Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (13 Kullanıcı)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah ya ne güzel arkadaşlarım var benim
göremesem de var olduklarını bildiğim
Allah cc hepinizden razı olsun inşallah..
hepinizi çok seviyorum..
çünkü siz Rabbimi seviyorsunuz...
sizler gibi dostlara öyle ihtiyacım var ki..
keşke hepinizle aynı şehirde olsaydık.
aralarda birbirimizde toplanıp sohbetler edebilseydik.
ne çok isterdim...
ama yarın allah rızası için çok sevdiğim arkadaşlarım gelecekler..
onları ağırlamaktan mutluluk duyuyorum..
onlarla oturmaktan onlarla sohbet etmekten..
ama keşke sizler de olabilseydiniz.
Gönüller bir olsun sanal da olsa bu ortamdan kopmayalım inşallah...
çünkü ne zaman nefsim bağırsa bana sizlerin yazdıkları bana tekrar şevk verdi..
bu sayfanın üzerimde o kadar çok hakkı varki.
bu sayfayı gördüm daha erken kapandım.
nefsimle mücadele ettim.
bu sayfayla yendim.
ve bu sayfayla kapanın çağrısında bulundum..
Allah binlerce razı olsun....
hayatım öyle kişisel amaçlarla geçiyor ki
geçen her günüme üzülüyorum..
Rabbim bir fırsatını verse de Allah yolunda yorulsam...
haftaya peygamberimiz sav için ağaçlar dikeceğiz
hiç ağaç dikmedim bakalım inşallah başaracağım ama :)
binlerce şükür ki burada da sohbet gruplarımız var
Rabbimizi andığımız

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Kendini ALLAH'a Celle Celalûhu teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bugün arkadaşlar geldiler namaz kılacaklardı.. seccade yetmedi dedi bi arkadaş.. bense öyle mutlu oldum ki ..
keşke seccadeler hiç yetmese...

UÇAN HALI VARDIR ASLINDA SECCADEDİR O ARŞA ÇIKAR...
ALLAHA EMANET OLUN CANLAR......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel canım çok güzel...
öyle özelsiniz ki benim için canımsınız sizler benim canım...
KALBUN_KESİRdileğim maşallah canım sana ya bir gün senin gibi olurmuyum kaç gündür rüyalarıma giriyon valla

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
olursun,olursun, aslinda aradigin sen O'sun...
Ya Rab yuregim daraldi ne demek bu??
Baktiginiz begendiginiz aslinda sizsiniz, begenmeseniz guzel göremezdiniz
Bir adam vardi, kendini anlatiyor falanca sanatciyi begenirdim ona baktim, onu taklid ettim , tabiki ona benzeyen onun gibi oldu
sizlerde kimi begenir, onu taklit ederseniz onun gibi olursunuz, bu bir kanun gibi, sevdiginize benzersiniz
Ya Rab o guzel insani seviyorum, onun gibi olmak istiyorum, ona benzemek istiyorum (sakalin yok ne olacak?) olsun , kalbim ayni olsun:a32:

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
olursun,olursun, aslinda aradigin sen O'sun...
Ya Rab yuregim daraldi ne demek bu??
Baktiginiz begendiginiz aslinda sizsiniz, begenmeseniz guzel göremezdiniz
Bir adam vardi, kendini anlatiyor falanca sanatciyi begenirdim ona baktim, onu taklid ettim , tabiki ona benzeyen onun gibi oldu
sizlerde kimi begenir, onu taklit ederseniz onun gibi olursunuz, bu bir kanun gibi, sevdiginize benzersiniz
Ya Rab o guzel insani seviyorum, onun gibi olmak istiyorum, ona benzemek istiyorum (sakalin yok ne olacak?) olsun , kalbim ayni olsun:a32:

yürek bulurmu sevdiğini? gecikirsede yine severmi sevilen seveni...
ah ne geç kaldım aşkı bulmak için, şimdi diyorum affetse sevdiğim beni tüm eksiklerimi, ben onun yolunda ölsem,ölsemde yolum ona varsa boynum bükük yüzüm eğik....
ah sevdiğim sevsen beni ben senin istediğin olsam....
kızım senin istediğin gibi olsa, en çok seni sevse seni bilse...
güzel olurmuyum ben senin istediğin güzelliğe erişirmiyimmm

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
hem de nasil? sen yeter ki iste... sevmez mi can? biz kimiz ki asil seven O cc. O sevmese , nasil sever bu gonul?
Gec diye birsey yok Can... onu istedigin, yanik yanik aradagin an, sukret, dua et , hisset, iste dua et,..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hem de nasil? sen yeter ki iste... sevmez mi can? biz kimiz ki asil seven O cc. O sevmese , nasil sever bu gonul?
Gec diye birsey yok Can... onu istedigin, yanik yanik aradagin an, sukret, dua et , hisset, iste dua et,..

Artık tek derdim de o tek isteğimde... anladım istemekte sevmekte onla güzel anladım ki gönlüm onu sevince güzel onu isteyince... ben onunla ben oluyorum, anmadığım düşünmediğim her an azapp

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Oleyyy beeeeeeeee başörtü yasağı bugünden itibaren kalktı oleyy beeeee.. çok mutluyummmmmmm...

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Haberi yayınladım ama doğru mu blmiyorum..netten baktım kaldırıldı diyen de var daha kaldırılmadı diyende.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM nolur bitsin bu zulüm nolur.... başımızı açmayalım artık nolur hadi bismillah güzel haberler inşallah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Kamuda başörtüsü yasağını kaldırmak için imza toplayan Memur-Sen üyeleri bugünden itibaren görevlerine başörtülerini çıkarmadan devam edecek.

Memur-Sen, 18 Mart’tan itibaren kamuda serbest kıyafet eylemi başlatıyor. Sendikaya üye memurlar, görev yaptıkları kurumlara serbest kıyafetle gidecek.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, darbe dönemi eğitim yönetmeliğini yok sayacaklarını ve kamu görevlilerinin kılık-kıyafet özgürlüğünü teminat altına alan yasal ya da yönetsel düzenleme yapılıncaya kadar eyleme devam edeceklerini söyledi.

Zaman'a konuşan Gündoğdu, “1982’de erkeğe bıyıklarını üstten almama, ensesinden saçını ve favorilerini uzatmama, kot giymeme dayatmasından da, kadınlara başı açık olmayı dayatan, neredeyse ayakkabı numarasına kadar karışan bu ucube yönetmelikten kurtulmak istiyoruz.” dedi.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Kamuda başörtüsü yasağını kaldırmak için imza toplayan Memur-Sen üyeleri bugünden itibaren görevlerine başörtülerini çıkarmadan devam edecek.

Memur-Sen, 18 Mart’tan itibaren kamuda serbest kıyafet eylemi başlatıyor. Sendikaya üye memurlar, görev yaptıkları kurumlara serbest kıyafetle gidecek.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, darbe dönemi eğitim yönetmeliğini yok sayacaklarını ve kamu görevlilerinin kılık-kıyafet özgürlüğünü teminat altına alan yasal ya da yönetsel düzenleme yapılıncaya kadar eyleme devam edeceklerini söyledi.

Zaman'a konuşan Gündoğdu, “1982’de erkeğe bıyıklarını üstten almama, ensesinden saçını ve favorilerini uzatmama, kot giymeme dayatmasından da, kadınlara başı açık olmayı dayatan, neredeyse ayakkabı numarasına kadar karışan bu ucube yönetmelikten kurtulmak istiyoruz.” dedi.

arzucum saol..
neyazıkkı sendikalı değiliz cezaevi çalışanları olarak sendikalı olma hakkımızda yok:( umarım bu yasak bir an önce kalkar ya

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı

İnşallah güzel hpaberlerde gelecek..daha da sevineceğiz..Dualarımızı eksik etmeyelim..Dua edelim..Allah yardımcımız olsun..Bunada şükür diyelim..Buda bir başlangıçtır..önceden böyle de değildi..şmdi nereden nereye geldik..inşallah devamı da gelecektir..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah denizcim inşallah ALLAHIM ONA uzanan elliri boşa çevirmeyecektir

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
bugün arkadaşlar geldiler namaz kılacaklardı.. seccade yetmedi dedi bi arkadaş.. bense öyle mutlu oldum ki ..
keşke seccadeler hiç yetmese...

ALLAHA EMANET OLUN CANLAR......

Ayy.. MaşaAllah.. Çok duygulandım canım yaa.
İnşaAllah bizlerin de seccadeleri yetmese..
Ama benim çok seccadem var kii :a32:

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
bence çok yakındır çünkü bu kadarını ne zaman yapabildiler ki inşallah devamı gelirde herkes rahatlıkla başörtüsünü çıkarmadan çalışabilir

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt