Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Buluşuruz inşallah canım kardeşim bi müsait olsam rahat rahat konuşuruz akşamları inşallah... canım eşimin bi iş meselesi var bu ara dua et olurmu... sen çalışacakmısın evlenince
ha bu arada hallettim canım listeyi yeniden düzenledim

canım ben evde çalışacağım.. 2 firmanın muhasebesini tutuyorum. çok şükür bana yeter,Ali'nin de işi iyi binlerce kez şükür. dışarda çalışmayacağım. liste içinde sağol kardeşim Allah razı olsun ve dularım sizinle.. inşallah Rabbim işinizi denk getirsin.hayırlı ise hakkınızda nasip etsin Rabbim.. bizimde düğünden sonra Ali'min iş durumları var sende dua et. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben evde çalışacağım.. 2 firmanın muhasebesini tutuyorum. çok şükür bana yeter,Ali'nin de işi iyi binlerce kez şükür. dışarda çalışmayacağım. liste içinde sağol kardeşim Allah razı olsun ve dularım sizinle.. inşallah Rabbim işinizi denk getirsin.hayırlı ise hakkınızda nasip etsin Rabbim.. bizimde düğünden sonra Ali'min iş durumları var sende dua et. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

çok güzel canım çok sevindim valla dışarda çalışmak kadın için zor yemin ederim geçen hicrancım aradı 9,30 civarı hala oturmamıştım yemek yapıyordum ev iş yemek temizlik mahvoluyorum ama çalışmak zorundayım yapacak bişey yokkk.inşallah eşimin iş meselesi olur sa çok rahatlayacaz ama hayırlısı tabi... ALLAHIM sizin işlerinizede hayırla kolaylık versin canım benim

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
yaa nasıl aradı? tel no'lar nasıl verildi?? neden benim haberim yok neden? ): canım mecburiyet olursa bende çalışırım ama şimdilik böyle iyiyiz bakalım hayırlısı..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
yaa nasıl aradı? tel no'lar nasıl verildi?? neden benim haberim yok neden? ): canım mecburiyet olursa bende çalışırım ama şimdilik böyle iyiyiz bakalım hayırlısı..

canım ya mailden görüşmüştük biz senle görüşmek birtürlü nasip olmadı bi görüşelim seni ararım ben inşallah yada sen msj at bana ararım ben seni inşallah... ya çalışmak evde çalışacaksın inşallah ama bişey diyimmi aslında çalışmak hiç bana göre değil :(

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
hadi ya.. evde olmayı isterdin yani? ne bilim kimisi ben çalışmadan yapamam der.. hayırlısı buketim ya bakarsın Rabbim bir kapı açar da sende çalışmazsın

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hadi ya.. evde olmayı isterdin yani? ne bilim kimisi ben çalışmadan yapamam der.. hayırlısı buketim ya bakarsın Rabbim bir kapı açar da sende çalışmazsın

bakalım hayırlısı canım benim ben öğretmenim aslında çok istedim atanmayı olmadı sonra da memurluk işte ama öğretmenlik çok iyi olacaktı benim için ama kısmet... ya çocuk olunca çok zor canım aklım hep evde kocamda çocukta... hep bi telaşe hayatım yani evimde olmayı seviyorum ben

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın çok haklısın.. Allah yardımcın olsun buketim ya. ben hiç memurluk fln istemedim hayatım boyunca neden bilmiyorum memur,öğretmen vs.. da olmadım zaten muhasebe mezunuyum ben. böyle dışardan çalışmayı seviyorum. herkes nasibini yaşıyor ne yapsak boş.. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
baktım canım döndüm sana mesajla :)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın çok haklısın.. Allah yardımcın olsun buketim ya. ben hiç memurluk fln istemedim hayatım boyunca neden bilmiyorum memur,öğretmen vs.. da olmadım zaten muhasebe mezunuyum ben. böyle dışardan çalışmayı seviyorum. herkes nasibini yaşıyor ne yapsak boş.. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim

öğretmenlik hayatta yapmayı en çok istediğim şey... ama nasip olmadı işte kısmet şimdiki işimden memnunum ama ne bileyim:( müdürün çaycıyı çağırdı zil aynı okul zili her çalışında kalkıp derse gidecek gibi oluyorum ;( yapacak bişey yok şükürler olsun bi işim var... dışardan çalışmak daha mantıklı canım ya hiç olmazsa evinde olursun

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
öğretmenlik hayatta yapmayı en çok istediğim şey... ama nasip olmadı işte kısmet şimdiki işimden memnunum ama ne bileyim:( müdürün çaycıyı çağırdı zil aynı okul zili her çalışında kalkıp derse gidecek gibi oluyorum ;( yapacak bişey yok şükürler olsun bi işim var... dışardan çalışmak daha mantıklı canım ya hiç olmazsa evinde olursun

asıl istediğin mesleği yapamaman çok üzücü ama belki ilerde?? nasip hersey belli olmaz buketim. bende evde çalışmayı mantıklı buluyorum ne biliyim ilerde çocuk fln olur kendim büyütürüm çocuğumu ayrıca hemen anne olmak istiyorum (;

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
asıl istediğin mesleği yapamaman çok üzücü ama belki ilerde?? nasip hersey belli olmaz buketim. bende evde çalışmayı mantıklı buluyorum ne biliyim ilerde çocuk fln olur kendim büyütürüm çocuğumu ayrıca hemen anne olmak istiyorum (;

yap valla insan bekleyince pişman oluyor sonra ... evde çalışmak çok daha mantıklı evladını başkasına bırakıp gidemiyor... yoksa kızmı istiyorsun sende

mir_erhan

Moderator
Kardeşim tesettür rabbinin emridir.Tesettür emrini öteki yargıların korkuların üstünde tutun.Kimseden korkmayın kınamalarından korkmayın.Onların yaptırımlarından korkmayın.T......
............

Kardeşim ertelemeden korkmadan çekinmeden geciktirmeden örtünün.Bugün hayatınızın son günü olabilir.Yarın sizin için takdir edilmemiş olabilir.Yok zamanı daha gelmedi daha zamanı var diyen içinizdeki şeytandır.Yarına çıkmaya senet yokken nasıl zamanı var diyebilirsiniz.Onun için kanmayın bir an önce örtünün.Kalbinizin huzursuzluklarını giderin.Haktan yana olun güzelden yana olun.Hakikatten yana olun.Geciktiren helak olur diyor hadisi şerifte .Geciktirmeyin.Vira bismillah deyin ve başlayın.Rabbim siz yaşadığınız zaman çevrenize kabul ettirir.Onları da belki kalplerini ısındırır.Örtü ye başlarken tertil dediğimiz tedricen yapın eğer ki, nefsinize ağır geliyorsa yavaş yavaş başlayın ama geri bırakmayın.Pantolonsuz ,tuniksiz geniş örtünmeye bakın.Cazibesiz fitnesiz örtünmeye bakın.Tam örtünmeye bakın.İnsanlar başta tepki verirler sonra alışırlar.Güzel yaptığınız takdirde ise takdir ederler överler.Ama eksik gedik yaparsan örtünmesin daha iyidir derler.Bir çok laf ederler.Onların fantezisi olursunuz.Size şefkatle değil şehvetle bakarlar.İnşallah hakkıyla rabbinin razı olacağı tarzda örtünürsünüz.
Tekrar diyorum hevanız, nefsiniz, çevreniz şeytanınız sizinle mücadele halinde sizi vazgeçirmek için çarpınıyorlar. Bir çok yollara başvuruyorlar.Hazır lezzetlerini kaçırmak istemiyorlar.onlara takılıp kalma.Bir çok insan hep bu engeller,maniler yüzünden güzelliklerden ve hayırlardan mahrum kalıp nasipsizlerden yazılmıştır.siz imandan,islamdan,ahlaktan,hayadan,kulluktan nasipli olanlardan yazılın.ALLAH NİYETİNİZİ VE AMELİNİZİ MAKBUL EYLESİN.

Maşallah... Sevgili kardeşim yüreklerimizi coşturdum.. EyvAllah
Rabbimiz daim eylesin.. Yolunuz açık ve NURlu olsun...

Selam ve dua ile

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
yap valla insan bekleyince pişman oluyor sonra ... evde çalışmak çok daha mantıklı evladını başkasına bırakıp gidemiyor... yoksa kızmı istiyorsun sende

sağlıklı olsun da illa kız erkek demiyorum buketim. Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.. ama küçüklüğümden bu yana hep oğlum olacakmış gibi hissettim,bilmiyorum neden? ama hayırlısını diliyorum Rabbimden.

mir_erhan

Moderator
haydi hicranım vakit yakın istediğini yap yapki yüreğin rahat olsun sen daha mutlu ol. sadece RABBİMİZ İÇİN BİTANEM

NEFİS şeytan bak nasıl oyalıyor seni. halbuki şeytanı yenmek çok kolay bi besmele küçücük bir hareket ve sonsuz huzur... yarına garantimiz yok canım kardeşim ölüm her an ama biz bunu düşünemiyoruz... hadi bi gayret duamız senle

Allah c.c. Razı olsun ..
EyvAllah...

Bi Besmele küçücük bir hareket ve sonsuz huzur

mir_erhan

Moderator
'' Her kim dünya hayatını ve güzelliklerini isterse biz onlara amellerinin karşılığını orada tamamen öderiz. Bu hususta kendilerine bir densizlik yapılmaz. '' ( Hud 15 )

'' Fakat onlar öyle kimselerdir ki, ahirette kendilerine ateşten başka bir şey yoktur. İşledikleri şeyler orada boşuna gitmiştir. Zaten bütün yaptıkları da batıldır. '' (Hud 16 )

'' Fakat iman edip salih amel işleyenler ve Rablerine karşı edepli olanlar, güvenen ve itaat edenler var ya, işte bunlar da cennet ehlidirler. Onlar orada ebedi kalırlar. '' (Hud 23 )

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt