Allah nasip eder inşAllah bu mutluluğu.
İnşallah kardeşim, sağ olasın.
Allah nasip eder inşAllah bu mutluluğu.
buketcim güzel kardeşim neredesin yokluğun hemen anlaşılıyor yoksa banamı denk gelmedin
cok guzel kardesim yazin sicak olabilir tabi bu benim gorusum siyah gunesi cekebilir senin kararin onemli ..............Ferace - Huma Sultan Ferace 3019 - Alternatif Moda
bu ferace nasıl?? ben çok zayıfım anca 38 olur bana
anladim canim sen alisip kabul ettikten sonra herkes alisir sen zayifmissin sanmiyorum yapisacagini eger yinede icine sinmeyecekse bir beden buyuk al terzide ayarlatirsin benimki sadece oneri sen bilirsin canim fiyatida uygun burda pahali evet AZIZ ALLAH YA RABBI SUKUR.........selamun aleyküm abla. siyah alacağım kesin tepki alacağım ama alışacaklar duruma başka türlüsü içim rahat etmiyor. beni tedirgin eden ince olması . ince olursa yapışır üstüme. burda sorduk 200 tl dedi.
ezanda okundu bu arada...![]()
ferace mi alayım? bi rüzgar esse vucut hatlarını belli etmez mi kumaşı ince olduğu için
selamun aleykum canim buket kardesimiz izne ayrilmis zeynep biraz rahatsizmis simdi cok sukur iyiymis ondan yok...
sağolasın iyi olmasına sevindim kuzucuğun Rabbim sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah cümlemizin yavrusunu
yarın Allahım kısmet ederse istanbul yolcusuyum arkadaşlar Rabbim mübarek kullarının türbelerini ziyaret nasip etsin inşallah istanbul beni hep farklı etkilemiştir
canim benim burdurun hem tozu hemde sozu mesur yani buralari biliyosun ben feraceyi hic yakindan gormedim nasil icine sinecekse oyle hem ruzgar esince heryer toz oluyor kimse kimseye bakmiyo inan
öyle gerçekten toz oluyo her taraf.. sonunda karar verdm annemlere söyleyip haftaya alıcam inşAllah
alınca giyince çekilip göndericem hepinizesizin sayenizde oldu allah huzur versin, hepinize...
inan nurayım az önce namazın ardından dua ettim Rabbime hayırlara vesile olsun inşallah istanbul gezimiz diye benimde içim kıpır kıpır Rabbim hayırlara çıkarsın sende söyleyince iyice heyecanlandım Allahım içimdeki heyecanı söndürmesin şal aldım eşime gösterdim türbe ziyaretlerinde takacağım dedim güzeldedi annemle ananemde gelcekler inşallah ne bileyim içim bi tuhaf sanki bu sefer muradıma erec eğim inşallah