Aynısı bendede oluyor sanki boğuluyormuşum gibi daha tam alışmadığımız için olabilir ben kapanalı 2 ay olacak.
deniz14, canım inan ki nefsinin oyunları bunlar.. sabret lütfen. çok önemli bi ibadetin içerisinde olduğunun farkında ol....
sıkıntı etme.. sen de eve git evinde sana mahrem olanların yanında aç başını... psikoloik olarak etkilendiğinden sana öyle geliyor..
aman diyim.. şeytana aldanma.
Tesettürde Uzun Şal Bağlama - YouTube
basortu rahatsizlik veriyorsa ki aslinda vermez ama oyle hissedilir sizde vazgecmeyin ,sal deneyin, knedinizi rahat hissedecek model deneyin, olcuye gore..kulaklar kapali, boyun kapali olcak sekilde youtube de var, bir ornek ekledim
bende sal kulanirim, troid ameliyatindan sonra boguluyormus hissi gelince baska sekiller denedim
son halim uzun sali aliyorum sol tarafi kisa kalmak uzere(altinda bone var ,herzaman) onu tutup ,sag taraftaki uzun yerini guzelcedoluyorum cenemin altina igne ile bazen igne bile grekmiyor kumas kaymiyan koton ise
dert etmeyin, yeter ki isteyin size cikar bir yol herzaman çikar...herseyi Rabbimden istedim....
basortu rahatsizlik veriyorsa ki aslinda vermez ama oyle hissedilir sizde vazgecmeyin ,sal deneyin, knedinizi rahat hissedecek model deneyin, olcuye gore..kulaklar kapali, boyun kapali olcak sekilde youtube de var, bir ornek ekledim
bende sal kulanirim, troid ameliyatindan sonra boguluyormus hissi gelince baska sekiller denedim
son halim uzun sali aliyorum sol tarafi kisa kalmak uzere(altinda bone var ,herzaman) onu tutup ,sag taraftaki uzun yerini guzelcedoluyorum cenemin altina igne ile bazen igne bile grekmiyor kumas kaymiyan koton ise
dert etmeyin, yeter ki isteyin size cikar bir yol herzaman çikar...herseyi Rabbimden istedim....
hicranım sen yeter ki kapan..
o kadar ucuz ve güzel şallar var ki bone dediğin şey zaten 1 lira.
belki bi 10 lira dahi yeter şal ve bone için..
lütfen hadi elindekilerle idare et şimdilik... ya aldığımız nefes son nefesimizse..
Rabbim kolayını veriyor..işte kapandığımda bende bu histen korkuyorum. örtü kullanan arkadaşların sana nasihatleri olacaktır canım.
hicranım sen yeter ki kapan..
o kadar ucuz ve güzel şallar var ki bone dediğin şey zaten 1 lira.
belki bi 10 lira dahi yeter şal ve bone için..
lütfen hadi elindekilerle idare et şimdilik... ya aldığımız nefes son nefesimizse..