcim güzel kardeşim neredesin yokluğun hemen anlaşılıyor yoksa banamı denk gelmedin

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla. siyah alacağım kesin tepki alacağım ama alışacaklar duruma başka türlüsü içim rahat etmiyor. beni tedirgin eden ince olması . ince olursa yapışır üstüme. burda sorduk 200 tl dedi.

ezanda okundu bu arada...:)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla. siyah alacağım kesin tepki alacağım ama alışacaklar duruma başka türlüsü içim rahat etmiyor. beni tedirgin eden ince olması . ince olursa yapışır üstüme. burda sorduk 200 tl dedi.

ezanda okundu bu arada...:)
anladim canim sen alisip kabul ettikten sonra herkes alisir sen zayifmissin sanmiyorum yapisacagini eger yinede icine sinmeyecekse bir beden buyuk al terzide ayarlatirsin benimki sadece oneri sen bilirsin canim fiyatida uygun burda pahali evet AZIZ ALLAH YA RABBI SUKUR.........

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
ferace mi alayım? bi rüzgar esse vucut hatlarını belli etmez mi kumaşı ince olduğu için

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ferace mi alayım? bi rüzgar esse vucut hatlarını belli etmez mi kumaşı ince olduğu için

canim benim burdurun hem tozu hemde sozu mesur yani buralari biliyosun ben feraceyi hic yakindan gormedim nasil icine sinecekse oyle hem ruzgar esince heryer toz oluyor kimse kimseye bakmiyo inan

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canim buket kardesimiz izne ayrilmis zeynep biraz rahatsizmis simdi cok sukur iyiymis ondan yok...

sağolasın iyi olmasına sevindim kuzucuğun Rabbim sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah cümlemizin yavrusunu
yarın Allahım kısmet ederse istanbul yolcusuyum arkadaşlar Rabbim mübarek kullarının türbelerini ziyaret nasip etsin inşallah istanbul beni hep farklı etkilemiştir

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın iyi olmasına sevindim kuzucuğun Rabbim sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah cümlemizin yavrusunu
yarın Allahım kısmet ederse istanbul yolcusuyum arkadaşlar Rabbim mübarek kullarının türbelerini ziyaret nasip etsin inşallah istanbul beni hep farklı etkilemiştir

ALLAH yolunu acik eylesin hayirli yollar olsun canim icimden bir ses orada tesetture girecegini soyluyor insaALLAH gonlumdeki gerceklesir............

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
canim benim burdurun hem tozu hemde sozu mesur yani buralari biliyosun ben feraceyi hic yakindan gormedim nasil icine sinecekse oyle hem ruzgar esince heryer toz oluyor kimse kimseye bakmiyo inan

öyle gerçekten toz oluyo her taraf.. sonunda karar verdm annemlere söyleyip haftaya alıcam inşAllah

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
öyle gerçekten toz oluyo her taraf.. sonunda karar verdm annemlere söyleyip haftaya alıcam inşAllah

tamam guzel kardesim rabbim hakkinda hayirli kilsin mail adresimi vereyim alinca fotolarini bana gonder olurmu merak ettim simdi ...........

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
alınca giyince çekilip göndericem hepinize :) sizin sayenizde oldu Allah huzur versin, hepinize...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inan nurayım az önce namazın ardından dua ettim Rabbime hayırlara vesile olsun inşallah istanbul gezimiz diye benimde içim kıpır kıpır Rabbim hayırlara çıkarsın sende söyleyince iyice heyecanlandım Allahım içimdeki heyecanı söndürmesin şal aldım eşime gösterdim türbe ziyaretlerinde takacağım dedim güzeldedi annemle ananemde gelcekler inşallah ne bileyim içim bi tuhaf sanki bu sefer muradıma erec eğim inşallah

| Âzâd |

Kayıtlı Kullanıcı
Aranızda ferace arayanlar var sanırım. ModaNisanın sitesine baktınız mı?
Almanyaya olan servisinden pek memnun kalmadım ama geçen sipariş ettiğim ürünlerden memnunum açıkcası.
Ben şahsen pardesü veya ferace giymeyi düşünmüyorum ama çok hoşuma giden feraceler var.

Mesela bu çok hoş;
https://www.modanisa.com/beli-bagcikli-ferace-3003--siyah--sahin-ferace.html

Bu da çok güzel bana göre;
https://www.modanisa.com/balon-kollu-ferace-3002--lacivert--huma-sultan.html

Ve daha nicelerini ModaNisanın sitesinde bulabilirsiniz.. :)

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
ben arıyordum bende bu feraceyi beğenmiştim. istemememin sebebi ince olması.

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
inan nurayım az önce namazın ardından dua ettim Rabbime hayırlara vesile olsun inşallah istanbul gezimiz diye benimde içim kıpır kıpır Rabbim hayırlara çıkarsın sende söyleyince iyice heyecanlandım Allahım içimdeki heyecanı söndürmesin şal aldım eşime gösterdim türbe ziyaretlerinde takacağım dedim güzeldedi annemle ananemde gelcekler inşallah ne bileyim içim bi tuhaf sanki bu sefer muradıma erec eğim inşallah

biri istanbul gezisi mi dedi? (;

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt