Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (12 Kullanıcı)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
hiracım ben cam besi aldım
sade suyla da silebiliyorsun
ben geçen hafta cam beziyle sildim
bir de ersağ ın damla konstresi sıktım
kolay ve tertemiz oluyor
tavsiye ederim

ah mehtapcım sorunum temiz olmaması değil ki kalan çizikler :):) kızlaarr yakında burda gün de yaparız biz haha :) cam muhabbeti bile yaptıkya walla bravo bize :):)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bebeğim hava durumuna baktım yagmur gorunmuo :)) Allah'ın işine karışılmaz ki.. sirkeyi biliyorum tatlım koydum koydum (biraz titizimde) ama kayınvalidem sildi benim evin camlarını ilk olarak yani ben ankara'daydım telle ciflemiş camlarım çizik çizik :D yani eline sağlık silmiş de çizikler batıyor gözüme. :))
canım başım üstüne ne istiyorsun ki? yapabilceğim birşeyse seve seve gönülden yaparım tatlım
yok isteyecem zaten de düğünden sonra fatihe kadar gitmen gerekecek...;) sirkeyi ben heryerde kullanıyorum canım ya bulaşık makina sının parlatıcı kısmında çamaşır makinasının yumuşatıcısının içinde dezenfekte ediyor kimyasalların etkisini azaltıyor... titizlik hastalık gibi tatlım ya sinir oluyorum bazen kendime:(
Arkadaşlar keşke bunlar yaşanmasaydı lakıyla kapanabilseydim:( ben kapanmak istediğim için annem kızdı bana baya kavga ettik ben sırf kapanmak için bileklerimi kestim annem ne kadar kararlı olduğumu anlasın görsün diye:( kapanmamın ilk ayı böyle geçti..gerçekten utanıyorum..kşke bunlar olmasaydı ama oldu:(

ahhh be güzelim... ALLAHIN bir emrini yerine getirmek isterken çok büyük bir günahın altına girmeyi göze almak ne büyük gaflet... ama insanız zayıfız işte... gitsin geri gelmesin o günler

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İstanbul'da yaşayan arkadaşlar için, İstanbul Fatih'te Fevzipaşa caddesinde İz Otantik adında bir mağaza var..
Pardüseleri, kesimleri ve kumaşları harika.. Tam yazlık kumaşlar ve terletmiyor..
Ben ferace giymeden önce hep oradan alışveriş yapıyordum. İçerisi tıklım tıklım dolu oluyor. Müşterisi çok.
Ve hangi modeli alacağına insan karar veremiyor. Çok güzel modeller var.. Fiyatları konusunda yardımcı olamayacağım.
2009 yılında 100-120-130 tl'ye almıştım.. Fakat şimdi nasıl bilemiyorum. Ama hala yepyeni duruyorlar..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
bnde diyorum neden sana bu kadar kanım ısındı. desene aynı fabrika ürünüyüz :):) titizlik gerçekten fenaaaa :) ali bile dalga geçiyor evlenınce domestos içmeyiz demi diye :D

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
evet tesettür giyim pahalı bende katılıyorum ama zamanında almıycan artık indirimlerde güzel şeyler denk geliyor. markaların fiyatlarından bahsetmiyorum bile.. hatta bazı markaları da tesettüre uygun bulmuorum

aynen bazı markalar sadece şov yapıyor neme lazım bi tek zühreyi beğendim nedense modellerini falan... daha sade modelleri var ..

MEHTABIM canım benim şuara takıntılı gibi herşeye sirke kullanıyorum tertemiz oluyor yerler bulaşıklar falan...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
İstanbul'da yaşayan arkadaşlar için, İstanbul Fatih'te Fevzipaşa caddesinde İz Otantik adında bir mağaza var..
Pardüseleri, kesimleri ve kumaşları harika.. Tam yazlık kumaşlar ve terletmiyor..
Ben ferace giymeden önce hep oradan alışveriş yapıyordum. İçerisi tıklım tıklım dolu oluyor. Müşterisi çok.
Ve hangi modeli alacağına insan karar veremiyor. Çok güzel modeller var.. Fiyatları konusunda yardımcı olamayacağım.
2009 yılında 100-120-130 tl'ye almıştım.. Fakat şimdi nasıl bilemiyorum. Ama hala yepyeni duruyorlar..

e süpermiş teşekkür ederim bi uğrıyım bakalım neler var neler yok :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
yok isteyecem zaten de düğünden sonra fatihe kadar gitmen gerekecek...;) sirkeyi ben heryerde kullanıyorum canım ya bulaşık makina sının parlatıcı kısmında çamaşır makinasının yumuşatıcısının içinde dezenfekte ediyor kimyasalların etkisini azaltıyor... titizlik hastalık gibi tatlım ya sinir oluyorum bazen kendime:(

ahhh be güzelim... ALLAHIN bir emrini yerine getirmek isterken çok büyük bir günahın altına girmeyi göze almak ne büyük gaflet... ama insanız zayıfız işte... gitsin geri gelmesin o günler

Ah sorma canım yaa:( bende çok üzülüyorum öyle birşey yaşandığı için..çokta pşmanım..ama ne yapayım başka türlü göremedi gerçekten kapanmak istediğimi..bende artık o anki sinirle yaptım..tam bileğimi kesmek de değil makasla 5-10 yerinden çizikler attım hafif kanama yaptı..bi kaç güne geçti..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

dilekcim bende internetten bakmıştım o markaya hatta geçen kayınvalideme almıştım bi ferace çok güzel oldu.. fatihi görmeyi çok isterdim heralde orda kendimi kaybederdimmm... ama fiyatlar çok fena ya

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
aynen bazı markalar sadece şov yapıyor neme lazım bi tek zühreyi beğendim nedense modellerini falan... daha sade modelleri var ..

MEHTABIM canım benim şuara takıntılı gibi herşeye sirke kullanıyorum tertemiz oluyor yerler bulaşıklar falan...

öyle tabi bir gün kapalı elbiseler tanıtan bir paylaşıma yorum yaptım bunun neresi tessettür felean diye
beni sayfadan attılar
ben de özelden mesaj gönderdim
onlar da halkın kapalı anlayışı böyle gibisinden yorum yazdı

ben hep bitkisel ürün kullanıyorum çamaşıra bulaşığa herşeye nerdeyse
böyle daha iyi
gözlerim ellerim yanmıyor

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ay yapalım günde yapalım valla süper olur ya...
dilek (hira) canım gidince haberim olsun oraya kız düğünden sonra git ya bak ....
mehtabım börekle kısırıda ben yapayım süper yaparım bide köstebek pasta bide ıspanaklı kek bide bide acıkkkkkkkkkkkktımmmmmmmmm galiba.....

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
öyle tabi bir gün kapalı elbiseler tanıtan bir paylaşıma yorum yaptım bunun neresi tessettür felean diye
beni sayfadan attılar
ben de özelden mesaj gönderdim
onlar da halkın kapalı anlayışı böyle gibisinden yorum yazdı

ben hep bitkisel ürün kullanıyorum çamaşıra bulaşığa herşeye nerdeyse
böyle daha iyi
gözlerim ellerim yanmıyor

aaaa olur mu mehtapcım onlar modern tesettür !!!!
bu arada wallahi kimyasal kullanmak çok kötü. dün ali camasır suyundan zehirleniyormuş az kalsın iş yerinde. gözlerine falan kan oturmuş Rabbim korumuş aman dikkat edelim

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Cam çizikleri için polisaj kullandım gitti diyenler var..ben denemedim blmiyorum.belki faydasını görürsün..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ay yapalım günde yapalım valla süper olur ya...
dilek (hira) canım gidince haberim olsun oraya kız düğünden sonra git ya bak ....
mehtabım börekle kısırıda ben yapayım süper yaparım bide köstebek pasta bide ıspanaklı kek bide bide acıkkkkkkkkkkkktımmmmmmmmm galiba.....

kızlarr yaaa susun walla canım çekiyor yerini tutsun diye yiyorum ne bulsam gelinlik olmayacak :)) bu arada valla size doyum olmuo da kayınvalideciğim bekliyor beni :D buketim fatih e gittiğimde mutlaka ararım şu aralar ztn gidemem ama gıttıgımde arıycam mutlaka inşallah..
kızlar Allah'a emanet olun,hayırlı günler

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
tabi 1 kiloluk çuvala 5 kilo patates sığdırmış gibi giymek, incecik tülleri giymek moda adı altında neyse ya yok ben bilmem öle tesettür hele geçen kalbun-kesir (dilek ) kardeşimizi gördükten sonra hayran kaldım ya hayran.... maşallah süphanallah... ALLAHIM eşine evladına bağışlasın...
evet kimyasal çok kötü ya bitkisel ürünlerde bi dünya para... geçen yıl trtde gülbenin programında ERKAN bişeydi ya bi adam çıkıyordu o söylemişti sirkeyi onu kullanın başka birşeye gerek yok diyordu

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kızlarr yaaa susun walla canım çekiyor yerini tutsun diye yiyorum ne bulsam gelinlik olmayacak :)) bu arada valla size doyum olmuo da kayınvalideciğim bekliyor beni :D buketim fatih e gittiğimde mutlaka ararım şu aralar ztn gidemem ama gıttıgımde arıycam mutlaka inşallah..
kızlar Allah'a emanet olun,hayırlı günler

düğünden sonra rahat rahat git hem kendine hem bana al gel tamam mı hadi öptüm seni

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Memnun kalacaksın canım emin ol..
Oradan aldıklarımdan biri hicranda :)

dilekcim bende internetten bakmıştım o markaya hatta geçen kayınvalideme almıştım bi ferace çok güzel oldu.. fatihi görmeyi çok isterdim heralde orda kendimi kaybederdimmm... ama fiyatlar çok fena ya

Fatih'te her çeşit pardüse mevcut..
İstediğin fiyatta bulabilirsin..
Benim bir pardüsem vardı. Çalıştığım yerde müşterilerim bayılıyordu.
Otantik'teki pardüselerin modelinden çalıp yapmışlar =) ve fiyatı 60 tlydi..
Her cebe uygun bulunabiliyor Fatih'te..
Fiyatlar marka yapmış isimlerde daha fazla oluyor..
Fatih te ara sokaklardaki mağazalarda daha uygun fiyatlarda bulunabiliyor.
Dükkan kiraları daha ucuz olduğu için:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

tabi 1 kiloluk çuvala 5 kilo patates sığdırmış gibi giymek, incecik tülleri giymek moda adı altında neyse ya yok ben bilmem öle tesettür hele geçen kalbun-kesir (dilek ) kardeşimizi gördükten sonra hayran kaldım ya hayran.... maşallah süphanallah... ALLAHIM eşine evladına bağışlasın...
evet kimyasal çok kötü ya bitkisel ürünlerde bi dünya para... geçen yıl trtde gülbenin programında ERKAN bişeydi ya bi adam çıkıyordu o söylemişti sirkeyi onu kullanın başka birşeye gerek yok diyordu

Allah cc.razı olsun canım.. O resimdeki bana daraldı artık =)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İstanbul da deprem olmuş şimdi.. nasılsınız..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt